2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Koşuyolunda oturuyorum canım, evet gittim ama biraz bekledim o na sinir oldum acıkcası. Doktora da söyledim her zaman boyle bekliyormuyuz dedim. Ama oyle vizite çıkacaksan hastan yoksa çıkarsın oda seninde acil bir durumun olsa serviste seninde yanına gelmek zorundayım dedi tabi sustum ben direk. Doktordan cok memnun kaldım. Şeker bir bayan. Istersen bakabilir canım neden bakmasın. Karnım ağrıyor falan dersin ne biliyim tedirginim dersin zaten insanları kıramayın biri. Evet kız dedi maşallah hersey cok güzeldi. Sen paketlerden alacakmışın?

cnm bende umraniyede oturuom carsiiya yakin ama ben hala hastane konusunda kararszm.kime gidim blmiom cogundan memnun kalmadgm icin.senin icin sevndm cnm ins bnde ii bi dr bulurum.

Sağol canım benim bilgilendirdiğin için. Demir konusunda endişem yok çünkü hala kan değerlerin iyi sanırım dediğin gibi aylar ilerledikçe ihtiyaç artar ve doktor başlatırda. Folik asitide zarardan değilde artık belli bi faydası yok diye kullanmak istemiyorum açıkcasıda bilmiyorum artık doktorun vardır bi bildiği diyelim :) iyi iyi ilaçları bırakıyosun güzel, benimde yarın bitiyor progestan çok şükür bende yarındna sonra almıycam artık. Hadi bakalım cuma günü inşaAllah güzel haberlerle gelirsin senin bebişin boyuna posuna görede benimkini hesaplarım aynı gidiyor ya kuzular :16: pazarteside biz gidicez sonuçlarda çok geç çıkmaz inşaAllah.

Ay ben onların boyunu posunu seveyim ya bir an once gormek icin sabirsizlaniyorum cunku 12 haftalikken cok tatli oluyolar ilk gebeligimden biliyorum ondada tan 12 haftalikti tarama testine gittigimizde bize el sallamisti resmen yavrum parmaklarıni bile gormustuk Allah im hayirli saglikli yavrucaklarimiza kavusmayi nasip eder insallah inan icim kipir kipir..canim senin bulantin ne alemde benim azaldi ama tam olarak kesildi di arada oguruyoum yine hala doyasiya yiyemiyorum ama cok sukur baya rahatladim artik aciktigimi deli gibi hissedebiliyorum migdem kaziniyo resmen

Ameliyatta vs olunca bekleniyor evet :D Tatlı biri inş böyle devam eder . Ben paket alamıcam. Fiyat uygun gerçekten ama bir de oğlum var onun okul masrafları ,sünneti vs. bizi baya sarsıyor. Ben süslenip giderim artık :D fotoğrafıda eşim çeker :D. Biraz bütçemizi düşünmemiz lazım. Sonrasında mevlüd de yapılır, kurbanda kesilir inşallah. Anlayacağın masraflar çok olacak .Sağlıkla gelsinler de inşallah.O gün gelirse durumlar elverirse belkide alırız.

Canım oyle ama eşim gecen telefonda sorduğunda her geldiğinizde belli bir ödeme yapıyorsunuz doğuma girerken de kalanı yapıyorsunuz demiş. Bu bakımdan biz biraz daha orayı düşündük. Bak onu sormayı unuttum eşimde ben çekmek istiyorum fotoğrafını diyor. Ama bizimki sanırım sezeryan olacak. Sezeryanda doğuma eşim girebiliyor mu bu hastahanede bir fikrin varmı?

cnm bende umraniyede oturuom carsiiya yakin ama ben hala hastane konusunda kararszm.kime gidim blmiom cogundan memnun kalmadgm icin.senin icin sevndm cnm ins bnde ii bi dr bulurum.

Erdem hastanesi vardı sanırım canım çakmakta. Oraya gittin mi?

cnm pek iyi seyler duymadm erdem hakkinda.afiyet desen oyle.hic memnun kalmadm.bir kac tane daha memnun kalmadm.bi bakalm bu ay iice bakcam artik:40:

ne duydun merak ettim ben de oraya gidiyorum ama hastaneyi bilmiyorum sadece doktor için gidiyorum duyduklarını söylersen sevinirim

cnm pek iyi seyler duymadm erdem hakkinda.afiyet desen oyle.hic memnun kalmadm.bir kac tane daha memnun kalmadm.bi bakalm bu ay iice bakcam artik:40:

Bak ya nereye gideceksin şimdi? Dur bende bakayım bi netten seçenekler sunayım sana haber verecek sana

ne duydun merak ettim ben de oraya gidiyorum ama hastaneyi bilmiyorum sadece doktor için gidiyorum duyduklarını söylersen sevinirim

hangi doktora gdiosun cnm sen ? cnm smdivaklimda degil.bi ara bi skandallar oldu dpgumhaneyle ilgili inam suan neydi kalmadi aklimda.hatta bi gun burda baska bi hastaneye gtmstm orda bi kadinda erdemde basina gelenleri anlatiodu hamileyken.hatrlarsam anltrm bi sene once duydum smdi aklmda kalmadi .

Bende erdeme gidiyorum ne duydun merak ettim. Ben aksine çok araştirdim ve çok iyi şeyler duyduğum için seçtim . özellikle ablam arastirdi o daha bilgili bu konularda :)) merak ettim bak ne duydun canim sonuçta canimizi emanet ediyoruz paylasirsan sevinirim :))

Bak ya nereye gideceksin şimdi? Dur bende bakayım bi netten seçenekler sunayım sana haber verecek sana

saol cnm bnm.ben afiyete gttim iki kere.bi sefer basindan atmsti dr beni,ikincide baska dr bi suru test istedi.baska dra gttgmde bunlar neden istems hic gerek yokki bu 6.ayda yapilio die hayret etmisti yani daha neler neler.bikerede belediyenin ozel hastanesine gttim ordada kaninda birsey varmi bakim dedi meger hamilelik testi yapmis sirf para almak icin sanki ben hamile olup olnadmi blmiodum.erdem icinde skandal cok oldu ama smdi hatrlamiom.ordada bi hamile kadin basina gelen bseyi anlatmstti dahada erdeme guvenm gtmisti ama inanin smdi hatrlamiom.umraniye devlet hastanesndede zamaninda bebegi dusurup oldurduler Allah korusun.bir sur hastanesiyle bde medicanayi denemedm kizlar daha.bakcam onlarada.

Bende erdeme gidiyorum ne duydun merak ettim. Ben aksine çok araştirdim ve çok iyi şeyler duyduğum için seçtim . özellikle ablam arastirdi o daha bilgili bu konularda :)) merak ettim bak ne duydun canim sonuçta canimizi emanet ediyoruz paylasirsan sevinirim :))

cnm aklmda kalmadi cok agir seyler yasadgm donemlerde oldugndamn beynimden silindi ama sizin icin hatrlicam soylicem sze ama endise etmeyin herzaman ayni seyler olcak dglki:51:

hangi doktora gdiosun cnm sen ? cnm smdivaklimda degil.bi ara bi skandallar oldu dpgumhaneyle ilgili inam suan neydi kalmadi aklimda.hatta bi gun burda baska bi hastaneye gtmstm orda bi kadinda erdemde basina gelenleri anlatiodu hamileyken.hatrlarsam anltrm bi sene once duydum smdi aklmda kalmadi .

emel hanıma gidiyorum hiç kimseden de kötü bişey duymadım tedirgin oldum şimdi

kızlar ben sürekli yazamıyorum. herkes iyidir inşallah. hastanede yatan bir arkadaşımız vardı inşallah düzelmiştir, okuyamdım eskileri. bugün 11. haftaya girdik.benim azaldı lekelenmem çok şükür. lütfen dualarınızı esirgemeyin.
tamamen kesilsin inşallah . herkes sağlıkla bebeğini alır inş kucağına.

inşallah tamamen kesilecek cnm!!!

kizlar szin icin beynimi zorladm hatrlamaya calstm.bi kac tanesini hatrladm ama inanin hepsi kalmadi aklmda.bi tanesi su: kiz doktora gidior bebisi icin .kadin dokyor dioki burda bebek yok dio hemen kurtaja alalm bu bos dio .kiz aglaya aglaya cikio ordan.baska hastaneye gidio .doktor dioki nasil bebek yok deyip kurtaj ister .al iste bebek burda ne bpsu dior.ve kizin bebisi saglikli dogdu.baska bi tanesi koz dusuk yapio kurtaj oluo orda .ama kan hormon var ya o dusmuo.sonra baska doktora zeynep kamile gtti hatta orda konustuk.icinde parca kalmis bebegin o yuzden hala hamile gorunuomus.daha ciddi olatlarda olmustu ama kalmadiki beynimde.o sira bebegimi kaybetmstm unutmak istedgmden beynim hep sifirlamis bu olaylari falan.ayni zamanlarda olmustu cunku:2:

kizlar szin icin beynimi zorladm hatrlamaya calstm.bi kac tanesini hatrladm ama inanin hepsi kalmadi aklmda.bi tanesi su: kiz doktora gidior bebisi icin .kadin dokyor dioki burda bebek yok dio hemen kurtaja alalm bu bos dio .kiz aglaya aglaya cikio ordan.baska hastaneye gidio .doktor dioki nasil bebek yok deyip kurtaj ister .al iste bebek burda ne bpsu dior.ve kizin bebisi saglikli dogdu.baska bi tanesi koz dusuk yapio kurtaj oluo orda .ama kan hormon var ya o dusmuo.sonra baska doktora zeynep kamile gtti hatta orda konustuk.icinde parca kalmis bebegin o yuzden hala hamile gorunuomus.daha ciddi olatlarda olmustu ama kalmadiki beynimde.o sira bebegimi kaybetmstm unutmak istedgmden beynim hep sifirlamis bu olaylari falan.ayni zamanlarda olmustu cunku:2:

Hadi yaz tedirgin oldum.. Acaba hangi doktor bunlar .. Başkada yaninda gidebilecegim hastane yok ki Allah kahretsin .. Hepsi uzak bana şuan çok üzüldüm gerçekten hic bunları duymanistim. Aksine giden anneler çok memnun olduklarini falan anlatmisti... Tuh yaa ne yspcam ben :(((

emel hanıma gidiyorum hiç kimseden de kötü bişey duymadım tedirgin oldum şimdi

sakin korkma.doktorlar surekli degisiyor cnm.eger doktorundan memnunsan sorunyok.ama genede dikkat et dogumu orda yapcksan iyi arastr.bnm bahsettgm seyler bi sene onceydi.korkma dr un iise guven ama tedbiride elden birakmayin.bn sizi korkutmak icin soylemedm kizlar bunlari.

sakin korkma.doktorlar surekli degisiyor cnm.eger doktorundan memnunsan sorunyok.ama genede dikkat et dogumu orda yapcksan iyi arastr.bnm bahsettgm seyler bi sene onceydi.korkma dr un iise guven ama tedbiride elden birakmayin.bn sizi korkutmak icin soylemedm kizlar bunlari.

bi arkadaşım doğum yapacak bu haftalarda bakalım o nasıl olacak memnun kalacak mı bi de olayı hatırlayabilseydin:)

cnm aklmda kalmadi cok agir seyler yasadgm donemlerde oldugndamn beynimden silindi ama sizin icin hatrlicam soylicem sze ama endise etmeyin herzaman ayni seyler olcak dglki:51:

Valla insan canini ve bebeğini emanet ediyor nazil endişe etmeyelim. Kendimden bile sakiniyorum bebeğimi... Sirf orda burada sürünmeyim diye devlete değil erdeme özele gidiyorum. Güzel ilgilensinler güzel bsksinlar diye...

Hadi yaz tedirgin oldum.. Acaba hangi doktor bunlar .. Başkada yaninda gidebilecegim hastane yok ki Allah kahretsin .. Hepsi uzak bana şuan çok üzüldüm gerçekten hic bunları duymanistim. Aksine giden anneler çok memnun olduklarini falan anlatmisti... Tuh yaa ne yspcam ben :(((

duymazsiniz cunku hemen skandallarin uzeri kapatildi cnm.doktorlari unuttum kizlar ya ama emel ismini duymadm sanrm o doktor dgldi rahat olun.emel doktordan baskalariydi.korkmayin.sz korkun diye demedm.hatta bilsem hic demezdm sizi panik ettim durup dururken bak ya

Back
X