2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ohhh rahatladim wallahi

ne güzel oluoyr degilmi babisi böyle sevince...
benim esimde bakiyor,karnimi dinliyor, karnim cikti, artik pantolarim olmuyor benim....iki pantolonum lastikli onlar oluyor. evet bizde ayni, kiymetli bebislerimiz, allaha cok sükür. siz kac sene denediniz?

aynen, dua edelim canim

evt güzel oluyor :) erkek olacak diyordu biraz şaşırdı ama sabah adapte olmuştu çok şükür. Biz tüp denemedik cnm doktor yönlendirdi gitmedim , kendi kendimize yediklerimize dikkat ettik vitamin falan aldık bir süre bekleyelim bakalım dedik çok şükür Rabbim nasip etti ,hayırlısı sağlıklısı olsun inş

cnm teşekkür ederim sağolasın , boyunu nereye göre ölçtü heyecandan hiç anlayamadım ultrasyon resminde crl yazıyor . Boyu maşallah bana da uzun geldi :nazar: selvi boylumu olacak teyzesi acaba benim kızım , senin kinin boyu da uzar daha dur bakalım zaten kısa değil ve baştan popoya diyorsun . Benim ki aslında ultrasyonda 2 gün geride ama doktor gelişimi iyi dedi o hiç önemli değil dedi . Kilosunu sordum daha söylenmezmiş

ne biliyim biz biraz kısa mı kaldık acaba? doktor 11 cm dedi ama ben bide ultrasona bakıyım. geldim 13 cm yazıyor acaba hangisine inanmalıyım? ama eminim selvi boylu bir kızın olacak :) bence biz cok sanslıyız cunku en iyi arkadaslarımız yola cıkmış geliyorlar

canim ola bilir, belki popodan ölcmüstür, cünkü daha kücük olduklarindan tam ölcüm olmuyor.

bizím 10 haftaliken 5 cm di

evet evet popodan ölçtü oyle soyledi. ama ultrason kağıdının üzerinde de dediğim gibi 13 cm yazıyor. acaba hangisine inanmalıyım bilemedim?

evt güzel oluyor :) erkek olacak diyordu biraz şaşırdı ama sabah adapte olmuştu çok şükür. Biz tüp denemedik cnm doktor yönlendirdi gitmedim , kendi kendimize yediklerimize dikkat ettik vitamin falan aldık bir süre bekleyelim bakalım dedik çok şükür Rabbim nasip etti ,hayırlısı sağlıklısı olsun inş

evet bizde devam edecektik tedaviye. beklememizi söyledi o sirada bizim bebisde bize supriz yapti, cok sükür

evet evet popodan ölçtü oyle soyledi. ama ultrason kağıdının üzerinde de dediğim gibi 13 cm yazıyor. acaba hangisine inanmalıyım bilemedim?

evet o zaman 13 cm dir canim, merak etme sen...bebislerimiz allahin izniyle saglikli

evet bizde devam edecektik tedaviye. beklememizi söyledi o sirada bizim bebisde bize supriz yapti, cok sükür

evet o zaman 13 cm dir canim, merak etme sen...bebislerimiz allahin izniyle saglikli

inşallah canım inşallah sağlıkla alırız kucagımıza. bir de siz şu cinsiyetleri öğrenseniz artık keske

Bugün progestrani birakiyorum kizlar...korkuyorum acaba birsy olurmu diye...
insallah olmaz

bugün progestan bırakma günü galiba :1: bende bugün bırakıyorum kalinkam da bugün bırakıyor. bişey olmaz inşaAllah canım bende korkuyordumda arkadaşın doktoru 12 haftadan sonra faydanın aksine zararı olduğunu anlatmış özellikle bebek erkekse bu progestan kadınlık hormonu olduğu için hormonlarını etkilermiş bebeğin

Bugün progestrani birakiyorum kizlar...korkuyorum acaba birsy olurmu diye...
insallah olmaz

bişey olmaz inşallah Allahın izniyle cnm.
bende korkudan bırakmasam mı acaba dedim dr a.
dr da bişey olmaz, eğer olursa yine gelirsin merak etme iyi bebeğin dedi. rahatladım bıraktm.
bırakalı 1 ayı geçti hatta..
daha hiç bişey olmadı çok şükür. hatta mide bulantılarım geçti kendimi daha dinç hissetmeye başladım.
çünkü bana çok uyku yaptı progestan.

ne biliyim biz biraz kısa mı kaldık acaba? doktor 11 cm dedi ama ben bide ultrasona bakıyım. geldim 13 cm yazıyor acaba hangisine inanmalıyım? ama eminim selvi boylu bir kızın olacak :) bence biz cok sanslıyız cunku en iyi arkadaslarımız yola cıkmış geliyorlar

Çok duygulandırdın beni bu sözünle , ben daha alışmaya çalışıyorum derken bu sözün çok iyi geldi sağolasın evt inş en iyi arkadaşlarımız olacaklar . bak ultrasyon kağıdındaki doğru bence , daha da uzarlar inş, güzel , endamlı , akıllı , saygılı olsunlar daha ne isteriz ki demi ...

Günaydın teyzeler :) biz dün kontrole gittik bebişim çok tatlıydı kızlar ayy bacaklarını bir görseniz çikolota yemeden gittim maşallahı vardı :9: 11.6 cm :nazar: 14+2 haftalık , doktor amcamız baya baktı , cinsiyetini söyliyeyim mi 2 hafta sonramı söyliyim dedi ? bende hocam merak ediyorum ama siz bilirsiniz dedim eşim ben bilmek istiyorum dedi , doktor amcamız daaaa KIZ dedi çok şükür yarabbim sen sağlıklısını hayırlısını ver güzel Rabbim Amin :)

Çok sevindim canım bu güzel habere gözün aydın :)
Allahım hep böyle haberler almamızı nasip etsin:)
Hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun canım? Seninle yakın oturuyoruz yanlış hatırlamıyorsam..

az sabır Allah ın izniyle geçecek ve herşey oluna girecek tez zamanda insallah ilaçlarını ihmal etme

bende doktorlardan cok cektim cnm ya blmezmiyim.medicanada sibel hnmida cok oneriolar ama oneriler genelde fos cikior hep.bir bnm duygu hormonum tavan ypmadi heraldee.ne agliom ne aniden guluom ben gene normal ben.hatta hormonlrndan sapitan arkadslra bazen sasiom...valla ins bolede gider pek duyguseline gelememde bi agla bi gul falan :)) Allah yardmcnz olsun bi anlamda kizlar.bnde yeni bir sey cikti.acken bulaniorum bde yedikten sonra yarimsaat geri cikarmamak icin cabaliom buda yeni cikti.2.trimester daha keyifliydi hani..Allah hamilelelre yardm etsin.:49:

Çok duygulandırdın beni bu sözünle , ben daha alışmaya çalışıyorum derken bu sözün çok iyi geldi sağolasın evt inş en iyi arkadaşlarımız olacaklar . bak ultrasyon kağıdındaki doğru bence , daha da uzarlar inş, güzel , endamlı , akıllı , saygılı olsunlar daha ne isteriz ki demi ...

tabi ki oyle evet erkeğin yeri her zaman ayrıdır erkek babanın yerini alır ama bir kız gibi ailesine bağlı değildir istisnalar olabilir tabiki. ama benim annem en iyi arkadasımdır benim. anneminde en iyi arkadası benimdir.biz hayata her zaman 4 elle sarılmışızıdır. görenler hep kıskanır bizi anne kız olarak. sen ve bende oyle olacagız merak etme. sen erkek mi istiyordun camm?

Hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun canım? Seninle yakın oturuyoruz yanlış hatırlamıyorsam..

randevuna son 5 gün kaldı :46:

teşekkür ederim cnm . Evet hep güzel haberler alalım inş. Gülen tıpa gidiyorum cnm ben takibe , doğum orada olmuyor sadece takip yapıyorlar , evt yakın oturuyoruz :) doktorum çok yoğun gece 12 de ancak sıramız geldi düşün artık

tabi ki oyle evet erkeğin yeri her zaman ayrıdır erkek babanın yerini alır ama bir kız gibi ailesine bağlı değildir istisnalar olabilir tabiki. ama benim annem en iyi arkadasımdır benim. anneminde en iyi arkadası benimdir.biz hayata her zaman 4 elle sarılmışızıdır. görenler hep kıskanır bizi anne kız olarak. sen ve bende oyle olacagız merak etme. sen erkek mi istiyordun camm?

doğru diyorsun bende annemle hep birlikteyiz dir çok şükür.... Ben erkek hissediyordum sanki ablamlar hep öyle dediklerinden etkilenmiş te olabilirim. Doktor söyleyince şaşırdım çok ... olsun sağlıklı hayırlı olsunlar da , eşim diyor ki bir tane de bana arkadaş yaparsın ilerde diyor :9:

Günaydın teyzeler :) biz dün kontrole gittik bebişim çok tatlıydı kızlar ayy bacaklarını bir görseniz çikolota yemeden gittim maşallahı vardı :9: 11.6 cm :nazar: 14+2 haftalık , doktor amcamız baya baktı , cinsiyetini söyliyeyim mi 2 hafta sonramı söyliyim dedi ? bende hocam merak ediyorum ama siz bilirsiniz dedim eşim ben bilmek istiyorum dedi , doktor amcamız daaaa KIZ dedi çok şükür yarabbim sen sağlıklısını hayırlısını ver güzel Rabbim Amin :)

Prenses hayırlı olsun sana da kıza benziyor demiş doktorun:) bizimkini de 13+4 de kıza benzetmişti ve bizde Gülen Tıpa gidiyoruz, Bülent Bey mi senin doktorun da, çünkü bizde gep gece geç vakte kalıyoruz:)

doğru diyorsun bende annemle hep birlikteyiz dir çok şükür.... Ben erkek hissediyordum sanki ablamlar hep öyle dediklerinden etkilenmiş te olabilirim. Doktor söyleyince şaşırdım çok ... olsun sağlıklı hayırlı olsunlar da , eşim diyor ki bir tane de bana arkadaş yaparsın ilerde diyor :9:

Ben de rüyamda erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm, kıza benziyor deyince şaşırdım biraz ama daha netleşmeden alıştım ben ona, bugün kuaföre gittim biraz canım acıdı "Annecim acıyor biraz ama napalım çok güzel olduk" dedim eve gelince:1:
Eşime de bak bir cadın daha oluyor, işin var bizimle ama asıl bana rakip geliyor, bu kız seni bana bırakmaz diyorum:)

Back
X