2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aman kizlar erkrk kiz ne farkeder.Allah hayrlsni versin prensle prenseslerimizin :3:

Prenses hayırlı olsun sana da kıza benziyor demiş doktorun:) bizimkini de 13+4 de kıza benzetmişti ve bizde Gülen Tıpa gidiyoruz, Bülent Bey mi senin doktorun da, çünkü bizde gep gece geç vakte kalıyoruz:)

Cnm teşekkür ederim :) sende mi Bülent Bey e gidiyorsun , aaa belki birbirimizi görüyoruzdur :1: evt hep gece gidiyoruz gündüz işteyim akşam veriyorlar randevuyu . Doktorumdan çok memnunum ben dün gece oradaydık düşünsene 11:20 de olan randevum da 12 de ancak sıra geldi. Sana o haftada iyi tahmin yürütmüş bana söylemedi , dün de söylemeyecek ti 2 hafta sonra söyliyim mi dedi , eşim öğrenmek istediğini belirtince söyledi çok zorlandı ama ... sonraki randevun ne zaman senin ?

Cnm teşekkür ederim :) sende mi Bülent Bey e gidiyorsun , aaa belki birbirimizi görüyoruzdur :1: evt hep gece gidiyoruz gündüz işteyim akşam veriyorlar randevuyu . Doktorumdan çok memnunum ben dün gece oradaydık düşünsene 11:20 de olan randevum da 12 de ancak sıra geldi. Sana o haftada iyi tahmin yürütmüş bana söylemedi , dün de söylemeyecek ti 2 hafta sonra söyliyim mi dedi , eşim öğrenmek istediğini belirtince söyledi çok zorlandı ama ... sonraki randevun ne zaman senin ?

O beklemeleri bilmez miyim?:) Ben de çalıştığım için hep gece gidiyoruz ama bizde doktordan memnun olduğumuz için devam ediyoruz. Benim 13+5ken 14+5 görünüyordu canım o yüzden baktı:) iki hafta sonra kesinleşir dedi bize de ama 14. haftadan sonra değişmez artık diye düşünüyorum.
Gerçekten belki karşılaşmışızdır, dur özelden tanışalım seninle, Bülent Beye tanıştığımızı söylerim, eşim zaten bunların forumda grubu var herşeyi paylaşıyorlar demişti, o da paylaşsınlar tabi dedi:)

Ben de rüyamda erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm, kıza benziyor deyince şaşırdım biraz ama daha netleşmeden alıştım ben ona, bugün kuaföre gittim biraz canım acıdı "Annecim acıyor biraz ama napalım çok güzel olduk" dedim eve gelince:1:
Eşime de bak bir cadın daha oluyor, işin var bizimle ama asıl bana rakip geliyor, bu kız seni bana bırakmaz diyorum:)

ben de eşime prensesimiz olacak mış bak diyorum , o da diyor ki bizim evimizde 1 prenses vardı 2 mi olacaklar diyor :9: senin sonraki gidişinde netleşir belki Bülent Bey benzettiyse doğrudur ,

aman kizlar erkrk kiz ne farkeder.Allah hayrlsni versin prensle prenseslerimizin :3:

Cnm bizce de fark etmez , Evt tek isteğim sağlıklı ve hayırlısı olsun , aklı başında olsun inş. hepimizin ki.

Bugün progestrani birakiyorum kizlar...korkuyorum acaba birsy olurmu diye...
insallah olmaz

Doktorun bırak dediyse korkma bende doktorun dediği zaman da bıraktım çok şükür bişey olmadı.Zaten azaltarak bırakmıştım vucüt alıştı sanırım sonra da bıraktırdı doktor..

teşekkür ederim cnm . Evet hep güzel haberler alalım inş. Gülen tıpa gidiyorum cnm ben takibe , doğum orada olmuyor sadece takip yapıyorlar , evt yakın oturuyoruz :) doktorum çok yoğun gece 12 de ancak sıramız geldi düşün artık

Doğumunu yapacağın bi yere gitseydin canım seni takip eden doktorun yaptırsın doğumunu daha iyi olur.

Kamuran bu hafta sende öğreneceksin o zaman!:) Selametle, güzel haberlerle ve renginizi öğrenerek gel canım:)

Çok merak ediyorum o yüzden öğrenmek istiyorum artık. 16. haftamda olucam ve sanırım artık cinsel organ oluşmuştur:1::1::1::1::1::49::49::49:

O beklemeleri bilmez miyim?:) Ben de çalıştığım için hep gece gidiyoruz ama bizde doktordan memnun olduğumuz için devam ediyoruz. Benim 13+5ken 14+5 görünüyordu canım o yüzden baktı:) iki hafta sonra kesinleşir dedi bize de ama 14. haftadan sonra değişmez artık diye düşünüyorum.
Gerçekten belki karşılaşmışızdır, dur özelden tanışalım seninle, Bülent Beye tanıştığımızı söylerim, eşim zaten bunların forumda grubu var herşeyi paylaşıyorlar demişti, o da paylaşsınlar tabi dedi:)

Hadi tanışalım bence de :1: hımm 14+5 te gördüyse o doğrudur tabi, sadece söylemek için çekimser yaklaşıyor , ertelemeye çalışıyor. Nasıl bir form cnm o ben bilmiyorum :26: sendemi kartal dasın ? Bende :)

kizlar yeni yeni kabizlik cekmeye basladm.cok zor bsey ya.acaba ananasi kavonozdakindenmi alionuz yoksa dogal normal meyve olanindanmi.bende deniyim ya ins ise yarar

doktorumun central hospital ve pendik te bir hastanede anlaşması var cnm . orada yaptırabiliyor , sadece ayrıyeten doktora ödeme yapılıyor

O zaman iyi canım. Zaten doğumlarımız da kurban bayramına denk gelir diye korkuyorum doktorum olmaz diye. Doktorla konuşucam o zaman yaklaşınca bi yere kaybolma dicem:1:

Bugün bana işyerimde bebiş var mı diye sordular:1:
Anlamışlar, birisi nasıl da anladım diyor :)))
Benim karnım çıktı artık kendimi tam hamile hissediyorum:49:

Çok merak ediyorum o yüzden öğrenmek istiyorum artık. 16. haftamda olucam ve sanırım artık cinsel organ oluşmuştur:1::1::1::1::1::49::49::49:

Oluşmuştur oluşmuştur, sen her ihtimale karşı çikolata yeme, bende yemediğim halde hareketliydi, yesem belki bakamayacaktı:)

Hadi tanışalım bence de :1: hımm 14+5 te gördüyse o doğrudur tabi, sadece söylemek için çekimser yaklaşıyor , ertelemeye çalışıyor. Nasıl bir form cnm o ben bilmiyorum :26: sendemi kartal dasın ? Bende :)

Form derken forumu yani burayı kastettim:kkk:, eşim ispiyonladı ama Bülent bey destek verdi:) Evet bende Kartaldayım:)

kizlar yeni yeni kabizlik cekmeye basladm.cok zor bsey ya.acaba ananasi kavonozdakindenmi alionuz yoksa dogal normal meyve olanindanmi.bende deniyim ya ins ise yarar

meyve olanından alıom ben konserve çok şekerli oluyo.
bazı yerlerde dilimliyorlarda hem. pakete koyup veriolar.
bazen de pazardan bütün alıom. eşim ya da annem kesiolar saolsunlar.:56:

Oluşmuştur oluşmuştur, sen her ihtimale karşı çikolata yeme, bende yemediğim halde hareketliydi, yesem belki bakamayacaktı:)

Form derken forumu yani burayı kastettim:kkk:, eşim ispiyonladı ama Bülent bey destek verdi:) Evet bende Kartaldayım:)

Çikolata yemeyince de ya oturup kalırsa. Geçen gittiğimde öyle oldu. Çikolata yemediğim halde hep hareketli olan bebişim. Son gidişimde cinsiyetini söyleyecekti oturdu öyle :)))) Göstermedi :) Yerim onun her yerini ben :)

Çikolata yemeyince de ya oturup kalırsa. Geçen gittiğimde öyle oldu. Çikolata yemediğim halde hep hareketli olan bebişim. Son gidişimde cinsiyetini söyleyecekti oturdu öyle :)))) Göstermedi :) Yerim onun her yerini ben :)

Ay evet bir de ihtimal var, küçük bir parça ye o zaman:)

doğru diyorsun bende annemle hep birlikteyiz dir çok şükür.... Ben erkek hissediyordum sanki ablamlar hep öyle dediklerinden etkilenmiş te olabilirim. Doktor söyleyince şaşırdım çok ... olsun sağlıklı hayırlı olsunlar da , eşim diyor ki bir tane de bana arkadaş yaparsın ilerde diyor :9:

ben çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız. hissettiğim erkekti. kayınvalide makasa oturttu. yok tuz attı yine erkek cıktı. sonra herkes yok senin erkek cocugun olacak uok karnın sivri dediler. yok gozlerim parlıyormus erkekmiş. bide eşimin ailesinde hayli fazlaca erkek cocuk ve genç olunca herkes kesin gözüyle bakıyordu. bende erkek olacak sanırım diyordum. evlenmeden bile önce bebeğimi görmüştğm erkekti hamile kalınca da neredeyse bi ara her gece rüyamda erkek bebek görüyordum. sonuc ise kız :) istediğimiz gibi

Back
X