2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydıııınn güzel annecikler :) sabah çantamı beslenme çantası gibi dolduruyorum iş yerinde tıkınıyorum çalışan anneler beni dinleyin bu haftaya kadar hep pohaça simit geçiştirdim ama yeter artık hem midemi ekşitiyo öle şeyler. minicik domatesler salatalıklar cıkmış 5 tane zeytin ve beyaz peynir çoook açık bir çay ( ben çaysız kahvaltı yapamam) oooohhhh hem bebişe yarasın hem size. bundan sonra sağlıklı besleniyoruz işte o kadar!!

Günaydın duyarlı annecik bilgilendirme için cok tesekkür ederim ben evden çalışıyorum oyüzden kahvaltı da falan bir problemim olmuyor cok şükür

Günaydın , teslerin iyi çıkmasına sevindim . Bizden 4 lüyü istedi standart takibe giriyorsunuz dedi 4 lü ve sonrasında ayrıntılı ulatrasyon dedi bakalım , doktorlar hızlı geçince bende kızıyorum bizler görmek için sabırsızlanıyoruz onlar hızlı geçiyor. Çok şükür ki benim doktorum hızlı geçmiyor

Sorun yoksa genelde üçlüyü atlayıp dörtlü istiyor doktorlar ama bizimki gerek yok dedi ben belki başka bir doktora daha sorarım bilemedim şimdilik.. benim doktorda hızlı geçmezdi ama dün nedense hızlı geçti yoğun muydu anlamadım valla ama dediğin gibi binbir hevesle gidiyoruz az görünce insan üzülüyor..

Herkese günaydınnnn :16::16::16:

bugün bi değişiğim kızlar yaaa güne yine istifrayla başladım ve bugünü cuma sanarak millete hayırlı cumalar diye mesaj attım :60: çok utanıyorummm :17: bebiş aklımı başımdan aldı :52:

Hee bende bi ara oyleydim bide arkadasımdan özür diledim aklımdaydı cumanı kutlamak istedim ama unuttum dedim oda deli bugün Perşembe demişti :)) günaydın canım bu arada

Günaydın sevgili anneler ve bebişleri. Günümüz güzel geçsin güzel güzel haberler gelsin inşallah bügünde. Hepinizde bir baş ağrıs var inşallah hemencecik geçer. Benimde belim çok ağrıyor sürekli ve eskiden 6.30 dedim mi kalkardım şimdi yok artık iyice uyuyorum belki de sabah namaza kalkıyorum ondan cok mu uyuyorum bilemedim ama bu yorgunluk hiç bitmiyor eskiden ne güzel dinç ve dinamik olurdum.

Geç kalkınca insan sersem oluyor dinamiklik kalmıyor malesef. Ben de haftasonları geç kalkıyorum. Gerçi hamile değilken daha geç kalkardım şimdi akşam erken yattığım için sabah erken kalkıyorum..
Bel ağrısı bende de oluyordu ama bu ara olmuyor. Zordur bel ağrısı, Allah şifa versin canım.

günaydıııınn güzel annecikler :) sabah çantamı beslenme çantası gibi dolduruyorum iş yerinde tıkınıyorum çalışan anneler beni dinleyin bu haftaya kadar hep pohaça simit geçiştirdim ama yeter artık hem midemi ekşitiyo öle şeyler. minicik domatesler salatalıklar cıkmış 5 tane zeytin ve beyaz peynir çoook açık bir çay ( ben çaysız kahvaltı yapamam) oooohhhh hem bebişe yarasın hem size. bundan sonra sağlıklı besleniyoruz işte o kadar!!

Ben hep sabah kahvaltımı böyle yapıyorum :)
Beyaz peynir minik domates ve meyve suyu :) O minik domateslere bayılıyorummm :)))

Ama bugün börek aldım kıymalı. Onu yedim:1:

oh yarasın şekerim , ne poğaça ne simidi bende 2 haftadır başladım cnm . domates , salatalık , peynir, 2 gündür poğaça vardı yanında ondan da yedim :1: bazen süt bile getirdiğim oluyor .

bebişim 13 hafta 1 günlükmüş durumu çok ii sağlıklı bir bebiş ölçülerinide söyledı hatta yazdı ama nereye koydugumu bulamıyorum kanamanın sebebi plasenta aşagıda oldugu içinmiş yani plasenta previa denılıyo ama bunun dönmesi lazım dedı merak etme döner dedi idrar kan tahlili yaptı idrarda çok yogun enfeksiyon çıktı kan tahlıllerınıde haftaya cuma gıdıcem o zaman ögrenecegim şu an kanama gözükmüyo dedi ve çok sevindik tabi vee artık tabi bebişim demeyeyim ..................OĞLUŞUM geliyormuş benım için süprız olmadı bırıncı oglumda ne yedıysem onu yiyorum halatabiki benım kız hevesım gitttiiiiiiiiiiiiiiiiii allah sağlık versın de kız erkek farketmez oğlum zaten erkek istiyodu

Her şeyin yolunda olmasına sevindim:)
İnşallah plasenta da dönecek ve sağlıkla doğacak bebeğin :)
3 adamın başında kadın olacaksın :) Kayınvalidem de öyle:)

Ben hep sabah kahvaltımı böyle yapıyorum :)
Beyaz peynir minik domates ve meyve suyu :) O minik domateslere bayılıyorummm :)))

Ama bugün börek aldım kıymalı. Onu yedim:1:

ayyy aynen gecen hafta iş çıkısı kıymalı börek canım cekti.herif geldi işden aldı beni börekçi aradık :)

oh yarasın şekerim , ne poğaça ne simidi bende 2 haftadır başladım cnm . domates , salatalık , peynir, 2 gündür poğaça vardı yanında ondan da yedim :1: bazen süt bile getirdiğim oluyor .

ceviz badem karaüzüm kurusu bide meyvemde var yanımda 11:00 gibi kuruyemiş zamanı hazırlanın 11de yiyoruzz:)))

Sorun yoksa genelde üçlüyü atlayıp dörtlü istiyor doktorlar ama bizimki gerek yok dedi ben belki başka bir doktora daha sorarım bilemedim şimdilik.. benim doktorda hızlı geçmezdi ama dün nedense hızlı geçti yoğun muydu anlamadım valla ama dediğin gibi binbir hevesle gidiyoruz az görünce insan üzülüyor..

Her zaman yapmıyorsa , o zaman yoğunlıktan yapmıştır cnm . birdahaki kontrolüne çok yoksa bekle istersen , sonuçta çok şükür sıkıntı yokmuş

bebişim 13 hafta 1 günlükmüş durumu çok ii sağlıklı bir bebiş ölçülerinide söyledı hatta yazdı ama nereye koydugumu bulamıyorum kanamanın sebebi plasenta aşagıda oldugu içinmiş yani plasenta previa denılıyo ama bunun dönmesi lazım dedı merak etme döner dedi idrar kan tahlili yaptı idrarda çok yogun enfeksiyon çıktı kan tahlıllerınıde haftaya cuma gıdıcem o zaman ögrenecegim şu an kanama gözükmüyo dedi ve çok sevindik tabi vee artık tabi bebişim demeyeyim ..................OĞLUŞUM geliyormuş benım için süprız olmadı bırıncı oglumda ne yedıysem onu yiyorum halatabiki benım kız hevesım gitttiiiiiiiiiiiiiiiiii allah sağlık versın de kız erkek farketmez oğlum zaten erkek istiyodu

Canım benim çok sevindim güzel haberlerine, yüzümde kocaman bir gülümseme oldu mesajını okuyunca :) Çok şükür,çok şükür,çok şükür :)

İnşallah hep böyle haberlerle gelir herkes.Bu arada cinsiyeti de öğrenmiş oldun,hayırlı bir oğlun olur inşallah :)

Son düzenleme:
ceviz badem karaüzüm kurusu bide meyvemde var yanımda 11:00 gibi kuruyemiş zamanı hazırlanın 11de yiyoruzz:)))

mesaj alınmıştır ... 11 de benim de meyvem var , 12:30 da yemek paydosum , saat 4 te bilemedin 5 te de diğer meyve saatim nasıılll ? cevizimi akşam yemeye dün başladım , mede mide bulantısı yapmıştı ceviz daha önceleri

mesaj alınmıştır ... 11 de benim de meyvem var , 12:30 da yemek paydosum , saat 4 te bilemedin 5 te de diğer meyve saatim nasıılll ? cevizimi akşam yemeye dün başladım , mede mide bulantısı yapmıştı ceviz daha önceleri

ceviz ve badem tüketmek gerekiyor canım . ama senin programında gayet güzel.

inşallah canım inşallah sağlıkla alırız kucagımıza. bir de siz şu cinsiyetleri öğrenseniz artık keske

bugün progestan bırakma günü galiba :1: bende bugün bırakıyorum kalinkam da bugün bırakıyor. bişey olmaz inşaAllah canım bende korkuyordumda arkadaşın doktoru 12 haftadan sonra faydanın aksine zararı olduğunu anlatmış özellikle bebek erkekse bu progestan kadınlık hormonu olduğu için hormonlarını etkilermiş bebeğin

bişey olmaz inşallah Allahın izniyle cnm.
bende korkudan bırakmasam mı acaba dedim dr a.
dr da bişey olmaz, eğer olursa yine gelirsin merak etme iyi bebeğin dedi. rahatladım bıraktm.
bırakalı 1 ayı geçti hatta..
daha hiç bişey olmadı çok şükür. hatta mide bulantılarım geçti kendimi daha dinç hissetmeye başladım.
çünkü bana çok uyku yaptı progestan.

İyi düşünelim iyi şeyler olsun canım Allahın izniyle birşey olmayacak

Doktorun bırak dediyse korkma bende doktorun dediği zaman da bıraktım çok şükür bişey olmadı.Zaten azaltarak bırakmıştım vucüt alıştı sanırım sonra da bıraktırdı doktor..

Sagolun kizlar, insallah birsey olmaz, endisemden dün doktoru aradim acaba devami alsam diye :27: yavas yavas birakma dedi, az az, yani artik her iki günde bir al sonra tam birak dedi..birsey olmaz dedi,
insallah olmaz, allahim bebislerimizi bize bagislasin, eli aga düzgün saglikli bebisler nasip etsin...

iyiki burasi var ya :29::29: iyiki varsiniz..endiselerimizi paylasarak rahatliyoruz

ne güzel haberler yazmışsınız herkese günaydın.
bugün ben pek hayırlı haberlerle başlamadım maalesef güne.
işyerinde bir arkadaş intihar etmiş dün gece. ölmüş.
şok oldum ya sabah sabah. hiç intihar edicek bi kız değildi.
nasıl yaptı böyle bişey anlamadım.eşiyle problemleri vardı.
gencecik hayatının baharında canına kıydı. off offf.

Benim de içim karardı şimdi..
Başın sağolsun senin de..
İntihar etmeyi nasıl başarıyorlar anlamıyorum.
Allahım uzak etsin..Şaşırtmasın bizleri..Amin.

ne diyosun.. Rabbim şaşırtmasın huzur versin , başın sağ olsun

ayyy aynen gecen hafta iş çıkısı kıymalı börek canım cekti.herif geldi işden aldı beni börekçi aradık :)

bende canim evden beslenme cantasi gibi hazirliyorum meyvami falanda aliyorum, ama ben sekerede cok düskündüm, simdide öyleyim...
ama bazende canim börek cörek istiyor

üzülme canim,...ama bu millete ne oluyor ya. 2 hafta öncede burdaki calisan kizin erkek arkadasi intihar etti.
cokmu gencti, cocugu varmiydi...
allahim affetsin, nasil bir piskolojide olmasi gerek ki böyle birsey yapti, ama esinle problemin varsa ayril ya, ne kendi canina kiyiyorsun???

Back
X