İlk sonucu sor sonra ikinciyi de sorarsın canım..
Bence de sor..ikinciyi ogrenrne kadar stres olacaksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk sonucu sor sonra ikinciyi de sorarsın canım..
evet canım iyi geliyo, limonata içebilirsin iş yerinde varsaEkşi baş ağrısına iyi mi geliyor. Yanımda ekşi bi şey olsaydı yerdim.
edet tatlım. İnci kızım geliyor :)
sizin?
Kizlar merhaba.cok acil birsey sorucam
Ikili testimin sonucunu birtanesi cikmis internetten baktim. Down sendromu 27,9 yaziyo.iyimi kotumu yalvaririm birsey diyin.digerindede down sendromu yaziyo ama sonuc cikmamis.bu cikan hangi sonuc onu anlayamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasil yani canim anlamadim :)
yani benim altta yazıyorya bebeğimin doğacağı muhtemel tarih kaçıncı hafta da olduğu ve resimleri var
Kizlar erik oldukca ucuzlamis az once merketten aldim migdeme okadar iyi geldiki anlatamam![]()
Canim bu testlein sonuc raporlari biraz karisik oluyo bn yazdigin sonucun cikan risk dgeri oldugunu sanmiyorum hemen panik yapma doktounla gorus
Kayisi caglasi bulabiliyomusunyz? Dun haberlerde gordum.gormez olaydim
günaydınhamişler hayırlı günler dilerim. benim 2 li kan sonuçlarım da geldi çok şükür temiz
yanlız iki gündür sol kasığımda ağrı var sızı şeklinde ve parmağımla bastırınca acıyor ilk defa böyle oldu hamileliğimin başından beri hiç böyle olmamıştı biraz tedirgin etti beni. böyle olan varmı 13. haftadayım. :18: birde bugün saçımı boyatmaya gidiyorum saçlarım sarı bu sefer küllü açık kumral boyatıcam.. dr a göre kız olan cinsiyetimiz artık babamız kızım günaydın kızım napıyor demeye başladı bile. bir daha ki kontrolde kesin belli olur heralde.
hepimizi öpüyorumm canlar..
![]()
cnm sonuçlar için gözünüz aydın , saç boyatmak konusunda doktorundan onay aldın mı?
tşk ederimmm canım benim... dr kendide boyuyo onunda platin sarı kıscaık entel biraz kendilerisordum boyatabilirsin deriye işlemiyor kana karışmıyor sonuçta dedi. fazla solumıyacaksınız boyayı o kadar. kuaförümde zaten 3 ay sonunda boyarız demişti ben istesemde boyamazdı yani.
Kizlar erik oldukca ucuzlamis az once merketten aldim migdeme okadar iyi geldiki anlatamam![]()
canım ben erik de çağlada yedim büyük marketlerde var canım![]()
Ben de yedim :)
Ama erikler yazın olduğu gibi kocaman değil daha ama idare ettik:)
Karpuz da yedimTürkiyede çıkmamış iran karpuzuymuş. Bu mevsime göre güzeldi :) Zaten bizim karpuzcu tektir. Bi tek ondan alırız. Hep iyisini seçip verir bize sağolsun:)
Ben de yedim :)
Ama erikler yazın olduğu gibi kocaman değil daha ama idare ettik:)
Karpuz da yedimTürkiyede çıkmamış iran karpuzuymuş. Bu mevsime göre güzeldi :) Zaten bizim karpuzcu tektir. Bi tek ondan alırız. Hep iyisini seçip verir bize sağolsun:)