2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
2gun once dr umu aradm bu demir hapini icemiom diye.oda bana baska isim vrrdi bnde onu kagida notettim ama dha alamadm.smdi gyneteron azureninkini buldum kagida not alim dedim bi baktim iki gun oncede aynisini yazmisim.meger bnm dr umda ayni hapi vermis :52:

hadi ya , o zaman sen suçlusun baba da söylemeliydin :1:

Damla o kadar tarif edip üstüne Gdoyu hatırlatmak oldu mu şimdi?:) Bende geçen hafta marketten kavrulmuş mısır aldım, soslu diye geçiyor ama içinde katkı maddesi yoktu, ama artık hiçbir mısıra güvenilmez tabi,ben de sözde yeğenlerime aldım ama çoğunu ben yedim ve bebişten özür diledim,bir daha eve almayız kuzucuk dedim:(

ya evet bebek için çok zararlı ama ben dayanamıyorum. evde patlamış mısır var pakette senin dediğin gibi soslu mısır var. dışarı cıktıpımda bardakta mısır alıyorum ve şuanda dört gözle o mısırları bekliyorum. ya bunların gdo suz olanını bulamayız dimi?

hadiii :( bak şimdi nasıl çekti canım ahh ahh tencereye koyup kaynatıp tuzlayıp yemek var. Hatta közde pişiripte yiyeceksin offf sen yesene bizim yerimize. Ama şoyle birsey de mısırlarda cok fazla gdo varmış az yemek hatta hiç yememek lazım aslında bebiş için :(

deme ohhh mis gibi çok güzel anlatmışşsın tatlım ama oraya gdo yazman hiç olmamış :1: Pazarda görmedim çiğ olarak ama dışarda satan var hazır tuzla yee :52:

bursada var istanbulda neden yok ki :(

hem ben önce senin profil resmini yicem sonra mısır yicemm :))))))) ya o ne tatlı bi bebek allahım bana da öyle bi bebek nasip etsin inşallah amin

bilmiorum ki nie yok :) çok güzel deme benimde yiyesim gelio gördüğümde :) aminn güzelim allah herkesin gönlüne göre versin. :16:

kayısının olmamış hali :)

olmamış ya ondan yememişimdir onu ama canım çekti akşama bi markete uğramak lazım :) :34:

ohh herkes maşallah amma çok şey aşeriyormuş.. erikler karpuzlar:)) bende erik yedim ama karpuzu alacakken adam tavsiye etmem diyince geri indirdik:P
bu arada bende karnım bazı pıt pıtlar hissediyorum ama emin değilim tabii..:emir_bebek:

Bende 1-2 saattir karnimin sol tarafinda neredeyse kesintisiz pitpitlaniyorum :) olabilirmi ki ya eger oyleyse cok garip hissedecem kendimi

deme ohhh mis gibi çok güzel anlatmışşsın tatlım ama oraya gdo yazman hiç olmamış :1: Pazarda görmedim çiğ olarak ama dışarda satan var hazır tuzla yee :52:

bilmiorum ki nie yok :) çok güzel deme benimde yiyesim gelio gördüğümde :) aminn güzelim allah herkesin gönlüne göre versin. :16:

olmamış ya ondan yememişimdir onu ama canım çekti akşama bi markete uğramak lazım :) :34:

Dışarda burada da var mısır canım. Onlar güzel değil. Buzluktan çıkarıp haşlıyorlar ve tadı bozuk oluyor..

İnşallah cumartesi günü hastane çıkışı cinsiyet anketini tıklıcammmm :)))))))

Aci soslu mayonezli yiyorum...patates ve hamburger ...kola yerine de portakal suyu falan:3:

mmmm suan yalaniorum resmen:56: valla en kisa zamanda bnde yicem anneme gidimde beraber yiyek anacimla.gecen gece adama gece 11de kalk dondurma al yiyek dedim.magnum.reklami cikti karsima.fena asermeye basladm.garibim hic usenmeden gidip alip geldi :52: Allahtan karnm daha dumduz kg almadm ama bu gidisleeeee:53:

mesaj alınmıştır ... 11 de benim de meyvem var , 12:30 da yemek paydosum , saat 4 te bilemedin 5 te de diğer meyve saatim nasıılll ? cevizimi akşam yemeye dün başladım , mede mide bulantısı yapmıştı ceviz daha önceleri

ceviz badem karaüzüm kurusu bide meyvemde var yanımda 11:00 gibi kuruyemiş zamanı hazırlanın 11de yiyoruzz:)))
Maşallah size çalışan ama bilinçli anneler, bende bir ara hep simit pohaça yiyordum ama okulda çok iyi arkadaşlarım var, onlardan fırçayı yiyince şimdi peynir ve sütü mutlaka bulunduruyorum, bu aralar birde pekmeze başladım, tatlı aşermelerim başladı da bastırmaya çalışıyorum:))

Slm kızlar aranıza yeni geldim 10 haftalık hamileyim allahın izniyle ama böle bende çok bulantı falan olmadı .bunlar normal şeylermi anne karnında bebek kalbi durarsa falan belirti olurmu acaba nedense bi yazı okudum ve içime korku düştü.sizin nasıl hamiliğiniz gögüslerim hala şiş ve acıma var arada böle karnım ağrıyor ama hemen geçiyor ama hiç öle iştahım falan yok acıkmıyorum ilk öğrendiğim haftalar psikolojikmi bilmem çok acıkıyordum ama şimdi öle bişey yok .doktor kontrolum ayın 20 de ikili tarama falan yapılacak ama işte allahım korusun bebeklerimizi.

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavıştursun, o haftalarda dua ve sabretmekten başka pek birşey yapılmıyor, sen dinlenmeye devam et, ağır iş yapma zamanla bebğinden güzel haberler alırsın bizimle de paylaşırsın inşallah..

siz misir dionuzda bnmde gozumun onunde burger kingden hamburgerle patates kizartmasi ucuyor.ben napayim smdi:43:

Ay seninki de çok hoşmuş, leb demeden çorum:)))

ayy bende deminden beri sayfayı arıyorum , tam buldum yazdım senin yazını gördüm

Yetişememişim size demek:)

ya evet bebek için çok zararlı ama ben dayanamıyorum. evde patlamış mısır var pakette senin dediğin gibi soslu mısır var. dışarı cıktıpımda bardakta mısır alıyorum ve şuanda dört gözle o mısırları bekliyorum. ya bunların gdo suz olanını bulamayız dimi?

Sanmıyorum canım ya mısır gdo da listebaşı bir ürün, eve sokmamaya çalış, yoksa dayanamayız yeriz:(

benım son adet tarıhı 31 ocak 2013 aranıza yenıkatıldım

Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah:)

off yaa sen bursa dasın demek ki:) anneem oranın meşhur olan şeyinden çekti şimdide canımm off ne güzel şeyler var ordada. kamuran görmüş ben hazır satılanıda görmmedim henüz görsem tadı tuzu mühim değil hemen yicem ama yok. evet o kelime olmadı ama napıyım gerçekte ne yazık ki :(

mmmm suan yalaniorum resmen:56: valla en kisa zamanda bnde yicem anneme gidimde beraber yiyek anacimla.gecen gece adama gece 11de kalk dondurma al yiyek dedim.magnum.reklami cikti karsima.fena asermeye basladm.garibim hic usenmeden gidip alip geldi :52: Allahtan karnm daha dumduz kg almadm ama bu gidisleeeee:53:

Onemli olan yedikten sonra oturmamak sanirim:-). Ben aksam yer yemez oturuyom.gobek hafif cikti iste..malesef hazin son bu:-)

uff ya bekle ki gelsin şimdi saat 1. bide ondan sonra senin cevap vermeni beklee :s canımm lütfeeen bize hemen haber ver olurmu özellikle ben meraktan çatlarım. ve mutlaka çikolata yiyip git mazallah yine oturur falan beklemeyelim iki hafta daha

Back
X