2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
anlamadımkı canım ıns yuksek dııldır yorumladık ama ıns ıyıdır ıkımızınde ben sabaha randevu aldım ıste beklıcez napalım ıns bılen bırı yorumlar yaa bende merak ettım

Benim sonuclar eksik cikmasaydi hemen doktora gidecektim eksik cikinca kaldi burda da kimsenin yardimci olacagi yok ben sonuclarimin hepsi cikinca doktora giderim

güzel anneler ve tatlı bebekleri nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. Haftasonu giremiyorum iş yerinde okumaya çalışıyorum cinsiyetler geliyor birer birer rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin
bene henüz hissedemedim bebişimi kızlar belkide ben anlayamıyorum yarın başka bi doktordan randevu aldım 2 hafta oluyor kendi doktorumada 2 haftasonra gidecem :52:

aynıyız seninle cinsiyetine baktırmak için mi gidiceksin canım.

Benim sonuclar eksik cikmasaydi hemen doktora gidecektim eksik cikinca kaldi burda da kimsenin yardimci olacagi yok ben sonuclarimin hepsi cikinca doktora giderim

canım benim hiç bildiğim bir konu değil.en iyisi doktorunu arayıp sorman olur.Zaten bu testler çok önemli .Yorumu uzmanlar yapmalı.inş. kötü bir şey yoktur .

İnş. canım .ikinciyi düşünmüyordum ama büyük motivasyon oldu şimdi. Hayırlı ve sağlıklı olsun da .Bir doktor bize cd verdi 4 boyutluda bakmışdı. 4 video var birinde pipisini gayet görüyoruz bir diğerinde bacağı sürekli vuruyor, bir diğerinde 5 parmağını açıp bize çak yapıyor :) ama bebeğim bana çok zayıf geldi kaburga kemikleri ortada resmen sizinkiler de öyle mi ?yoksa bir benim oğlum mu afrikalı:)

güldürdün beni :9: niye öyle diyorsun annesi oğluşuna :) haftasında gidiyorsa sorun yok , cd vermesi güzelmiş hem çok net görmüşsün ne güzel bizimki bize vermiyor .

benim de dünden beri sol tarafıma batıyor :)))
ayaklarını mı uzatıyor ayy yerim ayaklarını onların :))) normal olsun hissetmemiz de sıkıntılarını yaşar geçeriz allahın izniyle..

Yok canım bu kez kesin öğrenir gelirsin sen:) hayırlısı olsun:)
demir ilacını da unutmak yok :)

ahhaahaa tamam unutmak yok canım cinsiyetini öğrenmeden gelmekte yok :) öğrenemezsem ben o doktoru bırakırım başka doktora giderim :)

:)) Öğrenmek biraz zaman aldı ama sağlıklı ya buna şükürler olsun. Allahıma şükürler olsun bebeklerimiz sağlıklı olduğu için. Daha önemli ne olabilir ki :)
Son günlerde kızlar için saç bandı ve tokalara bakıyordum artık bakamıyorum. Tamamen erkek kıyafetlerine yöneldim artık her şey için maviye bakıyorum önce:)

seninkisi nazlandı .benim 14+2 de gittik hemen gösterdi .ben de kıyafetlerden çok hemen odalara baktım.Mesela babyboom çocuk odası yazsana googla bir moda blogcusunun oplunun odası ,ben onun gibi sade bir şey yapacağım .odanın yarısını beyaz ahşapla kaplatacağım diğer yarısını bebe mavisine boyatağım. sonra tüm mobilyası beyaz,duvarda da resimler olacak.tüm haftasonun bunlara bakarak geçirdim:)heyecanlı şeylermiş güzel.Allah olmayan herkese nasip etsin.

Cnm inan bildiğim bir şey olsa hemen cevaplıcam da inan bilemedim . Sana en iyi cevabı doktorun verir stres yapacak bir durum yoktur umarım .

Bir de bebeğin cinsiyetini öğrendik.Oğlum olacak.hiç kendimi erkek annesi olarak düşünmemiştim ,hep bana kız anneleri daha mütevazı ,daha sevecen ve merhametli gelmiştir.Neyse tam tersinin de mümkün olabileceğini göstermeye çalışıcam:)
Cool'a
bizim cinsiyet belli oldu,sizinkini bekliyoruz.Kız olursa kaçarınız yok:)

Ben geldimmmmm. Ailemize 2 pasa geliyor canlarim. Her sey yolunda cok sukur haftalariyla da uyumlu. Allah saglikli bir omur nasip etsin hepimizin bebislerine insallah.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

maşallah sizlere :))

blaze ash Rabbim sabır versin öncelikle :) evde 3 erkekle başın dertte bence :) maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın sizi inşallah

turchanka35 canım yok oyle bişey :) sen kendin mütevazi olarak zaten herşekilde kendini gösterirsin. ne farklı kız anneleri de var. onemli olan sensin ve senin kişiliğin. bu arada maşallah oğlunuz şansıyla gelir inşallah evinize. cd olayına da bayıldım benim doktorum hiç cd falan vermedi

Bizim de belli ismi kismetse kiz da olsa erkek de olsa Deniz olacak. Belki ikinci isim de koyabiliriz. Kucagimiza alalim kismetse isim kolay :nazar:
Ay haftasonu kardesimin nisani guzel gecti allaha sukur aksilik cikmadi ama bu sefer de esimin kiskancligi tuttu.
Kac senelik komsumuzun oglu benim de abim yani herseyimize kosan adami kiskandi. Gobegimi sevdi diye kiskanclik krizine girdi. Vay efendim aliskin degilmis aileden biri bile ellemesinmis. Anlatamiom bu insanlar aileden ote artik. Herseyimize yetisen akrabamdan cok deger verdigim bi abim.ama yok.anlamiyor.yetisme tarzindan mi artik kendi kotu fikirlerinden mi bilmiyorum.
Simdi küstü bana cmrtsiden beri konusmuyor. Bende kendi haline biraktm. Kadinlarin hormonlari tavan yapar sozde benim koca beni gecti.sagolsun..

Arkadaşlar ,bu arada doktor bana demir ilacının yanında elevit ya da decavit vermedi .yeni nesil bir vitamin varmış içinde kabızlığı da önleyen probiyotikler var vitaminler dışında .bir de bebeğin ve annenin bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. burada herkes elevit ve ya decavit mi kullanıyor ?yoksa benim gibi farklı bir vitamin kullanan var mı?

Canim banada gyno ferro sanol verdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahhaahaa tamam unutmak yok canım cinsiyetini öğrenmeden gelmekte yok :) öğrenemezsem ben o doktoru bırakırım başka doktora giderim :)

benim gibi :) iki kere şans verdim sonra değiştirdim doktorumu şimdikinden cok daha fazla memnumum iyiki değiştirmişim

canım hem cinsiyet hemde merak ediyorum hissetmiyorum ben iyi mi diye merak ediyorum :31:

BENDE TAM ANLAMIYLA HIISSEDEMİORUM AMA HAFTASONU GİTTİM KIPIR KIPIRDI BEBİŞİM HERŞEY YOLUNDA DEDİ DOKTOR. CİNSİYETİNİ GÖSTERMEDİ ŞİMDİ AYIN 26SINDA RANDEVUM O ZAMAN GİDİCEM İNŞ O ZAMAN ÖĞRENİCEM :) AMA 23NİSANDA EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ ACABA O ZAMAN GİDİP ÖĞRENSEM Mİ GÖSTERİRSE KIZ İSTİYO ÇOK EŞİM ONA KIZ HABERİNİ VERİRSEM EMİNİM UÇUCAK HAVAYA. AMA O BERABER ÖĞRENMEK İSTİYO BÖYLEDE Bİ DURUMUM DA VAR ÇOK KARARSIZ KALDIM :s

Bu kez kesin öğrenirsin merak etme:)

seninkisi nazlandı .benim 14+2 de gittik hemen gösterdi .ben de kıyafetlerden çok hemen odalara baktım.Mesela babyboom çocuk odası yazsana googla bir moda blogcusunun oplunun odası ,ben onun gibi sade bir şey yapacağım .odanın yarısını beyaz ahşapla kaplatacağım diğer yarısını bebe mavisine boyatağım. sonra tüm mobilyası beyaz,duvarda da resimler olacak.tüm haftasonun bunlara bakarak geçirdim:)heyecanlı şeylermiş güzel.Allah olmayan herkese nasip etsin.

Baktım netten çok güzel ama ben sanırım oda yapamıcam kızlar ya bilemiyorum ki. Yatak odam çok ufak olduğu için gardırobumu ayrı odaya koydum. O yüzden bebeğime oda kalmadı.. Biraz büyüyene kadar beşikte yanımda yatacak. Sonra başka eve çıkarız zaten inşallah evimizi alır da çıkarız artık.. Kira burası.
Bi de odaya bakarken bu bebişe rastladım. Allahımm çok tatlı yaaa. Allahım bana da nasip et...
$bebiþþþþ.webp

canım benim hiç bildiğim bir konu değil.en iyisi doktorunu arayıp sorman olur.Zaten bu testler çok önemli .Yorumu uzmanlar yapmalı.inş. kötü bir şey yoktur .

Cnm inan bildiğim bir şey olsa hemen cevaplıcam da inan bilemedim . Sana en iyi cevabı doktorun verir stres yapacak bir durum yoktur umarım .

Sonuclarin hepsi cikinca gidicem doktora

güldürdün beni :9: niye öyle diyorsun annesi oğluşuna :) haftasında gidiyorsa sorun yok , cd vermesi güzelmiş hem çok net görmüşsün ne güzel bizimki bize vermiyor .
ay çok zayıf kaburga kemikleri ortada .ama bundan sonra çok yicem inş.düzelecek.haftasının önünde gidiyor 14+2 de 16cm 107 gr.boyu uzun kilosu az:( Doktorumu değiştirdim çok pahalı bir yere gidiyorum artık çünkü doğumu orada yapmak istiyorum inş.Eşimin de suratı çok asıktı çok para verdik diye cdyi alınca bir de içinde 4 video görünce 4 boyutlu hepsi de ,hakettiler diyor hem erkek haberini verdiler (o erkek istiyordu) hem de cd.Şimdi çoğalttırıcam cd'yi .çok güzel çünkü .

BENDE TAM ANLAMIYLA HIISSEDEMİORUM AMA HAFTASONU GİTTİM KIPIR KIPIRDI BEBİŞİM HERŞEY YOLUNDA DEDİ DOKTOR. CİNSİYETİNİ GÖSTERMEDİ ŞİMDİ AYIN 26SINDA RANDEVUM O ZAMAN GİDİCEM İNŞ O ZAMAN ÖĞRENİCEM :) AMA 23NİSANDA EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ ACABA O ZAMAN GİDİP ÖĞRENSEM Mİ GÖSTERİRSE KIZ İSTİYO ÇOK EŞİM ONA KIZ HABERİNİ VERİRSEM EMİNİM UÇUCAK HAVAYA. AMA O BERABER ÖĞRENMEK İSTİYO BÖYLEDE Bİ DURUMUM DA VAR ÇOK KARARSIZ KALDIM :s

delimisin bundan güzel hediye mi olur :) 23ünde git gizli gizli kesin öğrenirsin zaten o zamana. 10 gün var daha 17. haftana bile belki girmiş olursun kesin öğrenirsin canım. bundan güzel hediye olmaz bundan güzel süprizde olmaz asla da unutamaz. tabii erkek cıkarsa da ayrı olur ama olsun :)) sen bence bir arkadasınla git arkadasın videoya ceksin bebişi sonra varmı televizyonunuzda bilmiyorum usb ye aktar vvideoyu ve televizyonunuza tak. güzel bir anınızda da aç videoyu hem gorsün bebişi hemde soylersin cinsiyetini kuzunun :)) cok heyecan yaptım ben şimdiden senin yerinee

maşallah sizlere :))

blaze ash Rabbim sabır versin öncelikle :) evde 3 erkekle başın dertte bence :) maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın sizi inşallah

turchanka35 canım yok oyle bişey :) sen kendin mütevazi olarak zaten herşekilde kendini gösterirsin. ne farklı kız anneleri de var. onemli olan sensin ve senin kişiliğin. bu arada maşallah oğlunuz şansıyla gelir inşallah evinize. cd olayına da bayıldım benim doktorum hiç cd falan vermedi

inş. canım cd olayı gerçekten süperdi.gerçekten çocukların cinsiyetlerinin bir süre sonra annenin karakterine etki ettiğini düşünüyorum .mesela neden burda bir çok arkadaş kaynanasıyla anlaşamıyorlar ? hiç kaynanasından memnun olmayan bir erkek görmedim :)

Baktım netten çok güzel ama ben sanırım oda yapamıcam kızlar ya bilemiyorum ki. Yatak odam çok ufak olduğu için gardırobumu ayrı odaya koydum. O yüzden bebeğime oda kalmadı.. Biraz büyüyene kadar beşikte yanımda yatacak. Sonra başka eve çıkarız zaten inşallah evimizi alır da çıkarız artık.. Kira burası.
Bi de odaya bakarken bu bebişe rastladım. Allahımm çok tatlı yaaa. Allahım bana da nasip et...
Eki Görüntüle 1068204

canım benim de gardırobum bebeğimin odasında olacak ama o oda zaten çok büyük o kadar da olsun. diğerleri de sığar kesin.inş. kendi evinizde çok güzel bir oda yaparsınız ben oda yapıyorum çünkü hem kendi evim ,hem de yatağını uzayabilenden alıcam ,mobilyası da sadece olunca büyüdüğünde de kullanabilecek .ama şimdilik park yatak alırsın ,çok güzel modeller var internette.
evet o bebek çok tatlı gerçekten annesi de çok güzel bir kadın zaten .inş. bizim de benzer şeyler çıkar :)

Eki Görüntüle 1068204

bayıldım ne tatlı birşey o oyle :)) bebek resmine bakarsan bebeğin daha cok ona baktığın resme benzermiş. batıl bir inanç ama oyle. annem bana hamileylen 9 ay bir bebeğe bakmış ve bende oyle doğmuşum. hatta o resimde hala albümde arkadaslarım sensin heralde diyor ama yok değilim ama benim bebekliğimin aynısı. şimdi bende kendimin bebekliğine bakıyorum inşallah bana benzer :) sen de bu bebişe bak Cihangir'in ona benzesin :)

canım benim de gardırobum bebeğimin odasında olacak ama o oda zaten çok büyük o kadar da olsun. diğerleri de sığar kesin.inş. kendi evinizde çok güzel bir oda yaparsınız ben oda yapıyorum çünkü hem kendi evim ,hem de yatağını uzayabilenden alıcam ,mobilyası da sadece olunca büyüdüğünde de kullanabilecek .ama şimdilik park yatak alırsın ,çok güzel modeller var internette.
evet o bebek çok tatlı gerçekten annesi de çok güzel bir kadın zaten .inş. bizim de benzer şeyler çıkar :)

Ne mutlu sana ki kendi eviniz :) Ben de çok hevesleniyorum bebeğime oda yapayım diye ama bakalım belli olmaz. Yine de şimdilik sadece beşik alma ihtimalim daha fazla. Park yatak sevmiyor benim kocam tutturdu normal beşik alacak. Zaten onların 4lü, 6lı çekmeceli olanları var. Onlardan almayı planlıyorum.

Back
X