geldim kızlarrrr :)))) kontrolümüz bebişim yüzünden baya uzun sürdü yaramaz baya uğraştırdı :) 13.30 da girdim doktorun yanına ultrasyonda baktı bi türlü istediği pozisyona geçmedi bi türlü 20 dk uğraştı sağdan dürttü soldan dürttü olmadı git çikolata şekerli bişeyler falan yede yarım saat sonra tekrar gel dedi gittim şeker komasına soktum kuzuyu :) tekrar gittim yine uğraştırdı yüzünü bize dönmüş yatıyor Anneyi çok özlemiş heralde diyo doktor :) doktor dürttükçe sırtını dönüyor bu defada inatçı olacak bu kuzu ne bu uğraştırdığı beni diye isyan etti artık doktor amcamız :))) en sonunda bi yerden yakaladı da ense kalınlığı 0,9 mm miş burun kemiğide oluşmuş çok şükür ultrasona göre bi anormallik yok kanda da sorun çıkacağını sanmıyorum dedi çarşamba sonuçları alıp görüşücez tekrar. Boyumuz 7 cm olmuş haftasına göre baya ilerde gidiyor dedi. Doktorumuz uğraştı ama bende bu sayede tam 40dk bebişimi seyredebilme fırsatı yakaladım yerim onu pörtlek gözlümm

cinsiyetine bişey diyemem tahminde bulunurum oda değişir falan 3 hafta sonra net bilgi verirrim dedi tahminde bile bulunmadı

bakalım payımıza beklemek düştü kuzum sağlıklı olsunda bekleriz napalım
kalinkam canım son gittiğimde 4 gün öndeydi ya ona göre 13 haftalık olduk bugün ama ultrasonda 13+3 çıktı tam bir hafta önde gözüküyor. ama cetvele karışmıyorum sata göre duruyor o ultrason belli olmuyo çünkü biliyosun