2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hosgldin canim maasallah senin bebise kocaman olmus bizim kide epey ugrastirdi doktoru bizimkide cok boynu bukuk durdugu icin hm enseyi hemde boyunu olcmekte cok zorlandi hatta boyunu olcuyoum ama cok dogru bi sonuc olacagini sanmiyorumcok boynu bukuk duruyo dedi bizimde ensmiz 0.9 v burun kemigimiz olusmus benimkide gayet iyi demisti maasallah kuzucuklarimiza benim bebis hem sat a gore hemde tupbebek hesabina gore tam gununde cikti insallah hep boyle guzel gider gelisimleri Allah im hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip eder insallah canim bende carsamba alacagim sonucumu insallah onlarda guzel cikar ... senin bulantilarinda kesildimi canim ben cok sukur cok iyiyim:56::16:

sağol canım benim dediğin gibi inşaAllah sonuna kadar hep böyle yüzümüzü güldürür miniklerimiz :16: aslında yarın 16da çıkacak benim sonuçlarda o saatte sonucu aldıktan sonra koştur koştur doktora sonuç yetiştirmek zor olacak en garantisi çarşamba gitmek dedim. ben dün gece çok fenaydımda bugün maşaAllahım var iyiyim çok şükür :) ya bi bakıyorum bişey yok bi bakıyorum bi anda gelmiş geri.. aynen anlattığın gibi tam bi bebek görüntüsüydü gözleri bile pörtlek pörtlek görünüyodu kalbi pır pır atıyodu çok güzeldi yaa...

12 sinde yani cumartesi doktorda randevum vardı 2 li tesler falan yapıldı bu arada doktorum bi cinsiyetine bakalım görebilecekmiyiz dedi hiç beklemiyodum daha çok erken diye ama doktorumuz bebişin bağdaş kurduğu bacaklarını dürtükleye dürtükleye açtırdı bu arada muayneye gitmeden 1 saat önce güzelce çikolatamıda yemiştim bizimki bacaklarını bi açtı ki :D 3 ay ekşi yiye yiye hal oldum hatta hala deli gibi yiyorum ama bildiğin oğlan büyütmüşüm içimde ;)) çok net gördük organını :) hayırlı evlat olsun, insan olsun ilk önce :)) gitgide alışıyorum bebeğime :) hayırlısıyla kucağımıza alalımdaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

aaaa ne güzel erkenden öğrenmişsin :)) hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşaAllah

İyi yapmissin canim icin rahatlamistir en azindan...Allah a sukur bebis iyimis bak sen de dinlenmene bak artik o kadae fazla da yorma kendini tatlim
Dinleniyorum canım şimdi şimdi ağrı yok eğilince oluyor acı gibi geçer inşallah
çok şükür canım .. bi sorun olmasında ağrıları çekeriz :)

Çekeriztabi canım sıkıntı yok bebişler. İyi olsunda
geldim kızlarrrr :)))) kontrolümüz bebişim yüzünden baya uzun sürdü yaramaz baya uğraştırdı :) 13.30 da girdim doktorun yanına ultrasyonda baktı bi türlü istediği pozisyona geçmedi bi türlü 20 dk uğraştı sağdan dürttü soldan dürttü olmadı git çikolata şekerli bişeyler falan yede yarım saat sonra tekrar gel dedi gittim şeker komasına soktum kuzuyu :) tekrar gittim yine uğraştırdı yüzünü bize dönmüş yatıyor Anneyi çok özlemiş heralde diyo doktor :) doktor dürttükçe sırtını dönüyor bu defada inatçı olacak bu kuzu ne bu uğraştırdığı beni diye isyan etti artık doktor amcamız :))) en sonunda bi yerden yakaladı da ense kalınlığı 0,9 mm miş burun kemiğide oluşmuş çok şükür ultrasona göre bi anormallik yok kanda da sorun çıkacağını sanmıyorum dedi çarşamba sonuçları alıp görüşücez tekrar. Boyumuz 7 cm olmuş haftasına göre baya ilerde gidiyor dedi. Doktorumuz uğraştı ama bende bu sayede tam 40dk bebişimi seyredebilme fırsatı yakaladım yerim onu pörtlek gözlümm :16: cinsiyetine bişey diyemem tahminde bulunurum oda değişir falan 3 hafta sonra net bilgi verirrim dedi tahminde bile bulunmadı :31: bakalım payımıza beklemek düştü kuzum sağlıklı olsunda bekleriz napalım

kalinkam canım son gittiğimde 4 gün öndeydi ya ona göre 13 haftalık olduk bugün ama ultrasonda 13+3 çıktı tam bir hafta önde gözüküyor. ama cetvele karışmıyorum sata göre duruyor o ultrason belli olmuyo çünkü biliyosun :34:

Gözünaydın canım maşallahhh subanallahh

BizdenHerkese merhaba
Kontrolumuz vardi bugun ve cok sukur hersey yolunda. Ikili testi yaptirmadim. Olumsuz birsey cikarsa zehir etmek istemedim kalan haftalari. Ne de olsa net bir sonuc degil verdikleri. Cinsiyeti de doguma kadar ogrenmeme karari aldim. Ins allah nasip ederde o gun surpriz olur bize. Simdilik bu kadar opuldunuz. Xx

İçeriğini araştırayım o halde, teşekkür ederim.

Kızlar şöyle bir site buldum kozmetiklerin içeriğindeki maddelerin tehlikeli olup olmadığını incelemek için. http://www.ewg.org/skindeep/ Ürünün adını product search kısmına yazıyorsun, analizi çıkıyor. Kırmızı olanlar zararlı, sarı şüpheli, yeşil güvenliymiş. Lierac ve Mustela da zararlı çıktı, vazgeçtim. Özellikle Lierac paraben dolu, nasıl önerilir gebelere anlamadım.

sebamed e bakarsan sonucunu bekliyorum canım üyelik istiyo site sanırım uğraşmıym:)

canım kafanı karıştırmak istemem,eğer memnunsan tabiki devam et ama bana çok ters şeyler düştü .Mesela ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmam gerekiyor .doktorum girecek kürtaja da ben çok üzgünüm ama çevremdekiler de bir bayram havası anestezici bayandan hemşirelere kadar.sonra ağlayarak uyandım narkozdan .onlar hala oje ve asetonlardan bahsediyorlardı.sonra tekrar hamile kalabilmek için yine o doktora gitmeye devam ettim.tüp bebek dediler ilkinde nasılsa olmuş eşinin spermleri düşük senin de çikolata kistlerin var dediler.hatta yeni açılacak olan tüp bebek servisine fiyat almaya yönlendirdiler biz tabii çok umutsuzuz.kesin gözüyle bakıyoruz tüp bebeğe.Sonra ikinci kez hamile kaldım doğal yoldan.ilk bebeğimdeyken benim kızamıkçık(rubella) testim sınırda çıkmıştı .Bunda da sınırda çıkmış yine.beni telefonla aradılar hemen hastaneye gelin rubella sınırda çıktı diye.Ben ilk gebeliğimden sonucu biliyorum kesin alıyorlar yani kalbi durmasa bile.Ağlaya ağlaya hastaneye gittim .1 hafta avidite testini bekledim o arada tepecik hastanesi var ya hani beğenmediğimiz.orada bir doktor bulduk tanıdık.bu testi tekrar etmeye bile gerek yoktu.hem de ilk gebelikte de aynı sorun varmış ,nasıl böyle bir hataya düşerler dedi .ben de kesin olarak orayı bıraktım.

Canım çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın. Bundan sonra gönlüne göre olsun canım herşey. Peki doktorun kimdi canım? Tınaztepe hastanesi nasıl peki br şey duydun mu? Doğum için inş o günleri görürüz daha tam karar vermedim. Ama bir kez gittim medicale çok ilgilendi doktor en önemlisi güleryüzlüydü.ama devamı nasıl olcak bilmiyorum. Kent i ben de düşünmüştüm ama tek bayan doktor var o da nasıl bilemedim.

Slm cnm benim ilk dogumum normaldi. Ve inanirmisin gunum geciyordu diye sunni sanci aldim 9 saaten donra bebegimi kucagima aldimm:))) 3 saat sonra evime dondum ve pijamalrimi kendim degistirip mutfakta yemek yedim ve sonra yatagima dondum ve misafirlerimi karsiliyordum :))) sancilar zordu evet ama bebisini kucagina alinca hersey bitiyor ..suanda 15 haftalik hamileyim ve Allah nasip ederse normal istiyorm .arkdsma catin dar olmaz dediler ve sezaryan olacan dedi dr yengesiyle benim aramdaki farki gorunce baska dr gitti ve oda normal oldu..

Böyle güzel doğum hikayeleri insanı cesaretlendiriyor. İnş hepimiz için her şey sağlıklı ve güzel olur

walla öyle canim, bosver...ne verirse allah o kabulundur, senin elindemi erkek kiz dogurmak..alla alla sinir ediyor bazi insanlar.
benim esimde baslamisti erkek erkek diye, dedim saglikli olsun bu bebisi biz ne zor bulduk sen biliyorsun, daha erkek erkek diye sayiklama dedim ondan beri hic birsey söylemiyor...
insallah canim insallah...hayirlisi olsun
walla benim var sinir oldum sabahdan beri, manyaklasti iyicene, benim hamile oldugumu ögrendi ögreneli elinden geleni yapior
Aynen canim bizde onlar bilmiyordu ama 8 ay bekkledik kimse karissin istemiyorum ama istedikleri olmayacak
Bazı kadınları anlamak zor ya, benimki de bugün inşallah oğlun olur dedi ona bile kızdım, kızım olsa göstermem sonra size dedim. Bir deilk torun olacak inşallah. Hayır kendi kızları da var, bu açık açık oğullarına daha değer verdikleri anlamına gelmez mi? Allah hepimize sağlıklı, güzel, hayırlı evlatlar versin...

Anlamiyorum canim yq sanki kiz evlat degil ya Rabbim bizlere saglikla hayirla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah hepsi bos konusuyor ama stres oluyor insan

Evet canim ya Allah yardimcimiz olsunn o gunler geldiginde odeme gucu versin insallah...
Senin ozel saglik sigortan dogumu kapsamiyo mu tatlim

Evet canim cok haklisinn riske atamam korkarimm pitirciklar baya sarsacak bizi ama yapacak bisey yok onlaea hersey feda:)

Hahaha ama soyle bisey var canim o dedigin anasi babasi has muglali olanlar icin gecerli :) ne ben ne esim muglali diilizz ama yine de bu teklifini dusunucem tatlimm:) sen o karsiniza yapilan apartmandan bi daire alirsan ogluna o zaman kizim olursa 1 puan one gexer oglusun:)

Canim gozunaydinn bebeinlee cookk uzun vakit gecirmissin bu seni bi sure idare eder ultrason sonuclarinin iyi olmasina da sevindim insallah kan da temiz cikacak icini rahat tut sen :)

Canım sigortam doğum için sadece 4,500 tl veriyor.Gerisi cepten gidecek maalesef...

merhaba canım yazını tesadüfen gördüm. hamile değilim ama demir düşüklüğünden dolayı 3 ay olmak uzere demir hapı kullanmam lazım. doktor bana da aç karnına içsin dedi. midesini rahatsz eder genelde dedi.bu şekilde kullanmak ıstemıyosa tok karnına demir hapını aldıktan sonra bır saat bır sey deme dedı.

benımkının adı ferro ile baslıyo.

ben yatmadan önce alıyorum ve bı sıkıntı yasamadım. tabı yıne doktoruna danış gebelıkte farklı mıdır bılemem

Teşekkür ederim eksik olma canim.napicam bilmiyorum.çok erken alıyorum ya bide sabah 9 da içiçem bu sefer nasıl olucak inşallah biri gelir. baktım olmuyo doktorumu ariyim :( benimki pembeli bonibona benziyor.mide bulantisi yapmaz demişti. ama :((( Allah razi olsun canim ♥♥♥♥

kızlaaar nasılsınz?? güzel haberler vardr inşallah, bikaç gündr girememiştm..yavaş yavaş geçmişi okuyorm bakalm neler olmş =)

12 sinde yani cumartesi doktorda randevum vardı 2 li tesler falan yapıldı bu arada doktorum bi cinsiyetine bakalım görebilecekmiyiz dedi hiç beklemiyodum daha çok erken diye ama doktorumuz bebişin bağdaş kurduğu bacaklarını dürtükleye dürtükleye açtırdı bu arada muayneye gitmeden 1 saat önce güzelce çikolatamıda yemiştim bizimki bacaklarını bi açtı ki :D 3 ay ekşi yiye yiye hal oldum hatta hala deli gibi yiyorum ama bildiğin oğlan büyütmüşüm içimde ;)) çok net gördük organını :) hayırlı evlat olsun, insan olsun ilk önce :)) gitgide alışıyorum bebeğime :) hayırlısıyla kucağımıza alalımdaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Yalan o ya bende sürekli tatlı yedim hatta rüyamda bile nutellaa sayıkladım ama kızım oluyor :)

canım gerçekten bu fiyatlar uygun burda da medical park mesela 3500 alıyor ama orası çok kötü bir hastane ,düşük yapmadan önce oraya gidiyordum.kürtajım da orda oldu.hatta şimdiki bebeğimin ilk zamanlarında da gittim ama kızamıkçık konusunda beni çok korkuttular hem de bir öncekinde de aynı sorun vardı .sonu böyle olacak yine dedim ,hemen hastaneye çağırdılar kan almak için oraya kadar nasıl sürdüm hiç bilmiyorum ,araba götürdü o gün beni ağlaya ağlaya. O yüzden şimdi olabilecek en iyi yere gidiyorum Kent hastanesi var İzmirde 5300 tl doğum için fiyat verdiler ben 4200 tlye düşürtücem geçen seneki fiyatlarına.inş. düşerler:( fiyatın çok pahalı olduğunu biliyorum ama bizim işyerinde herkes orada doğum yaptı ,üzerimde psikolojik baskı yapıyorlar.
.yani benden daha alt düzey bir görevdeki arkadaşım eşi de çalışmadığı halde orda doğdu bebekleri.
şimdi ben medicale giderken herkes dalga geçiyordu . mecburiyetten gidiyorum yani .Yoksa altından beşik vermiyorlar.zaten benim çocuğum da kimsenin kinden daha değerli değil.
bebeğin boyu konusunda bence de uzun olacak çünkü biz de gerçekten herkes uzun .aman akıllı olsun da.

ben de kent ya da çınarlı diye düşünüyorum ama çınarlı ne kdr acaba hç blmiyorum. Kent 5000 civarı demek ha, yuh ya :(

canım benim kide 13+0 da %55 erkek dedi sadece bende kv ye inat hayırlı sağlıklı kız istiyom erkek manyakları bide ismini kaynımın ismini koyacakmış deli ya kendine neyse

ben de tırsmıo değilim, eşimin ailesi de azck eski tip sağolsunlar, bz şimdiden bi iki isim belirleyp söyleyiverdk bize isim bulmaya fln çalşmsnlar die ama dur bakalm belli de olmaz ne yapacakları, son dakika golü atıp duygu sömürüsü yapablrler..almşlar heveslerini 2 tane evlatları var isimlerini kendileri koymş, şmdi bu nasıl bi heves anlamadm ki..bırak annesi babası heves etsn isim arasın kendi gönlündekini koysun..noluo insanlara anlamıyorum

canım kafanı karıştırmak istemem,eğer memnunsan tabiki devam et ama bana çok ters şeyler düştü .Mesela ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmam gerekiyor .doktorum girecek kürtaja da ben çok üzgünüm ama çevremdekiler de bir bayram havası anestezici bayandan hemşirelere kadar.sonra ağlayarak uyandım narkozdan .onlar hala oje ve asetonlardan bahsediyorlardı.sonra tekrar hamile kalabilmek için yine o doktora gitmeye devam ettim.tüp bebek dediler ilkinde nasılsa olmuş eşinin spermleri düşük senin de çikolata kistlerin var dediler.hatta yeni açılacak olan tüp bebek servisine fiyat almaya yönlendirdiler biz tabii çok umutsuzuz.kesin gözüyle bakıyoruz tüp bebeğe.Sonra ikinci kez hamile kaldım doğal yoldan.ilk bebeğimdeyken benim kızamıkçık(rubella) testim sınırda çıkmıştı .Bunda da sınırda çıkmış yine.beni telefonla aradılar hemen hastaneye gelin rubella sınırda çıktı diye.Ben ilk gebeliğimden sonucu biliyorum kesin alıyorlar yani kalbi durmasa bile.Ağlaya ağlaya hastaneye gittim .1 hafta avidite testini bekledim o arada tepecik hastanesi var ya hani beğenmediğimiz.orada bir doktor bulduk tanıdık.bu testi tekrar etmeye bile gerek yoktu.hem de ilk gebelikte de aynı sorun varmış ,nasıl böyle bir hataya düşerler dedi .ben de kesin olarak orayı bıraktım.

Ya canım bi kaç yerde okudum bunların ojelerden alıp veremedığı nedir? Gerçekten bilmiyorum onun için soruyorum. Ojeli doğum kürtaj yapılmazmı ki?

Sent from my iPad using Tapatalk

kızlar biraz önce aile hekimim aradı ayın 28iyle mayısın ilk haftası arası gel tetanoz aşını vurucaz dedi.arayan oldumu sizi??

Allah allah beni kimse aramadı daha? gerçi ben daha haber de veremedim ama hani kan sonuçlarından sistemden haberdar olacaklardı?? =))

canım benim cuma günü kontrolüm vardı .kan değerlerim 10.3 olmuş çok düşük dedi doktor.zaten kalbimde çarğıntı oluyordu ,kansızlıktanmış. bu zamana kadar kan ilacı alamamıştım zaten mide bulantılarım hat saffadaydı .daha da arttıryormuş demir hapı vermediler ama bu sefer kurtulamadım.
gece yatmadan iç dedi yoksa çok kusarsın dedi.Bir de demir ilaçlarını c vitamini içeren içeceklerle içmek çok daha etkin hale gelmesini sağlıyormuş. Yarım limonu sıkıyorum üzerine su dolduruyorum hapımı öyle içiyorum iki günüdür midem bulanmıyor .böyle deneyebilirsin .

yaaaa canim harika bir öneri inşallah iyi gelir.ilk kusma ddönemlerime donmustum çok fena bir durum yaaaa Sağol canim eksik olma :)))) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Back
X