2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Puslu ve soğuk bir cuma gününden günaydınlar herkese. Okunan dualar, istenilen niyetlerin hepsi kabul olsun bebişlerimizle beraber hepimize güzel bir gün diliyoruz

Herkese günaydın,bir haftayı daha sağlıkla ve bebişlerimizle bitirdik çok şükür...

Çalışan anneler hafta sonuna saatler kaldı :8:

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım ben hiç iyi değilim böbrek ağrım başladı nasıl napicam hiç bilmiyorum doktora gittim hap falan verdi geçmedi takı hastanede yatmayana kadar da geçmez kızım var nasıl kime emanet edecem bilmiyorum kimsem yok dayanamiyorum acıya dua edin olurmu ölüyorum resmen acidan:14::14::14:

Canım çok geçmiş olsun, bugün nasıl oldun, ağrıların devam ediyor mu? Bir de doktor söyledimi neden olmuş ? Su eksikliği vs mi yoksa hamilelikten mi?Böbrek ağrısı çok kötüdür biliyorum, inşallah bir an önce geçer ve sağlığına kavuşursun :(

Kızlarrrrrr karnımı salladım salladım bebeğim öyle güçlü vuruyor ki şimdi:))))) dünden önceki vuruşları geldi maşallah benim yavruma:)) hemen sizinle paylaşmak istedimmm:))) demek ki biz kendimizi çok yorunca bebişlerimiz çok uyuyor:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok alemsin ya, demek ki sallayınca uyanıyormuş bebişler, sayende öğrenmiş olduk :))))

Yaşadığın korkuyu anlayabiliyorum, ben de tedirgin olsam acımam uykusuna sallarım valla,yine uyur nasıl olsa :))

gunaydın kızlar,
ben 2 de dr ile bulusacağım inşallah hersey yolundadır.
saglıcakla kalın.
dualarınızı esirgemeyin bizden:((

Canım senin ilk bebeğinin yatağı nasıl? Biz sanırım park yatak alıcaz. Ilk etapta yanımda yatırmak zorundayım. Sonra oğluma oda yapıcam bir yaşına doğru.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm oğlumun odası var ama gündüzleri uyuyor yer yadırgayan Bi bebek değil yatak odamızda da park yatağı var ama buyuk Bi park yatak değil sığmaz bikaç ay sonra ufak Bi park yatak Bi ara resimlerini eklerim sana ama 1 yaşından snra o da mantıklı bnm oğlanda yanınızdaydı çünkü dolap alman şart oluck ama kıyafetleri hiçbiyere sığmıyo bizde 1dolap 1şifonyer birde bellonanın 2kapılı dolabı vardı bnm bekarlıktan o dolu. Dolap alınca da oda yapmak şart oluyor biraz

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım ben hiç iyi değilim böbrek ağrım başladı nasıl napicam hiç bilmiyorum doktora gittim hap falan verdi geçmedi takı hastanede yatmayana kadar da geçmez kızım var nasıl kime emanet edecem bilmiyorum kimsem yok dayanamiyorum acıya dua edin olurmu ölüyorum resmen acidan:14::14::14:

Canım cok cok geçmiş olsun ama hastaneye yatman gerekiyor sonucta iyi olman gerekiyor cocuklarına bakabilmem için. Arkadasın falan yokmu yada tanıdığın ne biliyim bi iki günlüğüne bıraksam bu sekilde olmaz yada eşim dursun basında tekte yatamazsın oxuktanoyle herkese bırakılmaz ki :( işin cok zor canım Allah bi kapı acsın sana dualarım seninle geçsin hemen ağrıların kesilsin inşallah böbrek ağrısı nasıl birsey hiç bilmem ama eminim kötüdür Rabbim şifa versin sana

topikte yeniyim benimde ilk bebegim Meral Bade geliyor ekimde.. acemiligimiz çok fazla.. mesela alışveriş bile ne zaman yapılmalı bilmiyoruz.. aile büyüklerine bıraksak sen doguma git saglıkla dogsun sen hastahaneden çıkmadan biz herşeyi alırız diyorlar :9:

Canım günaydın öncelikle. Tabiki haklısın illaki anneye çekecek değiliz bilmiyorum zaten doktorda aa kesin çatın dar demedi ki, zamnı gelsin bakarız dedi. Beni biliyorsun ilk günde beri korkarım normalden sanırım korkumun sebebi panik atağımdan kaynaklanıyor. Bazen burada paylaşıyorsunuz işte normal söyle normal boyle diye bem hevesleniyorum ama sonra yine korkuyorum stres anında tansiyonum cok ciddi düşüyor ve nefes alamıyorum boğuluyorum orada boyle bir kriz geldiği anda zaten direk alırlar beni sezeryana. Ilacımı alıyım gidiyim dedim o ilacı alırsam da ıkınmam yarı uyuyorum çünkü neyse oyle işte :))

Bu arada gece yine uyandırdı kızım beni hiç birsey yapmadan ben :) tekmelerinin yarattığı ufak dalgaya uyandım cok güzel hissetmek ya :))

Hakkımızda hayırlısı olsun canım hangimizin nasıl doğum yapacağı hiç belli değil :) Son ana kadar normal deyip de bi anda sezeryana da alabiliyorlar. Yeter ki bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalım da hangisi olursa olsun...

topikte yeniyim benimde ilk bebegim Meral Bade geliyor ekimde.. acemiligimiz çok fazla.. mesela alışveriş bile ne zaman yapılmalı bilmiyoruz.. aile büyüklerine bıraksak sen doguma git saglıkla dogsun sen hastahaneden çıkmadan biz herşeyi alırız diyorlar :9:

Günaydın canım ee bizim çoğumu acemiyiz zaten :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Meral Badeni :) benimde kızım oluyor Hena'm :) biz eşimle odasını falan Haziran Temmuz gibi düzenlemeyi düşünüyoruz henüz cok karar veremedik park yarım alsak yoksa odamı yapsak bilemedik zamanı gelince karar vercez onun dışında zaten küçük küçük eşyalar alıyoruz şimdiden bide zaten hediyeler geliyor şimdiden kızımı onun dışında pek birsey yok eylülü bekliyorum :)

lierac canım doktorum reçetemin arkasına yazdı :) yengem hamilyken mustela kullanmıştı diye hatırlıyorum hatta bebek içinde mustela kullandı sanırım, ben çok araştırmadım doktor verdi diye bide doktorum bayan ve 2. doğumunu yeni yapmış bi bebeği var yani :) tahminimce ne bi doktor nede bi anne içinde paraben olan bi kremi önermez ama yinede kafam karışmadı desem yalan olur :53:

bende iki hafta sonra gidicem bakalım o zman sorarım ne kullanmam gerekir? burda paylaşırım artık

Ben hoş karşılamıyorum tabi canım. ama bıktım artık ses çıkartacak insan gücü bile kendinde bulamıyorum artık tükenme sendromu bendede mi başgösterdi nedir: D

Işin çok zor ozaman Rabbim kolaylık versin. Peki sen gitsen arkadaslarınla yine birsey demez mi?

Kızlar nete içinizde ki miniğin hafta hafta gelişîmi yazın mynetten bir sayfa olacak karşınıza çıkan orada içimizde ki bebeğin konuşmaları var bir okuyun istedim cok cok güzel paylaşımlar yazmış hafta hafta :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hg cnm bebişin hayırlı olsun alışverişe başlamalısın o diyenler ne çok biliomuş öyle kolay değil alışveriş ben doğuma girene kdr aldım kmse senle eşin kdr yapamaz tatlım anca yardımcı olabilirler biz hala alıyoruz da 2. Doğacak inan ona bile başladım yani o derece gerekli bebek malzemeleri

Back
X