2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar bgn kalçamdaki ağrı iyice arttı topallıyorum valla =(( nasıl geçecek bu ağrı yahu =((

Bende de olmuştu bir kere. Istirahat et. Bende bir gün sürmüştü. Dinlen iyice.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ya bişey dikkatli mi cekti Kutsal Ask ve Kumsal Kumsal artik yokmu yoksa benmi göremiyorum
Evet canim pek girmiyorum diyet yapiyorum seker cikti ayni zamanda tansiyonumla ilgili ufak bi sorun var cogu zaman yatiyorum dinleniyorum bilgisayari acmak zor geliyor arada bakiyorum o kadar
Az kaldı canım inşallah sağlıkla doğum yapar kucağımıza alırız:) senin zor geçti gerçekten Allah yardımcın olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah beterinden korusun insallahh canim :)

bebek pudrası sağlıklı değilmiş ben o yüzden hiç kullanmadım. görümceme doktor cam tozundan yapılıyor pudralar sakın kullanma çocuklarına demiş. bende sadece pişik kremi kullanıorum. en iyi pişik kremi %40 çinko içerikli desitin. hemen pişiği geçirio. ancak yenidoğanlara bepanhten daha iyi olur. bir kaç ay sonra desitin öneririm.

Ben de desitin aldim cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kapi susumuz teyzeleri..

Eklentiler

• $1405381324545.webp
    $1405381324545.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 23
Herkese günaydın arkadaşlar :3:

First canım doktordan iyi haberlerini bekliyoruz :46:

Yaş 24
Şehir Almanya Munih
Kaçıncı Çocuk 1.
Son Adet Tarihi 16.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 23.10.2014
Bebişimizin ismi Osman eren

Merhaba arkadaslar, Allah kısmet ederse bende Ekim annesi olacağım ama benim ufaklik biraz erken gelmek istiyor.
Suan hastanedeyim. 12 gündür hastanede yatıyorum erken dogum tehdidi var diye. Allahım neyi nasıl ederse.
Suan 26 haftanın sonuna yaklaştık. 27. Haftamıza gireceğiz, suan doktorlar bu ayın sonuna kadar burada tutacaklar.
Rabbim yavrularımızı sag sağlım kucağımızı almamızı nasip etsin inşallah ( âmin)

Herkese günaydın arkadaşlar :3:

First canım doktordan iyi haberlerini bekliyoruz :46:

Gunaydinn tatlimm cok heyecanliyim insallah guzel haberler getiririm:))

Çok güzelmiş:nazar:
Herkese günaydın,Sabaha karşı kalktığımda burnum kanadı acaba başka var mı burnu kanayan normaldir değil mi?

Gunaydin cnm burunn kanamasi normaldir endise etme

Yaş 24
Şehir Almanya Munih
Kaçıncı Çocuk 1.

Merhaba arkadaslar, Allah kısmet ederse bende Ekim annesi olacağım ama benim ufaklik biraz erken gelmek istiyor.
Suan hastanedeyim. 12 gündür hastanede yatıyorum erken dogum tehdidi var diye. Allahım neyi nasıl ederse.
Suan 26 haftanın sonuna yaklaştık. 27. Haftamıza gireceğiz, suan doktorlar bu ayın sonuna kadar burada tutacaklar.
Rabbim yavrularımızı sag sağlım kucağımızı almamızı nasip etsin inşallah ( âmin)

Oncelikle aramiza hosgeldin arkadasim...Allahim yavrunu sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah bebis de biraz daha beklesinn daha vaktii var ne bu acele:)

Yaş 24
Şehir Almanya Munih
Kaçıncı Çocuk 1.

Aramıza hoşgeldin canım, zor ve sabır gerektiren bir süreçten geçiyorsun ama inşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın. Sık sık aramıza katıl, hem hastanede olduğunu unutursun (biliyorum zor ama) hem de zaman çabuk geçer...Minik Osman Eren de acele etmesin,sırasını beklesin :)

Kapi susumuz teyzeleri..

Çok güzellll :))))))) Heveslendiriyorsunuz beni :)
Ben şimdi oda yapmayacağım için kapı süsü yapmayayım dedim ama yatak odasının kapısına mı ismini yaptırıp assam :))))

Gunaydinn tatlimm cok heyecanliyim insallah guzel haberler getiririm:))

Gunaydin cnm burunn kanamasi normaldir endise etme

Bende duymuştum o yüzden çok düşünmedim ama tabii sizlere de sormadan edemedim:)

Oncelikle aramiza hosgeldin arkadasim...Allahim yavrunu sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah bebis de biraz daha beklesinn daha vaktii var ne bu acele:)

benimde kanamıştı normal olduğunu söylüyorlar canım takılma

Demekki normal bende öyle duymuştum:27:

kamurancım bende anlamadım zor bir hamilelik geçiriyorum ama bebeğim çok şükür sağlıklı şeker çıktı tansiyonum oynuyor ayaklarım ellerim sürekli şişiyor
coğu gitti azı kaldı allah izin verirse inşallah tek derdim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak tabiki duam hepimiz için

Merhaba uzun zamandır yoktun canım benimde ayaklarım ellerim çok şişiyor bacaklarıma ağrılar saplanıyor herkes daha erken olduğunu söylüyor yaa napıcaz son aylarda allah yardımcımız olsun...:43:

Aramıza hoşgeldin canım, zor ve sabır gerektiren bir süreçten geçiyorsun ama inşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın. Sık sık aramıza katıl, hem hastanede olduğunu unutursun (biliyorum zor ama) hem de zaman çabuk geçer...Minik Osman Eren de acele etmesin,sırasını beklesin :)

Hoşbulduk canım. Inşallah canım hiç sabredecek gücüm kalmadı. Bir yandan esimi bir yandan bebeğimi dusunuyorum. Her dakika birisini arıyorum canım sıkılmasın diye. Burası cok sıkıcı. Bildiginiz gibi değil. Ve esim saat sabah 6 da ise gidiyor aksam üstü 4 de çıkıyor. Buraya gelene kadar 5 oluyor. Ve yanımda sadece 1 saat kalabiliyor, çünkü oda yoruluyor canım ya. Ve Ramazan ayında yalnız kaldı. Artık sık sık yazarım. Can sıkıntısı üste. :(

Sağol canım resimdeki renkler odayı kapatır gibi geldi ondan açık renk yapmak istiyorum canım dediğin gibi bi duvarada duvar kağıdı yapacağım sanırım

Canım güle güle yatsın meleğin bu odada inşallah bence beyaza boyat ferah dursun bir duvara sadece içinde mavileri olan duvar kağıdı güzel olur..

Back
X