- 26 Aralık 2013
- 289
- 53
- 123
- 35
merhaba kızlar yine çokkk uzun bir süredir giremedim siteye yazdıklarınıza şöyle bi bakmaya çalıştım ama yetişemiyorum, bebişlerinize aldıklarınıza bayıldım ben sadece hastane çıkışı aldım dahabirazda kıyafet o kadar hiç zamanım olmuyo kendimi iyi hissettiğimde çalışmam gerekiyor....
ASIL YAZMAK İSTEDİĞİM ŞEY; Geçen hafta 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım sonucum 190 çıktıçok yüksekmiş
bugün sabahtan beri hastanedeyim 100 lük yaptırdım bugün 4 gibi sonuçlar elimde olucak inşallah iyi çıkarrr varmı aranızda şeker problemi olan çok şaşkınım bir kaç gündür ne tuz kullanırım ne şeker hamilleliğim boyunca öle pasta poğçada sayılıdır yediğimm neden böyle oldu anlamadım
bu ay ne güzel bebişime bişeyyler alırım diyodum ama bu sefer de diyetle uğraşmaktan gidip bakamıycam diye korkuyorum zaten sürekli çooooook yorgun ve halsizim
:2:
Ben de ayni durumdayim 2. De yuksrk cikti dahiliye ve diyrtisyenr yonlendirdi doktor diyet verdiler bi de bi alet aldik gunde 6 defa parmaktan kan alip sekrrimi olcuyorum sonucu ysziyorum bir hafta sonra sonuclari diyetisyene ve dahiliyeye goturucez aşırı yüksek degilse bu sekilde devam yuksekse insilun ignesi kullanmaya basliycam ben de tatli seven biri degilim hamur isi cok yemem bu yiyeceklere bakmiyo mus hormonlarla alakaliymis sonucunu merak ettim yaz mutlaka ins bu düşük cikar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.