2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım, kasılma konusunda sanırım tecrübeli anneler daha net cevaplar verir ama benim bebiş de her yerime vuruyor ve bazen gerçekten çok acıtıyor :emir_bebek: o yüzden panikleme canım inşallah her şey yolundadır :16:

Bugün hep aşağıya vuruyor, vuruyor diyorum ama inşallah bu his onun tepikleridir kasılma değildir:26: özellikle ayaktayken daha fazla oluyor:26: evde bi sürü işimde vardı ama biraz dinleneyim dedim.. geçer inşallah :44:

Amerika'da doğum
Arkadaşlar Amerika'da doğum yapmanın çocuk için bir çok avantajı var.Benim 10 yıllık vizem var kalacak yerim de var .Son zamanlarda yatıp kalkıp bunu düşünüyorum.
Çok huzurlu bir hamilelik dönemi geçiriyorum,hatta hiç bir şey takmıyorum sakin huzurlu bir bebeğim olsun diye.Sürekli olumlama yapıyorum ama bu biraz da ailemin ve eşimin verdiği destekle oldu şimdiye kadar.
Şimdi doğum için oralara gidersem ailemden kimse olmayacak yanımda.
kendimi kötü hissederim bebeğim de etkilenir diye düşünüyorum ,yalnız olacak olmaktan korkuyorum ki bugüne kadar iş seyahatlerim dolayısı ile otellerde çok yalnız kalmışlığım var.
Çok kararsız kaldım sonunda buraya yazmaya karar verdim .Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Bizde eşimle keşke doğumu Amerika da yapacak imkanımız olsa diye konuşuyorduk .
Bu imkanı değerlendirmeni öneririm :) kendini yalnız hissetmezsin , bunu çocuğun için yaptığın aklına gelecek ve oğluşun seninle birlikte .

Maşallah bebişine çok şükür herşey yolunda:nazar:Sen maşallah az almışsın bebişinin de kilosu gayet güzel..Böyle iyi haberler alınca çok mutlu oluyorum:16:Ne güzel büyüdüler artık bakalım benim ki ne kadar olmuş bu cumartesi gidicez bizde heyecanla bekliyoruö:52: Doktor bana sadece kalsiyum ve kan ilacı vermişti acaba az mı vitaminim falan hiç yok sorayım bir doktora..

Cok tsk ederimm canimm
Cok saol:)

Kızlar bu arada eşimin kuzeni bu ayın sonunda doğum yapacak inşallah.. onun bebeği için yaptığım kapı süsü sizce nasıl olmuş:31: henüz kendi bebeğime nasıl bi konsept hazırlasam bilemedim ama :44: onun bebek odası çilekten safari bebek odası olduğu için böyle bişey istedi:31:

$2014-07-14-17-40-15_deco.webp

Hersy yolunda Allaha sukurr kizlarr:) buyumusuzz 36 cm 1060 gr olmus kizim:) uyukluyoduu biraz rahatsiz ettik dilini cikardi sora esnedi flan cok tatliydii:) bu arada bizim bebis dönmüs kafa asagida ama bu seni korkutmasin o daha cok pozisyon degistirir onemli olan 32. Hftadan sora bas asagi donmesi ve oyle kalmasi dedi...bazen kramp giriyo dedim dogal olarak magnezyum yazdi:) artik balik yiyemiyorum dedim bide omegayi cakti, sanki cok az ilac iciyomusum gibi bide bunlar eklendi:)

6.8 kilo almisim cok ii gidiyosun bi bu kadar daha alabilirsin dedii en cok korktugum konuydu:) bu hftadan itibaren ellerde bacaklarda ayaklarda sismeler olabilir bol su tuketmeye devam et ve firsat buldukca dinlen dedi...

Bide igne konusunda sakin korkma bebege ulasmasi mumkun diil gobeginden yapmaya devam edebilirsin dedi...bizden haberler simdilik bu kadar kizlarr:)

Maşallah tatlı kızına :) Demek dönüşler 32. haftadan sonra önemliymiş. Ben de rahat ettim. Zaten 32. hafta bitiminde gidicem kısmetse. O zaman öğrenirim.
Kilon da çok iyi. Ben de tam 7 kilo almıştım. Doktorum çok demişti. Doktorum abartıyor belli ki. Kimsenin doktoru kilosuna fazla demiyor benimki gibi.

Bugün hep aşağıya vuruyor, vuruyor diyorum ama inşallah bu his onun tepikleridir kasılma değildir:26: özellikle ayaktayken daha fazla oluyor:26: evde bi sürü işimde vardı ama biraz dinleneyim dedim.. geçer inşallah :44:

Merhaba :) kasılma dün bende oldu 2 defa . Bu gün olmadı çok şükür , doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu öğrendim
Kapı süsü çok güzel ne kadar hamarat sın maşallah

Maşallah tatlı kızına :) Demek dönüşler 32. haftadan sonra önemliymiş. Ben de rahat ettim. Zaten 32. hafta bitiminde gidicem kısmetse. O zaman öğrenirim.
Kilon da çok iyi. Ben de tam 7 kilo almıştım. Doktorum çok demişti. Doktorum abartıyor belli ki. Kimsenin doktoru kilosuna fazla demiyor benimki gibi.

Cok tsk ederizz tatlimm:) evet 32. hftadan soraki pozisyonlarini tartisiriz artik:)
Zaten senin doktor beni bunalima sokmustu kilo konusunda sen bosver onu cnm yaa senin kilon cok iyi :)

Ayy evet tatlimm sonunda gectik 1 kg yu senin minnos da biaki kontrolde gecmis olacak zaten 1 kg ya cok yakindi hic uzulme:)
Tartiya cikinca once yuhh dedim dr niye yuhh diyosun cok iiyi kilon hic problem yok dedi :))
Walla ben gayet yiyorum canim ama bazi seylere cok dikkat ediyorum tam bigday ekmeginden baska yemiyorum, pilav makarna nerdeyse hic yemiyorum ama tatli ve dondurmayi kesmeedim bi turlu ama ama azalttim o da bi basaridir:)

İnşallah canım bizimki de geçer :) bakalım bir sonraki randevu 9 ağustosta, ondan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi..
ay gerçekten ne yuhu abartma yani hamileyiz biz alıcaz tabi ki kilo :49:
işte ben ekmekler, pideler, makarnalar pilavlar yediğim için :9: ben de tatlı yemem ama zaten oldum olası sevmem tatlıyı..

Seni gerçekten tebrik ediyorum, iraden için.. Ben yapamıyorum maalesef, sanırım kendimi böyle kabul etmem lazım :31:

Merhaba :) kasılma dün bende oldu 2 defa . Bu gün olmadı çok şükür , doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu öğrendim
Kapı süsü çok güzel ne kadar hamarat sın maşallah

Peki nasıl bi histi kasılma tatlım, tarif edebileceğin bişey mi:26:

Teşekkür ederim bu arada:31:

Canım büyüdükleri için içerdeki hareketleri artık daha sert oluyor, ama kasılma olsa bile takılma çünkü bunlar olabiliyormuş.. Dinlen bence de sen, bugün çok hareket etme..

Kızlar bu arada eşimin kuzeni bu ayın sonunda doğum yapacak inşallah.. onun bebeği için yaptığım kapı süsü sizce nasıl olmuş:31: henüz kendi bebeğime nasıl bi konsept hazırlasam bilemedim ama :44: onun bebek odası çilekten safari bebek odası olduğu için böyle bişey istedi:31:

Eki Görüntüle 1189450

Vaaay harikasın gerçekten, çok güzel olmuş :16:

merhaba,

bugünlerde pek tadım yok, kardeşimin üniversite işlerini halletmeye çalışıyorum ,telefonla çok zor oluyor, hiç çalışmadı beyefendi, Allah evladın hayırlısını versin, ben hasta halimle birşeyler yapmaya çalışıyorum bizimki uyuyor :(

Canım büyüdükleri için içerdeki hareketleri artık daha sert oluyor, ama kasılma olsa bile takılma çünkü bunlar olabiliyormuş.. Dinlen bence de sen, bugün çok hareket etme..

Vaaay harikasın gerçekten, çok güzel olmuş :16:

Kasılma da olsa önemli değil yani:26: sanırım o zor aylara girdim bende bu hafta :44: dünde bütün gün bacaklarım ağrıdı. Her gün bi yerim ağrıyor :1:

Sahi mi? Beğenmene çok sevindim:16:birde kendi oğlanıma ne yapacağımı bulsam:1: oda takımının üzerinde de bi konsept yok ki fikir versin..

Peki nasıl bi histi kasılma tatlım, tarif edebileceğin bişey mi:26:

Teşekkür ederim bu arada:31:

Rica ederim :) bildiklerimiz paylaşacağız tabi ki .
Rahimde böyle çok kısa sürdü acıdı kastı biraz sonra hemen geçti . Kasılma ağrısını bilirsin , ben üşüttüm mü acaba dedim ama ikinci yine oldu

arkadaşlar herkese selam,
çok kararsız kaldığım bi konu sizlerden fikir istiyorum.
Ben ankara da yaşıyorum, evimiz de kira.
Evde boş bi odam vardı şimdi ben orayı bebek odası yapmak istiyorum,
duvar kağıdı, bebek odası için mobilya fln beğendim ama gelecek yıl haziranda tayinimiz çıkacak,
yani bebeğimiz sekiz aylık falan olacak, boşuna mı almış olurum o mobilyaları söküp tekrar takmak zarar verir mi acaba?
bi de zaten 3 ay en az benim yanımda yatacak bebeğimiz yatak odama bi karyola daha sığdıramam,
e o zaman ya park yatak ya sepet beşik alcam, boşuna iki masraf mı olur acaba?

Amerika'da doğum
Arkadaşlar Amerika'da doğum yapmanın çocuk için bir çok avantajı var.Benim 10 yıllık vizem var kalacak yerim de var .Son zamanlarda yatıp kalkıp bunu düşünüyorum.
Çok huzurlu bir hamilelik dönemi geçiriyorum,hatta hiç bir şey takmıyorum sakin huzurlu bir bebeğim olsun diye.Sürekli olumlama yapıyorum ama bu biraz da ailemin ve eşimin verdiği destekle oldu şimdiye kadar.
Şimdi doğum için oralara gidersem ailemden kimse olmayacak yanımda.
kendimi kötü hissederim bebeğim de etkilenir diye düşünüyorum ,yalnız olacak olmaktan korkuyorum ki bugüne kadar iş seyahatlerim dolayısı ile otellerde çok yalnız kalmışlığım var.
Çok kararsız kaldım sonunda buraya yazmaya karar verdim .Sizler ne düşünüyorsunuz ?

öyle bir imkanın varsa değerlendirmeni önerebilirim. şartları lehine değiştirme yollarına bak..Yani annen 1 aylığına gelemez mi yanına.. hem onun içinliyi olur.. kızkardeşin...vs ama yanında birisinin olması lazım.. yoksa tek başına orada olmak zor olur.riskli olur.. orada kalacak yerin varmış.. çok güvendiğin orda eş dost ahbap da yok mu...hatta güvenilir yardımcı... tamam ailenin yerini alamazlar ama onların gitmesi imkansızsa hatta imkansızı zorlanmış yine gidilemezse böyle bir yola da bakarsın..

Tsk ederizz darisi sizin minnoslarin basina...
Ben balik yiyemiyorum ceviz semizotu flan yesem yetmez mi dedim karsilamaz dedi hergun hem cevizi hem semizotunu fazla azla yemen lazim anca o zaman dedi o yuzden omegayi verdi...aaa bu arada kizlar OMEGA ROKADA COK FAZLA VARMİS BOL BOL ROKA YE DEDİ HABERİNİZ OLSUN...

İgneye gelince tek acitmayan yerim gobegim:( gecen gun kolumdan yaptim hem cok acidi hem morardi hem kanadi bida hayatta koldan yapmam...bacagim da ayni sekilde ilaci enjekte ederken acaip yaniyo...gobegime buz tutuyorum igneden once soguyup uyusunca sokuyorum igneyi hic hissetmiyorum bile cikarinca da hemen buz tutuyorum sorun olmuyo bide oyle deneyebilirsin

semizotu ve cevizi az yiyorum rokayı da hamileyken yediğimi hatırlamıyorum. dr a bir daha söyleyim..

peki dr un bilgisi var mı buzdan sonra iğneyi uyguladığına.. yani ben burada duymuştum ama dr a da sormayı da unuttum. buz ilacın etkisini azaltır falan.. diye de tereddüt ediyorum. aybaşında soruyum dr a...

arkadaşlar herkese selam,
çok kararsız kaldığım bi konu sizlerden fikir istiyorum.
Ben ankara da yaşıyorum, evimiz de kira.
Evde boş bi odam vardı şimdi ben orayı bebek odası yapmak istiyorum,
duvar kağıdı, bebek odası için mobilya fln beğendim ama gelecek yıl haziranda tayinimiz çıkacak,
yani bebeğimiz sekiz aylık falan olacak, boşuna mı almış olurum o mobilyaları söküp tekrar takmak zarar verir mi acaba?
bi de zaten 3 ay en az benim yanımda yatacak bebeğimiz yatak odama bi karyola daha sığdıramam,
e o zaman ya park yatak ya sepet beşik alcam, boşuna iki masraf mı olur acaba?

Bence yatak odasına bi park yatak al canım, oda yapma 8 ay için.. çünkü hep yatak odasında olacaklar ilk aylarda.. boşuna masraf yapmış olursun.. tayin çıkınca kafana göre bi oda hazırlarsın:31:

İnşallah canım bizimki de geçer :) bakalım bir sonraki randevu 9 ağustosta, ondan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi..
ay gerçekten ne yuhu abartma yani hamileyiz biz alıcaz tabi ki kilo :49:
işte ben ekmekler, pideler, makarnalar pilavlar yediğim için :9: ben de tatlı yemem ama zaten oldum olası sevmem tatlıyı..

Seni gerçekten tebrik ediyorum, iraden için.. Ben yapamıyorum maalesef, sanırım kendimi böyle kabul etmem lazım :31:

Benim de 5 agustosta randevum :) 32. Hftadan sora 2 hftada bir geliceksin dedi banada:)
Yaa bu yeme aliskanligiyla ilgili bisy canim ben hamile degilken de ekmek cok yemezdim pilavi makarnayi cok cok az yerdim o yuzden hic zorlanmadim hic zorlanmadim ama tatliya oldum olasi duskunumdur bitek hamileligin basinda hic yemiyodum canim istemiyodu ama soradan kendimi kaybetmeye basladim:)

$c97b5076-f057-486c-a7f7-3fcbbcbb4370.webp bu mevlüt takımını almak istiyorum ama yenidoğan diyor bedenine 40 ı çıkınca mevlüt yapılırsa küçük gelirmi ne dersiniz??

Rica ederim :) bildiklerimiz paylaşacağız tabi ki .
Rahimde böyle çok kısa sürdü acıdı kastı biraz sonra hemen geçti . Kasılma ağrısını bilirsin , ben üşüttüm mü acaba dedim ama ikinci yine oldu

Galiba bende bazen oluyor bu kasılma:44:elektrik çarpması gibi kısa, anlık bi his:44: neyse haftaya doktora bi sorayım:31:

Kasılma da olsa önemli değil yani:26: sanırım o zor aylara girdim bende bu hafta :44: dünde bütün gün bacaklarım ağrıdı. Her gün bi yerim ağrıyor :1:

Sahi mi? Beğenmene çok sevindim:16:birde kendi oğlanıma ne yapacağımı bulsam:1: oda takımının üzerinde de bi konsept yok ki fikir versin..

Yok canım bence değil ama devam ederse ve artarsa ya da sıklaşırsa mutlaka doktorunu ara.. Benim de öyle her gün vücudumun bir yeri ağrıyor :)

oda takımının fotosu var mı canım? buraya koyarsan belki sana fikir verebiliriz? :16:

Back
X