Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O suya koyulan açan ot fatma ana otu mu?
Ben de temmuz annelerinde okudum. Onu alıp hazır etmek lazım. Sancı başladığında suya koyuyorlarmış galiba. Sonra gidiyorlarmış hastaneye herhalde.
Sağol canım büyük ihtimal öyle olcak zaten bugün bakacağız boya ve duvar kâğıtlarınaCanım güle güle yatsın meleğin bu odada inşallah bence beyaza boyat ferah dursun bir duvara sadece içinde mavileri olan duvar kağıdı güzel olur..
Evet bazilaari fatma ana otu bazilari meryem ana otu diyolar..almak lazim sancin basladiginda suya katiyorsun azcik suyunu icsen daha faydalymis. ..acilmayi sagliyormus..suan tek aklimda olan bebisimin donmesi makat gelisi dedi doktr
Kızlar ben bi de bebeğe bez alırken kendime de hasta bezi alıcam. Bu pedler kanı tutmuyormuş galiba. Doğumda da çok kanama oluyormuş.
Ya da odayı damla sakızı yapıp perdeyi açık mavi yapabilirsin veya bulutlu duvar kağıdı yapabilirsin![]()
Bi paket götürürüm ben hasta bezi. Ne kadar kullanılacağını bilmediğim için. Bebek bezi de 20 tane koyuyorlar çantaya. Ben öyle okuyorum :)) Önümüzdeki ay sonu yine konuşuruz çanta hazırlarken.Hasta bezi daha iyi oluyor ped ler tutmuyor..bende 3 tane var daha sonrada oglumun bezinden faydalanirim ..duzene girene kadar![]()
Bence annelerimizle kayıınvalidelerimiz gelsin yeter
Eşimin akrabalarında da herkes yaptırıyor. Sanki bi mecburiyetmiş gibi olmuş. Bizde öyle değil aslında.
Kalırlar derken yatıya mı kalırlar nasıl yani :/
Ben mevlut yapmicam...yakinlarimi cagirsam bile ev cok kalabalik olcak..kimseyede kucagina alma opme diyemm..ee muhakki ev sahibi olarak ben kalkip
Yardim etmm.gerekir o yuzden yapmicam
valla ben de korkarım. bir de tam havaların değişimi olduğu dönem. yani grip,nezle vs olabilir.
ya kucağınıza alıp şöyle bir ortada kimseye vermeden dokundurmadan gösterip odasına geri götüreceksiniz.. ama dikkat edin siz de kimseyi öpmeyin. yaklaşmayın. sonuçta siz de etkilenirseniz emziklisiniz bebeğe geçmesin emzirirken.
ama ne olursa olsun.. kalabalığa çıkartmak aynı ortamda bir de kapalı ortamda nefes bile temas oluyor.. size geçmezse anneannelere kv deler geçer.ordan size veya bebeğe..allah korusun.. yani en iyisi mümkün mertebe uzak durmak en azından kalabalığı toplamak hiç iyi fikir değil bence..
Bir paket cok olur ya..ama gerci artani getirirz :))) evet inslah heycanli gunler gelicekBi paket götürürüm ben hasta bezi. Ne kadar kullanılacağını bilmediğim için. Bebek bezi de 20 tane koyuyorlar çantaya. Ben öyle okuyorum :)) Önümüzdeki ay sonu yine konuşuruz çanta hazırlarken.
Öff ne yapsam ya bilemedim . Ben yapmak istiyorum ama , o halde uğraşamam birde temizliği kafama takarım
Hepinize tsk ederizz teyzeleriii:) Allah hepimizin meleklerini korusun ve zamanlari gelince saglikli sihhatli dogmalarini nasip etsin insallah:)
Cool tatlim walla bebis dönerken hissettim desem yalan olur sadece tekmeleri biraz daha yukarda hissetmeye basladigim icin suphelendim acaba dönmüs olabilir mi diye...hareketlerinde bikac gun once azalma vardi ama simdi 1-2 gundur yine cosmaya basladi tatlim sanirim ara ara hareketleri yavaslayabikuyo belki o gunlerde daha fazla yoruluyosundur...sola yattigimizda daha fazla kan ve oksijen gidiyomus bebislere o zaman daha fazla hareketleniyolarmis sola yatarak oglunun hareketlerini dinlemeye calis bide bakalim...cumaya az kaldi canim benim stres ypma hersey yolunda ben inaniyorum merak etme :)
Merhaba uzun zamandır yoktun canım benimde ayaklarım ellerim çok şişiyor bacaklarıma ağrılar saplanıyor herkes daha erken olduğunu söylüyor yaa napıcaz son aylarda allah yardımcımız olsun...![]()
Bir paket cok olur ya..ama gerci artani getirirz :))) evet inslah heycanli gunler gelicek
Yapma diyemm ama canim valla ben dusunmuyorum.benimde 2 ablam var arti 3 yengem ee 5 elti var 3 gorumce birde cocuklar olcak haliyle yani bilememki....kotu dusunceyle alakasi yok bunun onlar gidince tekrar kose bucaak temizlik yapmak lazimama bebis bunu izin vermz :)))) durumum el verseydi ben urfada konuk evi var onlardan birtanesini tutardim temiz temiz ama malesef maddi durumum cok iyi degil
canım benim de öyle kanayıp akmadı ama birkaç kere kanadı. içinde.. kısa sürelik burun tıkanıklığı vs oldu. ama sanırım damarların genişlemesi vs. den oluyor. ama çok kanıyorsa ve sürekli oluyorsa dr unla görüş derim.
valla canım öyle şey söyledin ki içinde kalabilir de..
yeğenime aldıkları şey e bebek ürünlerinin ankara bayisinden almışlardı.kaliteliydi. onlarda 2 sene kullandılar sonra taşındılar. geçenlerde tekrar kurdular. tabi yeğenim 4yaşına geldiği için beşik kısmını çıkarıp karyola olarak yaptılar. yani tekrar dolapları vs kurdular bir sorun çıkmadı..
peki bir de şurdan düşün.. oda takımı aldığında bebeğinin odasında mı yatacaksın, oraya bir yatak koyup.. senin odana yatak kısmı sığmayabilir.. yoksa eşini kanepeye kovup bebeğinle mi yatacaksın:)
yani oda yapıp sadece görüntü olacaksa bence bir kez daha düşün derim. babadan da destek alman gerekecek istaer istemez ikinizin yanında olursa daha iyi olur.. çünkü uykusuz günler olabilir. ilk günler sürekli emziriyorsun onun için yanında oluyor ama sonra hastalıktı,diş çıkartırken çocuğun ateşi v vs ister istemez hemen yanında olması lazım. eşinde yanında olursa o da yardımcı olur..
canım tabi sonuçta bebek için ve sizin için en uygunu ve istekleriniz önemli.. bu yüzden buna karar verecek sizlersiniz.
Benim 3 lü şifonyerim var büyük , ona takımlarını falan koyarım . battaniye gibi yer kaplayacak olanları da gardolabın üst bölümlerinde yer ayarladım .
Zaten onların kıyafetleri minik çok yer kaplamaz şimdilikDolabında yer hiç yok mu ? yoksa bir şifonyer gibi bir şey al .Uygun bir şey , beyaz var altları sepetli falan güzel de olur
Takım halinde bi fotosu yok canım, çünkü ikeadan aldım.. takımı kendim yaptım yanihenüz kurmadık, evi boyatacağız bayramdan sonra o zaman kurduracağız marangoz çağırıp
zaten bi özelliği yok, kırık beyaz bi yatak gardrop şifonyer.. ben desenli pek sevmediğimden, konsepti duvarlara asacağım şeyler, duvar kağıdında ve kapı süsünde elde etmek istiyorum
çünkü çok çabuk sıkılıyorum böyle değiştirilebilir şeylerde yparsam daha ekonomik bizim için
instagramda bakınıyorum bu aralar, bakalım aklıma ne gelecek
![]()
kızlar fikirler için size teşekkür ediyorum, park yatak ve tek bi şifonyer ile başlıycam ben.
hem benim odama bi karyola falan sığamaz alsam da kullanamam ilk 3-4 ay,
3-4 ay geçince bi de dolap alırım şifonyere uygun sonra taşınırken değerlendiririm bunları mı götürsem yoksa yeni bi oda mı yapsam diye
şimdiden boşuna almamak en iyisi olacak galiba
burda bu kadar hamile arkadaşımın olması çok tatlı![]()
:)) aynen valla kendimi görünce de tırsıyorumki başkasına gerek yokinş. canım.. yaklaşık aynı durumdaymışız o zaman...bugün bir hamile gördüm karnı öyle büyüktü ki sırf karnı tartıya koysak 15 kilo ederdi. Acayip tırstım:18:
az kaldı daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor artık :)
Kardeşimde aynısını söyledi nazar değerse birde diyeŞu mevlüt takımları iyi hoş da bunlarla bebişe nazar değer ya o kadar kadın gelecek. :/
Ben almıcam.
Hatta ben mevlüt de yapmayı istemiyorum ama bakalım ne olacak. O kadar kişi doluyor eve. Yapsam da herkesi çağırmıcam ben.
Sizlerde de mevlüt kadınlarla mı yapılıyor?
rica ederim tatlımbu arada markafonide neşeli bebekler diye bir butikte çok güzel erkek tulumları body leri vardı, ordan bişeyler bakabilirsin oğluna :)