2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kocam boşanmak istiyormuş :(

Bazı erkekler ne kadar sorumsuz olabiliyorlar anlamak mümkün değil!!! Sanki hamile değilsin,sanki bebek onun da bir parçası değil... Herşeyin hayırlısı olsun canım, söylenebilecek pek birşey yok.İnşallah çalışıyorsundur ?Çok şükür ailen hayatta ve sana destek.

uff içim acıdı resmen..
bebeğini düşün mümkün olduğunca sıkma canını nasıl insanlar var ...

Allah'a sığın iyi gelir..
Bu dünyadaki sınavın da bu olsa gerek Allah güç versin.. Öbür dünya gerçek burası fani böyle düşün...

Evet bazilaari fatma ana otu bazilari meryem ana otu diyolar..almak lazim sancin basladiginda suya katiyorsun azcik suyunu icsen daha faydalymis. ..acilmayi sagliyormus..suan tek aklimda olan bebisimin donmesi makat gelisi dedi doktr

bunu ogrendıgımız cok ıyı oldu.aktarlarda vardır heralde.madem açılmayı saglıormus o zaman dışarı cıktgmda bende alıp mutfağıma koyayım.ıns o sancı anında bu aklımıza gelır

bunu ogrendıgımız cok ıyı oldu.aktarlarda vardır heralde.madem açılmayı saglıormus o zaman dışarı cıktgmda bende alıp mutfağıma koyayım.ıns o sancı anında bu aklımıza gelır

Evet var aktarlarda..sen belki unutursun o heycanla istersen annene veya yakin olan birinede verebilirsin benim suan annemde var birtanede evime alicam kalsin sancim baslayinca nasip olursa kendi elimle suya katip dua edrim ..:)

O suya koyulan açan ot fatma ana otu mu?
Ben de temmuz annelerinde okudum. Onu alıp hazır etmek lazım. Sancı başladığında suya koyuyorlarmış galiba. Sonra gidiyorlarmış hastaneye herhalde.

fatma ana otu sancıya mı iyi geliyormuşş? ben de alayım barri dur..

Evet var aktarlarda..sen belki unutursun o heycanla istersen annene veya yakin olan birinede verebilirsin benim suan annemde var birtanede evime alicam kalsin sancim baslayinca nasip olursa kendi elimle suya katip dua edrim ..:)[
ama ıcıcez dımı cnm onu.yanı suya katıp dua okumak ıcın dgl sadece.suya katıp icicez galıba.ben konudan gerı kaldm cok anlayamadm:1::1:

Allah yardımcın olsun canım. :50:
Sen ailenin yanındaydın değil mi? Bir süredir ayrı mıydınız? Hiç görüşmediniz mi, konuşmadınız mı bu süre zarfında?

Neden ? çocuk ne hamileleğinin bitmesini de beklememiş , Rabbim akıl fikir versin herkeze Amin

Bazı erkekler ne kadar sorumsuz olabiliyorlar anlamak mümkün değil!!! Sanki hamile değilsin,sanki bebek onun da bir parçası değil... Herşeyin hayırlısı olsun canım, söylenebilecek pek birşey yok.İnşallah çalışıyorsundur ?Çok şükür ailen hayatta ve sana destek.

hay Allahım, zor zamanlardan geçiyor heralde, sağlıklı düşünemiyor.. her şeyin hayırlısı canım, yine de umarm düzelir her şey!

Istiyormus ....diyorsun .demek agzindan duymadin ...bence basbasa kalip konus..hakkinda hayirlisi olsun.cnm

şaka yapıyordur ciddi olamaz heralde!!!!

uff içim acıdı resmen..
bebeğini düşün mümkün olduğunca sıkma canını nasıl insanlar var ...

Allah'a sığın iyi gelir..
Bu dünyadaki sınavın da bu olsa gerek Allah güç versin.. Öbür dünya gerçek burası fani böyle düşün...

biz zaten 2-3 aydır ayrıydık birtürlü orta yolu bulamadık şimdide mesaj yazmış boşanmak istiyorum diye bende tamam dedim ne denebilir ki değilmi cocuğunu düşünmüyorsa ben ne desemde boş artık.

biz zaten 2-3 aydır ayrıydık birtürlü orta yolu bulamadık şimdide mesaj yazmış boşanmak istiyorum diye bende tamam dedim ne denebilir ki değilmi cocuğunu düşünmüyorsa ben ne desemde boş artık.

Karşılıklı konuşsaydınız , telefonla falan olacak iş değil bu . Bir bebeğiniz olacak onu düşünerek haraket edin . Gurur yapma canım

Gerçekten üzüldüm ama anlattığın kadarıyla kocan pek umursamaz birisi bu kadar zaman ayrı kaldın aramadı bile bildiğim kadarıyla o yüzden hiç takma kafana sen zaten alıştın biraz şimdi böyle duymak elbet çok üzücü ama numarada yapıyor olabilir sen kendin ve bebeğin için dik dur.Allah yardımcın olsun.Kocanda bu zamanda seni bıraktığı için elbet cezasını bulacak eminim.

bende olsam senin gibi aynı yanıtı verirdim ne denebilir ki...
tamam ilk boşanan çift siz olmayacaksınız da şimdi mi yani... bence senin ve bebeğin sağlığı için beklenmeliydi..
Allah tan umud kesilmez inşallah herşey yoluna girer... bebeğin ve senin için ne hayırlıysa o olsun hamile duası kabul olurmuş :)))

gıdanı ihmal etme ve zararlı şeyler de yeme tamam mı :))

Gerçekten üzüldüm ama anlattığın kadarıyla kocan pek umursamaz birisi bu kadar zaman ayrı kaldın aramadı bile bildiğim kadarıyla o yüzden hiç takma kafana sen zaten alıştın biraz şimdi böyle duymak elbet çok üzücü ama numarada yapıyor olabilir sen kendin ve bebeğin için dik dur.Allah yardımcın olsun.Kocanda bu zamanda seni bıraktığı için elbet cezasını bulacak eminim.

Bir kaç kere aradı bebek için kontrollere gelmek için geldi ama davranışlarında hiç geri adım yoktu sürekli suçlayıcı konuşuyordu. eve kendin gel dedi bnde sen gel al dedim ama gelmek istemedi.

Öyle canım. Günah ama beddua ettim ağlattığı için bu durumda sürekli üzdü.

Evet var aktarlarda..sen belki unutursun o heycanla istersen annene veya yakin olan birinede verebilirsin benim suan annemde var birtanede evime alicam kalsin sancim baslayinca nasip olursa kendi elimle suya katip dua edrim ..:)[
ama ıcıcez dımı cnm onu.yanı suya katıp dua okumak ıcın dgl sadece.suya katıp icicez galıba.ben konudan gerı kaldm cok anlayamadm:1::1:

Soyle oluyor....sancin baslayinca canim rahim kolay acilsin diye otu suya katiyorsun o ot acildikca rahimde aciliyormus..ve kolay dogum oluyomus...istersen suyunuda azcik ic ben oyle yaoacam yanliz digumdan sonra hemen cikarmak lazim unutmayin

Back
X