2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet bazilaari fatma ana otu bazilari meryem ana otu diyolar..almak lazim sancin basladiginda suya katiyorsun azcik suyunu icsen daha faydalymis. ..acilmayi sagliyormus..suan tek aklimda olan bebisimin donmesi makat gelisi dedi doktr

canım sen kaç haftalıksın? bizim de 26.haftada toto aşağıda duruyordu, bence hala da öyle.. ne zaman dönmesi gerekiyormş ki bu bebişlerin? napsak da döndürsek?=))

Bir kaç kere aradı bebek için kontrollere gelmek için geldi ama davranışlarında hiç geri adım yoktu sürekli suçlayıcı konuşuyordu. eve kendin gel dedi bnde sen gel al dedim ama gelmek istemedi.

hmmm bilmiyorum ama bana bitmesi gereken bir ilişki gibi gelmedi..Ortada bir bebek var ve o bebek için birinin alttan alması gerekiyor..yenilmiş olarak düşünmemeli taraflar bebeği için yapılan bir seçim..
sakin ve objektif düşünmeye çalış...yavrunu düşün canım...gel demiş..bilmiyorum karşılıklı tekrar mantıklı şekilde konuşulmalı bence..

eğer seviyorsan kesip atma...bence siz ayrılmayacaksınız :) öyle hissediyorum...

Bir kaç kere aradı bebek için kontrollere gelmek için geldi ama davranışlarında hiç geri adım yoktu sürekli suçlayıcı konuşuyordu. eve kendin gel dedi bnde sen gel al dedim ama gelmek istemedi.

Öyle canım. Günah ama beddua ettim ağlattığı için bu durumda sürekli üzdü.

canın yanmış tabii o yüzden ne desen haklısın inşallah senin ve bebeğin için ne hayırlı ise o olur.İnsan bu durumda en çok kocası yanında olsun istiyor senin kocanın yaptığına bak.Kusura bakma böyle diyorum ama inan başıma gelmiş gibi üzüldüm.Sen hep dik dur canım sakın kimsenin seni ezmesine izin verme ilerde senin için bebeğin için neyin iyi olacağına inanıyorsan onu yap bu hayat senin.

canım sen kaç haftalıksın? bizim de 26.haftada toto aşağıda duruyordu, bence hala da öyle.. ne zaman dönmesi gerekiyormş ki bu bebişlerin? napsak da döndürsek?=))

Canim bende 28 + 5 haftalik oldum..normalde 6.ci ayda dinmesi lazim dediler ama :( bilmiyorum bazi arkdslarda 32 haftada doner diyolar...inslah doner ..bilmemki neyapalim :)))

Canım şimdi okudum yazdıklarını çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Bence lütfen oturup karşılıklı konuşun her şeyi, tüm detaylarıyla bir bebek var ortada. çözüm için hala bir umut vardır belki....Sakın kendini bırakma yavrun için güçlü olmalısın.

Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben dün akşamdan beri pek yemek yiyemiyorum hep ıvır zıvır. dondurma, süt, börek, helva, meyva....gibi şeyler yiyorum. Canım yemek istemiyor sıcaklardan mı acaba? Acıkıyorum da ama yemek istemiyorum, kızım kötü etkilenmiyordur inşallah.
Okuyorum da bazıları alışverişi bitirmiş maşallah, ben daha yeni başlıcam. bir kaç parça kıyafet aldım gerçi ama:)
Kızlar şimdi ben başta travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum ama arkadaşlarım gerek yok önce oto koltuğu var ya o lazım dediler. Ben de ikisini ayrı ayrı mı alsam acaba diye düşündüm.Önce oto koltuğu alayım sonra kasım-aralık gibi bebek arabasını alırım diyorum. Biliyorsunuz travel sistemde ikisi bir arada. Nasıl yapsam sizce? bayağı tecrübeli olan arkadaşlar var bu alışveriş konusunda:) Bana da fikir verir misiniz? :)
Bir de Pamidor un ürünleri nasıl?

Ben de ayni durumdayim 2. De yuksrk cikti dahiliye ve diyrtisyenr yonlendirdi doktor diyet verdiler bi de bi alet aldik gunde 6 defa parmaktan kan alip sekrrimi olcuyorum sonucu ysziyorum bir hafta sonra sonuclari diyetisyene ve dahiliyeye goturucez aşırı yüksek degilse bu sekilde devam yuksekse insilun ignesi kullanmaya basliycam ben de tatli seven biri degilim hamur isi cok yemem bu yiyeceklere bakmiyo mus hormonlarla alakaliymis sonucunu merak ettim yaz mutlaka ins bu düşük cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:((( aynen banda o aletten verdiler cumaya kadar eğer düzgün çıkmazsa sonuçlarım insüline başlıycakmışım :( ne kadarda korkarım iğneden ne yiyceğimi şaşırdım yarım yağlı süt diyo light sütümü diyosunuz diyorum hayır diyo :5: doğum doktorum pastörize süt dio ALLAHIMMMMMMMMMMM :( Bide çok endişeleniyorum bebğime bişey olucak diye endorkin uzmanı çok tersti iicene moralimi bozdu çat çat çat saydı yüzüme öle olur böle olur :(( yine yazıcam sana şimdilik çıkmam lazım.

canım onun affetmeyeceği bir şey yapmadın değil mi? yani nasıl bir sebep bu kadar vurdumduymazlığa iter bir babayı bilemedim:( hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun. sıkma canını diyemiyorum,elde değil biliyorum:(

Mevlütte ne okunuyor ? Biz kendimiz okuyamaz mıyız acaba :1:

canım hiç içinde bulunmadım. peygamberimizin doğum ile ilgili edebi eserler okunuyor diye yazıyor internette. bilenler okuyor sanırım.

biz zaten 2-3 aydır ayrıydık birtürlü orta yolu bulamadık şimdide mesaj yazmış boşanmak istiyorum diye bende tamam dedim ne denebilir ki değilmi cocuğunu düşünmüyorsa ben ne desemde boş artık.

canım hakkınızda hayırlısı olsun. zorlamanın faydası yok. kaldı ki bir istek bir mücadele yok. ikinizde de .. birbirinizin şartlarını,isteklerini biliyorsunuzdur..birlikteliği ona göre ister veya istemezsiniz..

bu süreci en güçlü şekilde atlatmak için dik dur.. çocuğun için.. kendin için

kızlar galiba görümcenin vereceği beşik yalan oldu. onlarda çocuk düşündükleri için sanırım biraz tereddütte.. ben soramıyorum eşim kardeşine hiç soramıyor sanırım ki bana birşey demiyor. o kadar hevesleniyoruz niyeti olsa kendi söyler hatta verirlerdi.. neyse ne yapalım.. alacağız biricik kızıma..
ekte bir park yatak var sizce nasıl? kullanan var mı ? bu türleri kullananları bilen vs. alan var mı?

$120373387_tn50_0.webp

Canım çok saol, pazar günü çok yorulmuştum, dün akşamda eve gider gitmez yattım hareketlerini hissetmeye çalıştım.Bugün de aynı şekilde eve gidince yatıp bekleyeceğim inşallah hareketlenir.Aslında hiç takmazdım ben hareket ediyor-etmiyor diye ama şeker çıkınca daha tedirgin oldum.

Gerçi bebek de haklı, ne veriyorum ki oynamasını bekliyorum :))) Ne tatlı var ne düzgün bir yemek, bebek de böyle gıdaya böyle hareket der bana :))

Ahh kiyamam yaaa arada sekerini olcuyosyn nasilsaa duysk ciktigi gunlerdee oglusunu odullendir de bi dondurmaa flan yee be tatlim azicikkk olmaz mi:)

Ahh kiyamam yaaa arada sekerini olcuyosyn nasilsaa duysk ciktigi gunlerdee oglusunu odullendir de bi dondurmaa flan yee be tatlim azicikkk olmaz mi:)

Geçen hafta sonu 2 çatal güllaç yedimmmmm...Ama şekeri ölçene kadar güllaç mı beni yedi,ben mi güllacı anlamadım :))Neyseki normal çıktı sonuç :)Ama çok enteresan geçen gün tarafikte çok sinirlendim,şekerimi bir ölçtüm rejimden beri ilk kez 188 i gördüm!!!! Yani sinir çok fazla yükseltiyor şekeri...

Şimdi bebeğin hareketleri azaldı ya cesaret edemem canım tatlı yemeye,korkuyorum :) Ama muz aldım (rejimde olduğumdan beri eve tatlı meyveler de alınmıyor da) bu akşam yarım muz yicem ve uzanıp hareket bekleyeceğim.İnşallah oynar ...

kızlar galiba görümcenin vereceği beşik yalan oldu. onlarda çocuk düşündükleri için sanırım biraz tereddütte.. ben soramıyorum eşim kardeşine hiç soramıyor sanırım ki bana birşey demiyor. o kadar hevesleniyoruz niyeti olsa kendi söyler hatta verirlerdi.. neyse ne yapalım.. alacağız biricik kızıma..
ekte bir park yatak var sizce nasıl? kullanan var mı ? bu türleri kullananları bilen vs. alan var mı?

Eki Görüntüle 1189869
çok şirin görünüyor, bende böyle bir şey alıcam;) alt değiştirme yeri olan ve yukarda oyuncakları olan bir model olsun istiyorum:) tabi ki bizimki mavi tonlarında olacak;))

Kocam boşanmak istiyormuş :(

cnm ben herseyı gectım.anlayamadgm madem bu adam senle gecınemıor,sorunları vardıda nasıl baba olmaya karar verdıde bu bebegı yapmak ıstedınız?heralde pat dıye çıkmadı tum bu soğukluk sorunlar.esını ve senı tanımadgmdan,aıle ıcını gorup sızınle yasamadgmdan pek de yorum yapmak ıstemıorum ama anladgm kadarıyla sen esını sevıorsun ve esınınde senı sevdgne ınanıorum.ama nedn bu kadar ınat edıor kı! orta yolu bulmak ıcın konuşmanız gerek ve bu her zaman kı gbı bır kadına yanı sana kalcak.cunku bellı kı esın gururundan gerı adım atcak kadar dusuncelı dgl.senı bu halde uzdugu ıcın cok uzuldum ve bnm basıma gelse aynı tepkıyı verırdım senle ınkar etmıorum.senın bır bebegın olcak onu düşünerek uzulmemeye calıs.başka ne desem boş.sorun neyse ıns aklı basına gelırde hatasını gec olmadan anlayıp karısına ve bebegıne sahıp çıkar.lutfen ağlamamaya calıs.bu dünyada bır damla gözyaşımıza maalesef kı eşler bıle degmıor.onemlı olan sadece sen ve bebegınsın bunu sakın unutma tmm mı.Allah yar ve yardmcın olsun arkadaşım.

First , kargo geldi mi canım ? herhangi bir problem olmadı değil mi ?
Hicbi sorun yokk cnmm alabilirsin rahatlikla:)

Geçen hafta sonu 2 çatal güllaç yedimmmmm...Ama şekeri ölçene kadar güllaç mı beni yedi,ben mi güllacı anlamadım :))Neyseki normal çıktı sonuç :)Ama çok enteresan geçen gün tarafikte çok sinirlendim,şekerimi bir ölçtüm rejimden beri ilk kez 188 i gördüm!!!! Yani sinir çok fazla yükseltiyor şekeri...

Şimdi bebeğin hareketleri azaldı ya cesaret edemem canım tatlı yemeye,korkuyorum :) Ama muz aldım (rejimde olduğumdan beri eve tatlı meyveler de alınmıyor da) bu akşam yarım muz yicem ve uzanıp hareket bekleyeceğim.İnşallah oynar ...

Kuzucum sinirlenmee hic o zaman:( aksam muzla bi deneme yap bakalim bizi de haberdar et olur mu?

Back
X