2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim de babamın adı Ahmet ve kendisi gerçekten çok hiperaktiftir, hiç oturmaz diyebilirim. Televizyonu ayakta izler, merdivenlerden ikişer üçer çıkar, bi yere oturmaya gidince 2 saat sonra sıkılır.. Ama çok neşelidir, pozitiftir, esprilidir ve inanılmaz zekidir :31:

Ahmetler hep aynı sanırım:) isimleriyle yaşasınlar:)

Delirmemek için olumlu bakmaya çalışıyorum canım :)) Yoksa sınırlardayım :)) Tatlıya tepki vermeyen ilk kez senin bebişi duydum valla,demekki sağlıklı beslenecek hep:)

Çok iyi yapıyorsun ben de hep pozitif bakarım, yoksa hayat çekilmez :) benimki ekmeğe tepki veriyor canım :9: çok sağlıklı olduğu söylenemez :9:

Sevdiğin ne kadar isim varsa hepsini koy canım :9: sen boğa burcuydun dimi? Nasıl kabul ettiremedin eşine ismi yau? Şaşırdım valla :53: eşin Aslan ya da Koç mu

evet boğa burcuyum nasıl hatırladın:)) eşim başak burcu. ama trabzonlu:))) kız ismini beraber koyalım ama erkeği de beraber koyarız dedi ki kerem asla koymazdı sevmiyor kerem ismini. benim de çocukluk hayalim. ismim aslı oğlum olursa kerem olacak derdim:)

Hatta bence bu iphoneların falan su geçirmez kılıflarından alıp su altı fotoğrafı çektir eşine, geçen gün bir hamile fotoğrafı gördüm, 32 haftalıkmış, su altında çekmişler inanılmaz güzeldi, imkanım olsa hiç düşünmem :16:

Borsa da çok stresli değil mi canım bu arada? Banka da öyle gerçi de borsa daha stresli sanki? Bankada ticari tarafı düşünebilirsin gerçi hedef baskısı çok oluyor sanırım.

Aaa sualti fotografi demekk hic dusunmemistimm:)) dur bunu bi arastirayim:))
Evet borsa cok stresli tabiki ama en azindan aldigin maas cektigin strese degiyo:) bankada satis baskisindan bana gına geliyo onlar baski yaptikca en satmakistemiuorum :)

Günaydiiinn ☺☺
Ben de bilmiyorum ne kadar yuzucez bide yuzustu bayaa aciliyorum da sanki biraz agirlik yapio one dogru ama naapsak😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstedigimizz kadar yuzebilirmisiz canimm merak etme:) ama cok acilma bu hftalardan sora malum kpramplarimiz artacakk Allah korusun tejlikeli olur

Senin gibi yüzüstü yatanlar için de zor. Allah yardımcın olsun. Hepimiz zorlanıyoruz ve sabrımızı zorluyoruz. Yapacak bir şey yok. Az daha sabır.

birde ben 11. haftada nefes darlığı çektiğimde yüzüstü yatarken olmuştu o zamandan beri korkumdan yüzüstü yatamıyorum yani bayağı uzun süredir yüzüstü yatamıyorum inşallah doğumdan sonra bu korkumu atabilirim

evet canım ayrı ayrı çanta hazırlamak daha iyi olur.
çantaları vermeyiz çantalar yakınlarımızda veya oda tutulmuşsa orada kalır. Benim bildiğim bebek doğunca ebe-hemşireler temizleyip yıkayıp giydirmek için hastane çıkışını istiyorlar.. yani üzerine giydirecek birşeyler.. giydirip getiriyorlar diye biliyorum. ben öyle duymuştum..
inşallah doğum öncesinde odam hazır olur daha o işleride konuşmadık hastahaneyle nasıl olacak ne olacak bilmiyorum ilk hamileliğin zorluğuda bu sanırım başına ne geleceği hakkında hiçbir fikrin olmuyor her şey muamma olarak ilerliyor Allah sonumuzu hayır etsin

Evet borsa cok stresli tabiki ama en azindan aldigin maas cektigin strese degiyo:) bankada satis baskisindan bana gına geliyo onlar baski yaptikca en satmakistemiuorum :)

İstedigimizz kadar yuzebilirmisiz canimm merak etme:) ama cok acilma bu hftalardan sora malum kpramplarimiz artacakk Allah korusun tejlikeli olur

Kızlar ben haftasonu sürekli denizdeydim ama ilk defa karnıma kramp girdi hemen çıktım denizden birazda korktum ne yalan söliyim .aslında kendimide zorlamadan yüzerim kasmadımda hiç kendimi siz yinede fazla kalmayın derim...

evet boğa burcuyum nasıl hatırladın:)) eşim başak burcu. ama trabzonlu:))) kız ismini beraber koyalım ama erkeği de beraber koyarız dedi ki kerem asla koymazdı sevmiyor kerem ismini. benim de çocukluk hayalim. ismim aslı oğlum olursa kerem olacak derdim:)

Eheheh hatırlarım ben :34: haa Trabzonluysa kabul etmez doğru diyosun :9: kerem için feda ettim kızı diyosun yani :) inşallah ikinci bebeğin erkek olur da hayalin gerçek olur canım :16:

Evet kesin araştır canım çok tatlı fotoğraflar :34:
Haklısın, ben de bankada çalıştığım için şubelerin stresini görüyorum gerçekten çok zor, bir de satış olayı yapıyla ilgili bir şey içinden gelecek :31:

Eheheh hatırlarım ben :34: haa Trabzonluysa kabul etmez doğru diyosun :9: kerem için feda ettim kızı diyosun yani :) inşallah ikinci bebeğin erkek olur da hayalin gerçek olur canım :16:

valla ya kerem için feda ettim ilk gözağrım kızımı:)) söylemez inşallah babası annen böyle böyle yapmıştı diye:))) inşallah canım, hayırlısı olsun. hüma'ya da içim ısındı aslında. anlamı da güzel. babasının dediği olsun napalım:) normalde inat değil ama trabzon damarı tuttuğu zaman nuh der peygamber demez:)

valla ya kerem için feda ettim ilk gözağrım kızımı:)) söylemez inşallah babası annen böyle böyle yapmıştı diye:))) inşallah canım, hayırlısı olsun. hüma'ya da içim ısındı aslında. anlamı da güzel. babasının dediği olsun napalım:) normalde inat değil ama trabzon damarı tuttuğu zaman nuh der peygamber demez:)

:)) bence eşinle sonsuza kadar sır olarak kalmalı bu durum :1: evet güzel bir isim Hüma, adıyla yaşasın canım.. Başaklar inatçı olmaz çok zaten ama serde Trabzonluluk olunca :9:

evet canım ya, aynen kardeş değil evlat gibi:( aslında kardeşten tecrübeliyiz biz evlat yetiştirmeye:) inşallah ya çabucak gider gelir. yeğeninin doğumunda burada olmayacak:( çok zor geliyor gerçekten. annem benden gizli ağlıyor sürekli,ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor ama tek oğlu,paşası çok zor geliyor hepimize:(

tüm askerlerimiz için bol bol dua edicez, hem onlar hem aileler için zor bir imtihan, inşallah ilerde bizde asker annesi olucaz Rabbim herkesin evladına hayırlı teskereler nasip etsin

Back
X