Bayanlar;
Size yakın bir hamilelik ve doğum atlatan ve şuanda hamile olan biri olarak tavsiyelerde bulunucam umarım işinize yarar:
1.herşeyi kafanıza takmayın şeker meker kusma kasık ağrıları falan hepsi geçici..benim geçen seneki hamileliğimde büyük bi kaza atlattık ve şükür iyiyiz,koşturdum yoruldum durmadım ama tabi ilk hamilelik herşeyi takıosun,şekerim 167 çıkmıştıki ben hiç tatlı yemem sevmem yani

şimdide şekerim 167 çıktı ve hiç bişey yapmıorum çünkü geçio )))
2.doğumdan korkmayın nasıl yaparsanız yapın aksilik olmadığı sürece herşey olması gerektiği gibi ilerlio,ben normal doğum epiduralle yaptım ama zaten epidural bi işe yaramadı çünkü dr son yarım saatte epidurale ilaç verdirmio yani acıyı çektim zaten son yarım saat acı dayanılmaz oluo.ama inanın yaşamadan anne olamıosunuz kim ne anlatırsa anlatsın o an tarifsiz bi acı ve tatlı.
3.bebeğiniz doğunca suçluluk duymayın kim ne derse desin takmamaya çalışın bebeğinizi bol bol emzirin ancak öyle sütünüz olur.süt için beyaz üzüm,hurma,bulgur pilavı,su,ve uyku gün içinde bebek uyurken sizde uyuyun bol bol süt oluo,hee birde bebeği emzirdikten sonra sizde lütfen sağın sütünüzü çok yarıyor.
4.biberon olarak size dr.brown öneririm ama ne yaparsanız yapın eğer bebek kolikse bi tarafınızıda yırtsanız gazı varsa hiçbişey işe yaramıo çekiceksiniz bi süre
5.bebek kıyafeti tulum almayın alt üst daha kullanışlı ve uzun ömürlü, çok almayın çünkü giydireniosunuz.
6.küvet alın ve küvet ayagıda alın yıkarken ben hiç içme suyuyla yıkamadın direk kombiden gelen suyu küvete doldurdum okadarda titiz olmayın bşey olmuo
7.aventin buharlı pişiricisini mutlaka öneririm çok kullanışlı ve pratik.hem blendır hem pişirici tencere tava derdi yok.
8.bebek arabası kesinlikle çift taraflı alın güneşte zor oluo ben çok pişmanın araba şemsiyesi almak zorunda kaldım ama bebek büyüyünceki yazın büyümüş olcak şemsiyeyi çekio
9.eahat olun rrqhat olunnnn rahat olu
2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)