2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben ilk dogumumda hastaneye ketil bile goturmustum sallama cay ve paket nescafe almistim gelenlere ikram ettik eger cevreniz coksa hastaneye geleniniz coksa iyi oluyor.ben iki gece kalmistim onun icin iyi oluyor aklinizda bulunsun

Kızlar ya bugün benim karnımda bir ağrı var, kasılma gibi bişeyler var :( inşallah kötü bir şey yoktur :( üşüttüm mü acaba, dün klimayı açık unutmuşum uyurken :(
bu arada izne ayrılmama 37 iş günü kaldı :62:

Kızlar ya bugün benim karnımda bir ağrı var, kasılma gibi bişeyler var :( inşallah kötü bir şey yoktur :( üşüttüm mü acaba, dün klimayı açık unutmuşum uyurken :(
bu arada izne ayrılmama 37 iş günü kaldı :62:

üşütmekten olabilir canım benimde oluo gece karnım açık yatıorum elim sürekli oğluşumda çünkü :) sabahları bende de oluo ağrı.
eylül ayında evde olucan sanırım deme canım.

Sağol canım. Tembellik değil bu, yavrularımızın büyümesi için güzel bir uyku. Öyle düşün ;)

2 gün önce 10 kilo idi canım ama kayınvalidemin baskülüne göre dün itibariyle 12 kilo. Umarım yanlıştır onun baskülü :53:

ben toplam 6-7 kilo aldım. toplamda 12 kilo almalısın dedi doktor.sen çok mu yiyorsun yoksa vücudun mu alıyor?

üşütmekten olabilir canım benimde oluo gece karnım açık yatıorum elim sürekli oğluşumda çünkü :) sabahları bende de oluo ağrı.
eylül ayında evde olucan sanırım deme canım.

İnşallah öyledir canım..
Eylülün 19u son iş günüm olacak canım inşallah..

kendin doğumda olucaksın şekerim dışarda eşin annen yada kayınvaliden okucak yani biri okuyacak bunu illa. bende biliorum nasıl bulacağımı ama nerden bulursam sizede söylerim umrede olan birisi olsa keşke rica eder getirirdi güzel olurdu.evet son zamanlarda çok duyar oldum kesiksiz doğum yapanları inşallah bizlerinde güzel açılma olurda gerek kalmaz. sadece bebek çıkarken kendiliğinden açılma olmuş 3 dikişle kurtulmuş...

nerden alıcaksın canım otu.

inşallah canım allahım hepimizin yardımcısı olsun...

Bakalım bulursak deneriz canım , biz doğumdayken dışarıdakiler okurlar zaten canım :)
Bak yine heyecan yaptım :1:

kızlar bebişlerinize ilk aylarda gymesi için kaç takım aldınz

Ben daha almadım ama çok abartmamak lazım sonra küçük gelir :)

Kizlar iki gecedir ruyamda dis goruyorum ruya yorumlayaninz varmi?dun gece arkadasn kizini ziyarete gdyrum bana guluyo disleri cikmis oysa 15gunluk henuz bironceki gecede kizimi dogurmusm disleri vardi bembeyaz guluyordu

Hayra yor canım , bu kadar düşünme rüyaları

güzel anneler selam :)

1haftadır giremiyorum, geçmişi okuyabilirim inşallah, bugünden başlayayım da...

aynı soruları ben de sorarsam kızmayın bana :emir_bebek:

İnşallah öyledir canım..
Eylülün 19u son iş günüm olacak canım inşallah..

eylülün 19 una kadar durabilcekmisin. benim patronumda eylüldede gel dio ama ben gelemem gibi dedim şimdiden zorlanıorum çünkü daha ağustos var eylülu evde geçiririm büyük ihtimal :) ama durabilcek gibi olursam tabiki gelirim doğumdan sonra kullanırım iznimi :)

Bakalım bulursak deneriz canım , biz doğumdayken dışarıdakiler okurlar zaten canım :)
Bak yine heyecan yaptım :1:

yapma heycan daha var canım sakin ol :) şaka bi yana bende heycanlıyım bide kara kara düşünüorum nasıl olcak die :))))

eylülün 19 una kadar durabilcekmisin. benim patronumda eylüldede gel dio ama ben gelemem gibi dedim şimdiden zorlanıorum çünkü daha ağustos var eylülu evde geçiririm büyük ihtimal :) ama durabilcek gibi olursam tabiki gelirim doğumdan sonra kullanırım iznimi :)

İnşallah durabilirim canım :) sonuna kadar kalmayı düşünüyorum. Masa başı çalıştığım için çok zorlanmıyorum Allah'tan. Tabi gelip gitmek yoruyor, yol, trafik ama servisle gidip geliyorum zaten. Doğum sonrası ne kadar iznim olursa o kadar iyi diye düşünüyorum çünkü. Tabi ki doktorun da ne diyeceği önemli bu konuda :16:

inşallah durabilirim canım :) sonuna kadar kalmayı düşünüyorum. Masa başı çalıştığım için çok zorlanmıyorum allah'tan. Tabi gelip gitmek yoruyor, yol, trafik ama servisle gidip geliyorum zaten. Doğum sonrası ne kadar iznim olursa o kadar iyi diye düşünüyorum çünkü. Tabi ki doktorun da ne diyeceği önemli bu konuda :16:

benimde masa başı muhasebeciyim inşallah dayanırız canım ama eylül 19a kadar tutmaz doktor. Hem daha da ağırlaşıcaz hiç dinlenemicez bebek büyüdüğü için uyku kısıtlı olucak. Benim uykusuzluk şimdiden başladı ilerisini düşünemiorum :)

benimde masa başı muhasebeciyim inşallah dayanırız canım ama eylül 19a kadar tutmaz doktor. Hem daha da ağırlaşıcaz hiç dinlenemicez bebek büyüdüğü için uyku kısıtlı olucak. Benim uykusuzluk şimdiden başladı ilerisini düşünemiorum :)

Canım 37.haftaya kadar çalışabiliyorsun, benim de o hafta doluyor 37 hafta.. Doktorumla henüz bu konuları hiç konuşmadık. Bakalım, kısmet. Ama sağlığım açısından bir sorun olmazsa kalırım o tarihe kadar diye düşünüyorum. Benim de uyku ve hemen yorulma sorunum var canım :( bakalım ne olucaz o zamana kadar..

herkese hayırlı kandiller dilerim,
işler yoğunlaştı artık yazılanları okuyamıyorum, inşallah herkes iyidir, yarın doktor kontrolüm var gelince yazmaya çalışıcam bakalım bebişim naslmış,
herkesi öpüyorummmmmm

iyi haberlerini bekliyoruz canım :)

Kizlar dun bide avent biberon ve yedek uc aldim gercekten cok kaliteli biraz pahaliya geliyo ama deger bence emzik kenarlari korumali hic hava almiyo buda bebegin hava yutmasini ve gazi engelliyomus ... bi pakette uclu uni baby yenidogan islak mendil aldim yavas yavas eksiklerimizi twmamliyoruz Rabbim bu guzel gecenin hurmetine cicileimizi hayili saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah...

ben dr browns aldım dün netten, daha gelmedi bakalım çok iyi diye yazıyor, ebebekte çalışan bir arkadaşım da önerdi, her ihtimale aventte alıp kenara koysammı acaba :)

kızlar hepinize günaydın.... benim için zor bi sabah oldu sabahın 5 inde bacağıma 3 kez o iğrenç kramplar girdi ve kocam yine benim bağırmama doğuruyorum sandı :)) saolsun eşimin masajlarıyla geçti, kafayı yicektim. her günde magnezyumumu içiyorum neden oldu anlamadım hala üstüne basamıyorum tam olarak ...

geçmiş olsun canım benim de 1kere oldu 4gün basamadım adam gibi :(

Kızlar dün gece oğlumu rüyamda gördüm.Doğum yapıyormuşum daha doktor gelmeden kendi kendime doğuruyormuşum iki dakikada :)) sonra yatırıyorum yatağa bende yatıyorum kalkıp azcıkta yüz üstü yatsın diyorum sonra karnıma sarıyorum hala hamile gibi dolaşıyorum.Karmaşık bir rüyaydı yani :53:

Hayırlara yor hayır olsun canım

Günaydın kızlar :)
Dün akşam yemeğinden sonra karnım sertleşti hareket bile etmekte zorlandım . Gittim erkenden yattım , güya abdest alıp dualar edecektim . Böyle mübarek bir geceyi ben saatlerce uyuyarak geçirdim . O kadar vicdan yapıyorum ki anlatamam . Uykuya doyamadım dün resmen . Gece uyandım , tekrar uyudum

Ne güzel yazdın :)
Gerçekten dün gece çok tatlı uyudum. Allah gönlümüzü biliyor. Tabii böyle diyip dua etmemek de olmaz da hamilelikte belki durum biraz daha farklı oluyordur :1:
Ama yine de vicdanım rahat değil...Tembelliğim baskın geldi..

ben de çok üzüldüm, abdest aldım, giyindim, tv başına geçip kuranı kerim dinleyeyim dedim hayal meyal elhamı okuduğumu hatırlıyorum sonrası yok :( eşime de kızdım uyandırmadı diye, sonra gidip yatağıma uyudum çok üzüldüm ama :( berat gecesinde de hemen hemen aynısı olmuştu,

Günaydınlar herkese bugun hava ne güzel istanbul'da değil mi keske boyle olsa hergün
keşkeeeeeeee

Selam,
Bende 2014 Ekim annesi olacağım inşallah :)
sağlıkla inşallahi hoşgeldiiiiin :)

İnşallah durabilirim canım :) sonuna kadar kalmayı düşünüyorum. Masa başı çalıştığım için çok zorlanmıyorum Allah'tan. Tabi gelip gitmek yoruyor, yol, trafik ama servisle gidip geliyorum zaten. Doğum sonrası ne kadar iznim olursa o kadar iyi diye düşünüyorum çünkü. Tabi ki doktorun da ne diyeceği önemli bu konuda :16:

ben de yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek bana kalsa 9ay çalışayım iznimin 1gününü bile oğlumla geçireyim :)

Geçmiş olsun canım , üşüttün mü klimadan ? Dikkat edelim , benimde karnıma ağrılar giriyor bazen bence üşütmekten oluyor
Mothercarenin indirimi hangi mağaza daydı canım , geçmişte bulmak zor olabilir

Geçmiş olsun canım , üşüttün mü klimadan ? Dikkat edelim , benimde karnıma ağrılar giriyor bazen bence üşütmekten oluyor
Mothercarenin indirimi hangi mağaza daydı canım , geçmişte bulmak zor olabilir

çok sağol canım ya, heralde klimadan oldu :( optimum outlette canım, giriş katında, park bravonun yanındaki dem stock mağazası

kızlar takımdan kastınız ne ki? Ben iki hastane çıkışı dışında öyle takım falan almadım :26: hata mı ettim

Ne aldın peki ? Tulum aldın o zaman . Ne giydireceğiz , hemen elbiseye falan geçemeyiz canım ilk zamanlar takımları çok öneriyorlar .
Hatta tulumdan sa takımlar daha kullanışlı .

ben de yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek bana kalsa 9ay çalışayım iznimin 1gününü bile oğlumla geçireyim :)

ay hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz şekerim :16: sor bakalım ne diyecek bize de fikir olur hem :34: aynı şekilde düşünüyorum canım sanki erken çıkarsam ona haksızlık olur gibi geliyor :( zaten haftaiçi hiç göremiycem yavrumu işe başlayınca :14:

Back
X