2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
gidelim canım :16: biz de yakınız ama haftaiçi gidemiyoruz işten geç geliyoruz, bi tek haftasonu.. O da artık gitmiyorum çünkü bişey almıyorum artık kıyafet olarak. Şimdi artık banyoydu, temizlik malzemesiydi, park yataktı o tarz şeyler bakıyorum :16:

ben burada alanlara baktıkça hiçbirşeyim yok diyorum valla ne odası hazır yavrumun ne birşey d,ye endişeleniyorum:53:
heee arabası var ama ilk eşyası babası gibi :))))))

Anladım canım, ben takımlarımı kendim yaptım :1: yaa bunu bana söyleme ben o kadar çok şey aldım ki :26: heves işte.. Hırka, yelek almıyorum ben de çok örüldü çünkü yeter. Artık bişey almıyorum zaten. Hediye gelirse de değiştiririm artık napıyım :17:

Aslında anlıyorum hevesinizi hatta imreniyorum..
Çoğumuzun ilk bebeği zaten...Çok normal...
Neden bende birşeyler aliyim hevesi yok.
Yeni ev aldık onun kredisi var ben de bebekten sonra çalışmayı düşünmüyorum evden çalışsamda eskisi kadar katkım olamayacak haliyle...ve eskisi kadar rahat olamayabiliriz diye endişeleniyorum..
Belki bu yüzden alt benliğim alışveriş tutkumu bastırıyor ki ben tam bir alışveriş hastasıyımdır :1:
Gerçi bu tarz kendimi tutuşlarım ciddi bir alışveriş patlamasıyla son bulabiliyor. bir çok kez toplu olarak yaptığım abartı harcamalarım da olmuştur. Hayırlısı:)

Canım 1.saatin biraz yüksek çıkmış, doktor 2.testi isteyebilir. TSH kaç çıktı?

Normali kaç canım 1. Saatin. Hayır ya şeker olmasın. Tsh 0.75 o nasıl sınır değerler arasında gözüküyor ama düşüğe yakın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese merhaba,

sabah doktora gittik çok şükür herşey yolunda, bebişin kilosu boyu ,suyu iyi çıktı,
birde İndirekt Coombs testi istedim NEGATİF çıktı, negatif çıkınca iğne yapılmıyor değilmi??
bu arada doktor 1 ekimde doğumu yapatız dedi ,Allah kısmet ederse 1 Ekimde yavru aslana kavuşucaz :)

Herşeyin yolunda gitmesi çok güzel maşallah:nazar:
Ben de dün dr daydım aynı testi oldum negatif çıktı çok şükür..
Evet negatif çıkınca iğne olunmuyor sorun olmadığı anlmaına geliyor..

sağolasın canım ben bursada yaşıyorum çarşıya çıktım kayınvalidem de geldi onun tanıdığı yer vardı ordan aldık sende bursadamısın

anladım canım, ben İstanbuldayım :) neyse geceliklerimi aldığım mağazada beğenmiştim zaten ordan alırım sanırım ben de :16:

Açlık normal 1. saat bildiğim kadarıyla 140 ın altında olmalı sanırım değerlerinde sorun yok..

benimde kan sonucumda referans değer aralığının dışında olanlar vardı az endişelenmiştim ama hamilelerde referans değerler daha farklı olduğundan çok iyiymiş 3. döneme göre..
Muhtemelen sende de aynı durum olur..

İnşallah her şey iyidir
Doktoru hemen bilgilendirsem mi? Bayramdan sonra gitcektim doktora. Aile hekimi biri biraz yüksek ama problem yok demiş. Panikledim şimdi ben çok tatlı yerim hatta hep tatlı yiyorum yemesem mi acaba artık ama çok seviyorum

Heh işte o penye pantolon lar çok kullanışlı , üstlerine uzun kol bady ile . Takımda bunların takım olanları işte :1: Hastane çıkışında vardır hatırla bak :)
Fotoyu değil link atarım istersen . Boyları uzadıkça ve kilo aldıkça tulumlar bacaklarını sıkabilir . İlk başlarda hemen kilo alabilirler

haaaa şimdi anladııımmmm :9: canım valla yeğenlerimden biliyorum ilk doğduklarında o tulumların yarısı boş oluyor :9: bakalım kaç kilo doğacak bizim minnaklar :16:

ben burada alanlara baktıkça hiçbirşeyim yok diyorum valla ne odası hazır yavrumun ne birşey d,ye endişeleniyorum:53:
heee arabası var ama ilk eşyası babası gibi :))))))

canım endişelenme ama odasını hazırla eğer oda yapacaksan, çünkü gelmesi de uzun sürüyor bir de en az 20 gün havalandırmak gerekiyormuş. Hazır her yerde indirim varken yap hazırlıklarını annesi :16:

Aslında anlıyorum hevesinizi hatta imreniyorum..
Çoğumuzun ilk bebeği zaten...Çok normal...
Neden bende birşeyler aliyim hevesi yok.
Yeni ev aldık onun kredisi var ben de bebekten sonra çalışmayı düşünmüyorum evden çalışsamda eskisi kadar katkım olamayacak haliyle...ve eskisi kadar rahat olamayabiliriz diye endişeleniyorum..
Belki bu yüzden alt benliğim alışveriş tutkumu bastırıyor ki ben tam bir alışveriş hastasıyımdır :1:
Gerçi bu tarz kendimi tutuşlarım ciddi bir alışveriş patlamasıyla son bulabiliyor. bir çok kez toplu olarak yaptığım abartı harcamalarım da olmuştur. Hayırlısı:)

canım senin heves de doğduğu an gelebilir dikkat et :1: endişelerinde çok çok haklısın. Zaten çok fazla almaya gerek yok. Ama indirimleri takip edebilirsin. Ben mesela 35 TL'ye 10'lu hastane çıkışı almıştım. Sonra bir anda almak daha çok koyar :34:

Normali kaç canım 1. Saatin. Hayır ya şeker olmasın. Tsh 0.75 o nasıl sınır değerler arasında gözüküyor ama düşüğe yakın

Canım 140'ın üzerinde çıkınca riskli olabiliyor, benim 142 çıktı mesela doktor 100 mg lık test istedi çok şükür iyi çıktı. TSH'ın gayet iyi.. Benimki 0,38 mesela ama doktorumun tam istediği aralıktayım :16:

O ne testi canim merak ettim bide sezeryanmi olcaksin benimde bebegim erken dogmazda 10 ekimde sezeryana giricem Allah izin verirse

kan uyuşmazlığı testi, sonuç negatif çıktı, doktorum şimdi ameliyatta yarın sabah konuşucam
sezeryan olacak gibi çünkü tam bayram haftasına geliyor, acildi... nöbetçi doktordu uğraşmak istemiyorum,
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

gözün aydın canım, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah :nazar: o testi hiç bilmediğimden yorum yapamıyorum :26:
senin de mi planlı sezeryan olacak canım? Çok heyecanlı ya ne kadar az kaldı :52:

büyük ihtimalle sezeryan, bu durumda 70 gün felan kalmış oluyor :) hatta 68 galiba :)))))

İnşallah her şey iyidir
Doktoru hemen bilgilendirsem mi? Bayramdan sonra gitcektim doktora. Aile hekimi biri biraz yüksek ama problem yok demiş. Panikledim şimdi ben çok tatlı yerim hatta hep tatlı yiyorum yemesem mi acaba artık ama çok seviyorum

Madem aklında böyle bir soru işareti var hiç durma dr unla konuş bence...İçin rahat etsin...Sonucu bize de yazarsın merak ettim..

Herşeyin yolunda gitmesi çok güzel maşallah:nazar:
Ben de dün dr daydım aynı testi oldum negatif çıktı çok şükür..
Evet negatif çıkınca iğne olunmuyor sorun olmadığı anlmaına geliyor..

çok sevindim :))çok şükür ikimizde iğneden kurtulduk :))
şimdi açlık ve tokluk şekerini kontrol edicez inşallah onda da bir sorun çıkmaz

Kızlar ya bugün benim karnımda bir ağrı var, kasılma gibi bişeyler var :( inşallah kötü bir şey yoktur :( üşüttüm mü acaba, dün klimayı açık unutmuşum uyurken :(
bu arada izne ayrılmama 37 iş günü kaldı :62:

gecmiş olsunn tatlımm üşütmüş olabilirsinn biraz daha dikkat please:))

Ne aldın peki ? Tulum aldın o zaman . Ne giydireceğiz , hemen elbiseye falan geçemeyiz canım ilk zamanlar takımları çok öneriyorlar .
Hatta tulumdan sa takımlar daha kullanışlı .

hadii yaa takımlar daha mı kullanıslıymıss:( ama tulumlar daha güzel:(

Kızlar öğle molasında çarşıya çıktım ve bu 3 takımı aldım o kadar güzel şeyler varki kafam karıştı ama bunlar hoşuma gitti ve aldım bu eksiğimi de tamamladım sıra ıvır zıvır şeylerde onlarda hallolur inşallah

Eki Görüntüle 1200534

Eki Görüntüle 1200535 bunun pembesini aldım

Eki Görüntüle 1200536 bunun da ustu beyazlı olanı aldım

cok ciciler cok begendimm güle güle kullan cnm:)

Back
X