2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
75 gr lık test canım. 1. Yüksek galiba panik yaptım şimdi deli gibi tatlı yiyen biriyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben 75 mg lık yuklemede 1. saat referans aralıgını 180 olarak biliyorum ve buna göre de sonucun bence iyi ama yine de seni yanıltmayayım doktorunla bi görüş istersen bide her ihtimale karsı biraz tatlıyı kes bence

canım senin heves de doğduğu an gelebilir dikkat et :1: endişelerinde çok çok haklısın. Zaten çok fazla almaya gerek yok. Ama indirimleri takip edebilirsin. Ben mesela 35 TL'ye 10'lu hastane çıkışı almıştım. Sonra bir anda almak daha çok koyar :34:

Çok ucuza almışsın...Aslında benim hastane çıkışına bile ihtiyacım yok. Cidden bebeğimin herşeyi var çok şükür. Temizlik ürünleri aldım..
Ama doğduktan sonra evet öyle bir potansiyelim var gibi :1:
Bir dünya oyuncak bile geldi..Bir paket alt açma verdi ablam. Göğüs petleri, süt sağma makinesi verecekmiş. Biraz da onlar yüzünden..
Ablamlar biraz fazla hevesti kendi bebelerine şimdi bana veriyorlar kullanılmamış resmen :)

Çok ucuza almışsın...Aslında benim hastane çıkışına bile ihtiyacım yok. Cidden bebeğimin herşeyi var çok şükür. Temizlik ürünleri aldım..
Ama doğduktan sonra evet öyle bir potansiyelim var gibi :1:
Bir dünya oyuncak bile geldi..Bir paket alt açma verdi ablam. Göğüs petleri, süt sağma makinesi verecekmiş. Biraz da onlar yüzünden..
Ablamlar biraz fazla hevesti kendi bebelerine şimdi bana veriyorlar kullanılmamış resmen :)

e ne güzel işte ;) o yüzden heveslenmiyorsun sen, hiçbir şeyi olmasın da görürüm seni :1: biz de baya bişeyler geldi abimlerden, arabası, oto koltuğu, süt sağma, sterilizasyon makinesi, bi dolu battaniye, kıyafet, nevresim, oyuncak :emir_bebek: ben de hiç oyuncak almadım, almayacağım da. Ama ilk zamanlar kıyafet geleceğini bilmiyordum aldım o yüzden, napalım canım fazla mal göz çıkarmaz :34:

haaaa şimdi anladııımmmm :9: canım valla yeğenlerimden biliyorum ilk doğduklarında o tulumların yarısı boş oluyor :9: bakalım kaç kilo doğacak bizim minnaklar :16:

:)))) Çok güldürüyorsun beni . Bende tulumları çok beğeniyorum , ama burada yazan arkadaşlarda oldu tecrübelilerden takımlar daha kullanışlı dediler
Ne bileyim bende ne duyarsam o işte . Emzik aldın mı ? ben baktım netten avent alıcam

çok sevindim :))çok şükür ikimizde iğneden kurtulduk :))
şimdi açlık ve tokluk şekerini kontrol edicez inşallah onda da bir sorun çıkmaz

İlk bebekte genelde sorun olmuyormuş. Dr bakmayacaktı bile ben söyledim :)
şekeri yaptıralı çok oluyor. Yediklerin şimdiye kadar seni rahatsız etmediyse sorun çı8kacağını sanmıyorum.
Bazı dr lar cidden geç yapıyorlar bu testi biraz daha yapmasa doğumda yapacaklarmış :1: 2 ay kaldı :53:

kızlaaar meme ucu kremine ne zaman başlamak lazım
lansinoh iyi diyorlar bilgisi olan varmı

Ben zeytinyağı sürüyorum. Ne kadar erkenden kullanılmaya başlanırsa o kadar iyi diye biliyorum. Senin ihtiyacı var mı sertleşme kabuk v.s. biraz da kişinin yapısıyla ilgili bence..Benimki sertleşmişti ucu az kullanmaya başladım...

:)))) Çok güldürüyorsun beni . Bende tulumları çok beğeniyorum , ama burada yazan arkadaşlarda oldu tecrübelilerden takımlar daha kullanışlı dediler
Ne bileyim bende ne duyarsam o işte . Emzik aldın mı ? ben baktım netten avent alıcam

sanırım bebeğe göre değişiyor canım, kimi bebek giymek istemiyormuş tulum, kimisi de ne giydirsen kabul ediyormuş :9: artık biz de bizim cimcimelerin moda anlayışına göre davranırız :9: emzik arkadaşım almış canım bana avent. Zaten herkes avent öneriyor, yenidoğan için en iyisi oymuş

gecmiş olsunn tatlımm üşütmüş olabilirsinn biraz daha dikkat please:))

hadii yaa takımlar daha mı kullanıslıymıss:( ama tulumlar daha güzel:(

cok ciciler cok begendimm güle güle kullan cnm:)

Tulumlar daha güzel ama işte ,burada yazdı arkadaşlar bende bilmem . He birde ablam dedi .

ooo süpermiş :34: tarihin belli olması bir yandan güzel tabi..

evet tarihi bilmek güzelmiş, şimdi alışverişe ağırlık vermek gerekecek, bayramda eşimle oturup internetten bakıcaz

İlk bebekte genelde sorun olmuyormuş. Dr bakmayacaktı bile ben söyledim :)
şekeri yaptıralı çok oluyor. Yediklerin şimdiye kadar seni rahatsız etmediyse sorun çı8kacağını sanmıyorum.
Bazı dr lar cidden geç yapıyorlar bu testi biraz daha yapmasa doğumda yapacaklarmış :1: 2 ay kaldı :53:

aslında doktorum teste gerek görmedi ben istedim, tamam ama zaten negatif çıkar dedi ve yaptırdı,
şeker yüklemesi yapılmıştı ve biraz yüksek çıkmıştı , doktor 100 lük istedi ben yaptırmadım o yüzden evde aç ve tok karna bir süre kontrol edicez,

hepsi 0-3 mü? 3-6 ile karışık ise çok değil :) benimde düşündüğüm rakam 10 adet takım
karışk canım hepsi kuck dgl kuçk 6 7 takm falan war yeter mi acaba ilk bebiş olunca tecrubsz oluyo insan yeter mi alsam mı diye duşnp duruyorum ;)

kızlar netım ıkı gundur sorunlu benı uyuz ettı.alıntı yapamadm cok bekletıor ve kendını kapatıor site.elifsen coombs testının negatıf çıkması mükemmel olmuş.eger pozıtıf çıksaydı bu sorundu ve gecmıs olsun ıgne vurulmazdı ozaman cunku pozıtıf olması mıkrop uretıor vücut bebeğe demektır ve buna yapılabılcek pek bsey yokı ,ıgne olmazdı.ama negatıfse eger bu senın bebeğe karsı antıkor uretmedıgını gosterıor.smdı soyle bır durum var cnm açıklayayım: ılk gebelikse ve negatıfse doktor dıor kı: yaptırmak ıstıormusun sartta dgl yaptırman dıoarlar.ama soyle bır gerçek var kı bu ıgneyı bu haftalarda yapmalarının nedenı doğuma kadar etkılesım olmasın yanı antıkor uretmesın dıye ve doğumdan sonra gene vuruluorsun. ılk bebekte etkılesım ve antıkor uretme riski az ama hıc yok dgl.dıkkat et bak hıc yok dgl dıorum kı benm ılk bebegımdı ve doktorların umursamazlgndan kaybettım.deemekkı az da olsa o rısk,noluor etkıleyebılıormus dımı.ıkıncı bebeklerde kesınlıkle yapıorlar.ılk bebekler de de ısını bılen doktorlar ne olur neolmaz dıye yapıor.bnm cok bıldıgımın ılk bebegı oldgu halde doktor düşükte olsa rısk var deyıp hem basında hamılelegın,hem 28.haftasında vurdular ıgnelerı kadınlara.bence sen gerek yok desede yaptr derım ve doktorunla konuş.ıllakı sart dgl dıcek ama ııce konuş ve doktoruna guvenıorsan onu dınle cnm.

Back
X