büyük ihtimalle sezeryan, bu durumda 70 gün felan kalmış oluyor :) hatta 68 galiba :)))))
ooo süpermiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük ihtimalle sezeryan, bu durumda 70 gün felan kalmış oluyor :) hatta 68 galiba :)))))
75 gr lık test canım. 1. Yüksek galiba panik yaptım şimdi deli gibi tatlı yiyen biriyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gecmiş olsunn tatlımm üşütmüş olabilirsinn biraz daha dikkat please:))
canım senin heves de doğduğu an gelebilir dikkat etendişelerinde çok çok haklısın. Zaten çok fazla almaya gerek yok. Ama indirimleri takip edebilirsin. Ben mesela 35 TL'ye 10'lu hastane çıkışı almıştım. Sonra bir anda almak daha çok koyar
![]()
Canım ben Kadıköyden aldım, Nilüfer diye bir mağazadan. Sadece gecelik ve pijama satıyorlar. Fiyatları da çok uçuk değil.
Çok ucuza almışsın...Aslında benim hastane çıkışına bile ihtiyacım yok. Cidden bebeğimin herşeyi var çok şükür. Temizlik ürünleri aldım..
Ama doğduktan sonra evet öyle bir potansiyelim var gibi
Bir dünya oyuncak bile geldi..Bir paket alt açma verdi ablam. Göğüs petleri, süt sağma makinesi verecekmiş. Biraz da onlar yüzünden..
Ablamlar biraz fazla hevesti kendi bebelerine şimdi bana veriyorlar kullanılmamış resmen :)
haaaa şimdi anladııımmmmcanım valla yeğenlerimden biliyorum ilk doğduklarında o tulumların yarısı boş oluyor
bakalım kaç kilo doğacak bizim minnaklar
![]()
bir de tarif istesem ayıp olur mu :44:
çok sevindim :))çok şükür ikimizde iğneden kurtulduk :))
şimdi açlık ve tokluk şekerini kontrol edicez inşallah onda da bir sorun çıkmaz
kızlaaar meme ucu kremine ne zaman başlamak lazım
lansinoh iyi diyorlar bilgisi olan varmı
:)))) Çok güldürüyorsun beni . Bende tulumları çok beğeniyorum , ama burada yazan arkadaşlarda oldu tecrübelilerden takımlar daha kullanışlı dediler
Ne bileyim bende ne duyarsam o işte . Emzik aldın mı ? ben baktım netten avent alıcam
gecmiş olsunn tatlımm üşütmüş olabilirsinn biraz daha dikkat please:))
hadii yaa takımlar daha mı kullanıslıymıssama tulumlar daha güzel
cok ciciler cok begendimm güle güle kullan cnm:)
Slm arkdslar sekerim 144 cikti100 luk yapacakmisiz offff
ooo süpermiştarihin belli olması bir yandan güzel tabi..
İlk bebekte genelde sorun olmuyormuş. Dr bakmayacaktı bile ben söyledim :)
şekeri yaptıralı çok oluyor. Yediklerin şimdiye kadar seni rahatsız etmediyse sorun çı8kacağını sanmıyorum.
Bazı dr lar cidden geç yapıyorlar bu testi biraz daha yapmasa doğumda yapacaklarmış2 ay kaldı
![]()
kızlaaar meme ucu kremine ne zaman başlamak lazım
lansinoh iyi diyorlar bilgisi olan varmı
karışk canım hepsi kuck dgl kuçk 6 7 takm falan war yeter mi acaba ilk bebiş olunca tecrubsz oluyo insan yeter mi alsam mı diye duşnp duruyorumhepsi 0-3 mü? 3-6 ile karışık ise çok değil :) benimde düşündüğüm rakam 10 adet takım
karışk canım hepsi kuck dgl kuçk 6 7 takm falan war yeter mi acaba ilk bebiş olunca tecrubsz oluyo insan yeter mi alsam mı diye duşnp duruyorum![]()
canım hiç bozma moralini, o kadar yüksek değil değerin, 100lükte çıkmaz bişey rahat ol![]()