2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
gecmiş olsunn tatlımm üşütmüş olabilirsinn biraz daha dikkat please:))

hadii yaa takımlar daha mı kullanıslıymıss:( ama tulumlar daha güzel:(

cok ciciler cok begendimm güle güle kullan cnm:)

sağolasın canım hepimiz güle güle iyi günlerde kullanalım aldıklarımızı...

çok iyi english home tarzını seviyorum bir battaniye almıştım dokunan bi daha dokunmak istiyor öyle yumuşak ve hafif ki :))
Çok ağırlaşmadan o zaman bayramdan sonraya birşeyler ayarlayalım derim ;)

Evet canım ben de çok seviyorum English Home'u :16: biran önce bak derim çünkü kalmıyor hiçbir şey.. Bana uyar ;)

ohoo ben o konuyu burada çok sordum ama çözümü pikocu da yaptırmakta buldum :1:

annem öyle, bakar kumaşlara beğenmez gider kumaş alır yaptırır :)
Ben biraz mağaza dolaşıyım sanırım o zaman ne yapacağım kafamda belirecek..

Rica ederim canım :34: evet ben english home dan aldım, çok şeker şeyler var :16:

aaa tabi bir buluşma ayarlarız bence bi gün :34:

canım bu arada aventin emziklerine bakıyodum da bisürü cesidi var bunun hangisinden almak gerekiyo ki acaba:)

İlk fırsatta gidicem :)
Bana da uyar ;)

valla bana da uyar :)))

emzik avent bostancı hello babyde vardı ben oğluma 0-3 aldım galiba, çifti 11tlye düşmüş, dün jokerde 30tl den satıyorlardı

canım ben 75 mg lık yuklemede 1. saat referans aralıgını 180 olarak biliyorum ve buna göre de sonucun bence iyi ama yine de seni yanıltmayayım doktorunla bi görüş istersen bide her ihtimale karsı biraz tatlıyı kes bence

Internette 180 yazıyor ama burdaki arkadaşlar 140 dediler hemşire de birazcık yüksek ama problem değil demiş. Doktoruma sormalıyım galiba yarın telefon etsem mi 100gr lık isterse of ya canım sıkıldı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım 140'ın üzerinde çıkınca riskli olabiliyor, benim 142 çıktı mesela doktor 100 mg lık test istedi çok şükür iyi çıktı. TSH'ın gayet iyi.. Benimki 0,38 mesela ama doktorumun tam istediği aralıktayım :16:

Sağlık ocağı çok önemli değil demiş doktorumu yarın arasam mı? 100mg lık nasıl yapılıyor? Of ya olmasın şeker

Internette 180 yazıyor ama burdaki arkadaşlar 140 dediler hemşire de birazcık yüksek ama problem değil demiş. Doktoruma sormalıyım galiba yarın telefon etsem mi 100gr lık isterse of ya canım sıkıldı

Canim 50 lik yuklemenin ref araliginda ust sinir 140, 75 mg likta 180 diye biliyorum ben insallah seker cikmaz sıkma canini

ben 50 lık yaptırdım.138 çıktı.doktorun sinirin 140 olduğunu söyledi.140 bence 50 mg için üst sinir ama 75 için üst sinir ne onu bilmiyorum

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406224875.536975.webp first tatlim bizim emzik bu işte

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağlık ocağı çok önemli değil demiş doktorumu yarın arasam mı? 100mg lık nasıl yapılıyor? Of ya olmasın şeker

Canım yaa kusura bakma lütfen ben 50lik sandım senin testi :( 75lik olanın ref değerini bilmiyorum çok özür dilerim :(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar meraba bende ekim annesi olcam inş. Sizlere bişey sormak istiyorum şeker yüklemesinde hem 50 lik hemde 100lük ikisindede yüksek çıktı;( aranızda ankarada olupta iyi bir diyetisyen tavsiye etcek varmı acaba çünkü biran önce diyetisyene gidio diyete başlamam lazım çok üzülüyorum ve korkuyorum bebeğime bi zarar vercek diye;( yardımcı olursanız sevinirim.

Şekerle ilgili bir çok tartışma duydum benim fikrim;ilk hamileliğimde şeker yüklemem 164 çıkmıştı,bu hamileliğimde 167,ilkinde seyahat edeceğim için doktorum bi hafta kahvaltıdan önce ve iki saat sonra bakmamı söyledi ve 120 nin üzerine çkmadı..şimdi ise hiç bişey yapmıorum çünkü biliyorumki bana günlük almam gerekenden fazla şeker yükleniyor ve yüksek çıkıyor tabi üzerine açlık 2 saat bekle,stres derken şekerim fırlıo bunun doğal oldugunu düşünüorum ben sağlıkçıyım ayrıca..! Yani gerçekten şekeriniz yoksa çokta abartmayın olayı üzmeyin kendinizi şekerler..!!!!

2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)

Back
X