canım 0-6 ay olanlardan alman lazım, benimki ikili. Akşam eve gidince fotosunu koyarım istersen
walla cok sevinirim cnm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 0-6 ay olanlardan alman lazım, benimki ikili. Akşam eve gidince fotosunu koyarım istersen
gecmiş olsunn tatlımm üşütmüş olabilirsinn biraz daha dikkat please:))
hadii yaa takımlar daha mı kullanıslıymıssama tulumlar daha güzel
cok ciciler cok begendimm güle güle kullan cnm:)
çok iyi english home tarzını seviyorum bir battaniye almıştım dokunan bi daha dokunmak istiyor öyle yumuşak ve hafif ki :))
Çok ağırlaşmadan o zaman bayramdan sonraya birşeyler ayarlayalım derim![]()
ohoo ben o konuyu burada çok sordum ama çözümü pikocu da yaptırmakta buldum![]()
sağolasın canım hepimiz güle güle iyi günlerde kullanalım aldıklarımızı...
haklsın canım :)Zaten hediye de gelir mutlaka hiç merak etme.. Yetmezse bile heryerde mağaza var o zaman aldırırsın.. Hiç dert etme![]()
:)) ay ne görsem alasm geliyor walla :)çok hoşsun :) Başka ihtiyaçlarını al , eksik bitmiyor zaten . Bende tecrübesizim aslında
Evet canım ben de çok seviyorum English Home'ubiran önce bak derim çünkü kalmıyor hiçbir şey.. Bana uyar
![]()
Rica ederim canımevet ben english home dan aldım, çok şeker şeyler var
![]()
aaa tabi bir buluşma ayarlarız bence bi gün![]()
canım bu arada aventin emziklerine bakıyodum da bisürü cesidi var bunun hangisinden almak gerekiyo ki acaba:)
İlk fırsatta gidicem :)
Bana da uyar![]()
Dr umuz aynı mantıkmış :)) bence de yaptırmakta yarar var..ben en ufak ihtimali bile göze alamam...
Şekerle ilgili durumunu bilmiyordum...Umarım herşey yolunda gider...
canım ben 75 mg lık yuklemede 1. saat referans aralıgını 180 olarak biliyorum ve buna göre de sonucun bence iyi ama yine de seni yanıltmayayım doktorunla bi görüş istersen bide her ihtimale karsı biraz tatlıyı kes bence
Canım 140'ın üzerinde çıkınca riskli olabiliyor, benim 142 çıktı mesela doktor 100 mg lık test istedi çok şükür iyi çıktı. TSH'ın gayet iyi.. Benimki 0,38 mesela ama doktorumun tam istediği aralıktayım![]()
Internette 180 yazıyor ama burdaki arkadaşlar 140 dediler hemşire de birazcık yüksek ama problem değil demiş. Doktoruma sormalıyım galiba yarın telefon etsem mi 100gr lık isterse of ya canım sıkıldı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 50 lık yaptırdım.138 çıktı.doktorun sinirin 140 olduğunu söyledi.140 bence 50 mg için üst sinir ama 75 için üst sinir ne onu bilmiyorumInternette 180 yazıyor ama burdaki arkadaşlar 140 dediler hemşire de birazcık yüksek ama problem değil demiş. Doktoruma sormalıyım galiba yarın telefon etsem mi 100gr lık isterse of ya canım sıkıldı
Sağlık ocağı çok önemli değil demiş doktorumu yarın arasam mı? 100mg lık nasıl yapılıyor? Of ya olmasın şeker
Eki Görüntüle 1200801 first tatlim bizim emzik bu işte
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi