2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlar,

güzel bir gün olur inşallah.. herkese musmutlu günler dilerim..

sepet beşikler hem fiyatları uygun hem de yer kaplamıyor. dolayısıyla onlar hakkında bilgisi olan var mı?

kızlar sepet beşik ve park yatak arasında çok büyük fark var mı? yani benim odaya sığsın istiyorum. ama tabi bebeğimde rahat etsin. sepet beşikler ortalama iç ölçüler 85*50*30 veya 25 bu ölçülerde. yavrum 2 yaşına kadar rahat uyuyabilir mi.. yani büyüdükçe sığma ihtimali düşme ihtimaline park yataklara göre nasıl? 30cm derinlik çok mu az. sanırım park yataklar 10 cm falan daha uzun daha geniş ama benim sormak istediğim bu sepet beşiklerde en azından 2 yaşına kadar kullanabilir mi?..

günaydın canım, gerçi arkadaşlar da yazmış ama beşikler 5 aydan sonra (bebek dönmeye başladığında) çok tehlikeli olduğundan kullanılmıyormuş. Bence eğer odana sığıyorsa 60*120 gibi ölçüsü olan park yataklardan bakabilirsin. Çok daha uzun süre kullanırsın

Hemde nasıl kullanacaksın , ağızlarından düşürmek istemiyorlar :9:
Biberon Dr Browns baktım netten , geniş ağızlı 1 adet 20 tl , ebebekte 2 li Aventler o fiyat ne yapayım kızlar bana fikir verin

canım benim biberon da avent almış arkadaşım. ama genelde dr browns almış herkes. bilemedim ne fark var aralarında :26:

Günaydın canım , hepimizin tatile ihtiyacı var çok şükür bugünü de atlatırsak tamamdır

Günaydın , hayırlı cumalar canım :) Bu gün artık bpş verme günü gibi oluyor , tatil moduna girdik biz . Bizde sizi öpüyoruz :54:

aynen şekerim yaaa bugün herkes tatil modundaa :) hiç çalışasım yok valla oyun oynuorum geldiğimden beri patronumuzda gelir öğlen gibi gider tam çiftliğe döner şirket :))))

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar annişler. tecrübeli evliler size soracaklarım var; eşimle 3 yıl birlikte olduktan sonra evlendik. zorluklar yaşadık,tüm zorluklara karşı gelerek birbirimizden ayrılmadık. inanılmaz güzel süprizler yapardı,küçük küçük hediyelerle gönlümü alırdı. 2 adım yere gitsek elimi tutmadan edemezdi. gözlerime baktığında içinin eridiğini hissederdim kalbim büyürdü. şimdi 14 aylık evliyiz,7 aylık hamileyim. eski duygular kalmadı sanki aramızda.eski heyecanlar yerini alışkanlığa bıraktı,elimi tutmadan yürüyor,bana sarılmadan öpmeden 1 günü geçirebiliyor. bir iki ben yanaştım ama yok değişmedi,ben de gurur budalasıyım hiç öyle mıçmıç olamam. bir de çok kötü bir huyum var böyle devam ederse sonunda ben uzaklaşacam ve benim uzaklaşmam daha kötü eskisi gibi olamam bir daha. ev arkadaşı gibi olmak için evlenmedim ben,sevgili hayatımız hep olsun diye evlendim. ben de mi hata? nerde hata yapıyorum? ne yapmam gerekiyor bilmiyorum...

Günaydın kızlar..

Dün gece oğlumun yatağını aldım.. e-bebek %10 indirim göndermiş.. daha önceden Kraft Rumba Park yatağı beğenmiştik.. fiyatı heryerde aynıydı onun için acele etmiyorduk. ama indirim olunca 249 dan 224 e düştü ben de kaçırmadım hemen aldım..
İnşallah oğlum içinde rahat eder. :nazar: o günleri dört gözle bekliyorum :) :emir_bebek:

http://www.e-bebek.com/kraft-rumba-park-yatak_KRA-1507971
$lKRA-1507971_1.webp

Herkese günaydın arkadaşlar :3:

Tatil hiç başlamasın istiyorum,başlayınca hemen bitiyor çünkü :)) Koskoca 5 gün iş yok, bu sıcaklarda süper oldu.Herkes eksiklerini tamamlamaya çalışsın tatildee :)

ben toplam 6-7 kilo aldım. toplamda 12 kilo almalısın dedi doktor.sen çok mu yiyorsun yoksa vücudun mu alıyor?

Demir hapını 2 tane içtim bir süre, o ara feci kilo aldım. Normale göre çok yiyorum ama öyle abartı değil. Hamile kalmadan önce çok zayıftım, yağ oranım çok azdı. Doktor uyarmıştı biraz daha zayıflarsan adetten kesileceksin diye. O nedenle çok şikayetçi değilim :49:

Hahaaa resmen aynıyız bu konuda... nasıl üşümüyorlar diye merak ederdim sinir olurdum ben katkat giyer hala herkesten daha çok üşürdüm..Yaz benim mevsimimdi..
Yandın yazın hamilelik zor dediklerinde yaz benim ayım bana bişey olmaz derdim...Ahhhh nerden bilirdim bu kadar değişeceğimi :D
Esiyor ama bana etki etmiyor şuan :(

Eveeeet, dün yine aynısı oldu bize. Derede yüzmeyi çok severiz, buz gibidir. Dün ayaklarımı soktum, su bir ılık bir ılık. Eşim girdi, ya bugün çok soğuk bu su diyor :52: Serinletmiyor hiçbir şey. Ateşli hatunlar olduk :1: Eşim sudan çıkınca ısınmak için bana sarıldı, ben de biraz serinler gibi oldum o sayede.

:))) vermesek bişeyy olmaz da verirsek çok datlı olur :))
Hiç kendimi bırakmadım her daim bakımlıyım...Anne olunca da kendimi bırakmaya hiç niyetim yok...O şirin tombişlikler gidecek :))
Hem şirin hem de çekici olmayı seviyorum :))Eşim her halinle güzelsin desede zayıf sevdiğini biliyorum biraz da ondan bu kilo verme isteğim tabii :))
Zayıf olunca insan daha bir özgüvenli oluyor bence :))

Ya ben sevdim kendimi böyle, oturunca yaslanınca falan kemiklerim de batmıyor artık kendime. Eşim söylüyordu da inanmıyordum, çok zayıfmışım ben hamilelik öncesinde. Şimdiki kilom konforlu geliyor bana. Eskiden Afrikalıymışım, şimdi normal insan kilosuna gelmişim, her sene hamile kalmalıymışım öyle diyor kocacık :38: :53: :33:

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar annişler. tecrübeli evliler size soracaklarım var; eşimle 3 yıl birlikte olduktan sonra evlendik. zorluklar yaşadık,tüm zorluklara karşı gelerek birbirimizden ayrılmadık. inanılmaz güzel süprizler yapardı,küçük küçük hediyelerle gönlümü alırdı. 2 adım yere gitsek elimi tutmadan edemezdi. gözlerime baktığında içinin eridiğini hissederdim kalbim büyürdü. şimdi 14 aylık evliyiz,7 aylık hamileyim. eski duygular kalmadı sanki aramızda.eski heyecanlar yerini alışkanlığa bıraktı,elimi tutmadan yürüyor,bana sarılmadan öpmeden 1 günü geçirebiliyor. bir iki ben yanaştım ama yok değişmedi,ben de gurur budalasıyım hiç öyle mıçmıç olamam. bir de çok kötü bir huyum var böyle devam ederse sonunda ben uzaklaşacam ve benim uzaklaşmam daha kötü eskisi gibi olamam bir daha. ev arkadaşı gibi olmak için evlenmedim ben,sevgili hayatımız hep olsun diye evlendim. ben de mi hata? nerde hata yapıyorum? ne yapmam gerekiyor bilmiyorum...

Günaydın canım.. Hiç üzülme ve takılma böyle şeylere.. Evlenince sevgi boyut değiştiriyor canım, ilk zamanlarki heyecan, aşk yerini güvene, sevgiye bırakıyor ve çok da güzel oluyor. Bir de işin içine bebek girince daha da farklı oluyordur eminim.

Sen gurur yapma, kocan o senin, hayatının erkeği.. Bir ömür aynı yastığa baş koyacaksınız. O tutmuyorsa sen tut, o sarılmıyorsa sen sarıl. Ben içimden geldiği gibi davranıyorum mesela, canım ne isterse onu yapıyorum çünkü öyle mutlu oluyorum. Ben de ilk zamanlar senin gibi üzülürdüm, hep böyle mi gidecek derdim ama zamanla yoluna girdi çok şükür.. Hiç bitmedi heyecanım, aşkım.. Onun da aynı şekilde. Evliliklerde belirli dönemlerde böyle sorunlar olabiliyor ama sabredersen düzeliyor..

Ve sana en önemli tavsiye: hiçbir beklentin olmasın.. Beklentiye girdikçe üzülürsün. Ben beklentilerimi eşimle paylaşırım buna rağmen yapmıyorsa üzülürüm ama çok şükür o da hep değer verir benim beklentilerime.. Kendi kendine beklersen kimse kimsenin ne istediğini anlamadığı için bir yol alamazsın :34:

suluk aldınız mı arkadaşlar

Acelesi yok alırız , 6 ay içmiyorlar . Karnımızda içiyorlar ama buna nedemeli :1:

aynen şekerim yaaa bugün herkes tatil modundaa :) hiç çalışasım yok valla oyun oynuorum geldiğimden beri patronumuzda gelir öğlen gibi gider tam çiftliğe döner şirket :))))

Bizim patron gitmez , bayramlaşmadan göndermez bizi kendide bir yere gitmez

Günaydın kızlar..

Dün gece oğlumun yatağını aldım.. e-bebek %10 indirim göndermiş.. daha önceden Kraft Rumba Park yatağı beğenmiştik.. fiyatı heryerde aynıydı onun için acele etmiyorduk. ama indirim olunca 249 dan 224 e düştü ben de kaçırmadım hemen aldım..
İnşallah oğlum içinde rahat eder. :nazar: o günleri dört gözle bekliyorum :) :emir_bebek:

http://www.e-bebek.com/kraft-rumba-park-yatak_KRA-1507971
Eki Görüntüle 1201052

Çok güzel canım hayırlı olsun :)

Tatil hiç başlamasın istiyorum,başlayınca hemen bitiyor çünkü :)) Koskoca 5 gün iş yok, bu sıcaklarda süper oldu.Herkes eksiklerini tamamlamaya çalışsın tatildee :)

Günaydın canım , dolu dolu 5 gün tatil yapacağız bırak gelsin tatil :1: eksiklerin neresinden başlasam acaba :)

:) bu da bir bakış açısı tabi :1: evet ya eksiklerimizi tamamlamamız lazım gerçekten de..

Genelde ikisini alıyorlar , Dr bowns kolik önleyici , özelliği var aralarında baya fark var ama bilemedim

Ben bunu kullanıp duruma göre bakacağım canım, zaten ilk 3 ay biberon kullanmayı düşünmüyorum (büyük bir şey olmazsa) kendim emziricem inşallah, sonrasında da bakarım artık..

ne iş yapıosun canım şubeler deyince merak ettim...

canım bankacı avukatım :)

evet bitiyo guzelim ama iyi değerlendirmek bizim elimizde :) sizin perşembe cumayı bağlamadılarmı çoğu iş yeri bağladı bizim patron bizden önce tatil beklio ve bağladı tatili 4 ağustos ta iş başı....

Back
X