2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aynı ürünleri beğendik :1: bende bunları düşündüm , birde uğur böcekliyi beğendim . Ama sanırım organik biraz daha iyi

zevkler aynı desene canım :1: ben de bir tanesini organik aldım canım. diğerini de ebebekten almıştım ama markasını hatırlamıyorum :26: eve gidince bakarım akşam olmazsa. Organik olanı al bence hiç durma :1:

rica ederim tatlım :34: bu dönemler geçici canım, merak etme sen içinden geldiği davran, o da zamanla rayına oturur zaten, zamanla birbirinizi daha iyi tanıdıkça gözlerinizle anlaşırsınız :34:

kıııııııııııııııız gözlerimizle anlaşıyoruz zaten:))) seviyom kocamı ya o da beni seviyor biliyorum. göbek büyüdükçe uzaklaştı adam benden:)) belki hamilelikten sonra değişir diye bekliyorum bakalım artık:)

kıııııııııııııııız gözlerimizle anlaşıyoruz zaten:))) seviyom kocamı ya o da beni seviyor biliyorum. göbek büyüdükçe uzaklaştı adam benden:)) belki hamilelikten sonra değişir diye bekliyorum bakalım artık:)

ay ne güzel işte daha ne istiyosun :16: :38: hamilelik erkeklerin de psikolojisini değiştiriyormuş canım. Sen şimdi kutsalsın onun için, çocuğunu taşıyorsun.. Bilinçaltında böyle hissediyor olabilir. Lohusalık döneminde de sakın beklentiye girme, hepimizin hayatı bir bilinmeze doğru gidiyor. Bakalım neler yaşayacağız, ama eşine kırılma, üzülme sakın.. Mutlu güzel günler bizi bekliyor :16:

zevkler aynı desene canım :1: ben de bir tanesini organik aldım canım. diğerini de ebebekten almıştım ama markasını hatırlamıyorum :26: eve gidince bakarım akşam olmazsa. Organik olanı al bence hiç durma :1:

Çok hoşsun :16: bir bak markasına canım zahmet olmazsa , akşam mağazaya gideyim birde :)
Markalara güvenemedim ya, aman bende markaya taktım he :) hep idil baybdeki kız beni böyle yaptı ,

hahahaha çok alemsin canım ya :) ben de geçen gün rüyamda doğum yapıyordum ama hem normal hem sezeryan nasıl oluyorsa :53::9: ben de düşündükçe korkup heyecanlanıyorum canım ya napıcaz bilemiyorum :53: eşim de girecek doğuma benimle inşallah :38:
valla doğum korkusu başladı sanırım:)) seninde çok ilginçmiş rüyan, nasıl bir doğum şekli o öyle:)) eşinin yanında olması çok iyi;) benim eşim ben korkarım giremem diyor:))) bende açıkcası beni o halde görmesini istemiyorum:17:doğumu normal düşünüyorum ben;)
Lale neden artık gelmiyorsun ? sende Kamuran da özletiyorsunuz kendinizi :)
Kaçabildin yani ebeden :) aman nasıl bir rüya bu erkenden alamazlar Erdemimizi
canım hiçbir şey yapmak istemiyor bugünlerde, acayip bir yorgunluk halsizlik uyku üşengeçlik var, yazmaya bile üşeniyorum:9: işyeride yoğun bugünlerde...
çok korkuyorum erken doğumdan, inşallah zamanında gelir;) ebeden nasıl kaçtım anlatamam :10:
Bu arada, bir arkadaşım 30. haftada doğum yapmıştı demiştim ya hani, bebek taburcu oldu artık evinde ve çok sağlıklı maşallah:))) erkenden evi doldurdu:)

valla doğum korkusu başladı sanırım:)) seninde çok ilginçmiş rüyan, nasıl bir doğum şekli o öyle:)) eşinin yanında olması çok iyi;) benim eşim ben korkarım giremem diyor:))) bende açıkcası beni o halde görmesini istemiyorum:17:doğumu normal düşünüyorum ben;)

canım hiçbir şey yapmak istemiyor bugünlerde, acayip bir yorgunluk halsizlik uyku üşengeçlik var, yazmaya bile üşeniyorum:9: işyeride yoğun bugünlerde...
çok korkuyorum erken doğumdan, inşallah zamanında gelir;) ebeden nasıl kaçtım anlatamam :10:
Bu arada, bir arkadaşım 30. haftada doğum yapmıştı demiştim ya hani, bebek taburcu oldu artık evinde ve çok sağlıklı maşallah:))) erkenden evi doldurdu:)

Havalar yapıyor canım bu halsizliği . Erken doğumdan bende çok korkuyorum ,başımıza gelmesin Amin
Çok küçük olurlar nasıl bakarız onlara :26: 3.ün üzeri olsa yani 3.30 gr 3.5 kilo falan ne iyi olur
Arkadaşının bebeği hayırlı olsun :) kaç haftalıktı , aman artık çok dikkat edelim ağır kaldırmayalım yorulmayalım temizlik falan çok yapmayalım

ay ne güzel işte daha ne istiyosun :16: :38: hamilelik erkeklerin de psikolojisini değiştiriyormuş canım. Sen şimdi kutsalsın onun için, çocuğunu taşıyorsun.. Bilinçaltında böyle hissediyor olabilir. Lohusalık döneminde de sakın beklentiye girme, hepimizin hayatı bir bilinmeze doğru gidiyor. Bakalım neler yaşayacağız, ama eşine kırılma, üzülme sakın.. Mutlu güzel günler bizi bekliyor :16:

ayy canım çoook sağol,içimi rahatlattın valla:) inşallah her şey çoook güzel olur. hepimizin mutlu,mesut,huzurlu çekirdek ailelerimiz olsun inşallah:) hayırlı cumalar tatlım:)

Kızlar size kısa süreli bir beşik önerisinde bulunayım..kraftın dondy diye bir mama sandalyesi var ben ve abimin eşi bbeklerimizi 5 aya kadar onda yatırdık taaki dönene kadar çok pratik tekerlekli istediğiniz yere götürün bebeği hem sallanıo ve müziği var istediğinizde açın sallasın hemde mama sandalyesi koltuk gibi çok rahat edio çocuklar şimdi;) daha sonrada alırsınız bi oyun parkı yada beşik keyfinize göre ;)

2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)

canım merhaba hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Bende bursada yaşıorum. Ilk bebeğinmi olucak

Hosbulduk sagol canım , evet ilk benim , senin ilk mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kızlar doktor magnorm başladı bana magnezyum.bir bardak suda erit iç dedi ama suyun sıcak yada soğuk olusu ilacı etkiler mi.kullananlar sıcak suda mi eritiyor soğuk suda mi bilemedimkullanan varsa hemen cvp yazabilir mi.elimde ilaç bekliyorum:)):49:

kızlar doktor magnorm başladı bana magnezyum.bir bardak suda erit iç dedi ama suyun sıcak yada soğuk olusu ilacı etkiler mi.kullananlar sıcak suda mi eritiyor soğuk suda mi bilemedimkullanan varsa hemen cvp yazabilir mi.elimde ilaç bekliyorum:)):49:

ben ılık suda eritiyorum canm, oda sıcaklığında :31:

Havalar yapıyor canım bu halsizliği . Erken doğumdan bende çok korkuyorum ,başımıza gelmesin Amin
Çok küçük olurlar nasıl bakarız onlara :26: 3.ün üzeri olsa yani 3.30 gr 3.5 kilo falan ne iyi olur
Arkadaşının bebeği hayırlı olsun :) kaç haftalıktı , aman artık çok dikkat edelim ağır kaldırmayalım yorulmayalım temizlik falan çok yapmayalım
Aminn inşallah. 36. haftada şimdi, 30. haftada doğmuştu:) bende çok istiyorum 3 kilonun üzerinde olmasını, gününü doldurduğu halde 3 ün altında doğanlar oldu bizim iş yerindeki arkadaşların. inşallah 3 ün üzerinde olur da bakımı da daha kolay olur:16: havalar beni mahvediyor, terin suyun içinde kalıyorum, geceleri sıcaktan uyuyamıyorum. Bel ağrısı desen ayrı bir dert... Neyse ki doğuma 2 ay gibi kısa bir süre kaldı:)) kucağımıza bir alsaydık meleklerimizi, yaşadığımız bütün sıkıntılar geçerdi;)

Demir hapını 2 tane içtim bir süre, o ara feci kilo aldım. Normale göre çok yiyorum ama öyle abartı değil. Hamile kalmadan önce çok zayıftım, yağ oranım çok azdı. Doktor uyarmıştı biraz daha zayıflarsan adetten kesileceksin diye. O nedenle çok şikayetçi değilim :49:

Eveeeet, dün yine aynısı oldu bize. Derede yüzmeyi çok severiz, buz gibidir. Dün ayaklarımı soktum, su bir ılık bir ılık. Eşim girdi, ya bugün çok soğuk bu su diyor :52: Serinletmiyor hiçbir şey. Ateşli hatunlar olduk :1: Eşim sudan çıkınca ısınmak için bana sarıldı, ben de biraz serinler gibi oldum o sayede.

Ya ben sevdim kendimi böyle, oturunca yaslanınca falan kemiklerim de batmıyor artık kendime. Eşim söylüyordu da inanmıyordum, çok zayıfmışım ben hamilelik öncesinde. Şimdiki kilom konforlu geliyor bana. Eskiden Afrikalıymışım, şimdi normal insan kilosuna gelmişim, her sene hamile kalmalıymışım öyle diyor kocacık :38: :53: :33:

:)))) dere mevzusuna çok güldüm :))
Evet bende oturduğumda sırtım popo kemiğim batıyordu resmen hatta sırtım yara oluyordu :1: Şimdi normalin üstünde kilo aldım ben senin gibi idealde değilim abarttım tam 16 kilo aldım da ondan böyle diyorum..
Sen idealini yaşa eşin ve sen mutluysanız zaten daha ne olsun :D

bana eczacı soğuk suda erit dedi.bende buz gibi suda eriyitorum fanta tadında oluyo :)) tavsiye ederim

Çok hoşsun :16: bir bak markasına canım zahmet olmazsa , akşam mağazaya gideyim birde :)
Markalara güvenemedim ya, aman bende markaya taktım he :) hep idil baybdeki kız beni böyle yaptı ,

hahaha :) boşver sen idil baby yi, o kadar para verilmez yazık :31: yalnız ben geç gidicem canım eve :( sorun olur mu senin için?

Arkadaslar dun annem aradi İbrahim Saracoglu amniyon sivisinda azalma olanlar icin hergun bir bardakhavuc suyu onermis ve mucize gibi bisey demis ...dilerim hicbirimizin basina gelmez ama Allah korusun oyle bi durumda aklinizda olsun diye bilgilendirmek istedim...

Back
X