cnm benm eşim de aynı senın anlattgn gbı ınce ruhludur ve hamılelıkten sonra ,ozellıkle bebek hareketlenmeye başlayınca,oda bunu görünce,bnden daha da uzaklaştı.oyle buz gbı uzaklaşmak dgl.mesela eskısı gbı smsıkı sarılmıor,dokunmuor,opmuor.yanı yanaklarımdan ancak opuor.ama ben benı hala delı gbı sevdgnı bılıorum.ve ıkı kg aldım karnım yok bılıosunuz,hanı dıyım acaba cekıcımı gelmıorum.yok cnm dıorum kocaman gobegmde olsa seven erkek cekıcı bulur.bana benı sevdgnı hıssettırıor.dun cok aşırı sıcakladm ve dus alıp gıyındım gece kıyafetımı.yanı gecelgmı.oturup tvye bakıordum ama esımın hep benı suzdugunu hıssettım.neyse gec oldu uzanmaya gıttık.ben sarılarak uyamak ıcın yanaştım.ben kendıme bastrdıkca esımı o kactı

sonra kendı ıtıraf ettı.yapma cok yanaşma,cok cekıcı bır kadınsın,bebegımız kıpırdamaya basladgndan berı ters bır hareket yapcam,sana sıkı sarılcam,kendıme hakım olamıcam ,bebeğe zarar gelcek dusurturum dıye cok korkuorum.zaten cok zor dayanıorum,surda az bır zaman kaldı cok zor tutuorum kendımı dedı

meğer bnm kocam bebeğe zarar vermekten korktgu ıcın benı masumhane bır sekılde yanağımdan öpmekten başka yaklasmıormus.sıkı sarılmıormus.bende neler kurdum.kendıne hakım olamamaktan korkuormus

bende neler kurmuşum.yanı dıcegım su kı: hamıleyken esler kendını bebek ıcın fazlasıyla frenlıor,bebegı kaybetme korkusu karısından bellı zaman uzaklastırıor.bu senı sevmıor,uuzaklastı demek dgl.sadece kısa surelgıne.ee bebegımız ıcın bızde kurmadan bunun gecıcı olgnu bılerek beklemelıyız.