2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlaaar ben ördüm oğlumaaa, inşallah sağlıkla doğsun da giydireyim ☺☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnn inşallah. Çok tatlı ya çok beğendim. Ellerine sağlık annesi:)
Ben de gri yeleğin kalan ipiyle patik örüyorum şimdi. Sonra yeşil ipe başlıcam. İnşallah yetiştiririm:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aleykum selam canım çook geçmiş olsun Rabbim bebeğini zamanında versin kucağına inşallah.. ben de dün senin gibi ilk defa mutsuz çıktım hastaneden idrar yolu enfeksiyonu olmuşum çok bir sürü ilaç verdi ve kan pıhtılaşma hücrelerim düşük çıktıı beni hematoloji kliniğine yönlendirdi bu azlık kanama olursa durmamasına yol açıyormuş çok korkuyorumm :43::43: böyle bir şey bilen duyan var mı?
sanada cok gecmis olsun cnm indan ister istemez kafasına takıyor insAllah bi problem cikmadan alıriz kuzularımızı kucağımıza

cnm çok geçmiş olsun . kendi psikonu bozma vücudum bebeğime zarar verio falan diye. sen iyisini düşün. hem doktorlar daha dikkatli olalım diye en kötüsünü konuşabiliolar. bnmde ilk bebişimde doktor karşımda ölmek üzere olan bir anne ve bebek görüyorum dediydi. boş ver sen onu iyiyi düşün. inşallah bebişin zarar görmeyecek.artık heşeyin çaresi var önemli olan senin moralini bozmaman ve dirençli olman. bnmde karaciğer yağlanmam var. bunun nasıl bir zararı var ki bebeğe?
yani en azindan i hasta değil ve çaresi varbu durumda bebegin kalp ritmini bozabiliyomus içerde sıkıntıya düşüp afedersin kakasını yapıp suyunu kirletiyormus bunları dktr demedi ama nette yazıyor hep mecburi erken doguma almak gerekebiliyomuş

Evet vaktinde doğdu CNm... Şimdi bal gibi sarı tombik güler yüzlü göbekli koco popolu :-) yani boşuna stres yapma CNm önlem için ne gerekiyorsa yaparsın...
Hehehh bizimki kesin kara olur :) ben esmer eşim esmer pek altarnatif yok sarı olmasi için
Canim cok geçmiş olsun moralini bozma ki bebebeginde uzulmesin doktorlar en kotusunu soyluyor sen ilaçları ni kullan ve duani et Allah yardimcin olsun arkadaşım
Evet kullanıcam dikkat edicem doktorlar da haklı bilmeliyizki ona göre davranalım

Canım çok geçmiş olsun, çok şükür ki tedavisi varmış Allah dermansız dert vermesin.. Sen ilaçlarını kullan gerisini Allah'a bırak her şey iyi olur inşallah ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım aynısı akrabamızda da oldu. Çok korkuttu doktor. Hatta ikincisini hiç yapma dedi. Bebeği 1 yaşını geçti şimdi gayet sağlıklı. Korkma hiç. Inşallah sorunsuz doğacak bebeğin.

Insallah kızlar evet şükür ki dermansız bisey degil bakalim ilaçlarımızı kullanıp görücez Mevlam neylicek...
geçmiş olsun canım, bana da 18. ve 20. haftada yapılan tahlillerde alt , ast ve ggt degerleri yüksek çıkmıştı ve 2 hafta içinde baya artmıştı, tabi sağlık ocağında yapılan testlerde öyle çıkınca kendi doktoruma da durumu anlattım ve o da tahlillerin tekrarlanmasını istedi ve bende de gebelik kolestazından şüphelendi... bunun üzerine bir de safra asitleri analizi testi yaptırdı... hastanede yapılan tahlillerde alt, ast normal çıktı ama ggt yüksek çıktı... benim de içim rahat etmedi ve özel bir labaratuvarda tekrar yaptırdım tüm tahlilleri... orada referanslar aralığında çıktı... hastanede safra asitleri analizinin de sonucu normal çıkınca rahat bir nefes aldım... tanı kesin mi? tahlillerini başka bir yerde de yaptırdın mı canım? ben de çok araştırmıştım ilaçla değerler düşüyormuş genelde... Allah şifa versin canım,içini ferah tut,bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inş...
baska yerde yaptirmadim ama hafta içeesinde tekrarlandı sürekli pazartesi alt 103 carsamba 111 cuma 139 cıkti safra asidi yanılmıyorsam en fazla 10 olmasi gerekirken 40 çıkti ayrintili ultrasonda safrada taş fln çıkmadı şükür ayın 4.de gidip guatr ultrasonu fln cektirecegim tahlilleri yenileyecegim insAllah düzelicek..

canım arkadaşların söylediği gibi dr lar en kötüsünden bahsediyorlar.. ilaçlarını düzenli alıp söylenenleri yapıp tekrar bir kontrole kadar dua ederek geçirmen lazım. inşallah güzel sonuçlanır..
Inşallah cnm teşekkürler hepinize destekleriniz için

günaydın güzel annelerim :49: sınava giderken dua istemiştim sizlerden kabul oldu zannımca öğretmenliğe atanıyorum eylülde inşallah oğlum gelmeden nasibini getirdi bana şükürler olsun :52::27::emir_bebek:

Annem iyi çok şükür canım ben de iyiyim. Şimdi babamın sahurluğunu hazırladım yedi topladım. Bi buraya bakayım dedim kızlar neler konuşmuş diye:) bugün işe gitmediğim için uykum gelmedi:) 11de uyandım:) tabi kocişimi yolculamak için 8de uyandım ama yine uyudum işte. Gerçekten uykum bana yetmiyormuş bunu anladım. Allahıma şükürler olsun bugünümüz için de..

Oh oh iyi çok sevindim canım :) şimdi tatilde bol bol uyuyalım anneliğe hazır olalım malum uzun bir süre uyku yok bize :)

günaydın güzel annelerim :49: sınava giderken dua istemiştim sizlerden kabul oldu zannımca öğretmenliğe atanıyorum eylülde inşallah oğlum gelmeden nasibini getirdi bana şükürler olsun :52::27::emir_bebek:

Canım inanılmaz sevindim çok merak etmiştim seni :) çok şükür Allah'a.. Ohhhh beee :)

Günaydın hanımlar
Dün doktora gittik oğluşum çok hareketli gayet iyi dedi ama sonra 29haftalık yerine 32haftalık kadar dedi 50lik şekerde de sınırda çıkmıştık :( 100lüğe gerek yok ama diyet beslen dedi halbuki dondurma bile yemiyorum haftada 1 belki . Ne yapacağım bilemedim etrafındakiler ne güzel işte filan diyorlar ama çok endişeliyim benim gibi olan varmı aranızda

günaydın annecikler ben cumarteside çalısıyorum ama yarın benim içinde tatil başlayacak hepinizi çok çok öpüyorum.

Ayy canimm benimm cok sevindimm harika bi haberrr bu:))

Günaydın kızlar herkese iyi tatiller :)

Gunaydinnn tatlimm:)

Günaydın hanımlar
Dün doktora gittik oğluşum çok hareketli gayet iyi dedi ama sonra 29haftalık yerine 32haftalık kadar dedi 50lik şekerde de sınırda çıkmıştık :( 100lüğe gerek yok ama diyet beslen dedi halbuki dondurma bile yemiyorum haftada 1 belki . Ne yapacağım bilemedim etrafındakiler ne güzel işte filan diyorlar ama çok endişeliyim benim gibi olan varmı aranızda

Masallah cnm hem sana hem de oglusunaa doktorun hersey yokunda demiss kotu seyler dusunupp bebegini de uzme lutfen:)

Masallah cnm hem sana hem de oglusunaa doktorun hersey yokunda demiss kotu seyler dusunupp bebegini de uzme lutfen:)[/QUOTE]

Şeker olabilir beslenmene dikkat et dedi ne yesem ne içsem bilmiyorum ki ağzıma tatlı sürmem neredeyse :(

günaydın annecikler ben cumarteside çalısıyorum ama yarın benim içinde tatil başlayacak hepinizi çok çok öpüyorum.

Canım ben de normalde çalışıyordum gece yarın izinliyiz dimi diye mesaj attım evden çalışırsan dedi 😄 kalktım burdan çalışıyorum

Günaydın hanımlar

Canım şekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar var burda Cool yapıyor mesela, o sana yol gösterecektir ama bence bi diyetisyene git sadece tatlı yememekle olmuyor çünkü..

Canım şekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar var burda Cool yapıyor mesela, o sana yol gösterecektir ama bence bi diyetisyene git sadece tatlı yememekle olmuyor çünkü..

Haklısın canım bayram dönüşü bakacağım doktor araştıracağım
Cool görüşlerini bekliyorum canım İstanbuldaysan doktor tavsiyesi alabilirim senden

Masallah cnm hem sana hem de oglusunaa doktorun hersey yokunda demiss kotu seyler dusunupp bebegini de uzme lutfen:)

Şeker olabilir beslenmene dikkat et dedi ne yesem ne içsem bilmiyorum ki ağzıma tatlı sürmem neredeyse :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Sen yine seker yeme az az ama sık sık temek temeye calis yine de icin rahat etmezse bi diyetisyenle gorus o liste hazirlasin sana cnm

Çok sevindim ya görüyor musun Allahım nasıl da rızık gönderiyor yavruna:) gözün Aydın olsun:)

Sen yine seker yeme az az ama sık sık temek temeye calis yine de icin rahat etmezse bi diyetisyenle gorus o liste hazirlasin sana cnm[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım az az sık sık kısmını beceremiyorum işte

Canım inanılmaz sevindim çok merak etmiştim seni :) çok şükür Allah'a.. Ohhhh beee :)

Çok sevindim ya görüyor musun Allahım nasıl da rızık gönderiyor yavruna:) gözün Aydın olsun:)

Ayy canimm benimm cok sevindimm harika bi haberrr bu:))

Gunaydinnn tatlimm:)

çok çok saolun kızlar gerçekten alprenimiz nasibiyle geldi :52: rabbim kendinide göstersin uğurum şansım oğlumun :49::55:
kızlar dün doktora gittim enfeksiyon varmış ama çok az düzeyde suyu bol içersen geçer dedi yinede ilaç yazdı artarsa bayramda al kullan diye :31:

çok çok saolun kızlar gerçekten alprenimiz nasibiyle geldi :52: rabbim kendinide göstersin uğurum şansım oğlumun :49::55:
kızlar dün doktora gittim enfeksiyon varmış ama çok az düzeyde suyu bol içersen geçer dedi yinede ilaç yazdı artarsa bayramda al kullan diye :31:
Suan azsa hic ilac kullanma canim bol su gecirir onu uzulme hic:) sen ataniyor olmanin keyfini cikar:)

Back
X