2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar hepinize meraba teker teker alıntı yapamıyorum telden girdiğim için.alışverişlerinize bayıldım gecelikler ,terlikler,beşikler,hastane çıkışları hepsi çok güzeller :)))güle güle kullanın

$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

canlar omega 3 kullanmya baslıcam.son uc ay cok onemlymıs.malum balıkta yıyemıoruz bu mevsımde.sız nasıl kullanıosunuz.kac tane günde?ac mı tokmu nasıl alıonuz bılgılendırrsenız sevınrıım

Birde isim sıkıntımız var.
6 aydir konusmadigim kavgali oldugumuz gorumcem ismini koymak istiyomus kizimin adini
Bende annesi ve babasinin koymasi gerektigini dusunuyorum.sevgili gorumcemin sectigi isimler
Asmin
Azem

Ben kesinlikle istemiyorum.ne yapicam bilmiyorum :( esim benim koymami istiyo ama aradada kalmak istemiyo.sizce ne yapmaliyimm kizlar ya :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakma aama bu bana bayağı saçma ve komık geldı.ısım koyma hakkın ananın babanındır.o bebiş hayatı boyunca bu ısmı taşıyacak.kıyamet gününde bıle her bırımız ALLAH C.C ısmıyle cagracak.bu hakkı gönlün yoksa eger kimseye vermenı tavsıye etmem.bunda arada kalcak bısey yok.onun annesı sensın babasıda esın.ne ıstıosan onu koy.gorumcende kendı doğursun ona koysun.

Oyle gercekten...yazinn muhtesem oluyor kisin da yazin yorgunlugunu atiyoruzz sakin bi hayatla:) ama tabi ailelerden uzak olmak cok zor o yuzden hic belli olmazz istanbula yerlesebiliriz bebisten sora:)

ben annemlerin alt katında oturuyorum:) keşke annemler marmariste yaşasaymışda ben o zaman alt katlarında otursaymışım:) annenleri yanınıza alsanız:)

aaa çok sevindim tamam hemen bir organizasyon yapalım o zaman bayramdan sonrası için :16:

Canım çok yumuşak değil zaten şilte olduğu için ince, diğer yataklara göre.. Bakalım ben bir de viscolara bakıcam olmadı değiştiricem..

çok teşekkür ederiz teyzesi :16: hello babyden aldım canım indirimdeydi 59 TL

teşekkürler canım :16: havlu terlik tatlım terletmez yani :34:

markası ne terliklerin canım?

annişler bana yardım edin fikir verin lütfen...
bebeğimizin adına bir türlü karar veremiyoruz. 2 isim arasında kaldık ama seçim yapamıyoruz, tek isim koymayı düşünüyoruz meleğimize...
oylarınıza sunuyorum,
meleğimizin adı ARYA mı olsun yoksa
ADA

iki ısımde cok güzel,sana tavsıyem hangısının anlamı daha güzel daha anlamlıysa onu koy.ada cok popüler oldu.arya yenı yenı yayılıor.kararını ona gorede ver cnm

kızlar Kipa da f&f markasında %70 e varan indirim varmış.. kıyafet alışverişimin çoğunu bitirmeme rağmen dayanamadım bir iki şey aldım.. fiyatlar gerçekten çok uyguna geliyor.. ürünlerde kaliteli.. özellikle beyaz beşli badilere bayıldım. mothercare in beyaz badileri kalitesinde.. bi uğrayın derim..

$20140727_181208.webp:nazar::emir_bebek:

ben annemlerin alt katında oturuyorum:) keşke annemler marmariste yaşasaymışda ben o zaman alt katlarında otursaymışım:) annenleri yanınıza alsanız:)

:(( gelmez ki hayyatta birakmaz istanbulu

cnm hepsını cok begendım.ama su aklımı kurcalıor benm.hastenede beyaz gıydıgımızde acaba malum arkamıza gecermı dıye düşünmekten alıkoyamıorum kendımı.bır de loğusa gecelıklerı cok pahalı ya.bır gece ıcın 100 ,150mı verılır.mağazanın bırınde bakmıstm 150 deyınce arkama bakmadan kactım

Evet onu bnde dusunuyorum cnm ama pembe de alsam beyazda alsam gecince hepsinde belli olur zaten:( fiyatlar kojusunda sana katiliyorum...bnce hamileler bunlari almak zorundalar diye fiyatlari abartiyolar da abartiyolar...hamile kiyafetleri de cok pahali yazik gunah bikac kere giyecegimiz seyler ama napican iste gunlerdir gecelik ariyorum 150 nin altinda nerdeyse hic yok

kızlar Kipa da f&f markasında %70 e varan indirim varmış.. kıyafet alışverişimin çoğunu bitirmeme rağmen dayanamadım bir iki şey aldım.. fiyatlar gerçekten çok uyguna geliyor.. ürünlerde kaliteli.. özellikle beyaz beşli badilere bayıldım. mothercare in beyaz badileri kalitesinde.. bi uğrayın derim..

Eki Görüntüle 1203020 :nazar::emir_bebek:

Masallahh cok guzellerr cok begendimm:) bu aksam bizde kipaya gidicez bakalim marmaris kipa da bebeknkiyafetleri var mi:)

:(( gelmez ki hayyatta birakmaz istanbulu

Evet onu bnde dusunuyorum cnm ama pembe de alsam beyazda alsam gecince hepsinde belli olur zaten:( fiyatlar kojusunda sana katiliyorum...bnce hamileler bunlari almak zorundalar diye fiyatlari abartiyolar da abartiyolar...hamile kiyafetleri de cok pahali yazik gunah bikac kere giyecegimiz seyler ama napican iste gunlerdir gecelik ariyorum 150 nin altinda nerdeyse hic yok

kizlar civilde var ben iki ay once falan aldim 29liraydi hemde kaliteside yerinde bi bakin isterseniz

Bende ada , azra, almina, veya aymina istiyorum.sevgili gorumcemden bana duserse tabii :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok artık bana düşerse ne demek hadi eşin ısrar etse belki de.. görümceye noluyor.. bence içine sinmiyorsa ve eşin de senin koymanı istiyorsa kesinlikle kendin koy ismi bu anne ve babanın en doğal hakkı.. ayrıca görümcenin yaptığı da çok ayıp..:50:

annişler bana yardım edin fikir verin lütfen...
bebeğimizin adına bir türlü karar veremiyoruz. 2 isim arasında kaldık ama seçim yapamıyoruz, tek isim koymayı düşünüyoruz meleğimize...
oylarınıza sunuyorum,
meleğimizin adı ARYA mı olsun yoksa
ADA

canım ikisi de çok güzel isimler.. bence ismi soyismiyle birlikte düşün.. bazen vurgusu, söylenişi belirliyor ismi.. birde ben isim soyisim seçeneklerini el yazısıyla yazıp bakmıştım.. seçmek için değişik bir yol ama.. :) gerçi bizimkine eşim çok önceden karar vermişti ama vurgusu da el yazısı da hoşuma gitti :)

Back
X