2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hadi gözünüzaydın annesi, maşallah size :nazar:

Damlacığım çok az kaldııı, heyecanlandım bak. Allah dualarınızı da kabul etsin.

Hayırlı olsun annesi, sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah. Park yatağın dönencesi yok sanmıştım ama varmış. Modeli de kibar. Huzurlu uykuları olsun içinde bebeğinin.

Canım hayırlı uğurlu olsun cicileriniz. Güzel günlerde kullanın inşallah. Bir de ben karar verebilsem şu alınacaklara. Hangi park yatağı aldın?

Canım kaçırdım mı ben, birşey mi oldu Allah korusun? Ne serumu bu ?
Kansızlıktan dolayı serum verdiler ya canım bana. Bugun serum takılması gerekiyordu ama Sakarya'dan yeni geldik taktıramadım ne yazıkki. Yarına kaldı artık umarım bir sorun olmaz ya :s

annişler bana yardım edin fikir verin lütfen...
bebeğimizin adına bir türlü karar veremiyoruz. 2 isim arasında kaldık ama seçim yapamıyoruz, tek isim koymayı düşünüyoruz meleğimize...
oylarınıza sunuyorum,
meleğimizin adı ARYA mı olsun yoksa
ADA

Bugun arta ve ada isminde ikiz gördük inanılmaz güzeldi :)) aklıma sen geldin direk öğlen cevap yazmak istedim ama telefonun cok şarjı olmadığı için simdi yazabiliyorum. Ada biraz daha yaygınlaştığı için bence arya daha güzel geliyor ama ada da cok hoş bir isim. Gerçi şimdi arya da baya kullanılıyor. Ama ben tercihimi arya dan yana kullanıyorum :))

Kızlar ya ne kadar pahalı gercekten .arkadasım lcw almıs biraz önce sordum 30 liraya orayada bakıyım beyaz gecelik çok güzel duruyo ama malum çok kanama oluyormuş kararımı verdim ilk gün için koyu renk alıyım ikinci gün açık renk olabilir

Bende bir tane pijama takımı bir tane gecelik takımı aldım. Şimdi bir gecelik takımı daha alacağım. Bilmiyorum hastanede pijama ben giymemem diye düşünüyorum. Yani onun paçaları yere değdikce ben deliririm. Yürüyemem lavaboya bile giremem Heralde. Aldım ama cok cok zorda kalırsam kullanacağım. Geceliğin üzerine sabahlık giyersen problem olmaz diye düşünüyorum camım. Birtek hastane olarak bakmamak lazım olaya ben mesela bu aldığım takımları evde de cok rahat kullanırım cunku gercekten benim tarzım ve cok şık geliyor bana.

Hadi gözünüzaydın annesi, maşallah size :nazar:

Damlacığım çok az kaldııı, heyecanlandım bak. Allah dualarınızı da kabul etsin.

Hayırlı olsun annesi, sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah. Park yatağın dönencesi yok sanmıştım ama varmış. Modeli de kibar. Huzurlu uykuları olsun içinde bebeğinin.

Canım hayırlı uğurlu olsun cicileriniz. Güzel günlerde kullanın inşallah. Bir de ben karar verebilsem şu alınacaklara. Hangi park yatağı aldın?

Canım kaçırdım mı ben, birşey mi oldu Allah korusun? Ne serumu bu ?

Çok teşekkürler canım :) aynen darısı başınıza ;) kraft aldık canım 505 olandan baya büyük ve kullanışlı tavsiye ederim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar birşey soracağım sizin iç çamaşırınız tertemiz mi? ben de böyle çamaşıra bulaşan kahverengi lekelenmeler oluyor.bazen tertemiz olduğu zamanlar da oluyor.o zaman çok seviniyorum ama genele yayarsak çok az.. bir günde iki üç defa çamaşır değiştiriyorum. muayene ağusto 2 de. telefonla sorsam gel diyebilir.ben ağustos da gitmek istiyorum. yine de arayıp sorsam mı aslında yeni birşey değil. geçen ay soracaktım unutmuşum..

Haklısın canım bayram dönüşü bakacağım doktor araştıracağım
Cool görüşlerini bekliyorum canım İstanbuldaysan doktor tavsiyesi alabilirim senden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim eşim şu anda bir diyetisyene gidiyor. 4 haftasına toplamda 130 veriyor. Gültepe'de yeri de. Eğer ters olmazsa tavsiye ederim.

Kızlar banyo süngerini nerden aldınız.. ebebekteki 2tl lik olan var kuş tüyü banyo süngeri diyor.ördek şeklinde.. onu alan var mı yada hangisinden aldınız?

bir de süt sağıcını hangisinden aldınız.
bebedor ürünlerinden alsam mı..

Süt için birşey almadım ama jokerde chicconun doğal süngerlerinden vardı. 13 lira gibi birşeye aldık üstelik.

Ailelerimiz ist te oldugu icin sık sık geliyoruz zaten kizlar :) artik dogumdan sora ki ilk gelisimde hemen haber veririm size:)
Ayya bu buluşma şeysini bana da haber verin ben de gelmek isterim :)

Bu arada öncelikle kuzucuklarımızla ilk bayramımız mübarek olsun. Musmutlu geçsin inşallah tüm bayramlarımız. Kızım bereketli geldi bana da. Lübnan'dan bir öğrenci Bayram öncesi pratik yapmak istiyormuş, bu yüzden 3 gündür özel derse gidiyordum, sadece akşamları geçmişi okuyabildim.
Bugün de Bayram temizliği yaptık eşimle belim koptu resmen, ama insanın evi temiz olunca bir başka oluyor.
Artık Ramazan da bittiğine göre ben de hafta sonu alışverişe başlayabilirim.
Son 4 haftam çalışma için de. Eylül başında önce yıllık izin sonra da 36. Haftada doğum iznimi başlatıcam. Dr ile konuştum sen nasıl istersen dedi:)
Sizleri çok özledim ve öpüyorum. Bayram dönüşü bol bol dedikodu yaparız artık:16:

kızlar birşey soracağım sizin iç çamaşırınız tertemiz mi? ben de böyle çamaşıra bulaşan kahverengi lekelenmeler oluyor.bazen tertemiz olduğu zamanlar da oluyor.o zaman çok seviniyorum ama genele yayarsak çok az.. bir günde iki üç defa çamaşır değiştiriyorum. muayene ağusto 2 de. telefonla sorsam gel diyebilir.ben ağustos da gitmek istiyorum. yine de arayıp sorsam mı aslında yeni birşey değil. geçen ay soracaktım unutmuşum..

Bende kahverengi olmuyo acik renk.sık sık oluyo bende degismesem uyuz oluyorum..kahverengi olmasi ilginc ama gorun mutlaka

Herkesin bayramı mübarek olsun: inşallah öbür bayramda bebişlerimiz kucağımızda olacak ;))
Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir acaba?

Herkesin bayramı mübarek olsun: inşallah öbür bayramda bebişlerimiz kucağımızda olacak ;))
Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir acaba?

Kanli bi islaklikmiydi acaba

Bazi sabahlar bnm de oyle oluyor canim suyun gelmesi baya fena bsymis bacaklarindan asagi damliomus valla :)) gorcz hayrlisiyla o gunleri de insallah:)) iyi bayramlar!!

Kanli bi islaklikmiydi acaba eger oyleyse bir doktora git hamilelikte hersey ciddidir cunku

Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir kac aylik hamilesin acaba canim

Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir kac aylik hamilesin acaba canim

Teşekkür ederim ilgin için. 33. Haftamıza yeni girdik

Bazi sabahlar bnm de oyle oluyor canim suyun gelmesi baya fena bsymis bacaklarindan asagi damliomus valla :)) gorcz hayrlisiyla o gunleri de insallah:)) iyi bayramlar!!

Valla ben hiç anlamadım kiz gece iki defa lavaboya gittim. Sonra sabaha yakın bir baktım ki çamaşırım ıpıslak. Noluyor dedim ya gercekten insan kendisini garip hissediyormuş boyle ıslakla uyanınca

Back
X