2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım magnezyum ilacını seninle konuşmuştuk sanırım. Haber vermemi istemiştin. Eczaneye uğradım, toz olanda da şeker varmış. Ayrıca bir de pastili vardı magnezyumun, o daha fecidir bence. O nedenle efervesana devam ediyorum mecburen.

evet cnm benimle konusmustun.neyse efervesana devam o zaman ...

Kızlar bebek bezi olarak ne kullanmalıyım en mantıklısı hangisi bebeğime hangi bez zarar vermez diye araştırdım durdum. Blogları yorumları ulaştığım herşeyi okudum.

Kushies yıkanabilir bebek bezine karar verdim. Yıkanabilir bez kullananların önerisi kullananlar çok memnun. Ancak Türkiye de satan mağazaya ulaşamıyorum. Limango ve Trendyol da geçmiş kampanyalarında satışa sunulmuş..

Yardımcı ürün olarak elbette Prima kullanıcam da bu yıkanabilir bezi almayı kafaya koydum...
Ürüne nasıl ulaşacağım konusunda bilgisi olan var mı?

merhaba canlar. ben yarın denize gitmek istiyorum ama beni hep korkutuyorlar mikrop kaparsın filan diye. siz ne düşünüyorsunuz? denize gidiyor musunuz?

Canim bugün bizde denizdeydik ama fazla giremedim dalga birden gelince tirstim ya dusersem toparlanamazsam esim tutuyordu ama yinede korktum zaten yuzme bilmiyorum dalgalarda oyle gelince korktum acikcasi cok sukur evimize geldik

kızlar şu park yatağı çok beğendim. sizce beyaz kullanışlı olur mu?
$27801711165740203724.webp

Beyaz kullanışlı olur mu bilmem canım biz buna benzer baktık satıcı tavsiye etmedi üstündeki tüllü yeri kullanışlı değilmiş bizde başka bi model aldık

ben bir sürü park yatak baktım ama bu modelden vazgeçemedim bi türlü..
kullanışlı bişey olsun istiyorum aslında..beyaz çok çabuk kkirlenir diye düşünüyorum aslında :( uff hala karar veremedim :(

Ya sut ictim.tatlida yedimm tik yokk :( evdede misafir var suan.dunde hic hareket etmedi.asiri derecede mide eksimesi basladi uc gundur.kafayi yicem :( aksama kadar hareket etmezse gitmeyi dusunuyorum.tsk ederim cnm ilgin icin.haber veririmm aksamm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ne yaptın gittin mi doktora?

Sıkıntıdan bayilcam şimdi evde otur otur nereye kadar :((

sorma canım hamile sıkıntısı böyle oluyormuş demek:( bende Ramazanda eşim yoruluyor diye hiç kıyamadım ama dün artık nerdeyse buhran geçiriyordum. Bugün viaporta gittik, bir iki mağaza gezdik biraz yoruldum iyi oldu, şimdi sıkıntıdan değil dinlenmek için uzanıyorum en azından:) sen de çık valla açık hava çok iyi geliyor..

evet cnm benimle konusmustun.neyse efervesana devam o zaman ...

Magnezyumla ilgili konuşmanızı okudum da bana da kramplarım çok artınca birde diş eti şişmesi olunca doktorum osteocare diye tablet bi ilaç yazdı, içinde hem kalsiyum hem magnezyum var. Reçeteyle satılmıyor, 30 tablet 18 tl ye aldık ama çok iyi bi ilaçmuş, içmesi de zor değil, bi sorun isterseniz kızlar..

iki ısımde cok güzel,sana tavsıyem hangısının anlamı daha güzel daha anlamlıysa onu koy.ada cok popüler oldu.arya yenı yenı yayılıor.kararını ona gorede ver cnm
Valla adanın anlami zaten belli. Arya da hem bir opera türü hem de asil soylu anlamına geliyormuş canım. ..

iki ısımde cok güzel,sana tavsıyem hangısının anlamı daha güzel daha anlamlıysa onu koy.ada cok popüler oldu.arya yenı yenı yayılıor.kararını ona gorede ver cnm

Bugun arta ve ada isminde ikiz gördük inanılmaz güzeldi :)) aklıma sen geldin direk öğlen cevap yazmak istedim ama telefonun cok şarjı olmadığı için simdi yazabiliyorum. Ada biraz daha yaygınlaştığı için bence arya daha güzel geliyor ama ada da cok hoş bir isim. Gerçi şimdi arya da baya kullanılıyor. Ama ben tercihimi arya dan yana kullanıyorum :))
Fikrin için teşekkür ederim canim. ..en sonunda iki ismi birden koyacağız :) arya ada :) biz de sanki aryaya kayiyoruz biraz biraz ... son kararimizi verince soylerim hemen. ..

ben bir sürü park yatak baktım ama bu modelden vazgeçemedim bi türlü..
kullanışlı bişey olsun istiyorum aslında..beyaz çok çabuk kkirlenir diye düşünüyorum aslında :( uff hala karar veremedim :(

Bende başta böyle beyaz beğendim ama sonra kraft calipso aldık rengi kırmızı içime sindi açıkçası senin bebiş kız mi erkek mi

sorma canım hamile sıkıntısı böyle oluyormuş demek:( bende Ramazanda eşim yoruluyor diye hiç kıyamadım ama dün artık nerdeyse buhran geçiriyordum. Bugün viaporta gittik, bir iki mağaza gezdik biraz yoruldum iyi oldu, şimdi sıkıntıdan değil dinlenmek için uzanıyorum en azından:) sen de çık valla açık hava çok iyi geliyor..

Magnezyumla ilgili konuşmanızı okudum da bana da kramplarım çok artınca birde diş eti şişmesi olunca doktorum osteocare diye tablet bi ilaç yazdı, içinde hem kalsiyum hem magnezyum var. Reçeteyle satılmıyor, 30 tablet 18 tl ye aldık ama çok iyi bi ilaçmuş, içmesi de zor değil, bi sorun isterseniz kızlar..

Kocam gelsin çıkarız onla bugünde geçti artık :) lohusalikta napcaz bilmiyorum 40 gün evde

Iyi bayramlar kizlar
Bnm kizimin hareketleri asiri azaldi.normalmidir sizce ;( ayni durumu yasayan varmi aranizda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hareketler önemli yaa doktora görün bence. günde 10 hareket hissetmen lazım demişti benim doktorum.

Kızlar herkese iyi bayramlar. Ben stokke marka katlanır kuvet almayı dusunuyorum. Alan veya kullanan var mı acaba. Ya da sız nasıl kuvet aldınız. Tavsıyelerınızı beklıyorum.

Canım bendede 3 gündür ayak ağrısı var daha doğrusu hem ayak hem bacaklarım ağrıyo.yasadığım şehir aşırı nemli o yüzden die düşünüyorum cuma doktora gidicem sorucam doktoruma benimde sol ayağım elim sağa göre daha fazla şişiyor ama ben bunların bu sıcaklarda normal olduğunu düşünüyorum ayrıca bende kan pıhtılaşması var canım

Bugun bnm pek sismem olmadi sag bilekte.sanirim asiri sicaktan oluyo. Dun cok sicaklayip bi de ustune utu yapmistm.ama agrisi gecmedi.bilek kisminda agrm var.eger gecmezse haftasonu dr a gidicem.normalde hafyaya randevum var.

bende viaporttaydim 2saat once geldim eve .serindi acik hava iyi geldi

Kızlar bebek bezi olarak ne kullanmalıyım en mantıklısı hangisi bebeğime hangi bez zarar vermez diye araştırdım durdum. Blogları yorumları ulaştığım herşeyi okudum.

Kushies yıkanabilir bebek bezine karar verdim. Yıkanabilir bez kullananların önerisi kullananlar çok memnun. Ancak Türkiye de satan mağazaya ulaşamıyorum. Limango ve Trendyol da geçmiş kampanyalarında satışa sunulmuş..

Yardımcı ürün olarak elbette Prima kullanıcam da bu yıkanabilir bezi almayı kafaya koydum...
Ürüne nasıl ulaşacağım konusunda bilgisi olan var mı?
canım yikanabilir bebek bezi kullanacaksan bambio mio stokladim ben bide alva baby aldim bilgine

Merhaba canım aynısı çok yakın arkadaşımda oldu, protein kaçağı var mı diye test yaptılar şükür bişey çıkmadı bence sen de ihmal etme mutlaka git doktora.. İnşallah bişey yoktur.. Sen içini ferah tut bol bol protein tüket

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tmm cnm saol.verdigin bilgiler icin.en kisa zamanda dr a gidicem.insallah kotu bisey cikmaz..

Back
X