2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bu haftasonu büyük ihtimalle bebek odasını alacağız.Mothercare ile çilek mobilya arasında kararsız kaldım.Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim ?Eki Görüntüle 1204581 Eki Görüntüle 1204583

Herkese günyadın,

İş başı yaptık yine geldik kürkçü dükkanımıza:) Herkesin geçmiş bayramı bir kere daha kutlu olsun inşallah güzel geçmiştir.
Ben üsttekini beğendim belki yatak falan koydukları için daha hoşta gelmiş olabilir ama üstteki daha güzel sanki güle güle kullansın bebeğin..

Bende bayramdan önce doktorun dedikleriyle kafamı doldurup durdum bakalım haftasonu başka doktora gidicem o ne diyecek bebeğime..İki beyincik arası boşluk bunu duyan olmadı sanırım

Herkese günaydın arkadaşlar,

Bayramda yazlıktaydım,hem internetin olmaması, hem de telefonla uğraşınca eşimin kızması :) sonucunda foruma uğrayamadım.Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.

Bir daha ki bayrama büyük olasılıkla bebişler evlerinde olacak hayırlısıyla :emir_bebek:

günaydın canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun.:)) pek kimse yok kızlar tatilde .. malesef ben mesaiye başladım.allahtan yarın cuma ,artık işe gelmek çok zorluyo beni :((

günaydın annecikler..

yeni bir güne girmeminin mutluluğuyla yazacaktım.. ama eşim yine canımı sıkmada birebir..

önceki gün bira canım istedi dedi duymazdan geldim. bugün de işe arabayla gitsem mi neymiş.. ben de tabiki servisle gideceksin dedim. afra tafra yaptı..

anlamıyorum ya ben arabanın benzini gitmesin acil ihtiyaç olur vs diye bayram evden dışarı çıkmadım. 3gün boyunca evdeydim. beyefendi de sigarayı 10dk. bir iç bira içiyim de arabayla gidiyim de.. artık burama geldi.. duygu sömürüsü olsun diye değil ben büyük sütyen alamadım diğer sütyenler sıkıyor. ben zaruri ihtiyaçlarımı alamadım daha deteya girmeyim o ise herşey toz pembe görüyor herhalde..

böyle bir birliktelik evlilik olur mu.. biraz sorumluluk duygusu biraz fedakarlık olmaz mı insanın içinde..

bira içsem dedikten sonra sessiz tepkili olunca ve sürekli sigara içince dün ortamı biraz yumuşatayım hem de gerçeklere kendini alıştırsın diye bebek elbiselerini gösterdim.. bezler burada daha uygun diye onları paylaştım.. ama banamısın demiyor..

dün sigara içtikçe ben nasıl ağladım. ben çok sigara içen bir babanın kızıyım. öyle bir ortamda büyüdüm. kızımın da böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum. ama gel gör ki eşime anlatamıyorum bunu.. içenler var ama bunun gibi değil. balkona çıkıyorum kültabları dolmuş vaziyette kim kaldırıcak kim temizleyecek bi de çöp kovası var.. balkonda bile kokuyor sigara. hatta içerken direk evin içine giriyor kokusu..
başkaları içer çöpe atar. 10 dak. bir sigara içiir mi...

sıfıra sıfır elde var sıfır.. ne yapacağım ben ya..

Herkese günyadın,

İş başı yaptık yine geldik kürkçü dükkanımıza:) Herkesin geçmiş bayramı bir kere daha kutlu olsun inşallah güzel geçmiştir.
Ben üsttekini beğendim belki yatak falan koydukları için daha hoşta gelmiş olabilir ama üstteki daha güzel sanki güle güle kullansın bebeğin..

Bende bayramdan önce doktorun dedikleriyle kafamı doldurup durdum bakalım haftasonu başka doktora gidicem o ne diyecek bebeğime..İki beyincik arası boşluk bunu duyan olmadı sanırım

Teşekkür ederim canım.

en alttaki takım çok iyi ablam kullanıyor çok kullanışlı ve bebeğin uzun süre kullanabilecek :)))

Çok teşekkür ederim. Çoğunluk yarı açık dolaptan ziyade kapalı dolaplı takımı beğendi sanırım. En alttaki takımı yanlışlıkla ekledim canım,dolabı 2 kapılı olarak almayı düşünüyorum. İyice kararsız kaldım :)

Çok teşekkür ederim. Çoğunluk yarı açık dolaptan ziyade kapalı dolaplı takımı beğendi sanırım. En alttaki takımı yanlışlıkla ekledim canım,dolabı 2 kapılı olarak almayı düşünüyorum. İyice kararsız kaldım :)

Evet 2 kapılı alacaksan bence de kapalı dolaplı olan daha iyi derim :))

Eger ana kucagiysa hem evde hem arabada kullanabilirsiniz.onlar dogumdan itibaren 1 yila kadar kullaniliyor hatta ben cybex aldim 1.5 yas diyorlar ici genis oldugu icin.bide aparat aldim bebek arabasina uygun yani ilk zamanlar bebek arabadinin puseti yerine ana kucagini takicaz.arabada da onu kullanicaz.bir de bwbekler 6 aydan donra oturmaya baslayinca kullanabildikleri oto koltuklari var.sizinki hangisinden anlamadim ama o da modeline gore 2.3.4 yasa kadar kullaniliyor.ben benim aldigimi ekliyim fikir olsun..umarim yardimci olabilmisimdir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimkide cybex. Kesin zaten lazım anakucağı. Yazık bir sey oldu mu battaniye mi koruyacak yavrumu. Ben kızımı başlarım arka koltuğa kemerini talarım rahat rahat giderim hastanemiz bize 5 dakika yürüme 15 dakika. Ama yok kızımı 2 dakika dahi olsa riske atamam. Bence arabası olan herkesin bunütünü alması şart

Herkese günaydın. Ne yazık ki yeni bir hafta daha başladı eşim yine gitti işe bizde annemle evden çalısmaya devam edeceğiz artık. Bu bayramda biz kızımla cok deli kilo aldık 2 kilo alarak 60 kilo olduk toplamda 13 kilo almış bulunmaktayız. Bayram oluğu için rejim falan kalmadı tabi baklavalar ekmekler oooo havada uçuştu cok yürüyüşde yapamayınca hayli ile cok kilo aldık. Siz nasılsınız bakalım nasıl gecti Bayram?

Herkese günaydın. Ne yazık ki yeni bir hafta daha başladı eşim yine gitti işe bizde annemle evden çalısmaya devam edeceğiz artık. Bu bayramda biz kızımla cok deli kilo aldık 2 kilo alarak 60 kilo olduk toplamda 13 kilo almış bulunmaktayız. Bayram oluğu için rejim falan kalmadı tabi baklavalar ekmekler oooo havada uçuştu cok yürüyüşde yapamayınca hayli ile cok kilo aldık. Siz nasılsınız bakalım nasıl gecti Bayram?

damlacım bende alıcam anakucagı seninkisinin fotograıfnı yüklermisin??bide fiyatı ne kadardı ?? yarın doktora gidicem tartıya cıkınca şok olmam inşallah bayramda tatlıyı abarttım baya :))dakika bir, gol bir sana bunu yazarken bi arkadasım geldi ve kilo almıssın baya dedi ağlıcam valla :(((

Arkadaşlar bu haftasonu büyük ihtimalle bebek odasını alacağız.Mothercare ile çilek mobilya arasında kararsız kaldım.Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim ?Eki Görüntüle 1204581 Eki Görüntüle 1204583

Ben kapalı olanı daha cok beğendim. Cibinlik olayından mıdır eşit bilmiyorum ama bana kapalı olan daha güzel geldi canım valla sen hangisini istiyorsan onu al sağlıkla büyüsün yavrucuğun içinde

Bizimkide cybex. Kesin zaten lazım anakucağı. Yazık bir sey oldu mu battaniye mi koruyacak yavrumu. Ben kızımı başlarım arka koltuğa kemerini talarım rahat rahat giderim hastanemiz bize 5 dakika yürüme 15 dakika. Ama yok kızımı 2 dakika dahi olsa riske atamam. Bence arabası olan herkesin bunütünü alması şart

evet kesinlikle haklısın..
ama dewy arkadaşımız ana kucağı - oto bebek koltuğu olandan alacakmış. sanırım bir yakını biz de var demiş vermiş.. ama sonradan farketmiş ki sadece oto koltuğu olarak kullanılıyormuş.. yani evde veya araba dışında taşıma esnasında kullanılmıyormuş. dolasıyla ayrıca ana kucağına ihtiyaç oluyor mu alıyım mı tarzında bir sorusu var.

Son düzenleme:
damlacım bende alıcam anakucagı seninkisinin fotograıfnı yüklermisin??bide fiyatı ne kadardı ?? yarın doktora gidicem tartıya cıkınca şok olmam inşallah bayramda tatlıyı abarttım baya :))dakika bir, gol bir sana bunu yazarken bi arkadasım geldi ve kilo almıssın baya dedi ağlıcam valla :(((

$image.webp cybex aton basic modeli bu canım alla nette en ucuz 249a vardı bizde hemen aldık gittigidiyordan. Bizim yatağım hemen yanında tartı var gece yatarken sabah kalktığımda direk tartılıyorum ama bugun 60 ı görünce sok oldum cunku dün 59.2 ydim su falan topladı heralde vücudum. 1 günde 1 kilo almış olabilir miyim ya? Suyu güzel güzel haberlerle gel inşallah yarın

evet kesinlikle haklısın..
ama dewy arkadaşımız ana kucağı - oto bebek koltuğu olandan alacakmış. sanırım bir yakını biz de var demiş vermiş.. ama sonradan farketmiş ki sadece oto koltuğu olarak kullanılıyormuş.. yani evde veya araba dışında taşıma esnasında kullanılmıyormuş. dolasıyla ayrıca ana kucağına ihtiyaç oluyor mu alıyım mı tarzında bir sorusu var.

Canım ben kimseye birsey demedim ki sadece gerekten şart dedim. Gecen bir video izledim annenin kucağında onde oturuyor bebek ve baba sadece 40 km hızla ilerliyor bebek fırlıyor falan aynı anne arkada oturuyor baba yine aynı hızla gidiyor bebeği yine tutamıyorlar cok etkilendim o videodan o yüzden 2 dakika bile olsa ana kucağı şart diye düşünüyorum. Onun ışında bizimde bebek arabamız var yada pusetimix ama bak bunu erken almışız diye düşünüyorum ilk aylar için sadece ana kucağı yeterliymiş. Ya yalnıs anlaşıldım bn sanırım özür dilerim ben sadece fikrini belirtmek istemiştim

Eki Görüntüle 1204620 cybex aton basic modeli bu canım alla nette en ucuz 249a vardı bizde hemen aldık gittigidiyordan. Bizim yatağım hemen yanında tartı var gece yatarken sabah kalktığımda direk tartılıyorum ama bugun 60 ı görünce sok oldum cunku dün 59.2 ydim su falan topladı heralde vücudum. 1 günde 1 kilo almış olabilir miyim ya? Suyu güzel güzel haberlerle gel inşallah yarın

güle güle kullanın canım cok güzel. bende buna benzer bişey alıyım diyorum.dediğin gibi vücudunda ödem vardır yoksa almazsın okadar cabuk,valla yarın için cok heyecanlıyım okadar özledimki meleğimi doktor aslında haftaya gel hem 32.haftalık raporunu vereyim dedide valla dayanamıyorum rüyalarıma giriyo hergün ultrason fotolarını öpüyorum haftya tekrar rapor için gidicem.:))

Canım ben kimseye birsey demedim ki sadece gerekten şart dedim. Gecen bir video izledim annenin kucağında onde oturuyor bebek ve baba sadece 40 km hızla ilerliyor bebek fırlıyor falan aynı anne arkada oturuyor baba yine aynı hızla gidiyor bebeği yine tutamıyorlar cok etkilendim o videodan o yüzden 2 dakika bile olsa ana kucağı şart diye düşünüyorum. Onun ışında bizimde bebek arabamız var yada pusetimix ama bak bunu erken almışız diye düşünüyorum ilk aylar için sadece ana kucağı yeterliymiş. Ya yalnıs anlaşıldım bn sanırım özür dilerim ben sadece fikrini belirtmek istemiştim

canım sen birşey dedin diye demedim.. hatta bir şey de diye dedim:))
yani oto koltuğu dışında ana kucağı alma konusunda.. çünkü elbette almayı düşünenler ikisi özellikte olanı vs alıyor ama böyle araba koltuğu var olanlar için ev için ana kucağı ihtiyacı şart oluyor mu..alınması lazım mı diye öğrenmek istiyoruz..

ben yeğenlerimde gördüm olmuyor ama annesi iş yaparken bazen yanında tutmak için kullanıyordu.. yani öyle yapmasına gerek bile yokken çünkü yanında bakacak birileri vardı ama o öyle yapmak istediği için o şekilde kullandı da.. ben evde bakacak biri varken öyle yapmam..
ama önyargılı da olmak istemiyorum. bilmiyorum belki de ihtiyaç oluyordur..

o bakımdan bilgilenmek öğrenmek açısından ben de takip ediyorum.

yanlış anşılmışım ben özür dilerim..

Back
X