2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım sen birşey dedin diye demedim.. hatta bir şey de diye dedim:))
yani oto koltuğu dışında ana kucağı alma konusunda.. çünkü elbette almayı düşünenler ikisi özellikte olanı vs alıyor ama böyle araba koltuğu var olanlar için ev için ana kucağı ihtiyacı şart oluyor mu..alınması lazım mı diye öğrenmek istiyoruz..

ben yeğenlerimde gördüm olmuyor ama annesi iş yaparken bazen yanında tutmak için kullanıyordu.. yani öyle yapmasına gerek bile yokken çünkü yanında bakacak birileri vardı ama o öyle yapmak istediği için o şekilde kullandı da.. ben evde bakacak biri varken öyle yapmam..
ama önyargılı da olmak istemiyorum. bilmiyorum belki de ihtiyaç oluyordur..

o bakımdan bilgilenmek öğrenmek açısından ben de takip ediyorum.

Canım bak bir kac tanıdım bu araba için olan ana kucaklarını evde de kullanıyor yada misafirlikte ama bence yalnış birsey bunlar sadece arabada kullanılmalı yada bebek arabasının üzerine monte edilerek kullanılmalı. Hatta araba da dahi olsa kas kemik sistemi için bebeğin ana kucağından zaman zaman çıkartıp en fazla iki saate bir hareket ettirmek lazımmış.
Ev tipi ana kucaklarına gelince bence de gereksiz. Bebek en ufak hareketlilik gösterince o ev tipi ana kucağının içinde tutamıyormussun o yüzden En'de gerek görmedim. Alsam tiny love 3 ü bir aradayı alacaktık ona da değmez diyoruz yani 3 ay için. Bnim fikrim bu. Şuan ev için battiyeye sarıcam salonda da uyumasın yatağına götürürüm uyuması için. Sadece ev için ben emzirme minderi aldım ona dayarım ona yatar yada uyur salondayken diye düşünüyorum

Herkese günaydınnnn :16: yine iş başı yaptık maalesef, neyse ki iki gün çalışıp yeniden tatil yapacağız :52:

Bayram tatilinde çok yoruldum :( ama neyse ki kızımızın odasını hazırladık, eşyaları bekliyoruz inşallah :16: bir de duvar kağıdına karar verebilirsek benden mutlusu yok :)

Canım bak bir kac tanıdım bu araba için olan ana kucaklarını evde de kullanıyor yada misafirlikte ama bence yalnış birsey bunlar sadece arabada kullanılmalı yada bebek arabasının üzerine monte edilerek kullanılmalı. Hatta araba da dahi olsa kas kemik sistemi için bebeğin ana kucağından zaman zaman çıkartıp en fazla iki saate bir hareket ettirmek lazımmış.
Ev tipi ana kucaklarına gelince bence de gereksiz. Bebek en ufak hareketlilik gösterince o ev tipi ana kucağının içinde tutamıyormussun o yüzden En'de gerek görmedim. Alsam tiny love 3 ü bir aradayı alacaktık ona da değmez diyoruz yani 3 ay için. Bnim fikrim bu. Şuan ev için battiyeye sarıcam salonda da uyumasın yatağına götürürüm uyuması için. Sadece ev için ben emzirme minderi aldım ona dayarım ona yatar yada uyur salondayken diye düşünüyorum

aaa canım sen ev tipi ana kucağından vaz mi geçtin? Benim abimler çok kullandılar, çok faydalıymış bebeğin gelişimi için. Ben de alacağım o yüzden, hatta biz de tiny love'a karar verdik. bir de baby gym alacağız. İlk aylarda oyalamak ve oynatmak için çok faydalıymış canım bunlar. Sen bilirsin yine de olmadı, doğduktan sonra ihtiyaç duyarsan alırsın.
Bakalım bebişlerimiz nasıl karakterde olacaklar belki çok hareketli belki uslu olurlar o kadar merak ediyorum ki :16:

bu arada kilo aldım falan deme lütfen, ne kadar güzelsin maşallah sadece göbeğin var, o da o kadar normal ki.. Ben çok kilolu oldum, bildiğin dobişko :14: bir daha hamile kalırsam zayıflayıp kalıcam inşallah

Arkadaşlar bu haftasonu büyük ihtimalle bebek odasını alacağız.Mothercare ile çilek mobilya arasında kararsız kaldım.Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim ?Eki Görüntüle 1204581 Eki Görüntüle 1204583

canım ben de ikinci modeli beğendim ama hangisi çilek bilmiyorum ama çilekten alanlar genelde yatak kısmı oynamadığı için sorun yaşadıklarını söylüyorlar. Belimiz ağrıyor falan diyorlar. Bunlara dikkat et istersen.

İnşallah gönlüne göre olur ayy çok heyecanlı :16:

Canım kraft 006 bu model : http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...wwodpHwAWQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Ama açık halindeyken ölçüsü yine kaba oluyor anladığım kadarıyla. Rumbayı düşüneyim ben o halde, sağolasın. Sepet beşiği olduğu için çok sorun etmiyorum ilk etapta park yatağı. Ama diğer eksiklerimi biran önce tamamlamalıyım, haklısın. Yazlıkta olduğumuzdan sadece netten bakabiliyorum. Araştırmalarımı tamamlayıp, dönünce kısmetse hepsini birden alacağız.

Çok güzelmiş bu da. Canım bize görevli ölçülerin içten içe olduğunu, dışardan ölçünce 10 cm daha koymamızı söyledi. Yani 60'lık aldığında aslında o 70 cm gibi.. Sepet beşik varsa süper canım, ilk 3 ay onda yatar zaten. Hepsini aynı anda almak bir yandan iyi oluyor bir yandan kötü oluyor. Her şeyi bulamayabiliyorsun yine tamamlanmıyor yani. Ama büyükleri halledersen küçükler zaten son ayda da alınır :16:

canım ben de ikinci modeli beğendim ama hangisi çilek bilmiyorum ama çilekten alanlar genelde yatak kısmı oynamadığı için sorun yaşadıklarını söylüyorlar. Belimiz ağrıyor falan diyorlar. Bunlara dikkat et istersen.

İnşallah gönlüne göre olur ayy çok heyecanlı :16:

Teşekkürler canım,senin beğendiğin Çilek mobilyanın modeli.

Hem heyecanlı,hem de yorucu valla bu alışveriş olayları

aaa canım sen ev tipi ana kucağından vaz mi geçtin? Benim abimler çok kullandılar, çok faydalıymış bebeğin gelişimi için. Ben de alacağım o yüzden, hatta biz de tiny love'a karar verdik. bir de baby gym alacağız. İlk aylarda oyalamak ve oynatmak için çok faydalıymış canım bunlar. Sen bilirsin yine de olmadı, doğduktan sonra ihtiyaç duyarsan alırsın.
Bakalım bebişlerimiz nasıl karakterde olacaklar belki çok hareketli belki uslu olurlar o kadar merak ediyorum ki :16:

bu arada kilo aldım falan deme lütfen, ne kadar güzelsin maşallah sadece göbeğin var, o da o kadar normal ki.. Ben çok kilolu oldum, bildiğin dobişko :14: bir daha hamile kalırsam zayıflayıp kalıcam inşallah

Bende tiny love istiyorum ilk günden beri ama çevremizde ki insanların hepsi aman boşver alma bir kaç ay için değmez diyince kaldım oyle şimdi eşimde bi bakalım doğsun cok zorlanırsak alırız diyor aldıramıyorum doğmadan o yüzden :)) aslında adam da haklı belki hiç gerek kalmayacak o ev tipine belki kızım cok uslu olacak bilmiyorum zamana bıraktım zaten ne kaldı ki şunun şurasında.

Yok bee neren dobişko. Maşallah gayet iyi gözüküyorsun hiç oyle almış gibi değilsin ama bi benim eski Halim'e bak bi şimdi ki Halim'e. Eşim bile şişko patates diyor sanki cok zayıf kendileri :)) bende bir daha hamile kalırsam kesinlikle ilk aylara cok cok dikkat edeceğim oyle hamileyim diye herseyi yemeyeceğim gece gece.

Teşekkürler canım,senin beğendiğin Çilek mobilyanın modeli.

Hem heyecanlı,hem de yorucu valla bu alışveriş olayları

rica ederim şekerim :34: evet hem de çok yorucu, resmen düğün gibi bu bebek olayı düşünecek ne çok şey var :/ karar vermesi zor.. Neyse ki biz hallettik mobilya işini darısı başına şekerim :34:

Bende tiny love istiyorum ilk günden beri ama çevremizde ki insanların hepsi aman boşver alma bir kaç ay için değmez diyince kaldım oyle şimdi eşimde bi bakalım doğsun cok zorlanırsak alırız diyor aldıramıyorum doğmadan o yüzden :)) aslında adam da haklı belki hiç gerek kalmayacak o ev tipine belki kızım cok uslu olacak bilmiyorum zamana bıraktım zaten ne kaldı ki şunun şurasında.

Yok bee neren dobişko. Maşallah gayet iyi gözüküyorsun hiç oyle almış gibi değilsin ama bi benim eski Halim'e bak bi şimdi ki Halim'e. Eşim bile şişko patates diyor sanki cok zayıf kendileri :)) bende bir daha hamile kalırsam kesinlikle ilk aylara cok cok dikkat edeceğim oyle hamileyim diye herseyi yemeyeceğim gece gece.

Evet bence de doğduktan sonra alınabilecek şeyler bunlar o yüzden acele etmeye gerek yok canım.

Hahaha şişko patates mi diyor yok artık :53: sen şişko patatessen ben patates çuvalıyım :9::9: neyse tecrübe kazanıyoruz işte ilk hamileliğimizde canım. Ben diyete başladığım anda beklemediğim bir zamanda hamile kaldığım için yapacak bir şey yoktu maalesef. Neyse ki eski sporcu olduğumdan vücudum sıkı, çok belli olmuyor bu kadar kilo aldığım.. Ama doğumdan 3 ay sonra ilk iş diyete başlamak olacak :31:

$Ekran Alýntýsý.webp

Bebeğime yıkanabilir bebek bezi aldım 5 adet yardımcı ekipmanlarıyla birlikte 220 tl ye geldi denicem eğer memnun kalırsam bez masrafından tamamen kurtulmuş olucam.
Organik olduğundan içim de rahat olacak. Ayrıca doğaya da katkı sağlamış olucam :16: Şimdiden annemin yolundan ilerliyorum :49:

Eki Görüntüle 1204620 cybex aton basic modeli bu canım alla nette en ucuz 249a vardı bizde hemen aldık gittigidiyordan. Bizim yatağım hemen yanında tartı var gece yatarken sabah kalktığımda direk tartılıyorum ama bugun 60 ı görünce sok oldum cunku dün 59.2 ydim su falan topladı heralde vücudum. 1 günde 1 kilo almış olabilir miyim ya? Suyu güzel güzel haberlerle gel inşallah yarın

Ben mothercare den 200 e aldim.bu ay ortasinda.bugun de kampanya devam ediyor olabilir cunku aylik oluyor kampanyalar genelde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen birşey dedin diye demedim.. hatta bir şey de diye dedim:))
yani oto koltuğu dışında ana kucağı alma konusunda.. çünkü elbette almayı düşünenler ikisi özellikte olanı vs alıyor ama böyle araba koltuğu var olanlar için ev için ana kucağı ihtiyacı şart oluyor mu..alınması lazım mı diye öğrenmek istiyoruz..

ben yeğenlerimde gördüm olmuyor ama annesi iş yaparken bazen yanında tutmak için kullanıyordu.. yani öyle yapmasına gerek bile yokken çünkü yanında bakacak birileri vardı ama o öyle yapmak istediği için o şekilde kullandı da.. ben evde bakacak biri varken öyle yapmam..
ama önyargılı da olmak istemiyorum. bilmiyorum belki de ihtiyaç oluyordur..

o bakımdan bilgilenmek öğrenmek açısından ben de takip ediyorum.

yanlış anşılmışım ben özür dilerim..

Bu anakucağı ve oto koltuğu konusunu bende çok düşündüm, oto koltuğunu evde kullanmanın kullanışlı olmayacağını düşünüyorum, çünkü bebeğin kas yapısı için uygun olmadığı kesin. Evde bulunduğum odada uyutmak ve ihtiyaç duyduğumda sallamak için ana kucağı istiyordum ama kısa bir süre için o kadar para vermek de istemedim. Vee sonuçta böyle bir ürün bulunca hemen aldım:) Anakucağı, mama sandalyesi ve en önemlisi beşik olarak kullanılabiliyor, fiyatı da benzerlerine göre uygun ebebek te 149 tlydi.
$mBYP-MC3032_1.webp$mBYP-MC3032_3.webp$mBYP-MC3032_8.webp

Eki Görüntüle 1204662

Bebeğime yıkanabilir bebek bezi aldım 5 adet yardımcı ekipmanlarıyla birlikte 220 tl ye geldi denicem eğer memnun kalırsam bez masrafından tamamen kurtulmuş olucam.
Organik olduğundan içim de rahat olacak. Ayrıca doğaya da katkı sağlamış olucam :16: Şimdiden annemin yolundan ilerliyorum :49:

Dün sizden duyunca hemen araştırmayackoyuldum ve gerçekten düşündüğüm gibi zor değilmiş ve hatta hem bebek hem doğa hem de ekonomi açısından çok ideal bir uygulama, şimdiden kafama yattı hatta markaları karşılaştırıyorum, şimdilik fuzzy bunsa daha yakın hissediyorum ama kusshies de %100 pamuk olduğu için çok uygun, bende böyle bir ürün bulduğum için heyecanlandım çok sağolun Simlaa ve esraserhat
:16:

Ben mothercare den 200 e aldim.bu ay ortasinda.bugun de kampanya devam ediyor olabilir cunku aylik oluyor kampanyalar genelde.

Bak ya cok uyguna almışssın sen. Ben hep netten takip ettiğim için kampanyaları mağazaları göremiyorum ne yazık ki. Alacak olanlar kaçırmamalı bence. Şimdi birtek bebek arabasına monte olayı kaldı e bebekten o aparatı da aldık mı bitecek inşallah

Dün sizden duyunca hemen araştırmayackoyuldum ve gerçekten düşündüğüm gibi zor değilmiş ve hatta hem bebek hem doğa hem de ekonomi açısından çok ideal bir uygulama, şimdiden kafama yattı hatta markaları karşılaştırıyorum, şimdilik fuzzy bunsa daha yakın hissediyorum ama kusshies de %100 pamuk olduğu için çok uygun, bende böyle bir ürün bulduğum için heyecanlandım çok sağolun Simlaa ve esraserhat
:16:

Nasıl oluyor bu olay ya bana da anlatırmısın azure?

Ben cok almisim o zaman aslinda almicam dedim ama hepsinden aldim.anakucagi oto koltugu iste cybex i aldik.emzirme minderi, zip zip, oyun halisi, ilk yurumeye baslarken kullanabilecegi bisey ev tipi ana kucagi gibi ayni zamanda salincak.biraz cok oldu sanirim ama ilk bebek.ins bu bi dogsunda olursa 2.bebek icin de kullanirim diye dusunuyorum.size fotolarini ekliyim.. ana kucagini dun eklemistim gerci..

Eklentiler

• $1406796614895.webp
    $1406796614895.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $1406796635957.webp
    $1406796635957.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $1406796652762.webp
    $1406796652762.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $1406796670755.webp
    $1406796670755.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $1406796691150.webp
    $1406796691150.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $1406796752415.webp
    $1406796752415.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu anakucağı ve oto koltuğu konusunu bende çok düşündüm, oto koltuğunu evde kullanmanın kullanışlı olmayacağını düşünüyorum, çünkü bebeğin kas yapısı için uygun olmadığı kesin. Evde bulunduğum odada uyutmak ve ihtiyaç duyduğumda sallamak için ana kucağı istiyordum ama kısa bir süre için o kadar para vermek de istemedim. Vee sonuçta böyle bir ürün bulunca hemen aldım:) Anakucağı, mama sandalyesi ve en önemlisi beşik olarak kullanılabiliyor, fiyatı da benzerlerine göre uygun ebebek te 149 tlydi.
Eki Görüntüle 1204674 Eki Görüntüle 1204675 Eki Görüntüle 1204677

Bak bu üründe iyimiş. Teşekkür ederiz. Kızımız doğsun da bi bakalım olmadı bundan alırız. Markası ne bu modelin? Tiny love A cok benziyor

Bak ya cok uyguna almışssın sen. Ben hep netten takip ettiğim için kampanyaları mağazaları göremiyorum ne yazık ki. Alacak olanlar kaçırmamalı bence. Şimdi birtek bebek arabasına monte olayı kaldı e bebekten o aparatı da aldık mı bitecek inşallah

O aparati da ne zamandir bulamiyorduk.bayramda tesadufen jokerde bulduk hemen aldik.ben mamas papas sola yada urbo alicam bebek arabasini, daha arabamiz yok ama aparatimiz var :))))

Ben cok almisim o zaman aslinda almicam dedim ama hepsinden aldim.anakucagi oto koltugu iste cybex i aldik.emzirme minderi, zip zip, oyun halisi, ilk yurumeye baslarken kullanabilecegi bisey ev tipi ana kucagi gibi ayni zamanda salincak.biraz cok oldu sanirim ama ilk bebek.ins bu bi dogsunda olursa 2.bebek icin de kullanirim diye dusunuyorum.size fotolarini ekliyim.. ana kucagini dun eklemistim gerci..

Cok güzeller canım güle güle kullansın bebişin hepsini inşallah. Evet evet ilk bebek ama ben cok fazla israfdan yana değilim. Cok tutumlu harcamayı severim. Ben mesela salıncak falan almayı hiç düşünmüyorum :)) bilmiyorum şimdilik düşünmüyorum ama belki de alırım kızım büyüyünce. Senin listenden sadece emzirme minderimiz ve araba koltuğumuz var :)) emzirme minderini de alırken yine cok cok inceledim aldım cunku bana biraz da bebekler üzerine oynanan bir oyun gibi geliyor mesela oyun halısı özellikle anneler üzerine oynanan bir oyun gibi ve ben bu ticarete para kaptırmayı düşünmüyorum

O aparati da ne zamandir bulamiyorduk.bayramda tesadufen jokerde bulduk hemen aldik.ben mamas papas sola yada urbo alicam bebek arabasini, daha arabamiz yok ama aparatimiz var :))))

Canım biz bebek arabasını Mamas Papas'ın Sola modelinden çok beğenerek aldık.Ana kucağını da Nuna'nın ısofix li olanından aldık ama işin komik tarafı hala aparatı bulamadık :))

Yani iki malzeme var ama o aparatı bulamazsak bir işe yaramayacak :)

Back
X