- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
canım sen birşey dedin diye demedim.. hatta bir şey de diye dedim:))
yani oto koltuğu dışında ana kucağı alma konusunda.. çünkü elbette almayı düşünenler ikisi özellikte olanı vs alıyor ama böyle araba koltuğu var olanlar için ev için ana kucağı ihtiyacı şart oluyor mu..alınması lazım mı diye öğrenmek istiyoruz..
ben yeğenlerimde gördüm olmuyor ama annesi iş yaparken bazen yanında tutmak için kullanıyordu.. yani öyle yapmasına gerek bile yokken çünkü yanında bakacak birileri vardı ama o öyle yapmak istediği için o şekilde kullandı da.. ben evde bakacak biri varken öyle yapmam..
ama önyargılı da olmak istemiyorum. bilmiyorum belki de ihtiyaç oluyordur..
o bakımdan bilgilenmek öğrenmek açısından ben de takip ediyorum.
Canım bak bir kac tanıdım bu araba için olan ana kucaklarını evde de kullanıyor yada misafirlikte ama bence yalnış birsey bunlar sadece arabada kullanılmalı yada bebek arabasının üzerine monte edilerek kullanılmalı. Hatta araba da dahi olsa kas kemik sistemi için bebeğin ana kucağından zaman zaman çıkartıp en fazla iki saate bir hareket ettirmek lazımmış.
Ev tipi ana kucaklarına gelince bence de gereksiz. Bebek en ufak hareketlilik gösterince o ev tipi ana kucağının içinde tutamıyormussun o yüzden En'de gerek görmedim. Alsam tiny love 3 ü bir aradayı alacaktık ona da değmez diyoruz yani 3 ay için. Bnim fikrim bu. Şuan ev için battiyeye sarıcam salonda da uyumasın yatağına götürürüm uyuması için. Sadece ev için ben emzirme minderi aldım ona dayarım ona yatar yada uyur salondayken diye düşünüyorum