Canım ben mothercare'ı gördüm ama pek beğenmedim. Çilek daha güzel ve sağlam duruyor bence. Yine de sen bilirsinArkadaşlar bu haftasonu büyük ihtimalle bebek odasını alacağız.Mothercare ile çilek mobilya arasında kararsız kaldım.Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim ?Eki Görüntüle 1204581 Eki Görüntüle 1204583
Herkese günaydın. Ne yazık ki yeni bir hafta daha başladı eşim yine gitti işe bizde annemle evden çalısmaya devam edeceğiz artık. Bu bayramda biz kızımla cok deli kilo aldık 2 kilo alarak 60 kilo olduk toplamda 13 kilo almış bulunmaktayız. Bayram oluğu için rejim falan kalmadı tabi baklavalar ekmekler oooo havada uçuştu cok yürüyüşde yapamayınca hayli ile cok kilo aldık. Siz nasılsınız bakalım nasıl gecti Bayram?
Ya sen onu diyorsun ben deli gibi yürüyüş yaptığım halde almışım. Çok üzülüyorum çok, bir yandan da acaba vücudum su mu topluyor diyorum. Çünkü senin de anlattığın gibi bazı sabahlar uyanıp 1 kiloya yakın arttığımı görüyorum. Eskiden bu yediklerimle bu kadar hareket ettiğimde değil kilo almak kilo verirdim. Hamilelik vücut ayarlarımla oynadı resmen:2: