2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Insallah herkes iyidir ben bi taraftan eksikleri tamamlamaya devam ederken bi taraftan gunleri sayiyorum pazartesi 9 a randvumuzu aldik heyecanla bekliyoruz tam 4hafta olacak gitmeyeli cok merak ediyorum insallah hersey yolundadir ve muaynemiz güzel l gecer tahlillerimiz güzel l cikar ... artik cok az kaldı ksigimiz kaldi bazen dusunuyorum unuttugum bisy varmi diye... aslinda herkes aldiklarini bir liste halinde paylassa belki birimizin aklina glmeyn digerimizin aklina gelmistir bugun bbek bezi (prima1 numara) canbbe alt dgistirme ortusu, biberon temizleme cubugu , dalin sivi cam det.yumos bebe camasir yumusaticisi, yumusak ilac kasigi aldik market alisverisinde ... suan bildigim kadariyla sampuan sabun pisik kremi kuvet takimi ana kucagi bebe cantasi gece lambasi ... benim icinde tek kullanimlik kilot kalan eksikler ufak tefekler olarat tabi iki uc hafta sonra besik ve gardolabi alacagiz insallah hersey ayri bi heyecan gercekten ;)

Allah gonlumuze gore versın.bana ıkıncıyı bır oğlan sağlıklı hayırlı bır sekılde snada kız nasıp etsın ins.YUCE MEVLAM İNS:49: CNM süt korur dıosun ama bende o konuyu cok arastrdm .onunda sartları var.pek sut korumasına da sen ınanma derım.nelerını bılıorum ben ınan,emzırırken yoğun bır sekılde bır ay sonra yenıden hamıle kalan.o forumdaki anneyı bılıorum.hatta bnde sasrmıstm konuşmuştuk .hayrlısı.bu konu hakkında ıletısımı kesmeyelim cnm.bılgılendıkce sna bıldırcem.ayrıca doğumdan sonrada ıletsımı kesmeyelim.cunku tecrubelerımızı paylasalm senle.bızı hemen hemen aynı seyler beklıor:54:

Ekim annelerinin irtibatı keseceğini pek sanmıyorum :)) Çok güzel bir iletişim var burda..Dertler benzer beklentiler benzer...Birbirimizi anlayabiliyoruz...
Ve herkes o kadar yardımsever ve anlayışlı ki...
Etrafımız belki kardeşimiz belki eşimiz hatta annemiz incinecek miyiz diye düşünmeden davranışlar sergileyebiliyorken. Bu forumda bütün anne adayları düşüncelerini paylaşırken incitmemek için bence özellikle titizleniyorlar. Ben bunu hissediyorum. Kalabalık bir ortamda bayanların birbiriyle bu kadar güzel bir iletişim kurabildiğine ilk defa şahit oluyorum. Cidden bu benim için şaşırtıcı bir deneyim..
Birbirimizin mutluluğuyla mutlu oluyor üzüntüsüyle üzülüyoruz resmen..Birçoğumuzun adı bile bilinmezken bu kadar bilinmeyen varken hem de...

Ama hakkımızda bildiklerimiz bizim için fazlasıyla yeterli oluyor...Ekim annesi olucaz inş :)))

arkadaşlar bebek bakım ürünü olarak neler aldınız veya almayı düşünüyorsunuz. belli markaların bebek ürünleri var ama onlara da güvenemiyorum kimyasal içeriyorlar sonuçta. kimya mühendisi bir arkadaşımın bebeği oldu ibrahim saraçoğlunun bebek ürünlerini almış ve memnunmuş. sizlerin bu konudaki düşünleri neler, paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Günaydın tatlı Ekim ayı anne adayları :))

Ben sebamed pişik önleyici krem, banyo köpüğü ve şampuan aldım. Vücudunu saf org.zeytinyağıyla yağlamayı düşünüyorum. Prima yenidoğan, 1 numara ve 2 numara aldım e bebekten bugün geliyorlar. Meme ucumda çatlak oluştu zeytinyağı kullanıyordum. Belli ki işe yaramamış. Forumdaki çoğu annenin tavsiyesi üzerine lansinoh aldım mecburen o da bugün gelecek bezlerle...
İbrahim saraçoğlunun bebek ürünleri satıldığını duymamıştım. Sebamedi de tavsiye üzerine aldım. En az kimyasal içeriği olduğunu bebeğinde sorunsuz kullandığını belirtmişti.Dalin v.s. gibi markalardan daha mantıklı geldi. Kendimde sebamed ürünleri kullanıyordum zaten :)

Kızlar herkese merhaba. Umarım herkes güzel bir bayram geçirmiştir melekleriyle:)
Benim misafirlerim vardı kv ler geldi. ben daha alışveriş yapmamıştım tam olarak iyiki yapmamışım resmen bir koli kıyafet geldi. Hastane çıkışı 2 tane geldi benim almama falan gerek kalmadı:) Bana da lohusa pijaması falan getirmişler sağolsunlar.

Kızlar size bir şey sorayım eşimle arkadaş gibi olduk biz, yanaşmıyor bana, doğumdan sonra falan diyor normal mi ya:( ben de beni beğenmiyor musun artık falan diyorum saçmalama diyor. Siz de durumlar nasıl?
Yok be kuzu bizde de tam tersi, eşim hamile kaldığından beri aşırı seksi oldun deyip dolaşıyor etrafımda. Bende de son zamanlarda istek anlamında artış oldu, rüyalarımdan eşimi arzulayarak uyanıyorum o derece :17:ki 4 yıllık evliyiz yeni de değil. Ama yine de kendimi çok yormamak adına haftada bir izin veriyorum. Çünkü zorlanmaya başlıyorum yavaş yavaş

Ya kızlar nasıl koruncaz? Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum öneri var mı? Biz Eylül'de evlendik Aralık'ta hamile kaldım yani cok tecrübeli değilim bu konuda

Damla ben doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum. En az yan etkili ve en garantili koruma yöntemi o. Ikinci çocuğa karar verdiğimiz zaman da gidip çıkarttıracağım

Herkese günaydın arkadaşlar, hem bir haftayı geride bıraktık ve haftasonu geldi,hem de bir ayı daha eskittik.Çifte mutluluk var bugün :)

Insallah herkes iyidir ben bi taraftan eksikleri tamamlamaya devam ederken bi taraftan gunleri sayiyorum pazartesi 9 a randvumuzu aldik heyecanla bekliyoruz tam 4hafta olacak gitmeyeli cok merak ediyorum insallah hersey yolundadir ve muaynemiz güzel l gecer tahlillerimiz güzel l cikar ... artik cok az kaldı ksigimiz kaldi bazen dusunuyorum unuttugum bisy varmi diye... aslinda herkes aldiklarini bir liste halinde paylassa belki birimizin aklina glmeyn digerimizin aklina gelmistir bugun bbek bezi (prima1 numara) canbbe alt dgistirme ortusu, biberon temizleme cubugu , dalin sivi cam det.yumos bebe camasir yumusaticisi, yumusak ilac kasigi aldik market alisverisinde ... suan bildigim kadariyla sampuan sabun pisik kremi kuvet takimi ana kucagi bebe cantasi gece lambasi ... benim icinde tek kullanimlik kilot kalan eksikler ufak tefekler olarat tabi iki uc hafta sonra besik ve gardolabi alacagiz insallah hersey ayri bi heyecan gercekten ;)

Canım bakım için olarak ben Mustela'nın ürünlerini aldım.(şampuan,nemlendirici,pişik kremi)Bebek bezi konusunda kararsızım, prima premium care alacaktım ama huggies organik de aklımı kurcalıyor.Muhtemelen ikisinden de bir paket alacağım ve deneyip hangisinden memnun kalırssam ona devam edeceğim.Süt sağma makinesi Avent Naturel,küvet takımı Mothercare,göğüs ucu kremi Lansinoh,deterjan olarak Dalan Roxy (%100 bitkisel ürünlerden yapılmıştır diye belirtilmiş,biraz zor buldum ama aldım).Baby&Me'den pamuk ve alt değiştirme örtüsü aldım.Aklıma gelenler bunlar canım...

Herkese günaydın arkadaşlar, hem bir haftayı geride bıraktık ve haftasonu geldi,hem de bir ayı daha eskittik.Çifte mutluluk var bugün :)

herkese günaydın, hayırlı cumalar...

Günaydın herkese,Ağustosa da girdik inşallah güzel geçer de bir ay daha yaklaşırız bebişlerimize:16:

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz doktordan.. Ben bebek bakım ürünlerinden sadece bez (prima) ve alt değiştirme örtüsü aldım baby&me den haa birde pişik kremi aldım destiondu sanırım..Şampuan sabun vb ürünleri mustela almayı düşünüyorum..Küvet falanda almadım henüz birde kendime gecelik vb almadım onun dışında hastane çıkışları havlu tulum biberon gibi klasik şeylerini aldık bebişimizin..Hepimiz sağlıklı günlerde kullanırız inşallah:16:

Yok be kuzu bizde de tam tersi, eşim hamile kaldığından beri aşırı seksi oldun deyip dolaşıyor etrafımda. Bende de son zamanlarda istek anlamında artış oldu, rüyalarımdan eşimi arzulayarak uyanıyorum o derece :17:ki 4 yıllık evliyiz yeni de değil. Ama yine de kendimi çok yormamak adına haftada bir izin veriyorum. Çünkü zorlanmaya başlıyorum yavaş yavaş

Damla ben doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum. En az yan etkili ve en garantili koruma yöntemi o. Ikinci çocuğa karar verdiğimiz zaman da gidip çıkarttıracağım

Günaydın canım. Bemde spiral diye düşündüm ama spiralin de bir garantisi yokmuş. Spiralle hamile kalanlar oldukça fazla ki hamile kaldın diyelim spiralle, spirali çıkartırken düşük yapma ihtimalin fazlaymış çıkartılmazsa cocuğun özürlü olabiliyormuş uff napcam bilemedim bende

Herkese günaydın. Sonunda Ağustos'a girdik cok şükür. Bu ayda güzel güzel geçer gider inşallah ve öbür ay bebişlerimize daha cok yaklaşırız inşallah.

Saoll tatlimm:)) dinleniyorum walla iyi geldi tatill hatta onkadar ii geldi ki 5 inde de randevum vardi arayip 12 sine erteledimm hic randevuyu erteleyecegim aklima gelmezdi:)

Tahmin edebiliyırum,ben de bayramda 3 günlüğüne yazlığa gittim, sanki hamileliğe yeni başlıyor gibi hissettim, şekerim bile düştü.Valla şimdiden eşimle seneye çıkacağımız tatilin hayalini kuruyoruz,hayali bile mutlu ediyor :)

Günaydın sevgili yoldaşlar :3: 1 haftayı daha bitirdik şükür, artık giderek ağırlaşıyoruz.. Benim ayaklar da şişmeye başladı, ayakkabılarım dar geliyor, ıkına ıkına sokuyorum ayağımı :1:
glprenses, kamuran nerelerdesiniz?? First ü de merak ediyordum sonunda çıktı ortaya meğer benim favori tatil yerimdeymiş :19: hiiiç kıskanmadım first! hiç!

Günaydın canım. Bemde spiral diye düşündüm ama spiralin de bir garantisi yokmuş. Spiralle hamile kalanlar oldukça fazla ki hamile kaldın diyelim spiralle, spirali çıkartırken düşük yapma ihtimalin fazlaymış çıkartılmazsa cocuğun özürlü olabiliyormuş uff napcam bilemedim bende

Canım bunların hepsinin olması bir ihtimal, ama yine de yöntemler arasında en güvenilir olanı da o. Annem hemşiredir ve o da arkadaşları da spirali öneriyorlar. Eskiden doğumdan sonra tavsiye ediliyordu, şimdi artık doğum yapmamış kadınlara bile uygulanabiliyormuş. Özellikle 4-5 yaş ara vermek istiyorsan çocuklarında en kalıcı çözüm bu. Doğum kontrol hapını da önerebilirim ama her bünyede o kadar iyi olmayabiliyor. Hapı kullanmaya başladıktan sonra her altı ayda bir tahlil yaptırıp kontrolünü de sağlayabilirsin

Son düzenleme:
Slm arkadaşım... Ben mobilyalarını doğal sıvı arapsabunuyla sildim.. Hatta ben bütün evi arapsabunuyla siliyorum... Çünkü en sağlıklısı o... Çamaşırsuyu yada sirke gibi ürünlerde asit oldu için mobilyaları sarartıyor aklında olsun

aaa hadi ya süpersin canım ya çok teşekkürler :16: nerden alıcam peki doğal arap sabununu canım? Marka falan var mı?

canım nerdeyse 4 yıllık evliyim hep prezervatif ile korunduk. Aynı şekilde devam edicem. En sağlıklısı bu geliyor bana nedense..

Back
X