- 22 Kasım 2012
- 1.249
- 602
- 198
- 42
Insallah herkes iyidir ben bi taraftan eksikleri tamamlamaya devam ederken bi taraftan gunleri sayiyorum pazartesi 9 a randvumuzu aldik heyecanla bekliyoruz tam 4hafta olacak gitmeyeli cok merak ediyorum insallah hersey yolundadir ve muaynemiz güzel l gecer tahlillerimiz güzel l cikar ... artik cok az kaldı ksigimiz kaldi bazen dusunuyorum unuttugum bisy varmi diye... aslinda herkes aldiklarini bir liste halinde paylassa belki birimizin aklina glmeyn digerimizin aklina gelmistir bugun bbek bezi (prima1 numara) canbbe alt dgistirme ortusu, biberon temizleme cubugu , dalin sivi cam det.yumos bebe camasir yumusaticisi, yumusak ilac kasigi aldik market alisverisinde ... suan bildigim kadariyla sampuan sabun pisik kremi kuvet takimi ana kucagi bebe cantasi gece lambasi ... benim icinde tek kullanimlik kilot kalan eksikler ufak tefekler olarat tabi iki uc hafta sonra besik ve gardolabi alacagiz insallah hersey ayri bi heyecan gercekten![]()
İnşallah canım Dr'dan hayırlı haberlerle çıkarsınız..
Bende aslında seninle aynı durumdayım. Çantayı hazırlamadım. Ne eksik onları toparlamalıyım biran önce..
Olanlar alt açmalar, prima premium care ki ablamlar hep bunu kullandılar çok memnunlar. sebamedin şampuan köpük ve pişik önleyici kremi, battaniye,havlusu, bir dünya çorap,tulumlar gibi tüm giyecekleri sanırım belli bir yaşa gelene kadar ayrıca babanesi diğer erkek yiğenin kıyafetlerini saklamış.Çok fazla geneli Almanyadan gelmiş çok kaliteli ve güzeller...Bir çekmece dolusu örme hırka,yelek var çoğunu annem ördü komşular yolladı yollamaya da devam ediyorlar.
English home dan nevresim takımı karyola koruma süngeri, yorgan. Minderi eksik onu unutmuşum.
Takımın çarşafı kalmamıştı onu da gidip alıcam..Alez ablam verdi.
Göğüs pedi gibi tuhaf göğüs bakım malzemeleri ablam verdi.
Bebek tarakları, Yıkama eldiveni.Biberon chicco ve aventin.
Süt sağma verecekler elektrikli.
Denemek amaçlı Kushies yıkanabilir bez aldım 5 li oda gelecek.
Emzirme sütyeni hamile donu aldım. Kırmızı lohusa tacım var. Islak mendil yine primanın.
Anne kucağını ablam verdi.
Kendim için ped orkid aldım.
Hastanede giymek için çorap ve terliğimi de ayarladım.
Deterjan olarak ben de Dalan roxy aldım en doğalı buymuş diye duydum..
Lohusa gecelik takımı, bebeğe küvet alınacak.
Korse almalıyım nasıl birşey alıcam hiç bilmiyorum.
Açıkçası puset içinde acele davranmıyorum yine birilerinden gelme ihtmali var :))
Çoğu gitmiş azı kalmış farkında olmadan almışım herşeyi :))