Kızlar bu akşam arkadaşlarla buluştuk. Arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu sanırım kıskandı ve karnıma öyle bir yumruk salladı ki. Refleks olarak kurtardım karnımı, koluma geldi. Bacaklarıma tekmeler attı falan. Annesi de pek birşey yapmadı ki annesi çok yakın arkadaşım. Eşim gayriihtiyari çocuğa bağırdı o an. Çok korkmuş ama eşim, hala napardık karnına gelseydi o yumruk diye söylenip duruyor. Yarın da aynı arkadaşlarla yüzmeye gidecektik ama şimdi eşim pimpiriklendi. Biz oğlumuzu böyle yetiştirmeyelim, kuralları olsun diyor. Çocuk öyle şımarık oldu ki büyüdükçe ben bile o kadar sevdiğim çocuğu bugünkü haliyle görünce oğlum öyle olmasın diye dua ettim. Şimdiki çocuk yetiştirme tarzı bana uymuyor. Çocuğun her istediğini yapma, uyarmama, hayır dememe. Doyumsuz bireyler oluyorlar böyle böyle.
kesinlikle kıskanıyorlar. ben de 1 ay öncesinde görümcemin 3 yaşındaki oğlundan yumruk yedim. ben de refleksle kurtardım. ama böyle geldi karnımı öptü öptü sonra yumrukladı..
çok dikkat etmek lazım. benim de 4 yaşında yeğenim var.. o böyle şakalaşma gibi el kaldırıyor. ama sonra aklına geliyor kıyamıyor halasına duruyor.. bu zamana kadar öyle oldu..
ama ben elimden geldiğince dikkat ettim. korumaya çalıştım kızımı..
dolayısıyla kesinlikle çocuklardan uzak duralım:)))
bu arada teşekkür ederim.. inan aldığım zaman sevinç çığlığı atmak istedim..