- 3 Temmuz 2012
- 953
- 437
- 133
hazırladıktan sonra buraya yazalım, bi bakalım eksiklerimiz var mı. Birbirimizin eksiğini görürüz tamamlarız:)
evet hazırlayan yazsın paylaşsın burda eminim eksiğimz olucak illa.
ben bir liste yapmıştım kızlar, eksikler olabilir bana hatırlatın lütfen ama genel çerçeve bu
Doğum çantası
2-3 takım gecelik
diş fırçası
diş macunu
sabun
kağıt havlu
makyaj malzemesi
terlik
çorap
çamaşır (4 adet)
emzirme atleti (3 adet)
göğüs pedi
ıslak mendil
battaniye (biri penye)
pamuk (baby&me)
bebek bezi
ped
fırça
şampuan
3 takım yenidoğan
pişik kremi
muslin bez
havlu
nevresim tk
göğüs kalkanı
göğüs koruyucu
göğüs ucu kremi
depend hasta çamaşırı
nemlendirici
dudak balmı
toka
humana still-tee çay
hastane çıkış kıyafeti
fotoğraf makinesi
roll-on
kirli çamaşır torbası
sigorta kartı
kimlik
ipad
sarj aletleri
atıştırmalık
ben bi küçük valiz diodum ama bunlara bi büyük lazım :) sağolasın canım aklımda olmayan birsürü şey varmış :)
masaj olayını bilmiyorum ben canım. Doktorum bana göğüs ucu kremi kullanmanı istemiyorum, göğüs uçlarını uyarma, erken doğum olur dedi. Onu hastaneye giderken götürürüm. şimdi kullanmıyorum.
doktoruma danışmadım ama göğüs ucu azdı bi arkadaşın o 1 ay önceden krem kullandı doğumdan sonrada onu kallanmış emebiliomuş bebek silmeden. Doğumdan önce kullanması işe yaramış uçları hiç yoktu krem sayesinde ii emdi bebeğim demişti.benimde var ama yeter inş ucu :)
canım ben aldım lansinoh ama hastane için aldım. öncesinde kullanmıycam çünkü naparsanız yapın yara olacaksa olur önemli olan doğru emzirme tekniği diyorlar. Yanma yok canım bende ama uçları bazen üşür gibi uyuşuyor gibi oluyor
evet o emzirme tekniğini gösterir inş hemşireler sadece ucunu değil koyu olan kısmı sokmamız gerekiomuş bebeğin ağzına... Inşallah öğrenicez be canım bilmediğimizden çok ince düşünüoruz sanırım.
uyarıcı olduğun içi şimdiden kullanmıyoruz.emerken kullanılanlardan olanlardan al.. Lansinoh mu öyle birşeydi sanrıım. Ondan almayı düşünüyorum. Benim öyle biraz kaşınır yanlardan falan hafif kısa süreli dokunurum üflerim vs geçiyor.l
yan tarafları benimde kaşınıo çok kızartıorumm kaşırken resmen. Benim uç ve çevresi yanıo üflüorum kuru tutuorum ama yok malesef