- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
maşallah size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah size
Neyse çok şükür ki en az 6 aylığına kadar evdeyim, yıkarım çamaşırlarını sürekli. Uğraşırım :)) Ya eylülden sonrası çok güzel olucak bizler için :) Bebişlerimizle evimizde ilgilenicez ohh :)))) Oyuncağım olacak oğlum benimmm oynıcam onunla :)))
Dün eşim eve girer girmez "keşke evde olsaydı şimdi de oynasaydım onunla" diyor :)) Evde zaten dedim al oyna :)) Öyle oynanmıyor diyor
Sevgisinden karnımı sıkıyor iki eliyle bazen git diyor yoksa çocuğa bir şey yapıcamm :))))))))
Hayırlısıyla bi doğursaydık :) Senin planlı sezeryan olayı falan var mı yoksa normal doğum mu görünüyor?
maşallah sizekamuran senin göbekte aşağı inmiş, aynı benimki gibi
![]()
Senin Dr un da benim ki gibiymiş herşeye normal normal diyip duruyor 16 kilo almıştım son gidişimde ancak eh biraz fazla olmuş gibi dedi saolsunCanım elevitte domuz jelatini var, decavitte ise sığır jelatini. Sığır jelatininden deli dana hastalığı geçme olasılığı olduğundan ben elevit kullanıyorum. Ayrıca bu domuz jelatini yediğimiz abur cuburdan, dondurmaya, yoğurda kadar herşeyde var. Mesela tiroid hapı da birkaç sene öncesine kadar sadece domuzdan üretiliyordu, şimdi sentetik olanı da var. Tercih meselesi elbette ama bence sağlık konusunda takılmamak lazım böyle şeylere.
Canım Kemeraltı'nda bulursun öyle incik cincik şeyleri, Kızlarağası Hanı var ya onun arka taraflarındaki sokaklarda falan. Aziz bebeyi ben yazmıştım ilk burada ama açıkçası ben de İdilbaby organik ürünlerinden aldım. Tavsiye ederim.
Aynı haldeyiz canım, sıcaklardan oluyor. Sabahları ayaklarımın üstüne basamıyorum. Karnımdaki gerginlik de üşütmekten mi oluyor acaba diye dün gece pike örttüm üstüme. Ama sanırım normal gerginleşmemiz. Herkeste aynı belirtiler olmayabilir, takma kafanı sen. Ama ben de 2 haftadır var bu el ayak ağrıları. Özellikle el parmaklarımın eklem yerlerini sıktıkça öyle tatlı tatlı ağrıyor ki böyle ezilmiş morarmış gibi. Masaj çok iyi geliyor. Eşim sağolsun saatlerce masaj yapıyor ellerime ayaklarıma, oğlum da tepiniyor masaj sırasında. Babası bak oğlum da rahatlıyor deyince daha bir gaza geliyor adamcıkBir de ben burada dereye sokuyorum kısa süreli ellerimi ayaklarımı, rahatlatıyor. Hani Güzelköylü dizisinin çekildiği dere var ya, o işte, buzzzz gibi
Belki sabahları ayak olmaz ama ellerini buzlu suya sokabilirsin, rahatlatır, şişini alır. Ama tam olarak geçmiyor, parmaklarımı tam olarak rahat rahat kıvıramıyorum hiç. Eklemlerim ağrıyor. Dahiliye doktoruma soracağım bu durumu, doğum doktoruma ne sorsam normal normal, hamilesin, öyle kolay değil bu işler diyor.
aynen canım iple çekiyorum resmen, canım hiç çalışmak istemiyor, öylesine gidip geliyorum işe.. haha aynen benimki de karnımı seviyor, konuşuyor sürekli çok tatlılar![]()
canım inşallah normal istiyorum doktorumla henüz konuşmadık bu ay sonu konuşuruz sanırım. İnşallah hayırlı doğumlarımız olur sağlıkla. Sen de normal istiyordun yanlış hatırlamıyorsam?
Bi gerçek var ki kadınlar erkeklerden daha anlayışsız ve samimiyetsiz. Eğri oturup doğru konuşucam. Erkeklerin arkadaşlıklarına varana kadar daha samimi buluyorum. İçleri dışları bir. Kadınlarda sinsilik var. Erkekler bunu beceremiyor :)
maşallah baya büyümüş oğluşunsadece karnın var ne güzel, rahat doğurursun sen
![]()
anlıyorum canım.. diyorum ya benzer durumlu eşimde var benim. ben de aynı duygular içerisindeyim. ilk bebeğimiz ikinci olsa bir yere kadar anlarım. kaldı ki o zaman bile insan heyecanlanıyorum.
hani ben birşey demesini birşey yapmasını vs bekliyorum. önemli olan almak da değil.. hani heveslenip internetten birşeylere baksa bebek için hoşuma gidecek.. ya da bebek ile ilgili bir mutluluğunu hevesini belli edecek bir iki kelime.
bazen kızım hareketini hissetmeyince konuşuyorum. uzun uzun.. dil döküyorum. bazen o da fark ediyor. kızım bir iki tekme at anneye diyor. öyle demesine sevinir oldum yani. başka da birşey demiyor zaten..
kızım gelince öyle olacağını sanmıyorum ama. sevecektir ilgilenecektir.. ama ne kadar nereye kadar allah bilir:)
...
Aminnn..
Evet canım normal istiyorum ben de:) İnşallah normal doğurabiliriz. Benim doktor normal doğurtana kadar her şeyi yapıyormuş zaten. Benim en çok korktuğum şey suni sancı. İnşallah sancımız zamanında gelir de normal sancıyla normal doğururuz. O suni sancı çok zormuş.
İnşallah canım. İnşallah bi tarafım geniştir de kolay çıkar oğlum :)))))))))))))))))
Bazen konuşuyorum, anneyi fazla zorlamıcaksın dimi oğlum diyorum. İnşallah zorlamaz :/
Hamileliğim çok rahat geçti başından beri. İnşallah doğumum da kolay olur. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Sana sonuna kadar katılıyorum.
Oyuncular ve dürüstlükten nasiplerini almamışlar. Beyinlerinden ne geçtiğini bilmek mümkün olmuyor. Erkeklerse çok basit ve düzler kızlarla kıyaslayınca...
Bence öyle olmak daha huzurlu...Erkeklerle arkadaş olmak daha keyifli kindar da değiller hem hiç..
Bütün kızları gömmüyoruz tabii burda yanlış anlaşılmasın![]()
Zaten kadınlar kulübündeki bu forum tüm bildiklerimi değiştiriyor. Herkes çok tatlı:)) Annelik mi yarıyor acaba bir iş var bu işte![]()
ne güzel canım şanslıymışsın doktor konusunda şimdiki doktorlar hemen sezeryane alma derdindelerinşallah gerek kalmaz suni sancıya falan da çatır çatır doğururuz
![]()
hahahah çok güldüm bi tarafım geniştir lafına :)) benim de çok şükür çok rahat geçti hep, eşim de arkadaşlarım da sen kesin normal doğurursun diyorlar gaza mı getiriyolar ciddiler mi bilemiyorum :) bakalım hakkımızda hayırlısı canım
Sorunsuz geçirdik çok şükür. Ama bu doğum dediğimiz şey son ana kadar belli olmuyor :) Hepsine hazırlıklı gitmek lazım:) Sezeryan beni korkutuyor, uyutuyorlar ya. Uyanamamaktan korkuyorum tövbe yarabbim :/
ben bütün gece ağladıktan sonra anlasa ne olur.....
evet canım hiç belli olmuyor ne olacağı gerçekten Allah hayırlısını versin. Ben sezeryan olursam epidural istiyorum canım tam anestezi istemiyorum, doğduğunda görmek istiyorum bebeğimi.. tam anestezi olunca çocuğu en son sen görüyormuşsun uyanana kadar herkes görüyormuş istemem ben öyle.
Allah korusun canım bizi de bebişlerimizi de inşallah![]()
Onda da beni kestikleri düşüncesi korkutabilir. Ama normal doğumda da kesiyorlar nasıl olsa. Artık duruma göre bakıcaz :)
sağol canımdalan roxy ve hacı şakir sabun tozu canım. Direk makineye deterjan gibi koyuyorsun ama iki kez duruluyorsun
Eleştiri yapıyoruz sadece :) Erkeklerde de hödük olanlar var :))) Görgüsüz olanlar var :))
Ayrıca anne olmak kadınlara yarıyor bence :)) Birbirimize yardım ediyoruz burada, ne güzel :) İnşallah bebişlerimiz doğduktan sonra da böyle konuşur yardım ederiz birbirimize :)