peki nerden alıyoruz. marketlerde bulabiliyor muyuz..
canım dalan roxy yi migrostan aldım ben hacı şakir biçok yerde var sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki nerden alıyoruz. marketlerde bulabiliyor muyuz..
merhaba kızlar, dün renkli ultrason için dayanamadım yine gittim..25 tl ye öncekinden farklı bir hastaneye yaptırdım.
oğlumuz 28+4 oldu. 1250 gr. herşeyi normal çıktı..sabahları sırt üstü yattığım için uyandırıyo bebişim. öyle hareketler yapıyoki resmen kalk yemek ye burda sıkıldım diyor:) görenler 7 aylık olduğuma inanamıyor.karnım çok çıkmadı ancak 53 ile başladım şimdi 63 üm.sanırım noırmalde zayıf biri olduğum için kilo çok aldım. inşallah 12 kilo ile bitirebilirim ama sanmıyorum. şeker yüklemem de iyi çıktmıştı.
Eki Görüntüle 1209288
dr bana elevit yazmıştı.. kullandım.. sonra sağlık ocağına gitmiştim iğne yazdırmaya.. orada hemşire bana decavit verdi. elevit bitince kullan dedi. yani hemşire de öyle birşey demedi.
neyse kendi dr uma da söyledim. elevit bitti sağlık ocağı decavit verdi diye.. o da keşke elevit kullansan dedi.. çünkü her ne kadar muadil de olsa elevit daha etkili dedi..neyse kullan dedi..
bugünde decavit bitti. elevit almayı düşünüyorum. çünkü sağlık için kullanıyoruz. açıkçası ben decavite de güvenmiyorum. ilaç piyayası olunca yani ticaret girince işin içine sağlıktı,inançtı umurlarında olmuyor.herşeyi yapıyorlar. söylüyorlar..
dr uma güveniyorum. dolayısıyla birine güvenip ona göre adım atmamız lazım.. yoksa niye dr gidiyoruz veya ayriyetten para ödüyoruz. burdan bakarız internetten araştırırız söylentilerlerle alırız ilaçlarımızı..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
güzel köylüyü biz de izliyoruz.nerede çekiliyor muğlada çekilmiyor muydu?
Senin Dr un da benim ki gibiymiş herşeye normal normal diyip duruyor 16 kilo almıştım son gidişimde ancak eh biraz fazla olmuş gibi dedi saolsunAslında dediğin doğru hazır gıdaların bir çoğunda kullanılıyordur. Sadece bilerek kullanmak beni rahatsız ediyor. Decaviti de aylar önce bırakmıştım iyi olmuş o zaman. Probiyotik multibionte diye bir vitamin var gerekirse onu alırım Dr a sorarım bu gidişimde Yeditepe Üniv. yazmışlardı ilk zamanlarda.. Daha iyisi mutlaka vardır. Şimdilik kullanmıyorum.
Allahım yardımcıları olsun arkadaşlarımızın. Hamilelik zaten zorluyor sıcaklarda. Bi de anlayışsız kocayla uğraşıyorlar. Anne olmak kadın olmak zor..İnşallah canım. Kendi adıma bana çok şey kattığını söyleyebilirim...Bebekler doğduktan sonra pek fırsatımız olmayabilir belki de :) Ama bir şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum.
Erkeklerin ne olduğunu bu forumda da görüyoruz ne yazık ki sık sık 8 aylık eşine hödük gibi davranıyor bazıları aklım almıyor. Vicdansızlar resmen...
Çok tatlı görünüyor :)) Erkekle kız şu renkli ultrasonlarda bile belli yüzlerinden :) Maşallah kilosu da gayet iyi :)merhaba kızlar, dün renkli ultrason için dayanamadım yine gittim..25 tl ye öncekinden farklı bir hastaneye yaptırdım.
oğlumuz 28+4 oldu. 1250 gr. herşeyi normal çıktı..sabahları sırt üstü yattığım için uyandırıyo bebişim. öyle hareketler yapıyoki resmen kalk yemek ye burda sıkıldım diyor:) görenler 7 aylık olduğuma inanamıyor.karnım çok çıkmadı ancak 53 ile başladım şimdi 63 üm.sanırım noırmalde zayıf biri olduğum için kilo çok aldım. inşallah 12 kilo ile bitirebilirim ama sanmıyorum. şeker yüklemem de iyi çıktmıştı.
Eki Görüntüle 1209288
normal canım korkmaCanım geçen halamın kızı da öyle dedi. Senin doğumun yaklaşmış diyor bi de korkuttu beni. Bu haftalarda inmesi normaldir herhalde dimi. Bi de benim oğlan geçen cuma baş aşağı dönmüştü ama doktor çok üstünde durmadı. Bakalım kendi doktorumdan alıcam ayrıntıyı :))
Hakikaten öyle, ay doğurasım geldiSen birebir aynı olmalarına rağmen onları ayırt edebileceksin. Çünkü sen onların annesisinnnnn :)) Ne ilginç bir şey :)
Benim kayınvalidem eşime hamileyken öyleymiş. Hiç hamile elbisesi giyememiş, kimse inanmıyormuş hamile olduğuna. Önemli olan bebeğinin sağlığı.bnm karnım yok enazından bellı olcak sekılde yok.doktor bugun sıkayetın ne dedı.hamıle oldgmu anlamadı.hamıleym deyınce ıkı uc aylık sandı.son adet 4 ocak deyınce acaıp sasrdı.tarıhtede bır ılkmıyım anlamadmkı nıye bukadar sasrıyorlar.o yüzden benı sadece sıcaklar ve bu bel ağrısı zorluor.ıns oda bıran once geçer.rahatladgna sevndm cnm bız Allahın ıznıyle ıkı ay kadar sonra rahatlıcaz darısı senın basına ıns
Kayınvalidemin komşusu var. Çocukların halası cüce, anne ve baba tarafından herkes kısa. Normal olarak çocuklar da yaşıtlarına göre kısa gidiyor. Her yıl elleri ölçülüyordu, haladaki gibi bir durum var mı cüceler mi, yoksa kısalar mı diye. Doktor cüce değiller, en fazla şu kadar uzayacaklar demişti son kontrolde ama sıkıntı olmadan yaparlar mı herkese o testleri bilmiyorum.Bi de ben bir şey öğrendim. Kendi doktoruma da sorucam. Bebek doğduğunda el analizinden çocuğun ne kadar gelişebileceği öğreniliyormuş. En fazla kaç boyunda olur falan.. Bi sorucam doktoruma var mı böyle bir şey..
oyyy maşallah çok tatlı tombikcanım ne çok kilo alması ben 13 kilo aldım şimdiden
açıkçası takmıyorum artık napıyım dünyanın sonu değil verilir kilolar
teşekkür ederim canım..benim doktorum biraz bozuldu belki seninki bişe demezÇok tatlı görünüyor :)) Erkekle kız şu renkli ultrasonlarda bile belli yüzlerinden :) Maşallah kilosu da gayet iyi :)
Ben de toplamda 10 kilo aldım. Bakalım bu cuma doktorum beni asar mı keser mi![]()
evet canım hiç belli olmuyor ne olacağı gerçekten Allah hayırlısını versin. Ben sezeryan olursam epidural istiyorum canım tam anestezi istemiyorum, doğduğunda görmek istiyorum bebeğimi.. tam anestezi olunca çocuğu en son sen görüyormuşsun uyanana kadar herkes görüyormuş istemem ben öyle.
Allah korusun canım bizi de bebişlerimizi de inşallah![]()
Onda da beni kestikleri düşüncesi korkutabilir. Ama normal doğumda da kesiyorlar nasıl olsa. Artık duruma göre bakıcaz :)
Evet Güzelköylü, Muğla civarlarında farklı farklı yerlerde çekiliyor. İzliyoruz biz çekimleri, set arkasında oluyoruz.
İlaç konusunda da katılıyorum sana.
.
Haklısın kalp kırılıyor ve geçince de anlasana ne olur diyorsun yine de ilerisi için umarım anlar..Sende üzülmemeye çalış eminim çok çok zordur ama denemeye çalış. Bazı erkekleri anlamıyorum senin canından bir parça taşıyor nasıl kıyarsın üzmeye ama işte karakter yapı..
Benimde dün eşimin erkek kardeşi eşimle kavga etmişti arıyor ama beni yok ona öyle de böyle de diye ya bana ne diyicem diyemiyorum zaten içmiş gecenin bir yarısı onu dinlemek zorunda kaldım. 3.30 yada 04:00 de yattım sabahına da zor uyandım tabii.Bazen eş olmasa da üzücek insan çıkıyor işte karşımıza.Allah çıkarmasın karşımıza beterinden saklasın inşallah.
normal canım korkmabenimki de öyle, herşey seyrinde. Bugün bir bayanda erkek demi aşağı bakıyor göbeğin diye bir tahminde bulundu:)) Geçen cuma kontrolde doktor rahim ağzı kapalı dedi, doğuma var anlaşılan
bir de kilosu 1900 gr boyu 40 cm olmuştu maşallah benim kuzuma
artık kolay kolay dönmez yukarı canım, baş aşağı görürsün bir daha ki kontrollerde
![]()
merhaba kızlar, dün renkli ultrason için dayanamadım yine gittim..25 tl ye öncekinden farklı bir hastaneye yaptırdım.
oğlumuz 28+4 oldu. 1250 gr. herşeyi normal çıktı..sabahları sırt üstü yattığım için uyandırıyo bebişim. öyle hareketler yapıyoki resmen kalk yemek ye burda sıkıldım diyor:) görenler 7 aylık olduğuma inanamıyor.karnım çok çıkmadı ancak 53 ile başladım şimdi 63 üm.sanırım noırmalde zayıf biri olduğum için kilo çok aldım. inşallah 12 kilo ile bitirebilirim ama sanmıyorum. şeker yüklemem de iyi çıktmıştı.
Eki Görüntüle 1209288
bu minik kuzuya maşallah canım :)) cok tatlılar ya şimdi bile öpesim gelio.Allahım bir an önce gecse su sayılı günlerde öpsek melekleri:))
Hakikaten öyle, ay doğurasım geldiBu arada Kamuran fotoğrafını gördüm maşallah çok tatlısınız.
Kayınvalidemin komşusu var. Çocukların halası cüce, anne ve baba tarafından herkes kısa. Normal olarak çocuklar da yaşıtlarına göre kısa gidiyor. Her yıl elleri ölçülüyordu, haladaki gibi bir durum var mı cüceler mi, yoksa kısalar mı diye. Doktor cüce değiller, en fazla şu kadar uzayacaklar demişti son kontrolde ama sıkıntı olmadan yaparlar mı herkese o testleri bilmiyorum.
Çok teşekkür ederiz canım :))
Bence özel hastanelerde parasını verince herkese yapıyorlardır. Ama devlette sadece sorunlulara yaparlar herhalde :))
Evet bir arkadaşım da senin dediğine benzer bir vitamin söylemişti bana. Aslında dışarıdan alınan vitaminlerin faydası olmadığı da söyleniyor. Ama neye inanacağımızı şaşırıyoruz artık canım.