- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Cwnim cok sukur henamiz kocaman olmus dunki doktor nasil olctuyse artik yerim ben onu ya maasallah damla cim bence hiic canini sikma en kotu ihtimal bundan sonra dogum olsa bile hena miz kuveze bile gerek duymayacak kadar buyudu cok sukur Rabbim bugunlere saglimla gelmeyi nasip etti bizlerde bu gunleri gorebiliriz insallah ama ben e iki hafta senin icin cok uzun haftada bir gitmelisin zaten sunun surasi kac hafta kaldi ki zaten 36dwn sonra rutin olarwk haftada bir bakiliyo senin riskli durumun oldugu icin bundan sonra daha sik gitmen gerek benim dusuncem banada doktorum 3hafta sonra gel dedi ama bana bu hqftadan sonra uc hafta uzun gibi geliyo iki hafta sonra demesini beklerdim o anda arkadasim vardi yanimda onun hqkkinda konusuyoduk laf karisti cikinca pisman oldum uc hafta uzun ben iki hafta sonra geleyim diye ..neyse ben iki hafta sonrasi icin zeynep kamilden randevu aldim bide oradaki doktorlara gorunmek istiyorum onlarin bakis acilari daha farkli oluyo nekadar olsa bide Allah korusun en n dogum riskli bi durum olursa mecbur doguma yine oraya gitmek ger bilir en azi ndan kaydim olsun ... orada dogum yapmis biri olarak en son isteyecegim sey ama yeni dogan yogunbakimi cok gelismis oranin ozellere bu konuda guvenemem
Canım sen miydin via hospitala giden? Teşekkür ediyorum hersey için. Evet hayati olarak cok bir tehlikesi kalmadı şuan için cok şükür zaten bence en erken 36. Haftada gelir dünyaya gibime geliyor. Ben de dün almıştım 18 ine randevu Zeynep kâmilde ama bu doktor da 20 sine verdi ki bu doktora 15 iç gibi gitmeyi düşünüyorum Peşpeşe ultrasona girmek problem olmasın diye şimdi düşünmeye başladım.