• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
benim hastanem de araçla 2 dk bana:) yakın olması güzel bence de. Amin, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar başka hiçbir şeyin önemi yok.

Seninki de çok yakın ne güzel :)
Evden bi ihtiyaç olsa anında git gel yapar eşin falan :)

benim sat 02 ocak gece 23,30 du dolayısıyla ben 03 ocak olarak alıyordum. yani bir gün o şekilde geriledim bir de kk nın takviminde sanırım bir gün fark vardı..

neyse ben direk dr un 02 ocak alması o da 09 ekim görünüyor. düzelttim..

uşaktayım.. nasıl güzel miydi uşak :):9:

Uşak güzeldi ama siirt daha güzel. Hele bi de adana dersek o daha güzel olacak :)))
Gerçi belki adana demeden doğururuz bile :)

arkadaşlar İstanbul da doğum ücretleri ne kadar ucuz öyle?? buraya yazan herkesin iyice arayıp bu hastaneleri seçtiğine eminim ve 1.500 TL ye çok mu diyorsunuz ben Ankara Medicana' ya gidiyorum bizim bankanın anlaşması olduğu için hepsini vakıf karşılayacak doğumun ama ssklılara normal 3.000 sezeryan 3.500 TL
Ben hatta hep banka olmasa napardım diyorum işimi hamile olduktan sonra pek bi sevdim :))

arkadaşlar İstanbul da doğum ücretleri ne kadar ucuz öyle?? buraya yazan herkesin iyice arayıp bu hastaneleri seçtiğine eminim ve 1.500 TL ye çok mu diyorsunuz ben Ankara Medicana' ya gidiyorum bizim bankanın anlaşması olduğu için hepsini vakıf karşılayacak doğumun ama ssklılara normal 3.000 sezeryan 3.500 TL
Ben hatta hep banka olmasa napardım diyorum işimi hamile olduktan sonra pek bi sevdim :))

aaa sen de mi bankacısın canım? Ben de :) benim de aynı valla banka olmasa nolurdu diyorum :) benim de hastanemde fiyatlar öyle, benim de sigortam karşılıyor tamamını Allah'tan

Valla bana göre pahalı canım. Ben devlet dairesinde çalışıyorum. Öyle banka anlaşması falan bilmiyorum. Direk cebimden ödücem. O yüzden fazla para vermek istemiyorum. İstanbulda da pahalı hastaneler elbette ki vardır da ben onlara yaklaşmıyorum.

Cnm hastaneden memnunmusun.1 aya kadar ankaraya tasinicaz doktor arastiriyorum.oradaki hastaneleri falan hic bilmiyorum.senin doktorunun ismi ne.bana iyi olarak bildiğin özel hastane ve doktor adi verebilir misin

aaa sen de mi bankacısın canım? Ben de :) benim de aynı valla banka olmasa nolurdu diyorum :) benim de hastanemde fiyatlar öyle, benim de sigortam karşılıyor tamamını Allah'tan

Ever canım :) bankanın hep cefasını çektik ama en azından hamilelikte hastane açısından süper bi şans, ben ayrıntılı ultrasonumu devlette yaptırmayı denedim aman aman :)) beceremedik gittik bayıldıkparasını yaptırdık

Biraz çıkmış halini merak ediyorum :) Bi ara paylaş bizimle de :)

$2014-08-06 15.14.04.webp
işte benim minik prensim:):nazar:

Cnm hastaneden memnunmusun.1 aya kadar ankaraya tasinicaz doktor arastiriyorum.oradaki hastaneleri falan hic bilmiyorum.senin doktorunun ismi ne.bana iyi olarak bildiğin özel hastane ve doktor adi verebilir misin

Ben Medicanaya gidiyorum dr.um da Coşkun Şimşir çok hoş sohbet esprili fln biri deil, soğuk bulanlar olmuş ama bizim iletişimimiz gayet iyi.
Sağlık güvencen ne bilmiyorum ama muayenesi 85 tl galiba, hastanenin labaratuar ve doğum ücretleri bence pahalı, ama onları devlette hallettirip takip ve doğum için medicanaya gelenler var. Medicanada yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var(bence önemli)
Her zaman cepten ulaşırım dr.uma hiç sesinde bu saatte niye aradın yoktur.
Başka Ankara' nın en meşhur dr.larından Aydan Biri var o da prof olduğu için pahalı,
Balgat Koru Hastanesinde Ümit bey var dr ii ama ben hastaneyi hiç beğenmedim küçücük bi yer,
Başkent Ünv. den bi dr duymuştum zamanla ama şu an hiç hatırlayamıyorum
TOBB ETÜ' de Cemil Kaya var çok iyi duyduğum etraftan o da doç muayenesi 310 tl.
Aklımda bunlar kalmış ilk zamanlardan canım, umarım istediğin gibi birini bulabilirsin, bu bile stresti

Canım sen miydin via hospitala giden? Teşekkür ediyorum hersey için. Evet hayati olarak cok bir tehlikesi kalmadı şuan için cok şükür zaten bence en erken 36. Haftada gelir dünyaya gibime geliyor. Ben de dün almıştım 18 ine randevu Zeynep kâmilde ama bu doktor da 20 sine verdi ki bu doktora 15 iç gibi gitmeyi düşünüyorum Peşpeşe ultrasona girmek problem olmasın diye şimdi düşünmeye başladım.

Evet canim sancaktepe via ya gidiyorum herseyin hayirlisi neyse Rabbim onu nasip etsin insallah ne zaman gelmeleri hayirli olacaksa o zwman gelsinler insallah Rabbim korusun onlari zeynep kamilden randevu almakla iyi etmissin bide onlar gorsunler insallah bu sitresli gunle gececek kisa zamanda yavrucuklarimiza kavustugumuzda unutucaz bugunleri Allah in izniyle .

Nts de fenalık geldi cunku hem oda sıcakta hemde düz yattım ben hemşire yada kim olduğunu bilmiyorum bir bayan düz yatmamı söyledi meğersem yama doğru yatacakmışım. O yüzden cok fena oldum. Her hafta gidemiyorum ne yazıkki canım cunku bu durumda bebeğin kilo tabibi cok önemliymiş. Her hafta gidersem yalnış yönlendirme olabilirmiş kilo konusunda oyüzden 2 hafta sonraya çağırdı ama ben bunu 10 güne indiririm. Ben 37 yada 38. Haftaya kadar dayanacagını düşünüyorum işte 36. Haftada gelmez kızım canım ne kadar cok durursa okadar iyi. Aynen oyle bugun iyi ama yarın ne ile karşılacagımızı bilmiyoruz. Bide Allah'tan 2 haftada bir gidiyorum randevuya ben. Yada ayda 1 gitseydim ve cok cok sonra öğrenseydim yaşlanma olayını bilmiyorum napardım

Canım çok geçmiş olsun...Bebeğinin maşallahı varmış :) Kocaman olmuş:nazar:
Kendine dikkat ettiğin sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum :49:

Back
X