günaydın kızlar nasılsınız dün doğum yapan arkadaşa ve bebeğine rabbim yardım etsin sağ salim evlerine dönsünler inşallah
selamlar.. topigin dogumları başladı mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız dün doğum yapan arkadaşa ve bebeğine rabbim yardım etsin sağ salim evlerine dönsünler inşallah
Canım kime sorsan gösterirler ya, çok bilindik bir yer orası. ben hanın girişinden ya 1 ya 2 kat aşağıda buldum bu mumlukları, çok iyi araştır. fiyatlarda da farklılık oluyor.merkeze yakın yine kürkçühanda, ama tam tarif edemiyorum işte, bizde sorarak bulmuştuk zaten.
Canım ben de çalışıyorum, ben de cumartesi gitmiştim ama hem hamilesin lütfen çok erken git, ben arkadaşımla gittim 8.30da oradaydık 12'de tüm işimizi bitirip çıktık ölmüştüm yorgunluktan ki 12'ye kadar bile tıklım tıklım olmuştu eminönü.
günaydın size dekim doğum yaptı ya kaçırmışım, umarım her şey yolundadır
sabah sabah heyecanlandım...
kamuran cihangiri görmene az kaldıgüzel haberlerini merakla bekliyorum
bu eşlerde en az bizim kadar heyecanlılar, randevu saatlerini beyefendilere göre ayarlıyoruz:)))
İnşallah güzel haberler getiririm canım hayırlısıyla :) Hiç sorma beyefendinin işi olabilirmiş, ben de yetişemez falan dedim saatini ileri aldım.
Bu arada doğum yapan kişi karçiçeği imiş:)
Beklenen doğum tarihi 10 ekimmiş :) Ama bebiş yeter ben duramıcam demiş çıkmış :)))))
Balık ile ilgili benim doktorumun söylediği haftada 1 gün 1 parça balık yiyorsan yeter dedi. Balık yağına falan gerek yok dedi, ben de o yüzden kullanmıyorum.
Ben geçen ay Dr uma artık kullanmıyorum diyince haftada en az 2 defa balık yemelisin ama dedi. Buna da pek uyabildiğim söylenemez senin Dr da farklı demiş. Hepsi nasıl ayrı konuşabiliyor anlayamıyorum. Aynı kitabı okumadı mı bunlarTek bir doğru yok mu? Kanıtlanan bir gerçek yoksa hamilelere neden bu kadar emin bir şekilde talimat veriyorlar :)
Artık kullanmıyorum neyse ki..Bırakana kadar deli gibi kilo aldım, zayıftım da aldıklarımı insanlar farketmiyor, diyince şaşırıyorlar. İlacı bıraktıktan sonra en kilo alınan dönemde olmama rağmen 2 kilo aldım bayram da atlattım hattaama toplamda 17 kilo aldım.
Dr u dinlemek suç dinlememek ayrı, Dr çok önemli cidden.. Kilolarımı vereceğime inanmasam bu durumu çok takardım. Kullanmamakla çok iyi yapmışsın :)
Ben geçen ay Dr uma artık kullanmıyorum diyince haftada en az 2 defa balık yemelisin ama dedi. Buna da pek uyabildiğim söylenemez senin Dr da farklı demiş. Hepsi nasıl ayrı konuşabiliyor anlayamıyorum. Aynı kitabı okumadı mı bunlarTek bir doğru yok mu? Kanıtlanan bir gerçek yoksa hamilelere neden bu kadar emin bir şekilde talimat veriyorlar :)
Artık kullanmıyorum neyse ki..Bırakana kadar deli gibi kilo aldım, zayıftım da aldıklarımı insanlar farketmiyor, diyince şaşırıyorlar. İlacı bıraktıktan sonra en kilo alınan dönemde olmama rağmen 2 kilo aldım bayram da atlattım hattaama toplamda 17 kilo aldım.
Dr u dinlemek suç dinlememek ayrı, Dr çok önemli cidden.. Kilolarımı vereceğime inanmasam bu durumu çok takardım. Kullanmamakla çok iyi yapmışsın :)
günaydın size dekim doğum yaptı ya kaçırmışım, umarım her şey yolundadır
sabah sabah heyecanlandım...
kamuran cihangiri görmene az kaldıgüzel haberlerini merakla bekliyorum
bu eşlerde en az bizim kadar heyecanlılar, randevu saatlerini beyefendilere göre ayarlıyoruz:)))
Canım benim doktor aslında söyle dedi. bu konuda kesin kanıtlanmış birşey yok, istersen kullan ama benim araştırmalarıma göre bir anne için hafta 1 balık yiyorsan yeter dedi. yani gene sen bilirsin dedi. tıpta da kesin olmayan noktalardan biri bu omega 3 mevzusu. bir de moga 3 sadece balıkta yok, hafta 1 balık yiyorsan hergün zeytin yiyorsan saf zeytinyağı alıyorsan falan bence ilaca çok gerek yok. semizotu mesela, omega 3 konusunda aşırı zengin bir sebze. semizotu yiyelim bol bol![]()
canım ben de 10-11 kg aldım. doktorum hızlı gidiyorsun dedi 2 hafta önce gittiğimde ama herkes çevremde seninde dediğin gibi hiç kilo almadın modunda, 55 ile hamile kaldım, göbeğim çok büyük kilonun çoğu gçbekte toplandı gibi. bir de bende acaip ödem oluyor, akşam işten dönünde ayaklarımı puf puf oluyor bileklerim şişiyor.sabaha iniyor ama işte ayakları şöyle yukarı doğru kaldırıp dinlendirmek lazım.benim evde şimdi kalabalık,öyle oturup ayaklarımı uzatıp dinlenecek yer bile bulamıyorum yatana kadar ayaklar 2 katına çıkıyor
![]()
İnşallah bekliyoruz oğluşumla arkadaşının güzel haberleriniİnşallah güzel haberler getiririm canım hayırlısıyla :) Hiç sorma beyefendinin işi olabilirmiş, ben de yetişemez falan dedim saatini ileri aldım.
Bu arada doğum yapan kişi karçiçeği imiş:)
Beklenen doğum tarihi 10 ekimmiş :) Ama bebiş yeter ben duramıcam demiş çıkmış :)))))
maşallah çok hareketlendiler minik kuşlargünaydınlarbeyleyiş daha bi heyecanlı olmaya başladı.. kızım artık çok fazla hareketli..
ve son 15 günde inanılmaz büyüdü... karnım kocaman oldu..
63 ile başladım hamilelige ve şimdi 70 kiloyum.. sizler nasılsınız...sanırım bebişlerin alışverişleri tamamlanmış.. ben bu ayın sonuna yapıcam küçük alışverişi giysi bez vs..
Ben balık yağının çokda önemli olduğunu düşünmüyorum balık yense daha iyi olur.Ben geçen ay Dr uma artık kullanmıyorum diyince haftada en az 2 defa balık yemelisin ama dedi. Buna da pek uyabildiğim söylenemez senin Dr da farklı demiş. Hepsi nasıl ayrı konuşabiliyor anlayamıyorum. Aynı kitabı okumadı mı bunlarTek bir doğru yok mu? Kanıtlanan bir gerçek yoksa hamilelere neden bu kadar emin bir şekilde talimat veriyorlar :)
:)) Aramızda doğum yapanda mı oldu yaaaRabbim karçiçeği'nin erkenci bebeğine güç kuvvet versin de evlerine çıksınlar inşallah en kısa zamanda :)
sıradaki Ekim annesi kim acaba? :)
ben de haftaya kızımı göreceğim inşallah. özledim yahu :)
artık bir şeyler alma zamanı geldi.
Çok haklısın canım. Benim Dr takmış balık yağına balığa sanki başka alternatif yok...
Ayrıca herkes yaz ayında haftada 2 defa balık alacak güce sahip olmayabilir. Alternatifleri söylemeliler herkes bizim gibi semizotunda cevizde v.s. olduğunu da bilmeyebilir. Dr un bilinçlendirmesi bence lazım madem bu kadar önemli omega3...
Ben ceviz badem semizotu yiyorum zeytin ve zeytinyağı da nerdeyse hergün aldığım bir gıda...
Kesinlikle Dr umun abarttığını düşünüyorum..
canım ben de 10-11 kg aldım. doktorum hızlı gidiyorsun dedi 2 hafta önce gittiğimde ama herkes çevremde seninde dediğin gibi hiç kilo almadın modunda, 55 ile hamile kaldım, göbeğim çok büyük kilonun çoğu gçbekte toplandı gibi. bir de bende acaip ödem oluyor, akşam işten dönünde ayaklarımı puf puf oluyor bileklerim şişiyor.sabaha iniyor ama işte ayakları şöyle yukarı doğru kaldırıp dinlendirmek lazım.benim evde şimdi kalabalık,öyle oturup ayaklarımı uzatıp dinlenecek yer bile bulamıyorum yatana kadar ayaklar 2 katına çıkıyor
![]()
canım özellikle şu markayı al diye bir markaya mı yönlendirdi seni peki ? mesela çoğu doktor da şunu yapıyor özellikle vitamin ve çatlak kremi konusunda 1 ilaç firması ile anlaşıp oraya gönderdikleri yönlendirdikleri müşterilerden kar ediyorlar. mesela bende kabızlık sorunu çoktu, ilk doktrum onun için lif takviyesi gibi birşey önerdi tonla para ve ünlü bir vitamin markasınındı.1 şişe kullandım hiç de kar etmedi, sonra 2. doktoruma sordum oda gerek yok istersen bitkisel şurup vereyim dedi verdiğim para ile kaldım anlayacağın.
benim görümceme mesela daha kız 2 aylık hamile 400 tllik çatlak kremi önermiş doktoruki bitkisel falan değil kafayı yemiş olmalı dedim görümceme. ki biliyorsun çatlayacağın varsa da çatlıyorsun. o da başka bir marka ve doğal birşey aldı bir kreme 400 tlmi verilirmiş hem de doğal değil.bir de garanti de vermiyor.
Evet canım haklısın en doğrusu o onu da hafta da bir yemek bence yeterlidir. İçerisinde ağır metaller yeralıyormuş diyorlar...Ben balık yağının çokda önemli olduğunu düşünmüyorum balık yense daha iyi olur.
:)) Aramızda doğum yapanda mı oldu yaaa