• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben balık yağının çokda önemli olduğunu düşünmüyorum balık yense daha iyi olur.

:)) Aramızda doğum yapanda mı oldu yaaa

evet canım karçiçeği rumuzlu arkadaş 31. haftasında acil doğuma alınmış. bebeği yaklaşık 2 kg ama kuvözdeymiş. yakında çıkar inşallah :)

Selam arkadaşlar günaydın. Gece uykusuzlukları herkesin derdi sanırım bu aralar. Bir de doğum yaklaştıkça insanın uykularıda kaçıyor tabi. Benim hemeroid var ve krem falan fayda etmiyor. Zeytinyağı falan idare etmeye çalışıyorum :( Yarın doktor randevum var. Onun heyecanıda var. Birde son eksikleri de almak istiyorum Allahın izniylee...

günaydın canım. Bende de çok ayakta kaldığımda göbişimin altı ağrıyor. Ve orada bir ağırlık hissediyorum.
Dün akşam da ilk defa ciddi kasılmalar yaşadım ben kızlaaarrrrr :/ sertleşmelerim oldu karnımda.
Sancı falan da eşlik etse allah korusun çok korkardım. Duşa girdim, sonra uyudum. şuanda olmuyor bakalım bundan sonra olacak herhalde bu sertleşmeler.

aynen canım çok sertleşio benimde sancı gelince nasıl anlıcaz ne durumlarda riskli oluo hiç bilmioruz her ağrıyıda doğuma yoruoruz :18:

günaydın,

normalde 14 ekim 1 hafta öncesi kurban bayramına denk geliyor ,bayramdan önce inşallah bayram şekerimize kavuşucaz :) tek sorun bayramda sanırım herkes gelir inşallah bebeğimi kucaklarına almaya kalkmazlar

inşallah,
benim randevum yarındı ama bu sefer 1 gün erkene aldı doktor :) çok mutlu oldum

Günaydın benimde 15 ekim bayrama denk gelmez umarım bayramda hastaneler sıkıntı olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım çok sertleşio benimde sancı gelince nasıl anlıcaz ne durumlarda riskli oluo hiç bilmioruz her ağrıyıda doğuma yoruoruz :18:

Hafif kanlı bi akıntı geliyormuş canım. Zaten sancı sıklaşınca dayanılmaz hal alıyormuş. Ondan anlıcaz :)

günaydın herkese..
bu erken doğum haberi beni alarma geçirdi dün gece resmen,
daha bebeğimin hemen hemen hiçbir şeyini almadım ben kendim için de gecelik sabahlık falan netten öyle bakıyordum.

bi kez de rüyamda erken doğum yaptığımı görmüştüm,
çok fazla kanamam oluyor ve kocam işte olduğundan ben komşuya gidiyorum hemen beni dr.uma yetiştirin diye, bizim arabayla gidiyoruz,
hastanedekilere kocamı aramalarını söylüyorum o da hemen geliyor.
Neyse sezeryandan acayip tırsan biri olarak bebeği almamız lazım diyor dr ve bebeğim dünyaya geliyor,
sonra ben ayılıyorum hemşireler bana bebeği çıplak getirmiş ne giydiricez diyorlar ben de yanımda bişey yok ki diyorum,
kocam eve gidip hastane çıkışını fln ne aldıysak hepsini alıp geliyor onu giydiriyoruz,
kıyafetlerin hep kan oldu attık biz onları sen ne giyceksin diyorlar ben önlükle kalmışım,
hadi bi daha eve gidiyor kocam..

off anlatınca bile içim bunaldı yeniden ctsi dr.dan sonra babymall a gidiyorum listemdekileri hemen tamamlamam lazım,
Allah tan hiç huyum olmamasına rağmen liste yapmıştım :1:

Eki Görüntüle 1211467

kızlar bıdığım ve ben.aynı body ı gıydım fark varsa daha ıı bellı olsun dıye.omega 3 ıcın benm gttgm doktora dedım kullanıom dıe.yenı baslamıstm ama gerek olmadgnı günde 3 tane cevız fındık ve haftada bır balık yesende aynı ıslemı gorcek.bebegın saglıgı acısından bu daha ıyı dedı ve bende bugun kullanmayı bıraktım.bır kac gundur kullanıodum vazgectm .zaten omega 3 ıcın bnde ole dıodum doktorunda ole demesı ve başka doktorda böyle demıstı.doğal olarak doğru bıldıgıme ınandım..
Hahaaa çok tatlı hiçbirşey yok resmen inanılmaz benimki kocaman oldu...Sana otobüste yer de vermezler :1: Ama rahatsındır heralde ben taşımakta zorlanıyorum hareketlerim kısıtlanmış durumda...Sen iyisindir:nazar:
Bebek nerende büyüyor çıkınca nasıl inceleceksin merak ettim :D

kızlar cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? netten baktım bazı doktorlar 9 ay boyunca olabilir hatta normal dogumu kolaylaştırır diyor bazıları 32. haftadan sonra yasaklıyor :31:

Biz cinselliği 1 aydır ki bitirdik eşim de ben de bebek kıpırdarken oradayken konsantre olamıyoruz. İkimizde bebek konusunda oldukça hassasız..Göğüs ucuna dokunmaman gerek erken doğumu tetikliyor dedim. O zaman ilişki de tetikliyebilir dedi. Bazılarında tetiklediğini duydum. En iyisi hiç yapmamak gibi..Tedirginlikle olmuyor bizde zaten :1:

selamlar.. topigin dogumları başladı mı :53::53: daha eylüle ekime çok var ama :emir_bebek:

Bence de çok erken ama bu sabırsız bir kuzuymuş demek, neyseki durumşarı iyiymiş, Allah tez zamanda evlerine çıkmayı nasip etsin.

evet baktım internetten öğrendim yerini :) tamam canım araştırırım bakalım.

Bizim 9:30da doktor randevumuz var, ordan çıkışta gideceğiz canım, eminim çok yorulacağım ve kalabalık olacak ama yapacak bişey yok mecburum gitmeye.. Ama zaten bakmam gereken yerler dışında bi yere bakmıycam boşuna efor sarfetmiycem yani :16:

Bu fikrinden lesinlikle taviz verme canım:) çok dikkatini çekse de ihtiyacın olmayan mağazaya girme çünkü yaklaşık 2 saat sonra bebiş aşağda toplanıyor ve artık adım atınca ağrı hissediyorsun, o zaman da öylece kalakalıyorsun:26: biz son çıktığımzda Viaportta eşim ve kardeşim elektronik veya sğor mağazalrına girdiğinde ben oturarak bekledim, hatta şu masaj koötuklarında oturdum bir kez, bulursan kaçırma onu da tatlım:)

İnşallah güzel haberler getiririm canım hayırlısıyla :) Hiç sorma beyefendinin işi olabilirmiş, ben de yetişemez falan dedim saatini ileri aldım.

Bu arada doğum yapan kişi karçiçeği imiş:)
Beklenen doğum tarihi 10 ekimmiş :) Ama bebiş yeter ben duramıcam demiş çıkmış :)))))

Kamuran ben karçiçeğini hatırlayamadım ya ben mi kaçırdım acaba, sen tanıyor muydun topicten?

günaydın,
ilk bebiş kimin? geçmişe bakamadım doktora gideceğim için evden çıkmadan bitirmem gereken işler var ama çok merak ettim neden bu kadar erken doğmuş

günaydın herkese kızlar.uykum olmasına rağmen ilk bebiş haberini duyunca resmen gözlerim açıldı.hayırlı,uğurlu,sağlıklı bir evlat olur inşallah.:))

Çok iyi maşallah karnın :nazar: Doktor bana da balık hapı verdi eğer o hafta balık yersen ilacı o haftalık içme dedi ama yiyemezsen iç dedi..bende daha başlamadım başka bir doktora daha soracağım bakalım..

Aa kaçıncı haftadaymış acaba bebeğin kilosu iyi ama maşallah umarım biran önce çıkar ilk bebeğimiz..Allah hayırlı sağlıklı bir ömür versin :16:

Günaydın,inşallah herşey yolundadır benimde kontrole 2 gün kaldı bende çok heyecanlıyım:52:

Off ne kadar az kaldı hepimizin doğumuna çok heyecanlı..

Herkese günaydın bu arada bende bu hafta zorlanmaya başladım sanki yürüyüşüm yavaşladı terlemeler falan fenayım yanii.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Maşallah bebeğe ve annesine...:nazar::nazar::emir_bebek:
Bizden de selam iletirsen dualarımız onlarla.. İnşallah biran önce büyüyüp sağlıkla evlerine dönerler..

günaydın kızlar nasılsınız dün doğum yapan arkadaşa ve bebeğine rabbim yardım etsin sağ salim evlerine dönsünler inşallah

Rabbim karçiçeği'nin erkenci bebeğine güç kuvvet versin de evlerine çıksınlar inşallah en kısa zamanda :)

sıradaki Ekim annesi kim acaba? :)

ben de haftaya kızımı göreceğim inşallah. özledim yahu :)

artık bir şeyler alma zamanı geldi.

Arkadaşlar , karçiçeği gecen yıl Nisan anneleri grubundaydı benim gibi. Bizim face grubumuz var ama harika bir grup, onun oğlu da benimki gibi 15 aylık ama aşırı hareketli imiş. O nedenle bu topiğe fazla giremiyor. Beklenen doğum tarihi benim gibi 10 Ekim idi. Ben de korkmaya başladım. Ama Allah'a şükür ikisi de iyiler. Iyi dileklerinizi iletirim.

Biz cinselliği 1 aydır ki bitirdik eşim de ben de bebek kıpırdarken oradayken konsantre olamıyoruz. İkimizde bebek konusunda oldukça hassasız..Göğüs ucuna dokunmaman gerek erken doğumu tetikliyor dedim. O zaman ilişki de tetikliyebilir dedi. Bazılarında tetiklediğini duydum. En iyisi hiç yapmamak gibi..Tedirginlikle olmuyor bizde zaten :1:

Yazdıklarında kendimi gördüm valla:) normal devam edenleri takdir ediyorum gerçekten, biz de bıraktık o işleri çünkü minnoş adama vurup duruyor, göğüslerin uyarılmaması gerekiyor, ani hareketten kaçınmak, karın bölgesine baskı yapmamak gereliyor derken biz de böyle iş mi olur dedik bıraktık sonunda:9: flört ediyoruz biz yeniden:)

kızlar cuma günü gideceğim hastanede normal doğum 400+kdv, sezeryan 500+kdv. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var. Eğer doktoru beğenirsem burada yaparım doğumu. Hayırlısı olsun:)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok iyi fiyatları canım burda 1500 normal doğum diolar en sonunda dedim siz napıosunuz da bu parayı alıosunz dedim herşeyi anne yapıo bu neyin ücreti dedim hastanemizin fiyatları budur dedi. En sonunda gidicem devlette yapıcam o olucak. Sezeryana 2300 diolar tamam verirsin bu parayı ama çok saçma çok pahalıı bende başka yere sordum en iyi o verdi fiyat 800tl normal dedi bakalım doktorda iyi orda yapıcam sanırım doğumumu. Yer önemli değil hepsi doktor ama allah hayırlı doğumlar nasip etsin bi avazda alalım bebişlerimizi kucağıma inşallah....

selam kızlar, geçen sene nisan annesi olup bu sene de ekim annesi adayı olan karçiçeği arkadaşımız beklenen doğum tarihi 10 ekim olmasına rağmen dün gece acil doğum yaptı. Bebeği 1800 gr 43 cm sağlıklı ama bir müddet kuvezde kalması gerekiyor. Ziyaretine gittim. ıyiler çok şükür.

aaaa ilk bebişimiz oldu demek allah hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah tez vakitte kuvezden çıkar annesinin koynunda yatar... çok erken olmuş ama sağlıklıymış en önemlisi bu....
Beni de bi telaş aldı şimdi eve gidince çantamı hazırlamalıyımm...

dayanılmaz bi hal mi alıyomuuuşşşş amaan tanrımm rabbim bize dayanacak güç kuvvet versin inşallah :50:

Amin canım Allah hepimize yardım etsin. Annelerimiz nasıl yaptıysa biz de doğurucaz canım korku yok. Bi görev bu oğlumuza kavuşmamız için. Görevimizi yerine getiricez. Hem çektiğimiz sancılarla günahlarımızdan arınıp, anneliğe yükselicez inşallahhh... Amin.

günaydın herkese..
bu erken doğum haberi beni alarma geçirdi dün gece resmen,
daha bebeğimin hemen hemen hiçbir şeyini almadım ben kendim için de gecelik sabahlık falan netten öyle bakıyordum.

bi kez de rüyamda erken doğum yaptığımı görmüştüm,
çok fazla kanamam oluyor ve kocam işte olduğundan ben komşuya gidiyorum hemen beni dr.uma yetiştirin diye, bizim arabayla gidiyoruz,
hastanedekilere kocamı aramalarını söylüyorum o da hemen geliyor.
Neyse sezeryandan acayip tırsan biri olarak bebeği almamız lazım diyor dr ve bebeğim dünyaya geliyor,
sonra ben ayılıyorum hemşireler bana bebeği çıplak getirmiş ne giydiricez diyorlar ben de yanımda bişey yok ki diyorum,
kocam eve gidip hastane çıkışını fln ne aldıysak hepsini alıp geliyor onu giydiriyoruz,
kıyafetlerin hep kan oldu attık biz onları sen ne giyceksin diyorlar ben önlükle kalmışım,
hadi bi daha eve gidiyor kocam..

off anlatınca bile içim bunaldı yeniden ctsi dr.dan sonra babymall a gidiyorum listemdekileri hemen tamamlamam lazım,
Allah tan hiç huyum olmamasına rağmen liste yapmıştım :1:

ay çok alemsin canım ya bişey almayınca strese girmişsin belli ki :9: sen bence biran önce hallet alışverişini, ben bitirdim ama hastane çantamı hazırlamadım diye içim rahat değil bu haftasonu girişicem o işe

Bu fikrinden lesinlikle taviz verme canım:) çok dikkatini çekse de ihtiyacın olmayan mağazaya girme çünkü yaklaşık 2 saat sonra bebiş aşağda toplanıyor ve artık adım atınca ağrı hissediyorsun, o zaman da öylece kalakalıyorsun:26: biz son çıktığımzda Viaportta eşim ve kardeşim elektronik veya sğor mağazalrına girdiğinde ben oturarak bekledim, hatta şu masaj koötuklarında oturdum bir kez, bulursan kaçırma onu da tatlım:)

aynen canım kesinlikle kararlıyım hedefe odaklanıcam :114: neyse ki bu işte oldukça başarılıyım :51:

bulduğum yere de oturmayı planlıyorum zaten :) inşallah sağ salim üstesinden gelirim bu işin :1:

Yazdıklarında kendimi gördüm valla:) normal devam edenleri takdir ediyorum gerçekten, biz de bıraktık o işleri çünkü minnoş adama vurup duruyor, göğüslerin uyarılmaması gerekiyor, ani hareketten kaçınmak, karın bölgesine baskı yapmamak gereliyor derken biz de böyle iş mi olur dedik bıraktık sonunda:9: flört ediyoruz biz yeniden:)

aynen biz de bıraktık o işleri :) şuan ev arkadaşı modunda takılıyoruz :1:

Amin canım Allah hepimize yardım etsin. Annelerimiz nasıl yaptıysa biz de doğurucaz canım korku yok. Bi görev bu oğlumuza kavuşmamız için. Görevimizi yerine getiricez. Hem çektiğimiz sancılarla günahlarımızdan arınıp, anneliğe yükselicez inşallahhh... Amin.

amin canım inşallah kolay doğumlarımız olur, ben de hep annelerimizi, eskileri, köyde yaşayan insanları düşünüyorum ne şartlarda doğum yapıyorlar, çok şükür bizim şartlarımız da iyi, Allah hayırlısını versin

Sorma nerdeyse iyi oldu dicem. Her zaman flört ediyor gibiydik de bu sefer daha bir hoş oldu. Tamam ben de onu o şekilde de istiyorum ama böylesi çok eğlenceli :1:
Normal devam edenleri bende taktir ediyorum karınları benimki kadar büyük değildir sanırım...Hareket ederken zorlanıyorum artık..

amin canım allah hepimize yardım etsin. Annelerimiz nasıl yaptıysa biz de doğurucaz canım korku yok. Bi görev bu oğlumuza kavuşmamız için. Görevimizi yerine getiricez. Hem çektiğimiz sancılarla günahlarımızdan arınıp, anneliğe yükselicez inşallahhh... Amin.

amin canım inşallaaah. Aynen kaç milyon insan var birileri doğurmuş bi şekilde bizde yapıcaz allahın izniyleee inşallah... Hayal ediyorum hep hastanede ilk gördüğümde ne yaparım kucağıma aldığımda ne yaparım oynatırım herhalde kafayıı az kaldı zaten oynatmayaa :))) düşünmesi bile paha biçilemez bişiy o anı yaşamak için herşeyi göze alabilirimm herşeye değer çünkü oğluşum :) ayyyy çok özledim yahuuu yarın görücem oğlumu inş herşey yolundadır.... :49:

Back
X