- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Canim kusura bakma yeni gordum yazdigini . Hulusi hocada var evet ama ben göğşen beyi ozellikle sectim cunku hastasiyla iletisimi o.kadar iyi ki ondan baskasini istemedim. Ben cok arastirdim canim ankaradaki butun hastaneleri en son gogsen beyde karar kildim tup bebek tedavimi onda oldum ve ben cok zor bir hastaydim ama buna ragmen beni hemen tedaviye aldi ve bu surecte her animda pozitif sekilde yanimda oldu. Ilk gunden beri gidiyorum ve hic ama hic pisman degilim onun sayesinde cok guzel pozitif bi hamilelik geçiyorum. Baskentte cok iyi doktorlar var hulusi bey ve gogsen bey sadece tedavi ettikleri gebelere bakiyorlar diye biliyorum. Ama cok iyi bayan bir doktor var herkes memenun isinde cok iyi onu tavsiye edebilirim . Ankaranin neresinde oturuyorsun ? Ve kac haftalik hamilesin biraz uzun oldu ama kusura bakma :))
samsung S4
Paylasimin icin sagol.
Ben altinparka yakinim sen.
6 yasinda kizim var, sonradan kist ve fsh yukseklik oldu simdi yolunda hersey.
Hamile degilim baskente tedaviye gidecem cok merak ediyorum dr nasil diye, tedavi ne kadar, dogum ucreti filan.
Recai papuccu, tolga ecemisi cok met ediyorlar, ama baskent uygun herhalde, ben raporsuzzum ya ondan.