Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be canım ne sigarası. Hamile oldugumu duydugum zaman bırakmıştım tabi zor olmuştu ama şimdi nefret ediyorum Rabbim bir daha içtirmwsin inşallah. Benm doktorumun yerine salak bi doktor geldi de o duman görmüştü rahimim de sonra plesanta yaşlanması teşhisi koydu oda sigaradan oluyor dedi. Eşim bile hamile oldugum için bırakmıştı ne alaka anlamadım. Genetik olan plesanta yaşlanmasıymış canım annem de de erken yaşlanmış ben de de erkenden yaşlanıyor işte
ben bu yeni uygulamayı sevmedim yaw eskisi daha iyiydi.. Ayrıca arkadaşlar doğum iznine ayrılanınız oldumu benim önümüzdeki hafta 32. hafta oluyor ama ben çalışabilir raporu alıp biraz daha devam etmek istiyorum. Benim gibi düşünen ve ne yapacağını bilen arkadaşlar var mı
slm kızlar herkese günaydınlar nasılsınız bakalım ya gercekten onlıne olanlara nasıl görcez zar zor buldum topici zaten sabah sabah
Mcyaj seni de alıntılamak isterdim ama yeni versiyonda yapamadım. Şöyle oluyormuş sanırım: 32. Haftada çalışabilir raporu alıyorsunuz, sonra izne ayrılacağınız hafta iş göremez belgesi alıyorsunuz diye duydum. ben de 36ya kadar çalışıp 36da iş göremez belgesi almayı planlıyorumCanım ben de 2 hafta falan ötelemeyi düşünüyorum yani 34. haftada çıkayım diyorum ama nasıl yapcam bilemedim. ben öğretmenim ve 1 eylül görev başı benim 32. hafta 2 eylül de başlıyor. ben diyorum ki 1 eylülde 10 gün rapor alsam da sonra izne çıksam olur mu? bilgisi olan var mı kızlar? böyle yapmam mümkün mü?
sen çalışmaya devam etcen canım herhalde daha sonra ne zaman izne çıkmak istersen çıkarsın ama son 3 hafta çalışmak hiç bir türlü mümkün değil diye biliyorum
Canım ben de 2 hafta falan ötelemeyi düşünüyorum yani 34. haftada çıkayım diyorum ama nasıl yapcam bilemedim. ben öğretmenim ve 1 eylül görev başı benim 32. hafta 2 eylül de başlıyor. ben diyorum ki 1 eylülde 10 gün rapor alsam da sonra izne çıksam olur mu? bilgisi olan var mı kızlar? böyle yapmam mümkün mü?
sen çalışmaya devam etcen canım herhalde daha sonra ne zaman izne çıkmak istersen çıkarsın ama son 3 hafta çalışmak hiç bir türlü mümkün değil diye biliyorum
ben bu yeni uygulamayı sevmedim yaw eskisi daha iyiydi.. Ayrıca arkadaşlar doğum iznine ayrılanınız oldumu benim önümüzdeki hafta 32. hafta oluyor ama ben çalışabilir raporu alıp biraz daha devam etmek istiyorum. Benim gibi düşünen ve ne yapacağını bilen arkadaşlar var mı
canım ya unıversiteye gittim ben kendi doktorum değildi pek bişiy diyemedim anlıcan... NEYSE BAKALIM 14ÜNDE İNŞ GÖRÜCEM YAVRUMUUUUltrasona girseydin canım en azından görürdün. Neyse artık hayırlısı olsun canım 14üne de az kaldı zaten haftaya:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mcyaj seni de alıntılamak isterdim ama yeni versiyonda yapamadım. Şöyle oluyormuş sanırım: 32. Haftada çalışabilir raporu alıyorsunuz, sonra izne ayrılacağınız hafta iş göremez belgesi alıyorsunuz diye duydum. ben de 36ya kadar çalışıp 36da iş göremez belgesi almayı planlıyorum
Tamam canım çok sağol ben o zaman çalışabilir raporunu da alcam o hafta ve sonrasında 10 gün rapor yazdırcam. Rapor bitince de izne çıkarım.kızlar ben 32 haftada çalışamaz raporu aldım.. ama çalışmanıza engel yoksa ve devam etmek istiyorsanız da dr unuza gidip çalışabilir raporu almanız gerekiyor. dr şu haftaya kadar çalışabilir diye raporda belirtiyor ve bu çalışabilir raporunu da 32. haftada almalısınız.. 5 haftaya kadar çalışabilme hakkınız var bu 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyorsunuz.. benim bildiklerim bunlar..
Melodika canım 10 gün rapor alsan bile "çalışabilir raporunu" 32. haftada alman gerekiyor.
kızlar ben 32 haftada çalışamaz raporu aldım.. ama çalışmanıza engel yoksa ve devam etmek istiyorsanız da dr unuza gidip çalışabilir raporu almanız gerekiyor. dr şu haftaya kadar çalışabilir diye raporda belirtiyor ve bu çalışabilir raporunu da 32. haftada almalısınız.. 5 haftaya kadar çalışabilme hakkınız var bu 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyorsunuz.. benim bildiklerim bunlar..
Melodika canım 10 gün rapor alsan bile "çalışabilir raporunu" 32. haftada alman gerekiyor.
Zirkanın dediği gibi 32. Hafta başlayınca yine de doğum öncesi çalışabilir raporu Alman lazım ama onu alınca sana ayrıca rapor verirler mi bilmiyorum. Doktoruna danışman daha iyi olur benceCanım peki ben 32. hafta başlamadan 1 gün önce rapor alsam olur mu? böylece izne 34. hafta çıkmış olacağım.
Canım günaydın hareket etmemesi bebeğin artık beni korkutuyor yaşadığım seylerden ötürü sanırım. Eskiden olsa yeri daralmıştır merak etme annesi derdim ama şuanda kızım hareket etmese kendimi hastanede bulurum ne yazıkkı durumumuz onu el veriyor. Ama sende boyle birsey yok o yüzden bence rahat olabilirsin annesi uyuyordur inşallah ama stres yapacağına git hastaneye gör kuzunu rahatlabenim kızım niye az hareket ediyor sizce dünden beri? Cumartesi doktor hareketleri iyi demişti ama dünden beri hep uyuyor sanki arada bir az az kımıldıyor, bir tarafımı şişiriyor o kadar. meraklanıyorum ben de. tatlı da yiyorum süt de içiyorum ama en hareketli olması gereken zaman diye biliyorum taktım gene çok fena
Yaktım ya kendimi ben ondan mı etkilendi acaba, canım çok acımıştı cumartesi günü çünkü.
sabahtan beri bekliyorum yok çok derinlerde arada bir pıt duyuyorum o kadar