Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşırları yıkadım:) kocam da astı:) yeni mandallar almamız lazım, bunu keşfettik:) canım hastane konusunda da kelin merhemi olsa kendi başına sürecek. Ama bence karşılara bakma. Ne olur ne olmaz, istanbul trafiğini hiş hafife almayalım. Sen yine buralardan bak. Ben de iki hastane arasında kaldım. Daha doğrusu iki doktor.. Artık hakkımızda hayırlısı. Malesef kimin bize hayırlı olacağını bilemiyoruz. Hangi doktor hayırlıysa o çıksın karşımıza inşallah.hadi bakalım takip edicem ben deya şu doktor konusu da iyice sinir etti beni :S şimdi ben Ataşehirde oturuyorum, Çağlayandaki Florence Nightingale hastanesi çok mu uzak olur ki? Doğum dediğin en iyi ihtimalle 5-6 saat sürüyor zaten. Kafam iyice karıştı, en iyi doktorlar da o hastanede :S
Yıkadım astım canım. Yumuşatıcı kullanmadım:) etiketleri kesmedim ben. Kaşındırır mı?Canim yazını okudum da ben bebegin kıyafetleri ni disari asmicam cunku tozlanir.ayrica sakin yumusatici dökme zaten biz onlari kullanmamak icin bebek deterjanı aldık. Bende bugun butun kıyafetlerin etiketlerini kestim kasindirmasin diye yarinda yıkama yi düşünüyorum
ÇOK İYİSİN VALLA BENİM KOCAMIN İŞLERİ OLDUKÇA YOĞUN BİR BEYLİKDÜZÜNE BİR ESENYURTA GİDİP DURUYOR. GELDİĞİNDE YOPYORGUN OLUYOR. İYİKİ BENİMLE ÇOK İLGİLENEN BİR KIZIM VAR. O BANA YARDIM EDİYOR. BU ARADA NEREDE OTURUYORSUN? :)Çamaşırları yıkadım:) kocam da astı:) yeni mandallar almamız lazım, bunu keşfettik:) canım hastane konusunda da kelin merhemi olsa kendi başına sürecek. Ama bence karşılara bakma. Ne olur ne olmaz, istanbul trafiğini hiş hafife almayalım. Sen yine buralardan bak. Ben de iki hastane arasında kaldım. Daha doğrusu iki doktor.. Artık hakkımızda hayırlısı. Malesef kimin bize hayırlı olacağını bilemiyoruz. Hangi doktor hayırlıysa o çıksın karşımıza inşallah.
KESMİYECEĞİM BENDE KESİNCE BAZEN PİTÜR PİTÜR OLUYOR O DAHA ÇOK KAŞINDIRIYOR. BEN DE DALİNİN BEBEK DETERJANINI KULLANACAĞIM BÜYÜK BİR İHTİMALLE :)Yıkadım astım canım. Yumuşatıcı kullanmadım:) etiketleri kesmedim ben. Kaşındırır mı?
ÇOK İYİSİN VALLA BENİM KOCAMIN İŞLERİ OLDUKÇA YOĞUN BİR BEYLİKDÜZÜNE BİR ESENYURTA GİDİP DURUYOR. GELDİĞİNDE YOPYORGUN OLUYOR. İYİKİ BENİMLE ÇOK İLGİLENEN BİR KIZIM VAR. O BANA YARDIM EDİYOR. BU ARADA NEREDE OTURUYORSUN? :)
istanbul kartal:) eşin yorgun geliyorsa bi de bu işleri yapamaz tabi onu da anlamak lazım:) bi de kızın kıskanır babasını şimdi:) kaç yaşında kızın?ÇOK İYİSİN VALLA BENİM KOCAMIN İŞLERİ OLDUKÇA YOĞUN BİR BEYLİKDÜZÜNE BİR ESENYURTA GİDİP DURUYOR. GELDİĞİNDE YOPYORGUN OLUYOR. İYİKİ BENİMLE ÇOK İLGİLENEN BİR KIZIM VAR. O BANA YARDIM EDİYOR. BU ARADA NEREDE OTURUYORSUN? :)
git canım yine de sen, uygunsa fiyatı, her çalışanı aynı değildr elbet.. hastane çkşlarına yardım eden kadın sinir bozucu bşy çıktı!
Ben de çok narin olmasını istemediğim için kesmeyi düşünmüyorum.KESMİYECEĞİM BENDE KESİNCE BAZEN PİTÜR PİTÜR OLUYOR O DAHA ÇOK KAŞINDIRIYOR. BEN DE DALİNİN BEBEK DETERJANINI KULLANACAĞIM BÜYÜK BİR İHTİMALLE :)
14 YAŞINDAistanbul kartal:) eşin yorgun geliyorsa bi de bu işleri yapamaz tabi onu da anlamak lazım:) bi de kızın kıskanır babasını şimdi:) kaç yaşında kızın?
maşallah:) büyük kızın:) kıskanma çağını geçmiş:)14 YAŞINDA
EVET EVET BENİM MELEĞİMİN BİRİSİ BÜYÜDÜ.Ooo
maşallah:) büyük kızın:) kıskanma çağını geçmiş:)
SENCE PARK YATAK MI MOBİLYA BEŞİK Mİ?Ooo
maşallah:) büyük kızın:) kıskanma çağını geçmiş:)
Ben park yatak aldım. 9 aylıkken de büyük bir beşik alıp oda yapmayı düşünüyorum. Ilk zamanlar yanımda yatacağı için bi de hafif ve yer kaplamadığı için park yatak aldık:)SENCE PARK YATAK MI MOBİLYA BEŞİK Mİ?
Alınacaklar listesi var internette. Bu konuda da zamanında paylaşıldı. Listenin çıktısını al ve oradakileri almaya başla. Benim de alez ve göğüs ucu kremim eksik kaldı.merhaba kızlar, bende ilk zamanlar yazmıştım arada girip sizleri takip ediyorum. biz 29. haftanın içindeyiz ama hala hiç birşey almadık, neler lazım acaba, biraz sayfalara bakındım süsleri bile almışsınız Maşallah :) ben çok geç kaldım sanırım ya nerden başlasam ne alsam onu da bilmiyorum :S
Jokerdeki indirimler beni benden aldı ama malesef kocamı kandıramadım. Aldıramadım. Bi sürü aldık dedi, araba bakıyoruz sen neye bakıyorsun dedi gıcık ya. Biz de bebek arabasını aldık canım:)) senin aldıkların da hayırlı olsun canım:)) ben bugün SGKyı aradım. Raporların hiçbirini götürmeye gerek yokmuş. Hastane sisteme işlediyse tamamdır dedi. Iznim bitince de işyerimde onay verecekmiş. Gıcık bi adamdı:))) ben bi makine yıkadım ama bitmedi daha iki makine daha yıkamalık var.Kızlar Merhabalar, bu yeni uygulama beni yoruyor .
Biz bugün raporumu aldık çok şükür iş yeri muhasebesine fotokopi verdik . Jokerde çok güzel indirimler var
oradan badiler ve alt pijamalar aldım miniğime :) Çok fazla eksiğimiz kalmadı çok şükür .Çoğunuz yıkamaları da halletmişsiniz maşallah size bende haftaya yıkarım belki hayırlısıyla . Doktorumuz muanesinde normal doğum olabilir dedi ama bakalım hayırlısı artık
merhaba kızlar, bende ilk zamanlar yazmıştım arada girip sizleri takip ediyorum. biz 29. haftanın içindeyiz ama hala hiç birşey almadık, neler lazım acaba, biraz sayfalara bakındım süsleri bile almışsınız Maşallah :) ben çok geç kaldım sanırım ya nerden başlasam ne alsam onu da bilmiyorum :S
SAĞOL ÇOK YARDIMCI OLDU SEN GERÇEK BİR ARKADAŞSIN KAMURANCIM :)Ben park yatak aldım. 9 aylıkken de büyük bir beşik alıp oda yapmayı düşünüyorum. Ilk zamanlar yanımda yatacağı için bi de hafif ve yer kaplamadığı için park yatak aldık:)
Jokerdeki indirimler beni benden aldı ama malesef kocamı kandıramadım. Aldıramadım. Bi sürü aldık dedi, araba bakıyoruz sen neye bakıyorsun dedi gıcık ya. Biz de bebek arabasını aldık canım:)) senin aldıkların da hayırlı olsun canım:)) ben bugün SGKyı aradım. Raporların hiçbirini götürmeye gerek yokmuş. Hastane sisteme işlediyse tamamdır dedi. Iznim bitince de işyerimde onay verecekmiş. Gıcık bi adamdı:))) ben bi makine yıkadım ama bitmedi daha iki makine daha yıkamalık var.