2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ARKADAŞLAR HASTANE ÇIKIŞINI 2 TANE ALANDA VAR SİZ KAÇ TANE ALACAKSINIZ. BEN BİR TANE ALACAĞIM YANINA BİRŞEYLER DAHA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

hadi bakalım takip edicem ben de ;) ya şu doktor konusu da iyice sinir etti beni :S şimdi ben Ataşehirde oturuyorum, Çağlayandaki Florence Nightingale hastanesi çok mu uzak olur ki? Doğum dediğin en iyi ihtimalle 5-6 saat sürüyor zaten. Kafam iyice karıştı, en iyi doktorlar da o hastanede :S
Çamaşırları yıkadım:) kocam da astı:) yeni mandallar almamız lazım, bunu keşfettik:) canım hastane konusunda da kelin merhemi olsa kendi başına sürecek. Ama bence karşılara bakma. Ne olur ne olmaz, istanbul trafiğini hiş hafife almayalım. Sen yine buralardan bak. Ben de iki hastane arasında kaldım. Daha doğrusu iki doktor.. Artık hakkımızda hayırlısı. Malesef kimin bize hayırlı olacağını bilemiyoruz. Hangi doktor hayırlıysa o çıksın karşımıza inşallah.

Canim yazını okudum da ben bebegin kıyafetleri ni disari asmicam cunku tozlanir.ayrica sakin yumusatici dökme zaten biz onlari kullanmamak icin bebek deterjanı aldık. Bende bugun butun kıyafetlerin etiketlerini kestim kasindirmasin diye yarinda yıkama yi düşünüyorum
Yıkadım astım canım. Yumuşatıcı kullanmadım:) etiketleri kesmedim ben. Kaşındırır mı?

Çamaşırları yıkadım:) kocam da astı:) yeni mandallar almamız lazım, bunu keşfettik:) canım hastane konusunda da kelin merhemi olsa kendi başına sürecek. Ama bence karşılara bakma. Ne olur ne olmaz, istanbul trafiğini hiş hafife almayalım. Sen yine buralardan bak. Ben de iki hastane arasında kaldım. Daha doğrusu iki doktor.. Artık hakkımızda hayırlısı. Malesef kimin bize hayırlı olacağını bilemiyoruz. Hangi doktor hayırlıysa o çıksın karşımıza inşallah.
ÇOK İYİSİN VALLA BENİM KOCAMIN İŞLERİ OLDUKÇA YOĞUN BİR BEYLİKDÜZÜNE BİR ESENYURTA GİDİP DURUYOR. GELDİĞİNDE YOPYORGUN OLUYOR. İYİKİ BENİMLE ÇOK İLGİLENEN BİR KIZIM VAR. O BANA YARDIM EDİYOR. BU ARADA NEREDE OTURUYORSUN? :)

ÇOK İYİSİN VALLA BENİM KOCAMIN İŞLERİ OLDUKÇA YOĞUN BİR BEYLİKDÜZÜNE BİR ESENYURTA GİDİP DURUYOR. GELDİĞİNDE YOPYORGUN OLUYOR. İYİKİ BENİMLE ÇOK İLGİLENEN BİR KIZIM VAR. O BANA YARDIM EDİYOR. BU ARADA NEREDE OTURUYORSUN? :)
istanbul kartal:) eşin yorgun geliyorsa bi de bu işleri yapamaz tabi onu da anlamak lazım:) bi de kızın kıskanır babasını şimdi:) kaç yaşında kızın?

git canım yine de sen, uygunsa fiyatı, her çalışanı aynı değildr elbet.. hastane çkşlarına yardım eden kadın sinir bozucu bşy çıktı!

bugün gittim.. kraft yatak orda vardı.. ama bana yardımcı olan kadın gayet iyiydi.. bebek çantası, penye ve pazen battaniye, alez, alt açma, penye yelek ve bornoz seti aldım.. hepsinden 3-5 çeşit indirdi.. :) dediğin gibi her çalışan aynı değilmiş..

merhaba kızlar, bende ilk zamanlar yazmıştım arada girip sizleri takip ediyorum. biz 29. haftanın içindeyiz ama hala hiç birşey almadık, neler lazım acaba, biraz sayfalara bakındım süsleri bile almışsınız Maşallah :) ben çok geç kaldım sanırım ya nerden başlasam ne alsam onu da bilmiyorum :S

Kızlar Merhabalar, bu yeni uygulama beni yoruyor .
Biz bugün raporumu aldık çok şükür iş yeri muhasebesine fotokopi verdik . Jokerde çok güzel indirimler var
oradan badiler ve alt pijamalar aldım miniğime :) Çok fazla eksiğimiz kalmadı çok şükür .Çoğunuz yıkamaları da halletmişsiniz maşallah size bende haftaya yıkarım belki hayırlısıyla . Doktorumuz muanesinde normal doğum olabilir dedi ama bakalım hayırlısı artık

merhaba kızlar, bende ilk zamanlar yazmıştım arada girip sizleri takip ediyorum. biz 29. haftanın içindeyiz ama hala hiç birşey almadık, neler lazım acaba, biraz sayfalara bakındım süsleri bile almışsınız Maşallah :) ben çok geç kaldım sanırım ya nerden başlasam ne alsam onu da bilmiyorum :S
Alınacaklar listesi var internette. Bu konuda da zamanında paylaşıldı. Listenin çıktısını al ve oradakileri almaya başla. Benim de alez ve göğüs ucu kremim eksik kaldı.

Kızlar Merhabalar, bu yeni uygulama beni yoruyor .
Biz bugün raporumu aldık çok şükür iş yeri muhasebesine fotokopi verdik . Jokerde çok güzel indirimler var
oradan badiler ve alt pijamalar aldım miniğime :) Çok fazla eksiğimiz kalmadı çok şükür .Çoğunuz yıkamaları da halletmişsiniz maşallah size bende haftaya yıkarım belki hayırlısıyla . Doktorumuz muanesinde normal doğum olabilir dedi ama bakalım hayırlısı artık
Jokerdeki indirimler beni benden aldı ama malesef kocamı kandıramadım. Aldıramadım. Bi sürü aldık dedi, araba bakıyoruz sen neye bakıyorsun dedi gıcık ya. Biz de bebek arabasını aldık canım:)) senin aldıkların da hayırlı olsun canım:)) ben bugün SGKyı aradım. Raporların hiçbirini götürmeye gerek yokmuş. Hastane sisteme işlediyse tamamdır dedi. Iznim bitince de işyerimde onay verecekmiş. Gıcık bi adamdı:))) ben bi makine yıkadım ama bitmedi daha iki makine daha yıkamalık var.

canım internette bebek ve anne için listeler oluyor.. biraz onlara göz gezdir istersen.. kolaylık olur.. ben de aldıklarımın listesini yapıyorum. fiyatları ve nerden aldığımı yazıyorum.. gerçi biraz uğraştırıyor ama.. bitince paylaşırım.. belki yardımı olur..

mesela limango çocuk bölümünde bir liste var..
https://www.limango.com.tr/cocuk

Jokerdeki indirimler beni benden aldı ama malesef kocamı kandıramadım. Aldıramadım. Bi sürü aldık dedi, araba bakıyoruz sen neye bakıyorsun dedi gıcık ya. Biz de bebek arabasını aldık canım:)) senin aldıkların da hayırlı olsun canım:)) ben bugün SGKyı aradım. Raporların hiçbirini götürmeye gerek yokmuş. Hastane sisteme işlediyse tamamdır dedi. Iznim bitince de işyerimde onay verecekmiş. Gıcık bi adamdı:))) ben bi makine yıkadım ama bitmedi daha iki makine daha yıkamalık var.

Çok mu aldın canım , ben hastane çıkışı beğendim harikaydı indirimdeydi hemde 40 tl pembesi kalmamıştı çok üzüldüm
şubelerden araştırıp ararım sizi dedi kız numaramı aldı bakalım . Ben 0-3 daha çok alıyorum , 3-6 ay arası yazlık mı almalıyız acaba ? Araba aldınız demek Lite Way alacaktın doğumdan sonra erken aldın o zaman. Hayırlı olsun :) Bana da hastaneden Sgk ya gitmeyin biz buradan halledeceğiz dedi , muhasebeye bir fotokopi yeterli dedi . Bende öyle yaptım bakalım

Back
X