Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alınacaklar listesi var internette. Bu konuda da zamanında paylaşıldı. Listenin çıktısını al ve oradakileri almaya başla. Benim de alez ve göğüs ucu kremim eksik kaldı.
çok teşekkür ederim hemen bakınayım :) ayrıca paylaşırsan almayanlar için çok yardımcı olmuş olursun canım :)canım internette bebek ve anne için listeler oluyor.. biraz onlara göz gezdir istersen.. kolaylık olur.. ben de aldıklarımın listesini yapıyorum. fiyatları ve nerden aldığımı yazıyorum.. gerçi biraz uğraştırıyor ama.. bitince paylaşırım.. belki yardımı olur..
mesela limango çocuk bölümünde bir liste var..
https://www.limango.com.tr/cocuk
çok teşekkür ederim sağol :) ama ben o paylaşımı bulamadım bakındım paylaşılmış mı diye ama netten bi araştırayım en iyisi, nette de olur olmaz şeyler yazılıyo gerekli gereksiz o yüzden burdan alanlara sormak istemiştim :)
kendi muayenehanesine geçiyormuş canım. Aynen her şeyde bir hayır vardır. Bakalım bu hafta tekrar gidicem kendisine, bi doktor önersin bana en azından ona giderim. Birini buldum ama İstanbul Florence'da, o da evime uzak, olmadı ona gidicem artık..
KAMURANA KATILIYORUMmerhaba kızlar, bende ilk zamanlar yazmıştım arada girip sizleri takip ediyorum. biz 29. haftanın içindeyiz ama hala hiç birşey almadık, neler lazım acaba, biraz sayfalara bakındım süsleri bile almışsınız Maşallah :) ben çok geç kaldım sanırım ya nerden başlasam ne alsam onu da bilmiyorum :S
Canim ben kendimde öyle etiketli kıyafet giyinemem keserim zaten bebeklerin cildi cok hassas oluyor hemen tahris olma ihtimali var dikkatlice kes zaten cok saglam dikis atmiyorlar hemen cikiyor istiyosan bitanesini dene ama sana tavsiyem kesmen canimpost: 36469181 .!.:Yıkadım astım canım. Yumuşatıcı kullanmadım:) etiketleri kesmedim ben. Kaşındırır mı?
3-6 arası yine kışlık oluyor bizimkiler canım. Anca 9 aylık yaza geliyor. Ona göre al. Ben lite way ile aynı hafiflikte ama daha fonksiyonlu kraft araba aldım canım. Tentesi tam kapanıyor. Bebeğin ayak kısmına girilen aksesuarı da var. Sıcak tutar. Kışın bizim için önemli bunlar. Arabamız da yok o yüzden..Çok mu aldın canım , ben hastane çıkışı beğendim harikaydı indirimdeydi hemde 40 tl pembesi kalmamıştı çok üzüldüm
şubelerden araştırıp ararım sizi dedi kız numaramı aldı bakalım . Ben 0-3 daha çok alıyorum , 3-6 ay arası yazlık mı almalıyız acaba ? Araba aldınız demek Lite Way alacaktın doğumdan sonra erken aldın o zaman. Hayırlı olsun :) Bana da hastaneden Sgk ya gitmeyin biz buradan halledeceğiz dedi , muhasebeye bir fotokopi yeterli dedi . Bende öyle yaptım bakalım
Ne güzel canım benim yerime de eğlen tatilde:) benim bebeğimin eşi öndeymiş canım. Eğer düzelmezse sezeryan olacak. O da 20 Eylül'de falan oluyor. Artık Rabbim ne derse o olur. Elden bir şey gelmiyor. Ben hep normal istedim ama kader.. Iyice eğlen canım oğluşunla eşinle:) Allahım yolunuzu açık etsin:)oyy cancağızlarım kocaman olmuşsunuz bile Kamuran kız damlayla sen önce doğuracan galiba hayırlı haberler bekliyorum hepinizden 15 gün tatile çıkıyorum döndüğümde vakti gelen doğurmuş olur inş Allaha emanetsiniz kendinize dikkat edin
Bende kundan yapacagım canım bu yüzden 6 tane iç zıbın 4 tane dış zıbın 4 tane kundan bezi 4 tane kumsal içi bez aldım ama 3 tane de hastane çıkışım var bunların içinde de zıbınlar var hastane de olduğu zamanlar kumsal yapmayacağım cunku
Günaydın Güzel anneler ve bebekleri..
Bu yeni uygulama yüzünden giremedim sayfaya kaç gündür eskisi ne güzeldi alışmak zaman alacak..Umarım herkes iyidir geçmiş tam okuyamadım henüz..
Ben Herman beye gittim dün ve çok beğendim gerçekten. Çok ilgili bir doktor ve normal doğum yanlısı hatta bana annelerinizden gelen genlere güvenin falan diyerek cesaretlendirdi benimle bebekle çok ilgilendi tüm testlerime tek tek baktı..Hastanede çok güzel tertemiz bir hastane inşallah kısmet olursa orada doğum yapacağım..Doktor bulamayan veya değiştirmek isteyenlere tavsiye edebilirim.Bebeğimde iyiymiş şükür doktor keyfini çıkar dedi sadece ters duruyormuş ama döner dert etme dedi..Bizden haberler böyle umarım herkeste iyidir:)