2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun canım cicileriniz :) ebebekte de hastane çıkışlarında inanılmaz indirim vardı bir de disney ürünlerinde çok vardı ama ben artık kıyafet almıyorum, yeni sezonu bekliyorum kışlık elbiseler alıcam minnoşuma :)
Teşekkür ederim canım , evet yeni sezon diye bunlar bu kadar indirim deler . Yeni sezon pahalı olur ama alırız onlardan da

aaaa canım eğer fırsatın olursa sorar mısın nasıl bir doktormuş? üff o kadar zor durumda kaldım ki :( eşim de hiç istemiyor İstanbul Florence'a gitmeyi, uzak diyor. Kadıköydeki diğer doktorlar da içime sinmedi. Çok sinir bozucu..

Central hospital ı düşünür müsün acaba ? Çok iyi bir hastane doğum yapan herkes çok memnun

3-6 arası yine kışlık oluyor bizimkiler canım. Anca 9 aylık yaza geliyor. Ona göre al. Ben lite way ile aynı hafiflikte ama daha fonksiyonlu kraft araba aldım canım. Tentesi tam kapanıyor. Bebeğin ayak kısmına girilen aksesuarı da var. Sıcak tutar. Kışın bizim için önemli bunlar. Arabamız da yok o yüzden..
Canım yanlış yazmışım , 3-6n ay arası fazla alıyorum . 6-9 yazlık mı almalıyız diyecek tim :)
Bu arada Jokerden aldığım 3-6 badiler yenidoğan ölçüsünde buün gidip 6-9 ile değişeyimde 3-6 alsunlar bari
Arabanız güzelmiş canım hayırlı olsun,

Allah'ım sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrularımıza inşallah az kaldı gerçekten ama ben sayıyorum hergün o yüzden o kadar hızlı geçmiyor benim için sanırım, son bi hafta kalana kadar da çalışıcam galiba, sabahları her ne kadar zor gelse de uyanmak

bende son güne kadar çalışmayı düşünüyorum, yoksa evde sürekli doğumu düşünürüm psikolojim bozulur

Ben geceleri hiç uyuyamıyorum , sıcaktan aslında ama uykum da hiç gelmiyor . Sizlerinde böylemi acaba ?
Bu arada yeni formu öğrenmeye çalışırken Kamuranın mesajlarını hiç göremediğimi fark ettim , meğer onun msj larını görünmez yapmışım aman dikkat edin çok karışık olmuş öğrenmeye çalışırken hata yapılabiliyor

Sinirimden çatlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.
Biraz önce aptal öğretmenlerimizden biri geldi. Ben yazısını yazarken pencerenin yanına geçti, sigara yaktı ve başladı tüttürmeye. Hem şaşırdım hem delirdim. Kapalı alanda sigara içilmiyor normalde ama bu salak kadın hamilenin yanında sigara içmekten hiç kaçınmıyor. Bıraktım bilgisayarını da yazısını da yazmadımm. Çıktım odadan. Yanımdaki diğer arkadaş yazmış. Gittim dolaştım dışarda. Anlamıştır artık. Okumuş cahil bunlar ya aptallar!!!

Günaydınlar canım. Bence 24 ü gibi falan yağmalısın canım doğumu. Neden dersen dönenceye denk geliyor hem başaktan alacak özelliklerini hemde teraziden alacak ne biliyim ben cok inanıyorum da burçlara o yüzden dedim al işte bir Eylül annesi daha çıktı benimle beraber :)) bize de 28 gün kaldı cok şükür en son gittiğimiz doktor 10 Eylül demişti doğum tarihi için bakalım bekliyoruz şuanda.

Günaydın canımcım. Alışveriş yapmışsın haftasonu mesajını bulamadım bulsam cevap yazacaktım ama bu sitede alıntı nasıl yapılıyor onu da anlamış değilim henüz. Hayırlı uğurlu olsun canım :)) bana da tül gerek oda süslemesi için. Ama bir tül içinde gidemeyeceğim karşıya Kadıköy'den falan alırım artık. Benekler ilk aylar sürekli uyuduğu için genelde hep kundakta duracak kızım işte bi bezimi değiştirirken havalandırorım okadar onun dısında hastanede hastane çıkışlarımız var bayramda da bayramlıklarımız var. Bebeklere kundak yapılmasının sebebi anne Rahmi'ne benzemesindenmiş bebekler kundakta daha iyi uyuyorlarmış okuduğum kitaplar da oyle yazıyor hatta bebek doğduğu zamanlar kollarını ve bacaklarını tanımız yani kendi kol ve bacakları olduğunu bilmez oyüzden ordan oraya vuruyorlarmıs. Kitabı okumadan once 40 o çıkana kadr yapacaktım sadece ama şimdi kollarının ve bacaklarının hakimiyetini kazanana kadar kumsal yapmayı düşünüyorum canım sanırım 3. Ayına kadar. Bizim ki hazır değil ama bezler aldım kundak için ona saracağım sıkıca
ya canım bende burçlara inanıyorum aslında ben başak oldugum için terazi olsun istiyorum aslında :)) ama bakalım artık doktorum ne derse onu yapmayı düşünüyorum.bide biliosun bende pıhtılaşma sorunu var aspirinide bırakınca biraz panik oldum ne kadar cabuk olursa okadar içim rahat edicek gibi geliyor.artık başak olsun annesi gibi napalım babamız düşünsün :))

bgn aldm cnm ben çalışabilir raporunu,15 eylül e kdr çlşcam..13-14ü Allahtan haftasonuymş, 12sinde son kez işe gidicem..aslnda hç gtmek istemiorm ama bu 5 haftayı doğum sonrasında kullanmak için gitcem işte.. geceleri artk tam uyuyamadğm için, hep yorgnlk oluyor, o yüzden hep ewde yatsam yuvarlansam istiyorm =)

bende yatsam yuvarlansam diyorum sormaa :( benimde 32. hafta bu cuma oluyor bende cuma alıcam raporu. Ya birde kafama takıldı acaba bu raporu geçiktirme olayı doğum paramızda kesinti olmasına yol açarmı yaa

Ben geceleri hiç uyuyamıyorum , sıcaktan aslında ama uykum da hiç gelmiyor . Sizlerinde böylemi acaba ?
Bu arada yeni formu öğrenmeye çalışırken Kamuranın mesajlarını hiç göremediğimi fark ettim , meğer onun msj larını görünmez yapmışım aman dikkat edin çok karışık olmuş öğrenmeye çalışırken hata yapılabiliyor

dün gece deliriyorum sandım, sıcaktan uyuyamadım, birde heryerimi sivrisinek ısırdı, pencereyi açıp İMDATTTT diye bağırmak geçti içimden, sabah namazdan sonra pencereleri açtık 10 dakika kadar biraz nefes aldım ohh derken annemin sesini duydum, yan apartmanlardan birine hırsızın girdiğini görmüş :( camdan bir baktım giriş katın demirlerine tırmanmış birinci kata girmeye çalışıyor...sokaktan geçen birine seslendik derken pişkin hırsız farkedildiğini anladı yavaşça pencereden indi yoldan geçen şahısa bağırdı ve sallana sallana gitti, koşarak kaçmadı bile !!! şok oldum görünce,

bu arada hergün 7 kez şekerimi ölçüyordum dün değerler iyiydi bugün zıpladı yine :( acaba sıcakların etkisi ve hırsızın korkusu yükseltmiş olabilirmi?

Biraz önce aptal öğretmenlerimizden biri geldi. Ben yazısını yazarken pencerenin yanına geçti, sigara yaktı ve başladı tüttürmeye. Hem şaşırdım hem delirdim. Kapalı alanda sigara içilmiyor normalde ama bu salak kadın hamilenin yanında sigara içmekten hiç kaçınmıyor. Bıraktım bilgisayarını da yazısını da yazmadımm. Çıktım odadan. Yanımdaki diğer arkadaş yazmış. Gittim dolaştım dışarda. Anlamıştır artık. Okumuş cahil bunlar ya aptallar!!!
O ONUN TERBİYESİZLİĞİ. KEŞKE SÖYLESEYDİN. AYRICA FAZLA SİNİR STRES YAPMA BEBEĞE ZARAR ;)

bgn aldm cnm ben çalışabilir raporunu,15 eylül e kdr çlşcam..13-14ü Allahtan haftasonuymş, 12sinde son kez işe gidicem..aslnda hç gtmek istemiorm ama bu 5 haftayı doğum sonrasında kullanmak için gitcem işte.. geceleri artk tam uyuyamadğm için, hep yorgnlk oluyor, o yüzden hep ewde yatsam yuvarlansam istiyorm =)

birde canım nasıl aldın raporu vizite kağıdı falan götürdün mü? Direk kendi doktorundan mı aldın

Sorma canım sıcaklar beni de bitiriyor. benim deli gibi uykum geliyor gündüz bile uyuyasım geliyor ama bir yatıyorum yatak, yastık ter içinde kalıyor uyu uyuyabilirsen sonra. Duş alıp yatıyorum ama biraz rahatlatıyor. Ben yazı pek sevmezdim zaten hamilelikte iyice bunalttı beni. Sıcaktan dışarıda çıkamıyorum pek güneşe hafif alerjim var:( Havalar serinlese şöyle ne güzel olcak...Alışverişe bile tam başlayamadım ben bu sıcaklardan geç mi kaldım diyorum bazen

Gayet güzel gözüküyorlar canım ama bende hiç uzun kollu almadım yani gerek görmedim evet senim dediğim gibi bende cok üşüyelim bir insan olmama rağmen ne biliyim cok fazla uzun kollu giyemiyorum evde merkezi sistem olduğu için cok terliyorum oyüzden bir tane pijama takımı ama kısa kollu iki tane de sabahlıklı gecelik aldım

O zaman almıycam ben de bi tane daha gecelik alırım belki penye, zaten lizöz diye bişey varmış lohusalara bizim orda giydirilen böyle hırka gibi şal gibi bişey, onun gül kurusu pudra renginden ördürüyor annem onu da hastanede fln çok üşürsem kullanırım, evimiz zaten kombili üşümeyeceğim sıcaklığa getiririm olur bite :)

Sakin ol canım bebeğin için. Böyle öğretmenlerin varlığı beni deli ediyor. Bu mesleği itibarsızlaştırıyorlar. Ben de öğretmen olduğum için ne öğretmenler görüyorum çevremde bu mesleğe hiç yakışmayan. Okumakla adam olmak başka şeyler işte. Sen sıkma canını iyi yapmışsın dumana maruz kalmamışsın bak. Bebeğin için sakinleş bebişinin o tatlı ve güzel yüzünü düşün, minicik ellerini ayaklarını:)

Back
X