2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ya canım bende burçlara inanıyorum aslında ben başak oldugum için terazi olsun istiyorum aslında :)) ama bakalım artık doktorum ne derse onu yapmayı düşünüyorum.bide biliosun bende pıhtılaşma sorunu var aspirinide bırakınca biraz panik oldum ne kadar cabuk olursa okadar içim rahat edicek gibi geliyor.artık başak olsun annesi gibi napalım babamız düşünsün :))

canım ben de başak burcuyum.. bir evde iki başak baya zor olur gibi geliyor.. terazi olsa daha iyi olur diyorum ama bakalım nasip.. oğlum erkenci davranmazsa :)

Kızlar ya ben telefondan giremiyorum deli oldum sorun mu var beni biri aydınlatırsa çok çok çok sevinicem

merhaba herkese arkadaşlar forum çok ilginç olmuş çömzmeye çalışıyorum keyifleriniz iyidir inşallah

Sezeryan kararın hayırlı olsun canım. Benim de bu ay sonu muayenemde belli olacak ne olacağı. Eğer plesenta hala öndeyse sezeryan için gün alırım. Eğer düzeldiyse normal doğumu beklicem. Hakkımızda hayırlısı.

Bu arada herkese hayırlı sabahlar.
Bugün şafak 50-Nevşehir :)
teşekkürederim canım.hepimiz için hayırlısı olsun .şu sıralar sezeryan yapan arkadaslarımdan hep çok iyi yorumlar aldım çok mutlu oldum.bu yıl doğurma yılı heralde 6 arkadasım doğum yaptı.5 i sezeryan :)

ayyy niye sezeryan istiyorsun ki canım bi aksilik yoksa normal doğum denesen diğer ameliyat sonuçta. Allah hepimize kolaylıklar versin :))
canım yeni görüyorum cevaplarınızı anlıyamadım bu yeni siteyi bi türlü :( damlayada yazdım bende pıhtılşama sorunu var die aslında sezeryan istiyorum korkuyorum bebeğime bişey olucak die ,aspirinide kestim sadece iğneyle 40 .haftaya kadar beklemek zor gelio.o yüzden yoksa bende normal doğum yapmak isterim.

teşekkürederim canım.hepimiz için hayırlısı olsun .şu sıralar sezeryan yapan arkadaslarımdan hep çok iyi yorumlar aldım çok mutlu oldum.bu yıl doğurma yılı heralde 6 arkadasım doğum yaptı.5 i sezeryan :)
Sezeryan sonrası kimisinin ağrısı oluyormuş, kimisinin olmuyormş. Tamamen kişiye bağlı canım. Allah yardımcımız olsun. Amin.

Ben geceleri hiç uyuyamıyorum , sıcaktan aslında ama uykum da hiç gelmiyor . Sizlerinde böylemi acaba ?
Bu arada yeni formu öğrenmeye çalışırken Kamuranın mesajlarını hiç göremediğimi fark ettim , meğer onun msj larını görünmez yapmışım aman dikkat edin çok karışık olmuş öğrenmeye çalışırken hata yapılabiliyor
canım ben duş alıp yatıyorum artık hergün öyle daha rahat uyunuyor, yoksa malesef ben de pek rahat uyuyamıyorum...sıcak falan çok rahatsız ediyor ki normalda çok üşüyen bir tiptim şimdi sürekli sıcak basıyor.

ya canım bende burçlara inanıyorum aslında ben başak oldugum için terazi olsun istiyorum aslında :)) ama bakalım artık doktorum ne derse onu yapmayı düşünüyorum.bide biliosun bende pıhtılaşma sorunu var aspirinide bırakınca biraz panik oldum ne kadar cabuk olursa okadar içim rahat edicek gibi geliyor.artık başak olsun annesi gibi napalım babamız düşünsün :))
benim oğluşum da annesi gibi terazi olacak çok seviniyorum :)

bakalım canım ikna edebilirsem ben de Herman beye gidebilirim. Alin hanımın muayene ücreti 440 TL imiş.. Evet hastane çok güzel, benim endokrin doktorum da orada. Bakalım hayırlısı olsun canım dediğin gibi..
off Alin hanım çok pahalıymış sigortayla nasıl oluyor fiyat.. bende yapıkredi var 135 TL oluyor Herman beyin muayenesi..
Hayırlısı hangi doktorsa o olsun canım inşallah hepimiz için.Benimde tek korkum şimdi kafasının aşağı dönmemesi ve bayram zamanına tek gelmesi.. Herman bey bayramda yokmuş..

Kızlar bu yeni site hepimizi zorladı galiba cevap veremediklerim varsa kusura bakmasınlar.
Bu arada sizin bebişlerin hareket durumu nasıl benimki az oynuyor ya dün doktora gittim herşeyi normal ama az oynuyor yeri mi daraldı acaba?

Kızlar oğluşumun herşeyini aldık;) park yatağını da odasına kurduk çok güzel oldu:)) o kadar büyük bir heyecanla yaptık ki anlatamam, bir gelseydi yavrumuz sağlıkla... insan daha bir sabırsız oluyor artık beşiği içerde kurulu durunca, gidip gidip bakıyorum yatağına:))) alışverişte baya zorlandım sıcakta dolaşılmıyor artık. Bebeğimi de gördüm bu arada, herşeyi gayet iyiymiş. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktora. Artık sıklaştı randevular;)

Kızlar oğluşumun herşeyini aldık;) park yatağını da odasına kurduk çok güzel oldu:)) o kadar büyük bir heyecanla yaptık ki anlatamam, bir gelseydi yavrumuz sağlıkla... insan daha bir sabırsız oluyor artık beşiği içerde kurulu durunca, gidip gidip bakıyorum yatağına:))) alışverişte baya zorlandım sıcakta dolaşılmıyor artık. Bebeğimi de gördüm bu arada, herşeyi gayet iyiymiş. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktora. Artık sıklaştı randevular;)
Canım hayırlı olsun, odasını çok merak ediyorum. Ben de bu ay sonu kurmayı düşünüyorum park yatağını. Ben yatak odama kurucam o yüzden ay sonunu bekliyorum :))) Ben şuanda kıyafetlerini yıkama aşamasındayım. Bugün ütülere başlıcam. Bi de dolabını silicem:)) Yerleştiricem:) Kilosu kaç olmuş erdemimin?

Back
X