2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaaaar beceremedim giremedim bir türlü. Ohhhhh çok şükür ulaştım sonunda. Özledim siziiiii.

Kizlar artik saka maka dogumlari konusmaya basladik artik sanirim gercekten az kaldi hemen hemen herkes 30lu haftalarda her gecen gun heyecan artiyo bizde insallah iki haftaya kadar besik ve gardolabi alacagiz gelmesi de surer bi sure kokusu cikincada elbiseleimizi yikayip yerleştiririz insallah heyecanla o gunleri bekliyorum haftaya da zeynep kamile randevumuz var insallah guzel gecer onlarin gorusleri cok onemli benim icin...Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip eder insallah.

[QUOT
Şimdi kızacaklar bana yine burada ki annecikler ama Sezaryan candır ya valla kim bulmuşsa iyiki bulmuş valla bu yolu :)) yoksa ben çıkartamazdım bizim kızı oradan çıkartanlara da helal olsun diyorum gercekten kutluyorum ama normal bana göre değil yatıp kalkıp Allahım sen beni normale düşürme diye dua ediyorum :) kayınvalidem gece rüyasında gormuş beni normal doğum yapıyormuşum arkasından bir gğn sonra kahve veriyormuşum çabuk toparlanmıştın dedi bugun bende dedim ancak rüyanızda görürsünüz hem normal yapcam hem kahve vercem okadar kolay değil :)

acicegimm, post: 36479820, member: 552023"]Şimdi kızacaklar bana yine burada ki annecikler ama Sezaryan candır ya valla kim bulmuşsa iyiki bulmuş valla bu yolu :)) yoksa ben çıkartamazdım bizim kızı oradan çıkartanlara da helal olsun diyorum gercekten kutluyorum ama normal bana göre değil yatıp kalkıp Allahım sen beni normale düşürme diye dua ediyorum :) kayınvalidem gece rüyasında gormuş beni normal doğum yapıyormuşum arkasından bir gğn sonra kahve veriyormuşum çabuk toparlanmıştın dedi bugun bende dedim ancak rüyanızda görürsünüz hem normal yapcam hem kahve vercem okadar kolay değil :)[/QUOTE]
Canim buyuk bir ihtimal bende normal dogum yapamazdim.cunku o normal dogumun masasıni bile görünce kasiliyorum bide kendimi oraya cikmis o pozisyonda ki dusuncesi bile beni geriyor.normal dogum yapcak arkadaslar insallah bize kizmaz damlacim

Damla'cim bu sezeryanla ilgili mesajini okudum alintiladim cvp yazdim ama senin yazinin altinda insallah görürsun.bu kk iyicene karistirdi sanki alintilar karisiyor

Damla'cim bu sezeryanla ilgili mesajini okudum alintiladim cvp yazdim ama senin yazinin altinda insallah görürsun.bu kk iyicene karistirdi sanki alintilar karisiyor
Okudum canım okudum bend tam sana yazıyordum şimdi senin ikinci yazını gördüm. Evet ya bende bu halini hiç sevmedim kk. Evet tarz olarak güzel sürüyor belki ama saçmasapan biton uğraşıyoruz. Bende oradan nefret ediyorum orası beni cok fazla geriyor ilk muanemiz de alttan muane etmişti doktor ve ben cok ozaman da cok gerilmiştim. Haftaya çatı muanemiz var ve ben yine cok geriliyorum

arkadaşlar dün bi arkadaş eminönünden çikolata koymak için kutu aldım demişti alıntı yapmayı becerip de soramadım o arkadaş mesajımı görürse cevap yazabilir mi acaba o kutuları nerden kaça aldın ben de onlardan almayı düşünüyorum ama geçen eminönüne gittiğimde bulamadım

Iyi akşamlar arkadaşlar birkaç gündür canım çok sıkkın doğumu düşündükçe panik yapıyorum bebeğime bakamıcam gibi hissediyorum daraldım valla :( bide sezeryan olacak dogumum ama tarihi belli değil daha 36. haftada belli olacakmış planlı sezeryan olacak arkadaşlar sizin bebekler kaçıncı haftada alınacak

Kızlar moralim çok bozuk :( az önce hastanemden aradılar ve baştan beri gittiğim doktorumun bu hafta ayrılacağını söylediler :( ben şimdi nasıl hemen başka doktor bulucam ve ona alışıcam :( çok moralim bozuk :(

Canım ben de geçen ay aynı durumdan şüphelenmiştim çünkü ağustos ayı için randevu vermiyorlardı doktoruma. Gerçekten rahatsız edici bir durum. Ama kardeşimin eşi de son zamanlarda doktorunu değiştirdi ve çok memnun kaldı. Belki daha iyi bir doktora denk gelirsin.

Tamam yumuşatıcı kullanmıcam:) Kremi de grupta sordum, bakalım bilen var mı :)

Kamuran yumuşatıcı yetişkinlere bile zararlı aman ha. Ben yumuşatıcı gözüne elma sirkesi katıyorum.

bende ayrı ayrı yıkıyorum ama kayınvalidem 15 dk lık programda hiçbişey olmaz siyahlarla bile yıkayabilirsin demişti hatta bi kere kendi kıyafetlerini öyle siyah beyaz karısık 15 dk da yıkadı hakikaten bişey olmadı:) ama biz yine de garantiye alıp ayrı ayrı yıkayalım bnce:)

Kızlar ben Dr. Beckmannn renk koruyucu mendil kullanıyorum yıllardır.Çok memnunum. Kırmızı nevresimleri bile 70 derecede beyaz çamaşırlarımla yıkayabiliyorum. Ekonomik ve pratik oluyor ayrı ayrı makine açmayınca.

Canim ben kendimde öyle etiketli kıyafet giyinemem keserim zaten bebeklerin cildi cok hassas oluyor hemen tahris olma ihtimali var dikkatlice kes zaten cok saglam dikis atmiyorlar hemen cikiyor istiyosan bitanesini dene ama sana tavsiyem kesmen canim

Ben de ütü yaparken kesmediğime pişman oldum, sonradan keseceğim. Bazı etiketler destan gibi zaten. Ama bedenlerini karıştırırım diye korkuyorum etiketleri kesmeye.

ohh mis :) bakalım canım ya bu hafta için bir randevu alacağım artık hayırlısı olsun hakkımızda.. Bu arada etiketleri ben de kestim tatlım, bence de kesmelisin ;)
Gözüm elim alışana kadar çocuğa hangi beden giydireceğimi etiketsiz anlayamam ki ben.

Merhaba kızlar, dünden beri belim çok ağrıyor bu gün birde karın ağrısı gibi bir şey eklendi üstüne. Kendime gelemiyorum bir türlü. Var mı bir öneriniz ya da deneyimli anneler normal mi bu durum ?

Canım hayırlı olsun, odasını çok merak ediyorum. Ben de bu ay sonu kurmayı düşünüyorum park yatağını. Ben yatak odama kurucam o yüzden ay sonunu bekliyorum :))) Ben şuanda kıyafetlerini yıkama aşamasındayım. Bugün ütülere başlıcam. Bi de dolabını silicem:)) Yerleştiricem:) Kilosu kaç olmuş erdemimin?
Kraftın 004 modelini aldık canım. Teşekkür ederiz canım. Siz de kurun artık yavaş yavaş çok güzel oluyor evde kurulu görmek. Kilosunu tam ölçemedi cihaz sanırım 1990 dedi. Doktoru değiştirdim bu arada. Sana da kolay gelsin. Bende yıkamaya başlıcam. Dolabını silip hazırladım bugün. Kıyafetlerini de yerleştirip doğum çantamı hazırlayınca herşey bitiyor:) artık bekleme zamanı:)
Hayırlısı olsun canım.. Ne güzel her şeyi halletmişsin.. darısı bizim başımıza.. bebeklerimiz de zamanında sağlıkla gelirler inşallah..
teşekkürler canım. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı;)
Alıntıları okuyamıyorum ben arkadaşlar ...

benim de 12 ekim ama bayrama da denk gelebilir :S dediğin gibi hayırlısı artık napalım. Ama üzüldüm şimdi. Beni takip eden doktorun doğuma girmesini isterim ben.. Gelecek hafta için randevu alacağım ben de Herman Bey'den.. Bu haftasonu son kez kendi doktoruma gidip bir de onunla konuşmak istiyorum, tavsiye noktasında.. Hayırlısı..
Randevunu al canım şimdiden biraz yoğun bana 2 hafta sonraya ancak vermişlerdi..Dediğin gibi hayırlısı..

Merhaba kızlar, dünden beri belim çok ağrıyor bu gün birde karın ağrısı gibi bir şey eklendi üstüne. Kendime gelemiyorum bir türlü. Var mı bir öneriniz ya da deneyimli anneler normal mi bu durum ?

Geçmiş olsun canım. Nasıl bir ağrı? Bel ağrısı normal aslında. Ama karın ağrın gaz sancısı gibi mi? Üşüttün mü acaba? Klimalara falan dikkat et. Ilık duş rahatlatır belki.

Geçmiş olsun canım. Nasıl bir ağrı? Bel ağrısı normal aslında. Ama karın ağrın gaz sancısı gibi mi? Üşüttün mü acaba? Klimalara falan dikkat et. Ilık duş rahatlatır belki.
Teşekkür ederim. Gaz sancısı gibi değil aslında bir şeye benzetemiyorum işte sabit bir ağrı var daha önce olmamıştı hiç böyle.

Kızlar benim karnımın altlarına doğru bir ağrı başladı şimdi hafif kramp gibi batar giriyormuş gibi. Kızım hareketli hatta artık bir tarafımı çok sık şişiriyor. Bu ağrı neden acaba sizde de oldu mu? Çatı ağrısı nasıl bir şey nerede oluyor? Bem bugün 29. Haftama girdim bu arada

arkadaslar gecmisi tam okuyamadim daha.Ben bir aksilik olmazsa normal dogum yapacagim insallah ama inanilmaz derecede kaygiliyimcok korkuyorum.Benim gibi dogumdan korkan var mi

Canım ben de geçen ay aynı durumdan şüphelenmiştim çünkü ağustos ayı için randevu vermiyorlardı doktoruma. Gerçekten rahatsız edici bir durum. Ama kardeşimin eşi de son zamanlarda doktorunu değiştirdi ve çok memnun kaldı. Belki daha iyi bir doktora denk gelirsin.

Kamuran yumuşatıcı yetişkinlere bile zararlı aman ha. Ben yumuşatıcı gözüne elma sirkesi katıyorum.

Kızlar ben Dr. Beckmannn renk koruyucu mendil kullanıyorum yıllardır.Çok memnunum. Kırmızı nevresimleri bile 70 derecede beyaz çamaşırlarımla yıkayabiliyorum. Ekonomik ve pratik oluyor ayrı ayrı makine açmayınca.

Ben de ütü yaparken kesmediğime pişman oldum, sonradan keseceğim. Bazı etiketler destan gibi zaten. Ama bedenlerini karıştırırım diye korkuyorum etiketleri kesmeye.

Gözüm elim alışana kadar çocuğa hangi beden giydireceğimi etiketsiz anlayamam ki ben.
Çamaşırlar elma sirkesi kokmuyor mu?

Kraftın 004 modelini aldık canım. Teşekkür ederiz canım. Siz de kurun artık yavaş yavaş çok güzel oluyor evde kurulu görmek. Kilosunu tam ölçemedi cihaz sanırım 1990 dedi. Doktoru değiştirdim bu arada. Sana da kolay gelsin. Bende yıkamaya başlıcam. Dolabını silip hazırladım bugün. Kıyafetlerini de yerleştirip doğum çantamı hazırlayınca herşey bitiyor:) artık bekleme zamanı:)
teşekkürler canım. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı;)
Alıntıları okuyamıyorum ben arkadaşlar ...
Park yatağı çok güzel canım:) ben de kraftın arabasını aldım:) neden doktorunu değiştirdin? Ben de değiştirdim de sanırım doğumumu yeni doktorda yapıcam. Hayırlısı olsun canım. Bence kilosunu yanlış söylemiş. Bebişlerimiz 2 kiloyu geçti bizim. Ben de dolabını sildim oğlumun. Ama ütüleri yapamadım. Pazar vardı çıktık. Dönünce yemek falan yedik.bi makine daha çamaşır yıkadım bebişimin:) şimdi bi makinelik daha var. Şimdi bile işimiz arttı:) doğduklarında işimiz bitmez artık:) ben sana söylemiş miydim, benim plesenta öndeymiş kuzum:(

kızlar ınanmıcaksınız ama gobegım pörtledı bırden.duz karın ve rahım ıcı genıslıgı 31.haftaya kadarmış.elveda duz karın,hosgeldın pörtleyen göbek.

arkadaslar gecmisi tam okuyamadim daha.Ben bir aksilik olmazsa normal dogum yapacagim insallah ama inanilmaz derecede kaygiliyimcok korkuyorum.Benim gibi dogumdan korkan var mi
ya cnm bnde delı gbı sezaryandan korkuorum.kesilmek ve sonrakı agrı falan.yok bana gore dgl.normal olsun bır kerede kurtulayım dıorum.Rabbım en hayırlı ve kolay doğumları versın ıns

Back
X