2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım benim listem de şöyle;

2-3 takım gecelik
sabahlık
diş fırçası
diş macunu
sabun
kağıt havlu
makyaj malzemesi
terlik
çorap
çamaşır (4 adet)
emzirme atleti (3 adet)
Göğüs pedi
ıslak mendil
Battaniye (biri penye)
Pamuk (baby&me)
Bebek bezi
Ped
Fırça
Şampuan
3 takım yenidoğan
Pişik kremi
Muslin bez
Havlu
Nevresim tk
Göğüs kalkanı
Göğüs koruyucu
Göğüs ucu kremi
Depend hasta çamaşırı
Nemlendirici
Dudak balmı
toka
Humana still-tee
Hastane çıkış kıyafeti
Fotoğraf Makinesi
Roll-on
Kirli çamaşır torbası
Sigorta kartı
Kimlik
İpad
Sarj aletleri
atıştırmalık

şampuanı ben kendim için değil kızım için koyucam canım, yıkarlarsa diye.. Ben de yapamam banyo hastanede, belki belden aşağıma bi su tutarım. Ama onun için de bi parmak arası terlik koymam lazım basamam yerlere öyle mümkün değil.. Emzirme sütyeni yerine atleti koyucam ben çok daha rahat oluyormuş canım. H&M'inkiler çok güzelmiş..
Evet bir tane de emzirme atleti koymalıyım iyiki hatırlattın. Doleransa dan aldım ben sanırım oyle bir markaydı. Şampuan isterler mi acaba bak ben bunu hiç düşünmemiştim. Yok ben belden aşağıyada tutamam, gerçi siz normal olacaksınız ama ben hastanede tuvalete bile zor giriyorum. 2 gece kocaman 2 gece nasıl geçecek hiç bilmiyırum. Bide şu Müslin bez dediğin nedir ben hiç almadım onlardan yada aldım da ben mi bilmiyırum acaba?
 
TERLİK HİÇ DENEMEDİM CANIM YA AYAĞIMDA TUTAMIORUM TERLİĞİ BEN ÖĞLEN ARASI GİDİP BAKSAM MI TERLİK BİLEMEDİM VALLA SANDALETLERİMDE KOPUCAK GİBİ OLUO ŞİŞİNCE BI YERDE BIRAKICAKTIM SANDALETLERİMİ :) BABET GİYİYORUM ONDA DA POĞAÇA GİBİ ŞİŞİO ÜSTÜNDEN PUF PUF OLUO :)
Canım boşuna işkence çekme git terlik giy. Ben parmak arası giyiyorum 3 aydır. Bi de sürekli ayaklarımı uzatıyorum sehpanın üstüne. Belki de o yüzden şişmedim.
 
canım haftaya salı günü için randevu aldım, sigorta geçmiyormuş o yüzden 135 tl imiş ücreti. Hayırlısı bakalım
evet sigorta geçmiyor ama sigorta kartını alıp indirim yapıyor ve o şekilde 135 TL oluyor bana öyle yaptı sonrada sigorta için fatura verdi parayı almak için ama benim limitim az kaldı o yüzden cepten vericem kalan limitimi doğumda kullanıcam..Benimde 25 i pazartesi kontrolum var çok heyecanlı gün saymak:) inşallah sende memnun kalırsın doktordan.
 
Ilerya 'ya
Canim benim iki cocukta hic yasina gore giymedi hep bir yas falan buyuk giyindiler.kaliplar çok fark ediyor bedenlere takilma cocugun gelişimine gore bakip giydirirsin

Sağol canım, ne güzel tecrübelisin. Ben giydiririm, olmazsa çıkartır farklı beden giydiririm alışana kadar. Zaten ilk etapta yenidoğandan 6 aylığa kadar olanları ütüledim. Daha büyükler yıkanmış ama ütüsüz bekliyor dolapta. Elim alışır sanırım belli bir süre sonra bedenine.

Kızlar günaydın. Kızım beni dün çok korkuttu. Hareketleri gün içinde azaldı da azaldı. Sabah hiç hareket etmiyordu artık. Babasıyla ikimiz konuşa konuşa dürte dürte hareketlendirdik. İçimden kaç kere sübhanallah çektim bilmiyorum. Dün bir elbisem vardı giydim, gören herkes çok beğendi. Acaba diyorum nazara mı geldik? o_O

Olabilir canım, Allah hepimizi, canlarımızı nazarlardan saklasın. Maşallah bizeeeee.

Günaydın kızlar,
siftahı yaptım, bugün devam edeceğim inşallah. yalnız sıcak çok zorluyor.
karnımda iyice büyüdü sanki :)
Eki Görüntüle 1216764 Eki Görüntüle 1216765

Çok cici annesi, hayırlı olsun aldıkların.

kızlar hepinize günaydın :)) .dün akşam bebeğim kaburgalarıma dayandı sanırım nefes alamadım eşimde çok korktu ,bende ne yalan söliyim tırstım biraz :( sağlıklı,huzurlu bi gün geçiririz inşallah.

Geçmiş olsun canım, bana da olmuştu birkaç hafta önce. Ama geç saatte yemek yemiştim, ondan olmuştu. Çok korkmuştuk.

Günaydın canım şöyle bir durum var. Doktorum %90 Sezaryan dedi ama kesinlik kazanabilmesi için fıtık filmimi istiyor. Bende onu nereye kaldırdıysam bulamıyorum tekrar emar çektşrmekte istemiyorum. Aslına bakarsan her sekilde durumum sezaryanı gerektiriyor. Kansızlık desen hat safada, idrar yolları iltihabı var, panik atak var, fıtık var, plesanta yaşlanması var hemde ikinci seviyede ama işte doktoe yine de çatı diyor baska da birsey demiyor. Sanırım ben yaymayacağım oraya ne olursa olsun. 1 milyar fazla da verecek olsam yatmayacağım. Elle çatının kontrol edilmesi hiç etik gelmiyor bana.

Damlacığım filmi çektirdiğin yerde kayıtlıdır belki arşivde filmin. Oradan gidip isteyebilirsin. Bir sor istersen.

Canım normal beklenen tarih 25 Eylül ama sezeryan olacağım için 15 gün once yani 38. HAftanın dolumunda alıyorlarmış. Buda 10 Eylül'e denk geliyor. Son gittiğim doktor emar sonucunu bulursan 10-11 Eylül gibi alırız demişti
Bekliyoruz yani anlayacağın heyecanla :)
Evet bu son hazırlık cok daha güzel. Bugun çantamızı hazırlayıp koymuş oluruz kapının yanına ve güzel bekleyişe geçeriz artık geçsin zaman alıyım kucağına kızımı :) tam 27 gün kaldı inşallah

Çok az kaldıııı, canııııım, maşallah size. Ay çok heyecanlı, hayırlısıyla gelsin Henamız. Bu arada çifte kavrulmuş lokumun gülümsetti beni, yerim sizi :)

Kızlar ya biraz önce yüzümde pire gördüm. Kaçtııı. Ayyyyyyyyyyyyy delircem ya nerden geldi bu. Gelirken ağaçlardan mı düştü anlamadım. Eve gidince sirkeli suyla yıkanıcam. Çok huylandım ya bildiğiniz gibi değil.

Bizim okulda da var pire, okulların kaderi bu :) İnsanların üzerinde yaşamaz, korkma. Kedi vardır oralarda, ondan geliyordur. Bizim bir öğretmen arkadaşın masasına yapmıştı gece kedi. İçerde kalıyorlar bütün gece kediler, napsın hayvancıklar :)
 
off kızlar ya dün göbeğimden iğne yaparken cok zorlanmstım,biraz önce gömleğime bi baktım kan olmuş birde beyaz.ay nasıl kanamış sinirim bozuldu ya ağladım bi güzel:( allahtan kimse görmedi
Canım belki olağan bir şeydir. Üzme kendini. İğne yapan arkadaşlar yazarlar şimdi.
 
off kızlar ya dün göbeğimden iğne yaparken cok zorlanmstım,biraz önce gömleğime bi baktım kan olmuş birde beyaz.ay nasıl kanamış sinirim bozuldu ya ağladım bi güzel:( allahtan kimse görmedi

ay canım ya..
üzülme.
göbeğinden nasıl yapıyorsunuz ben uzun zamandır yapmıyorum. şimdi baktım da nasıl sertleştiriyorsunuz. neyse ben kolunmdan yapıyorum. eşime yaptırıyorum. bazen de bacağıma. tabi sen nasıl istiyorsan öyle yap..

dün bacağımdan yapınca benim de kanadı. beyaz derken nasıl oldu.. yani ilaç dışarı mı vurdu. su köpüğü gibi birşey mi.. hayrlısıyla bitsin canım o zaman rahat ederiz. az kaldı.. 45 gün doğumdan sonra da yapacağım ben bir de.. eşime diyorum doğumdan sonra yapmayacağım ben banane diyorum...tabi yapacağız da..
 
Kızlar sabaha karşı çok korktuk biz. Sancıyla uyandım, kalkıp çişimi yapayım dedim. Dönemiyorum bir türlü. Karnıma dokundum, göbeğimin çevresi şiş, göbeğimin sol yanı çukur gibi içe göçük, kasıklarım da şiş. Öyle korktum ki karnım öyle engebeli olunca. Bebek aşağıya indi, geliyor sandım. Eşimi uyandırdım, çok panikledi. Yardım etti, kalktım, çişimi yaptım, rahatladım. Karnım da normale döndü. Konuştum oğlumla, başladı tekmelemeye. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın diye dua ettim ezanla birlikte. Sabah komşuma anlattım, merak etme olur öyle dedi. Ama karnımın bir yanını bildiğin içine göçmüş gibi görünce nasıl ürktüm anlatamam. Sanki hamilelik öncesi karnım gibi inmişti o taraf. Karnım böyle engebeli olmuştu. Sıpam, çok korkuttu beni.
 
valla kızlar allahım sabır versin hepimize tabi özellikle gebelikle birlikte başka rahatsızlığı olanlara.benim bacağım innaılmaz acıo ve morarıyo o yüzden yapmıorum kolumdanda hiç denemedim.allahtan doğumdan sonra yapmıcaksın dedi doktorum yap deseydide yapmazdım heralde bende.
 
Canım boşuna işkence çekme git terlik giy. Ben parmak arası giyiyorum 3 aydır. Bi de sürekli ayaklarımı uzatıyorum sehpanın üstüne. Belki de o yüzden şişmedim.

EVET ONDAN ŞİŞMEMİŞ OLABİLİRSİN CANIM NE GÜZEL. TAMAM CANIM ALICAM TERLİK ÇOK SAĞOLASIN...
 
Sağol canım, ne güzel tecrübelisin. Ben giydiririm, olmazsa çıkartır farklı beden giydiririm alışana kadar. Zaten ilk etapta yenidoğandan 6 aylığa kadar olanları ütüledim. Daha büyükler yıkanmış ama ütüsüz bekliyor dolapta. Elim alışır sanırım belli bir süre sonra bedenine.



Olabilir canım, Allah hepimizi, canlarımızı nazarlardan saklasın. Maşallah bizeeeee.



Çok cici annesi, hayırlı olsun aldıkların.



Geçmiş olsun canım, bana da olmuştu birkaç hafta önce. Ama geç saatte yemek yemiştim, ondan olmuştu. Çok korkmuştuk.



Damlacığım filmi çektirdiğin yerde kayıtlıdır belki arşivde filmin. Oradan gidip isteyebilirsin. Bir sor istersen.



Çok az kaldıııı, canııııım, maşallah size. Ay çok heyecanlı, hayırlısıyla gelsin Henamız. Bu arada çifte kavrulmuş lokumun gülümsetti beni, yerim sizi :)



Bizim okulda da var pire, okulların kaderi bu :) İnsanların üzerinde yaşamaz, korkma. Kedi vardır oralarda, ondan geliyordur. Bizim bir öğretmen arkadaşın masasına yapmıştı gece kedi. İçerde kalıyorlar bütün gece kediler, napsın hayvancıklar :)

Devlet hastanesinde çekitrmiştim. Çektirdim hastane de özel bir mr yerirler anlaşmış yani daha önceki kayıtların hiç birisi yok. Zaten hastanenin ismi falan da değişti. Bizim kayıtlarda arada kayboldu. Hayır yok yere hakkım varken binlira daha fazla ödemek koyuyor. Yoksa problem değil ama işte sezaryen hakkım benim. Bazen de diyorum ki duan damla zaten kızının plesantası yaşlanıyor her sekilde sezeryana alacaklar seni 38.-39 haftada diyorum ama biyandan da bu tarih gitsin istemiyorum yani ha bugun ha yarın sezeryan için beklemek istemiyorum

Kızlar sabaha karşı çok korktuk biz. Sancıyla uyandım, kalkıp çişimi yapayım dedim. Dönemiyorum bir türlü. Karnıma dokundum, göbeğimin çevresi şiş, göbeğimin sol yanı çukur gibi içe göçük, kasıklarım da şiş. Öyle korktum ki karnım öyle engebeli olunca. Bebek aşağıya indi, geliyor sandım. Eşimi uyandırdım, çok panikledi. Yardım etti, kalktım, çişimi yaptım, rahatladım. Karnım da normale döndü. Konuştum oğlumla, başladı tekmelemeye. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın diye dua ettim ezanla birlikte. Sabah komşuma anlattım, merak etme olur öyle dedi. Ama karnımın bir yanını bildiğin içine göçmüş gibi görünce nasıl ürktüm anlatamam. Sanki hamilelik öncesi karnım gibi inmişti o taraf. Karnım böyle engebeli olmuştu. Sıpam, çok korkuttu beni.

Aman aman cok cok gecmiş olsun. Neden oyle göçtü falan acaba anlamadım ben. Doktorunu arasaydın keske
 
kızlar merhaba, rahatsızlığı olanlara geçmiş olsun. bebişlerinin odalarını hazırlayan anneler fotograflarını paylaşabilir mi? hazırlamayanlar için örnek olması için :) ve bir sorum olucak ben bebek odası yapmayı düşünüyorum ama karyola tarzı beşik mi (ikea'daki modellerden) yoksa park yatak mı karar veremedim ve yatak odamada sepet beşiklerden almayı istiyorum. park yatak tercih edersem sepet beşiğe gerek var mı? kafam o konuda çok karışık nasıl almalıyım. şimdiden teşekkür ederim :)
 
Bizim okulda da var pire, okulların kaderi bu :) İnsanların üzerinde yaşamaz, korkma. Kedi vardır oralarda, ondan geliyordur. Bizim bir öğretmen arkadaşın masasına yapmıştı gece kedi. İçerde kalıyorlar bütün gece kediler, napsın hayvancıklar :)
Tiksiniyorum huylanıyorum ben. Buradan üstüme çıkar da eve gelirse benimle, o zaman iyice çıldırırım artık.
Bizim apartman sahibi bu pazar bütün daireleri ve binayı komple ilaçlama yaptıracak gerçi. Ben evimde böcek görsem taşınırım, çok psikopatım bu konuda :/
 
canım haftaya salı günü için randevu aldım, sigorta geçmiyormuş o yüzden 135 tl imiş ücreti. Hayırlısı bakalım


günaydın tatlım. Yavaş yavaş eski haline dönüyor canım artık çoklu alıntı da yapılıyor. Bence daha sık gir gözün alışsın ;)

aman ne biliyim cnm alışamadım bitürlü hele telden girince hiçbişey anlamıyorum pc den sanki biraz daha büyük büyük görünce fena diil:) bu arada dediğin dogruymus sgk anlasması olmadıgı için ben 32. hafta raporumu kendi hastanemden alamıyorum diğer hastanede de dr cumartesi calısmıyomus cuma günü gel dedi bizim minnosu cuma günü bida görücem inşallah:) bide sana face ten msj attım bi baksana ona cnm ya
 
Kızlar sabaha karşı çok korktuk biz. Sancıyla uyandım, kalkıp çişimi yapayım dedim. Dönemiyorum bir türlü. Karnıma dokundum, göbeğimin çevresi şiş, göbeğimin sol yanı çukur gibi içe göçük, kasıklarım da şiş. Öyle korktum ki karnım öyle engebeli olunca. Bebek aşağıya indi, geliyor sandım. Eşimi uyandırdım, çok panikledi. Yardım etti, kalktım, çişimi yaptım, rahatladım. Karnım da normale döndü. Konuştum oğlumla, başladı tekmelemeye. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın diye dua ettim ezanla birlikte. Sabah komşuma anlattım, merak etme olur öyle dedi. Ama karnımın bir yanını bildiğin içine göçmüş gibi görünce nasıl ürktüm anlatamam. Sanki hamilelik öncesi karnım gibi inmişti o taraf. Karnım böyle engebeli olmuştu. Sıpam, çok korkuttu beni.

geçmiş olsun canım. bazen benimde öyle içe dönük olmadı ama aşağıda hissedip geldi gibi tuvalete zor gidiyorum.
acaba Deniz bir tarafa mı kıvrıldı.. belki ondandır..
 
Tiksiniyorum huylanıyorum ben. Buradan üstüme çıkar da eve gelirse benimle, o zaman iyice çıldırırım artık.
Bizim apartman sahibi bu pazar bütün daireleri ve binayı komple ilaçlama yaptıracak gerçi. Ben evimde böcek görsem taşınırım, çok psikopatım bu konuda :/
bina ve daire ilaçlanacaksa sen ne yapacaksın canım.. evde duracak mısın yatacak mısın..
etkileniyoruz biz aman dikkat et kendine..ve bebeğine..
 
bina ve daire ilaçlanacaksa sen ne yapacaksın canım.. evde duracak mısın yatacak mısın..
etkileniyoruz biz aman dikkat et kendine..ve bebeğine..
Çıkıp bi yere gidicez canım ilaçlandıktan sonra. Evde durulmaz zaten ev sahibi de benim hamile olduğumu bildiği için önceden haber verdi. Evden çıkarsınız o gün diye..
 
geçmiş olsun canım. bazen benimde öyle içe dönük olmadı ama aşağıda hissedip geldi gibi tuvalete zor gidiyorum.
acaba Deniz bir tarafa mı kıvrıldı.. belki ondandır..
Bence deniz bi tarafa toplanmış ve totosunu havaya kaldırmış :)))))))))) Benimki de yapıyor öyle. Bazen de bi geriliyor, karnım iki taraflı açılıyor. O çok acıtıyor :))))))))
 
Bence deniz bi tarafa toplanmış ve totosunu havaya kaldırmış :)))))))))) Benimki de yapıyor öyle. Bazen de bi geriliyor, karnım iki taraflı açılıyor. O çok acıtıyor :))))))))

he hehe ben de iki kere oldu. aralıklı..
en son iki gün önce elimi sol tarafa koydu kızım falan diye diller döküyorum tekmelesin hareketlensin diye..

aniden bir geldi tekmeledi gibi birşey böyle resmen avucumun içine birşey geldi sanıyorum. korkuyorum ben de bir çığlık çekiyorum:)))
sanki herşeyiyle o tarafa geçmiş gibi oluyordu.. dışarı doğru üstelik..
 
valla kızlar allahım sabır versin hepimize tabi özellikle gebelikle birlikte başka rahatsızlığı olanlara.benim bacağım innaılmaz acıo ve morarıyo o yüzden yapmıorum kolumdanda hiç denemedim.allahtan doğumdan sonra yapmıcaksın dedi doktorum yap deseydide yapmazdım heralde bende.

canım benim de oyle kanadı bikaç kere hatta dün de kanadı göbegim endişelenme...beyaz gömlegin kirlendi diye mi moralin bozuldu yoksa kıyamam:)
 
Back
X